Анонимният критик на Тръмп разбуни духовете в САЩ

"Администрация в сянка" действа като бариера срещу президента, като го манипулира или игнорира нарежданията му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Активно мероприятие на база "анонимка", с обратен ефект - прочистване на средата... Тъпи "хиларовски" номера за манипулиране на безмозъчно общество... Добре , че Тръмп е пич и играта му е ясна.

Тръмп - "идиот", "професионален лъжец", "кмет на града на лудите", безнадежден мъж-дете с поведение на пето-шестокласник" И т. н. идиот върти бизнес за милиарди?! Журналята май не се правят на идиоти, а са родени такива.

Абе, че е идиот, идиот е, ама нали са си го избрали - да са гледали. А това, че е "патологичен лъжец" е световно известно. Само дето за Дъмби е "алтернативна истина".

"Въртенето на бизнес за милиарди" нищо не значи!!! Вълчо (Ветко), Миню и Бенчо и те въртят бизнес за милиарди!!!

Много показателно е разликата в поведението на свободните хора в САЩ, които при наличието на тъп президент гледат да замазват положението и да тушират глупостите му. Пълна противпололожност са руските крепостници, които при комплексиран лилипут с мания за величие кротко го слушат и изпълняват всяка негова идиотщина!

въпросният комплексиран лилипут случайно 4 пъти поред беше посочен от Форбс като най-влиятелната личност в света. Последно, за разнообразие, пред него сложиха Дзинпин. Та зад Путин стои Сибир с 60-70% от световните богатства. Зад Тръмп какво стои освен долари без покритие?

Изборите за сенатори, конгресмени и губернатори наближават - 6 ноември. И натискът срещу Тръмп се засилва. Нападат го от всякъде. Медиите не спират, излизат компрометиращи книги за него, изнасилени девици в миналото си спомнят чак сега, за посегателствата на Тръмп ... Демократите го атакуват с всички сили и средства, холивудски актьори и актриси плачат и се вайкат по сцените, администрацията скърца, военните правят каквото си искат ... Макейн умря, но останаха още много противници на президента в Републиканската партия. Обаче изборите наближават и всичко може да се обърне в полза на Тръмп. Зависи от масовия избирател, който е на негова страна.

Впечатляващ коментар за "изнасилените девици" с внезапно освежена памет! Само това стига на средномислещия каубой, за да се разхили на останалите твърдения за Тръмп!

Бог да пази Тръмп !!! Какъвто ще да е -намеренията му да спре глобализацията и да пресуши “Вашингтонското блато” му правят чест и дано успее!!! Дано победи на 6 ноември и да изкара втори мандат!!! Иначе-много лошо ще бъде за Света...!

нали точно с това се хвалят американските военни? Че са непредсказуеми за всички, дори за себе си? От това са се 'оплаквали' всичките им помагали държави през 2СВ. Особено Англия и Франция. Е, Доналдиньо е нещо всъщност съвсем предсказуем и постоянен. Вече доста възрастен. Научил 2-3 схеми и си ги върти. Само нашите са по-тъпи от него. Освен жалното педалско квичене има и много други отвратителни неща в тези. То не бяха купища актьори и всякакви 'творящи' дето щяха да се изнесат в Канада, ако той спечели. То не бяха сълзи и сополи ... вече толкова години едно и също. Жалки си, тотално жалки. Като трябваше да работят с нагли макрсистки убийци (хитлери и мъжа й, защото тя беше първи секретар под обонго) - проблеми няма. Но като трябва да работят с човек и хопла не може. Така е люспи, така е. Ще се натиска още мотиката, споко. И да съскате и да се гърчите ... удоволствието от вашата смърт ще е изцяло наше. Като искаш да стъпчеш змията си взимаш грубите обувки.

И през вторият си мандат да бъде още толкова безкомпромисен и решителен когато нанася удари по руската администрация или руската армия и флот в Русия,САЩ,Сирия и по света

Браво Путин! Разказа им какво е това демокрация.

искат да станат вместо четвърта - първа власт. доказват го ежедневно. без да подбират средствата. това е недостойно и срамно. да използваш анонимни писаници.

собствениците на медиите.

ех че купон, жалко че демократите нямат мнозинство за да започнат процедура по импийчмънт, да видим коя поправка е по-силна, 25тата ли, втората ли :)

кроят му шапката на Тръмп. Скоро ще се опитат да го импийчнат

Ястребите и Демократи и Републиканци правят всичко възможно това да се случи преди изборите за Конгреса, защото имат големи съмнения, че ще се върнат към печелившата страна отново. Лошото за тези които кроят шапка на Тръмп е това, че американците ги вълнува изключително много какво прави президента за американците в тяхната собствена държава, отколкото какво прави за останалия свят, а определено Тръмп в случая е в печелившата позиция, което неминуемо поражда ярост сред противниците му.

медиите почти премълчават постигнатото от него и непрекъснато се занимават с компромати за разни женици, руски връзки и прочее скандали, за да омаловажат реалните му резултати. и сега явно навлизат в острата фаза - тепърва предстоят какви ли не неща, на сцената ще излязат обамеца и хилъри и т.н, кой ли не.

Schilo

,Явно доносниченето не е чуждо и на висшите представители на държавното управление на САЩ

Типиен пример за руска пропаганда

Кои дьрпа конците на ТРЬМП това е ЗЕТ му Джерад КУШНЕР по произход ортодоксален хазарин от Белорус много близьк с Евреиските ОЛИГАРСИ на Путин-ШАЛОМович.Кушнер пьк е свьрзвашо ЗВЕНО м-у НАИ-могьщия евреиски ХАБАД този на ЛЮБАТОВИЧИ които подьржат баланса и везните м-у Руските хазари и Америкаанските хазари заселили се в САЩ,ТРЬМП е само ОРЬДИЕ ИНСТРУМЕНТ запостигане на целите а те са баланс и просперитет без да се нарушават интересите на хазарите от 2те страни на 1сьща монета .КУШНЕР на иврит КУШ-Избльсквам трудно с усилие някои НЕР- на иврит Работно място ,работна позиция

Стига бе, човек! Обърка ми мисленето и вече сериозно се съмнявам, че и аз съм хазар! Само дето не зная какво е...

Не зная кой му дърпа конците, защото мисля, че е неуправляем идиот.

АНОНИМЕН критик?!?! Самата дума анонимен е малко ГНУСНА! Ако човекът има достойнство и е смел и отстоява истини НИКОГА не би бил анонимен! Човек без достойнство и без чест е АНОНИМЕН! От тук насетне вестник позоващ се на анонимни критици олеква! Журналисти позоващи се на анонимни критици олекват!

Анонимните мои критици за печатането на ДЪРЖАВНИ ДОЛАРИ, ми сложиха "дървен балтон". На НАШ ДОНЧО, джендърите на Килари ще пърдят на тромпета му.

Казаното звучи доста смешно, когато е написано от някакъв анонимен поплювко като теб.

Остава един месец до изборите за Сената. Ако републиканците спечелят с неоспоримо мнозинство, анонимниците ще бъдат разбити. За да се страхуват отсега, значи индикациите за победа на партията на Тръмп са неоспорими.

Това са преди всичко избори за Конгреса, тъпчо. На междинните избори се гласува само за 35 от 100-те места в Сената, където така или иначе републиканците имат мнозинство. Вместо да "разбиват анонимници", би трябвало да се срамуват да членуват в партия, която е поставила Оранжевия Глупак в Овалния офис...

Умчо, борбЪта е преди всичко за Сената, защото 23 от тези 35 места в момента са окупирани от демократите. Тръм може да е смешен и несръчен на моменти, но не толкова УЖАСЯВАЩ като алтернативата му.

Баси! Изчервих се от срам, с леко оранжев отенък... Но иначе нищо ми няма.

Люспестите хич не му се кефят на тръмп. Ама хич, но за сега не смеят да го барнат.