17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС е беззъба стара мастия. Прав е човека да им се присмива. Те и сами не си вярват.

Турция изнася своята продукция основно за ЕС и ако те наложат здрави наказателни мита ще има предимно Турски бежанци а не Сирийски. Сегашното наказане е само предупреждение към Турция така че който се смее последен се смее най добре . Ердоганска Турция вече е тръгнала по нанадолнището а САЩ и ЕС само ще намажат релсите с грес.

Жалки и смешни са т.н. "санкции" на ЕС! Пълна пародия!

За да имаш ценности, трябва да имаш силата да ги защитиш. Другото е празна работа.

Грешния ход на Путин! Ето тука руския народ няма да му прости. Рано или късно ще има възмездие! Руснак и турчин? Как мислите вие в държавата претендираща наследство по приемственост на Източното Православие? Ще отговоря..., както Брежнев..."-Догодина и една църква нчма да остави!",...и на следващата година Брежнев забравил своите думи сдава власта...

Кучетата си лаят, керванът на Ердоган си върви! Колкото до санкциите, преди около седмица бяха санкционирани с инвестиция на Волксваген за близо 1 млрд. евро ;)

Чалгата и турските сериали са промили доста мозъците на голяма част от обществото при това безвъзвратно , прост народ - слаба държава.

Ха (нерегистриран) Ердоган не ебава никого за слива и Фолксваген отива в Турция,Борисов е сливат а в еврогейския съюз която всички ебават и резултатите са -Ердоган взема южен поток и Фолксваген

Ако ЕС искаше да наложи санкции на Турция, Фолксваген нямаше да строи завод за милиарди там.Пародията в Европа и номенклатурния подход на слугите на Ротшилд е пълна.

ЕС не са акционери във Фолксваген. Все едно Бойко да реши фирмите на Киро гела да не извършват дейност в Русия.

и то от най миризливите дето продадоха България

3евзек

Г-н Не си Таласъм, соросоидно копеле си, Кой те кръсти така? Да не би да е някой миризлив продавач?

Я сега да помислим, една част от Кипър е турска, а друга гръцка. Териториалните води, са само гръцки.

Освен Турция, която по модела за Крим окупира част от Кипър и реши, че е турска част, никой друг не е признал съществуването и. Така че, чии да са водите?

Като ви гледам СУПОЛИВИЯ ''развод'' с една Англия колко време се влачите , не виждам причини Анкара да се притеснява !!!! Турция ще сондира , ще извади и ще продаде всичко което има в морето , докато ЕС се разберат какво да правят !!!! На такива ''санкции се връзват само такива като нас дето не можем и тоалетна хартия да си произведем , защото са ни много умни ''най-умните'' !!!

След последните санкции срещу Турция от ЕС и САЩ ако Фолксваген отиде в Турция значи всичко е една огромна гавра с България и принципите на ЕС.

ЕС НЯМА никакви принципи , а колкото до гаврата с нас - То тя ти е гарантирана , защото те управляват ..............!!!! Нека ти се каже направо , да не се чудиш и да се мъчиш да откриваш топлата вода !!!! Българите обичат и мислят с ушите си , и затова налапаха всяка ГЛУПОСТ облечена в '' свобода и демокрация'' , която се изредигха да им говорят всякакви тарикати с ''ценности'' !!!!

Не знам какво бихме правили ние, ако това нещо се случваше в Черно море в наша икономическа зона. Смешно ни е сега, но ако се случи на нас, с тази слаба армия... Според мен Ердоган пробва до къде може да стигне и мисля, че това е само началото.

ЕС се оказа едно недоносче. Т.Ж.

евала комшо само ебавка с чарфутите

С тях шега не бива, ама що да не се пробва, като жена му е от техните, респективно - децата също!

Турция, всички се смеят на пияните комарджии от ЕС.Дори африканците и арабите които са взели на абордаж клетите страни си правят каквото си поискат в центъра на Франция ,Германия Атнглия,Белгия или в друтги осатъци от държави.

Тези санккции са първоначални. Явнл забравихте как запада можа за 1 дена да хвърли в хаос Турция с керливата им лира. Тука всички защитавате турци, дето ви клаха 500 години, и туснаци, дет ви лъгаха над половин век. Явно са си свършили работата, защото сте безнадежден случай тук коментиращите.

Са виновни горките. И без това са им объркани главите. А последно време господарите им ги карат ту да плюят ту да хвалят я турчоля я ингилизи или Тръмпи че хаоса става пълен.

ти надежден ли си бе балък,виж че не можеш и правилно да пишещ ШМОКЛЪО

Второначални санкции са да отпушат бента на милионите "бежанци" и с т.н. ЕС е свършено. Анадънму?

ги бяха пуснали свободно една година. Какво стана ? Ердоган си ги прибра на изхранване под натиск.

Е както виждаш от минусите това са 9 човека , които всичко българско и европейско ги дразни.

България отдавна не е суверенна страна. И докато на балканите общо-взето сме един народ, който според политическата обстановка, тоест - според господаря попада ту в територия наричана по един начин, ти в територия - наричана по друг начин, все си е долу-горе същия прост народ-овца. То колонизаторът обикновено не е от същия народ и камшика му се усеща и още как се усеща! А ти като си ревнал "европейско, та европейско", имай предвид, че когато по нашите земи, на Балканите и из островите е процъфтявала цивилизацията, т.нар. европейци са били ... и онези по насевер, по-изолираните - още са! Още си таковат децата, примерно!

3евзек

Едно е да си суверенна страна, друго е да не се съобразяваш с никого. "Суверенитетът" на Ердоган по някое време ще му излезе през всички дупки.

И после ще ми разправят, колко сме сигурни в ЕС и как ЕС е фактор. Беззъбо куче. ЕС е парадокс и като всеки такъв, има давност. Съставен е от толкова несъвместими държави и народи, че по дефиниция е обречен. ЕС няма идея, няма и идеал, а това са двете съставки, които крепят всяко обединение. Когато е създаван - айде, ама сега - ц. Нищо.

Прави са турците да ни се присмиват. След като навлизат в европейски води и си правят сондажи и вместо да се изпратят веднага военни кораби и армия, за да ги наритат обратно онези толерасти от брюксел ги били заплашили, че няма да им отпускат нови заеми и видиш ли щели да им спрат предприсъединителните фондове, които и без друго щяха да им ги спрат. Пълна порнография.

И ние бяхме прави през 1996-7, по време на хиперинфлацията, да се присмиваме на западните държави.

Проблемът е, че и Гърция и Турция са НАТО-вски държави. А Турците ще го оденат, само въпрос на време е.

Я сега наш суперБОЙКО да каже , как точно ще стане със ''санкциите , защото ние се ''водим Горда членка на ЕС'', а няколко статии по- надолу ухилен до Ердоган говори за ''взаимно двустранно сътрудничество'' или той свикна да си говори на ИШЛЕМЕ ?!

милион и половина Българи в знак на морална солидарност отидоха на почивка в Турция

Ти май не четеш , че всичките българи на почивка в чужбина са няколкостотин хиляди и повечето ходят в Гърция. Вероятно мислиш , че без болните и инвалидите всички българи почиват в чужбина. Сигурно по три пъти годишно.

Анкара се присмя на санкциите на ЕС, кани се да прати четвърти сондажен кораб край Кипър С такъв ЕС и с такова ръководство ще ни се присмиват.То си сме си за смях.

порасна имсамочуствието на турците имат сипрител хуиган. Путин хулигана и Ердоган касапина

Ми така е!Все едно дрът джендер акъл да ти дава....Дотам я докараха Брюкселските смешници!!

Ердоган не ебава никого за слива и Фолксваген отива в Турция,Борисов е сливат а в еврогейския съюз която всички ебават и резултатите са -Ердоган взема южен поток и Фолксваген

отива заради Катар...................а катар е дефект в системата

ние пак не си знаем мястото сигурно така сме се присмивали и на обесването на левски , колко безмислени са му били опитите да громи отоманската империя и султана. веднага е имало коментари на мнителност.... не си знаме интерсите и мясото ние сме запалнковците които се радват на мечката стравница и си мислят че с подигравки колко е лош ловеца , тях мекат аняма да ги изяде

''Санкции'' ??? А защо ЕС ще строи завод на ФОКСВАГЕНА , ФЪФ Турция ?

Да живее нерушимата Руско-Турска дружба! Вън българите от окупираните исконни турски територии!

Това беше мечтата на българина по турско време. Рахатлът под сянката на падишаха. Нямаше ЕС, директиви,педерастки конвенции и пр. идиотщини.

на тез щом и турците спряха да им обръщат внимание дето цялото им икономическо съществуване се крепи на Европа , ударили са дъното направо , Макрончето се опитва да се прави на мн строг ама не му се получава нещо , иначе е ясно че решат ли франция , германия , англия да се въоръжат до зъби ще стане за отрицателно време , доказвали са го с не 1 и 2 войни през вековете , надявам се да не се стига чак до там

Кога ще теглим заеми за САЩ / уж НАТО/ ?

Кога ще теглим заеми за ''отбрана'' , както заповяда Джон Кери на Плевнелиев ?

До сега всички държави са се СЪОБРАЗЯВАЛИ с Турция ,.....НО ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ СЕ Е СЪОБРАЗЯВАЛА С НИКОЯ ДЪРЖАВА , БИЛА ТЯ И САЩ !

Ердоганчо си помисли, че като купи съветските ракети, целува се с Путя и е хванал бога за шлифера. Съвсем скоро ще разберат...

Следват сериозни санкции. Уж нямаше никакви да има а се почна. А на европейските надувки им е любимо някой слабак да се заяжда с тях. Още да се заяждат потурите да стане интригата. А някакви сводки от капиталовите пазари за днес да излезнат? Тролетариата май се реди на опашка за сюнет. Все пак трябва да следват модата в Масква.

Ко стаа ве? Наложите ли вече санкциите? Половината булгаристанци ходят на курорт в Турция и не им дреме за вашите санкции! Молете се турците да не открият газ, че отиде целия Кипър под червения флаг с полумесеца.

Вече могат да затворят цялото въздушното пространство на България до Румъния, на половин Гърция, на цяла Албания и Македония до Сърбия., когато им кефне. Американците пак излязоха прави, но никой не ги подкрепи. Жалко, много недалновидно!

еврейче ли си, че така жално квичиш?

Какви са тези русизми, които използвате, другарю?

Имат Ц - 400, присмиват се и правят каквото искат. БГ купува летящи щайги по заповед на ФАЩ и квичи в ъгъла!

с ц400 ще си лепят потурките рязаните съседи селски идиот,като ги сложиха ватенките в Сирия КО са направили до сега бе ахмак недоклатен?

Хайде да видим сега какво ще направят много говорящите евро либерасти. Като беззъби кучета са -много лаят, но не хапят.

То кой ли не се присмива вече на еврогейовете? Тези са заети с правата на котките и кучетата, щастливите кокошки и кривината на краставиците. През това време другите настъпват геополитически и се подхилкват на Европейците.

Ердо си премести тия санкции в другия крачол, а същото направиха и 8-те милиона турци в Германистан.

Не 1, а 2 завода на VW за наказание ! Страшни санкции ги чакат !

Докато Европа не е готова да сложи бункери с картечни гнезда и бодлива тел по югоизточната граница на ЕС, за да попречи на всичко живо що се е юрнало към Западна Европа, Турция може да си прави каквото поиска. Достатъчно е Ердоган да пусне т.н. бежанци и Европа е в хуманитарна криза след 1 година. За целият либерализъм, който ще напълни Европа с паплач от цял свят ще плащат децата и внуците ни.

пак не разбирате пълната картинка само до някъде.... бързо ходите , бавно мислите

А пълната картинка я разбират конспиратори като вас....но ще си я запазят за себе си....

А боку ага колко мил. шекела плати на шел да копа в бълг.води в ч.море?? и накрая -кур?? турците са умни сами си копаят.а евро-гейска европа гледа.

не знам , ама на мъж като Путин му хареса Ердоган да му е отзад може пък и на еврогейския да му е хубаво

Сега предстои интересното .....Турция цоца от израелския нефт,не от Кипърския от Израеслкия, и по подразбиране от американския :) купи си C400 за да се пази от израел .......ей сега стана много интересно ...........дали израел ще клекне , дали америка ще клекне. Путин вече се даде за жена Ердоган, дали ердоагн юе вземе Нетаняхо и Тръмп в харема си

Аз като обикновен евро-гей био-органик и права краставица виждам колко е страшен и силен ЕС. Виждам как ЕС се грижи за българските интереси и защитава Кипър от турците. Благодаря на ББ, който е най-умният и смел водач в галактиката. ББ винаги е защитавал българските интереси и най-вече обикновеният българин христянин, НЕгей и работещ човек или пенсионер. Бойко никога не е клакал пред руснаци, турци или американци - България е на първо място. НАП ще събира повече данъци за да сме по успешни и данните ни да са защитени. Браво ЕС , Браво ББ

Е Ес и с Путин не може да с есправи след акто Путин има зад гърба си мъж като Ердоган

Намали гей порното, че само това ти е в главата.

Защо българските мъже сте толкова комплексирани и патологично фиксирани върху темата за това кой е гей и кой не? Тази псевдо-мачо комплексарщина вече е доста изтъркана. Сменете плочата малко.

Сега Турция ще бъде наказана с цялата мощ на международното право, ще бъдат принудени да отворят завод за F18 и да направят 8 за България

достаъчно е само ние да им затворим границата за тировете и ще нагълтат доста водица,че няма от къде да се измъкнат към Европа но тъпанарите тук смучат резания защото така партийния им е наредил

Не съм за турците ама мантрата с тировете ми идва в повече да разбирам ли че ЕС купува тирове със стока от турция от съжаление към самите турци на ЕС тази стока не и ли трябва????

Ти за фериботи не си ли чувал? Щото е много трудно да пуснат към Одеса и да си решат въпроса. Също така имаше едни фериботи "МедЛинк". Направо към западното Средиземномори.

а тиквата и останалата герберастка измет тук биха се нас.али! само някой еврогейски боклук да вдигне леко вежди и те вече са се напикали!

Де Фолксваген де

Браво г-да европейци ! Така им пръднахте на уя, че едвам новия завод на VW, дето ше им го построите ше ги успокои !

Ние ще ги накажем още по-строго, като построим у тях не само завод на VW ами и още 2 на BMW и Mercedes ! Нека им като не слушат !

За Mercedes си имат отдавна

Ми още да им направят, ей така за наказание !

Машаллах аркадашлар ...