Ангелкова осъди насилието върху камериерката, ударена от чужденец

И гостите, и българските граждани трябва да спазват законите на страната ни, посочи министърът

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова осъди насилието върху камериерката, ударена от чужденец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако на тази грозна вещица ГЯВОЛАКОВА и се случи същото като на камериермата какво беше да се случи с АВСТРИЕЦА Къде си бе Курнелия защо не искаш пак оставка на правителството СТРАХ ЛИ ТЕ Е ОТ вАЛЕРИ ИЛИ БАТЕ ТИ Ага Боико

Промивайте мозъци гадни феминистки

И полиция, и прокуратура са вървели по най-малкото съпротивление, но нямаше да е така, ако потърпевш бе някой техен роднина.

Ма влюбен съм в тая министЕрка, бе! Каква красота, каква мъдрост излъчва само! Че и осъжда постъпката на австриецо! Е тва е! Ся австриецо че си посипе главата с пепел и че вземе да купи една къща на камериерката като компенсация! Виж ми корабчето в окото! А дано съдът е по така, че да му друсне една хууубава глоба, че да се научи, ама на дали...

Защо Ангелкова го осъди, а съдът не? Ако съдът издава строги присъди насилието ще намалее. Не знам Ангелкова какво точно прави в тази връзка. Иначе и аз като нея осъждам насилието. И к'во?

Имам само един въпрос : Колко ще ми струва да бия един десен прав в тая грозна муцуна ? За камериерката - 300лв. , дамата е симпатична и интелигентна... За тази карикатура ... три лева , е добре ,3.50 лв . Макс пет кинта ;)) С радост давам още 10 да си .. поговоря със магистралките ;))))

Пак много даваш! Цело кило домати, от луксозните по курортите...Много е!

Само си представете,какво ще се случи , на австриѝския гражданин,ако си беше позволил това в друга държава.А сега си даѝте сметка в каква държава живеем! Съдът налага 300 лв глоба,а министър Ангелкова осъжда във феѝсбук!

Не уважаваме себе си, а искаме другите да ни уважават, не сме народ, а лайна..

Дали ако изритам министервата на правосъдието в главата ще ми поискат 4500 лева?

Ако беше в Америка, шведа щеше да откара в пандиза 10тина години и да плати обезщетение на изританата около милион, а австриеца щеше да бъде набучван от черните шпаги поне 2-3 години. Цената на човешкия живот на българите е по ниска от цената на кучешкия живот, за това убийците биват оправдавани, а биячите плащат джобни пари за ритници в главата и боксови удари в лицето. С 3 думи: МНОГО ШИБАНА ДЪРЖАВА

Осъдила си, ама друг път... Само сте го глобили, а може и да не е платил хич .. Тея префърцунени "осъждаме това, онова" мое си ги зАвреш знаеш къде. Иначе голям зор за Конфекцията, щяла да ви пази ... Хура ми Янко ще ви пази... Всеки миндил може да си нокаутира камериерки под път и над път у нас, всички сте тотално неадекватни.... Ма що ли се чудя, за убийство давате условни присъди, може и да са много тея 300 лева по вашите представи... Пълни боклуци сте, толкова сте се осрали, че отдавна сте извън всякакви реалности и норми... Няма и оправия, защото отдавна всичко това ви се струва нормално.

Щведът осъден 4500 но не ги платииии!!!

Какво искате от Ангелкова? Тя не министър , за да лправя туризма на България, а положението на семейството си .- с куп евро проекти и евро пари на милиони. Грозна.., ама ... кадърна да оправя себе си.

Шило

Бесен съм! Вярно е, че двата случая няма как да бъдат сравнявани, ама ... Добре, полицията е докладвала на прокурора, оня е преценил нещо си, ама съда що не е действал като коректив и да върне материалите на прокурора?

Stan Stan

Шведът плати 4500 лв. глоба и неуточнена сума на пострадалата ! Добре беше наказан ! И се осъзна, много съжаляваше !

Тя го осъжда по фейсбука! Тази не стои по- високо от австрийското животното!

Ангелкова е коб ила толкова и е акълът

Ега ти и осъждането! Вместо да го осъдят, та жената така и така изяла боя и изтърпяла унижението ми поне да я възмездят подобаващо поне 1 година да си поживее като хората......

Че много са му взели, бе! Сто и петдесет евро! Ще се разпространи мълвата, че в ол инклузива влиза и бой на персонала. Кочина!

И как , ма другарко, точно го осъди. Пожелавам ти да ви бухат на Слънчака и тебе и оная набедената за съдебен министър , та да ви видя тогава как съдите и осъждате.

Ах, каква адекватна реакция - осъжда го министърката... на думи. Чудо невиждано!

Плашимира Ангелкова няма ли да направи нещо срещу алкохолният туризъм ?! Или само ще се правим на отворени и нищо друго !!!

И как точно го осъди, скара му се тихо, за да не събуди раболепните и страхливи българи?

Ангелкова осъждала насилието върху камериерката, ударена от чужденец. Ама защо така с лошо, трябва да го предложи за награда, та нали затова идват чужденците в България.

Забави се Николина Ангелкова, чак се изприщих от притеснение. А що се отнася до "работодателите" от Златни Пияници : През зимата да тренират персонала да понася удари. Бокс ли, карате ли, абе да ги запишат там на нещо. Ама само да се отбраняват, без да отвръщат, че току виж спрели да идват пияндурниците и дрогаджиите от чужбина...

Защо намесваш и българските граждани-за благозвучие или да смекчиш тона към чужденците?!

Шведът хубаво е платил 4500 лв. и 1 месец е бил задържан, но този австриец се е отървал само с 300 лв. Законът май пак не се прилага еднакво към всички...

След подобен инцидент е редно и задължително да се намеси управата хотела и да го изгони заради агресивно поведение, но нашите са страхливци и да не им нарушим спокойствието на чужденците, ако аз отида в Австрия и ударя някого така без причина, ще наддадат вой до небесата, че и в затвора има вероятност да стоя. Как ще се подобри туризмът в Бг, като никой не го е еня нито за служител, спокойствие и добра атмосфера

много е изгорела тази хубавица, спокойно може да участва без грим във филм за баба Яга

Осъждам те, че си много ама много ГРОЗНА и кво от това - да не си подадеш оставката.

За да се повтарят случаи с бити камериерки - едва ли причината е само в туристите. Вероятно хванатият ни от кол и въже туристически персонал се държи по неподходящ за обслужващ персонал начин и дразни туристите. А у нас наистина има огромен проблем с обслужващия персонал. Българите вече на такава работа не се хващат. Внесли сме огромно количество украинци, които са с такива договори, които забраняват да бъдат уволнявани до изтичане на срока на договора. И укрите буквално си карат почивка у нас, хранят ги, осигурени нощувки, ходят си на плаж и по басейните и си взимат и заплати. В наш не евтин ол инклузив апарт хотел персоналът в ресторанта, който отсервира масите бе от сиганки. Браво на тях, хванали се да работят. Похвално. Една такава изрусена сиганка между разнасянето на мръсните чинии, реши да си поиграе с малкото детенце на съседна маса с туристи - чужденци. Хвана му ръчичката, запя му някаква песен. Много трогателно! Обаче веднага щом се отдалечи, майката на детенцето изкара куп мокри кърпи и половин час упорито и старателно бърса ръката на детето. Така ме хвана срам. Работа ли е на сиганката да си играе с децата на туристите?

Ангелкова само осъждала :( Ако я съборят на земята и я пребият, вероятно пак ще си остане с осъждането на думи...

...шведът бе пуснат под домашен арест. По-късно съдът го освободи от наказателна отговорност и той се върна в родината си, след като плати само глоба от 4500 лева и разноските по делото. А австриецът се е разминал само с 300 лева.

Отишла при него и му казала 'ей аустрише швайн( демек свиня) , ако ти отвъртя един шамар ще се изпуснеш(демек напикаеш)'. И оня и повярвал и се изпуснал. Евала ханъм!

И тоя ще го осъдат като Шведа.

Евала дет са вика. Е и този така. Задръжте го и го пуснете. Даже 4500лв глоба е голяма, на него наполовина. Че ей къде е Австрия. Жалки сме.

"... Ангелкова осъди нападението срещу камериерка от чуждестранен турист" Малий, тая направо ще го съсипе тоя младеж - току виж го преместил от левия крачол в десния...

ако вместо да го съди български съд се намери някой който да му удари 50 тояги на голо на мегдана и да гледат другите повече няма да има такива тарикати,а тая красавицата да си гледа ресора

Красавица ще стане,когато следващия турист и ремонтира човката.

Другия мандат - министърка на правосъдието.... идиоти

И бъгарите да спазва законите.Ти защитничко на мутрнското море,спазват ли закона за ,,шума,, има хора които отиват да почиват,защо в Гърция няма тъкива проблеми.А съда все повече намалява глобите.Да бият българите ,,не е престъпление,,Само заплати получавате ,дори и за чеп.........

Как завърши случаят от миналата година? Тарикатът си замина и нищо не плати! Тази година, понеже сте много кадърни, ще стане точно същото!

Въпросът не е в това Ангелкова да го осъди, а в това съдът да го осъди! Не да го освобождава от наказателна отговорност!