Коментари - Ангелкова: Къмпингите ще се проверяват и това лято | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Няма ли кой да и загрее вратните жили на тая и да и фокусира изпотените цайси ! А може ли да спя на надуваем дюшек, закотвен на 10 метра в морето ?

Гербаджийски суджук съветник застроява залива „Болата” до нос Калиакра

За разклика от свободно бетониращите, не са от закона.

Ако си открадна България, ТЯ СТАВА ЧАСТНА И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИ Я ВЗЕМЕ!

Никой не може да ти вземе това, което си откраднал, стига да можеш да покажеш, че е станало твое. Дори плажната ивица.

Права е. Само строителните предприемачи са над закона.

Ангелкова я си научи домашното, частната собственост безспорно е неприкосновена, но приоритет в такива спорове имат интересите на обществото или на голяма група от него. Не може един индивид злоупотребявайки с правото си на частна собственост да ограничава или лишава от също такива права голяма група от хора, а хората са обществото. В този случай житейската и правната логика е на страната на хората на на отделния индивид. И на мен крадците от ГЕРБ не ми харесват, но все още не съм им раздал правосъдие, защото за това си има съд.

Тази ако така разсъждава по казуса за хотела, някой може да си спретне лагер за обучение на терористи и държавата не можела да се намеси. Ми да чакаме тогава Тръмп или Путин да ни удари.

пак ще мутрее по къмпингите....харесало й миналата година да тежкарее на няколко палаткаджии

Останаха ли българи, които да ходят по Черноморието?

Ами всъщност да, останаха. Така че айджи скокни си до Гърцията или се метни на поредния лоу кост и ако не тесвалят от борда заради недостиг на места, си ходи където си искаш и се изживявай като велик, а аз ще си прекарам времето на прекрасните природни дадености и услуги на южното черноморие и ще си оставя парите там, а ти тъкмо няма да ми се пречкаш и мрънкаш постоянно с високите си претенЗии.

Това с бетонираните "прекрасните природни дадености" беше сарказъм, нали?

Така е. Нашите пишат закони за нашите. Които не са от нашите, са извън закона.

Направо вече изумявам от Ангелкова и Симеонов. Тези двамата или не ходят на нашето черноморие или ходят само за да си вземат рушветите. Първо, къмпингарите обикновено са едни от най-стриктните хора по отношение на чистотата, просто защото те са там за 2 седмици примерно. Второ, високата музика на Симеонов, просто думи нямам, все си мисля, че е пообиколил заведения в Слънчев бряг и който не му е дал някой лев е бил глобен. На морето всеки отива да се забавлява, има тихи хотелчета, когато децата ми бяха малки ги водех в такъв, когато пораснаха, те ме водеха в Слънчев бряг, като не ми харесва ставам и си тръгвам. Значи проверяват къмпингите, а хотелите изникнали /против закона/ на самия плаж, няма кой да ги провери. Те ще си стоят там и ще си взимат парите! Думи нямам!

Да дефинираме забава - защото аз съм чувал за хора, които се забавляват играейки шах. Така че, няма лошо да се забавляваш, стига да не пречиш на околните - за нон-стоп музика на открито - на 2 км. от населеното място. Иначе на закрито със шумоизолация.

2 километра ако си близо до морето са малко. Чалгата на Азис се чува на поне 5, ако е през водата.

Аз в Испания, Гърция, Турция сини флагове не видях обаче не виждам и фасове по плажовете? А тука?

Не ни е проблема в цвета на флага, а в манталитета. Като отидем на плаж са длъжни веднага до нас да ни сложат кошче, иначе си хвърляме фаса на пясъка (прилежно го зариваме), кой ще ти ходи 20 метра до кошчето за един фас (салфетка, кочан от царевица, капачка от бира). А това да си събираш собствените си боклуци и да си ги изхвърлиш на тръгване - ама моля ти се...