Коментари - Ангела Меркел заяви, че е във форма и ще изкара до край канцлерския си мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Меркел заяви днес, че се чувства във форма да изкара до край мандата си след няколкото случая на пристъп на тремор на публични места. Веднага след изявлението подбели очите и припадна на пода. Предаде Ройтерс, цитирана от БТА."

Добре съм и ще изкарам до пълното ислямизиране и изпедерастване на ЕС

Абсолютна истина! Такъв е плана на клана Ротшилд...!

Изразила надежда за живота си след политиката, а на нас не остави никаква надежда с уродливата си политика...

Изразила надежда, че след политиката щяла да има друг живот...А нас какъв живот ни чака от нейната политика ? Нея ще я скатаят някъде, на спокойствие да си харчи грешните пари, за които продаде и унищожи Европа и европейската раса. Био отпадък !

И се кани да живее с орлите и тя като Сорос.

Пфу, тая и Сорос са безсмъртни...

Който знае немски-нека гледа kla.tv. Има какво да види...

Като е във форма, защо не може да издържи две минути на крака химна, а седи със скръстени ръце и крака да не треперят. Да, при Паркинсон няма ментално увреждане, но физическите проблеми са сериозни.

Явно химна на Германия не ѝ понася, то и политиката ѝ го доказва.

е Трагедия след климакса.

Каква връзка има тука раждането или нераждането на деца ? Въпрос на ценностна система, а не на деца. Новата фон Лайнер има сума ти лапетии, но като ѝ чета изказванията, настръхвам за Европа и нас.

Ако ще да умре треперейки, то ще е вкопчена във властта до последен дъх. Къде се е чуло и видяло комунист да сдава добровоно властта. Такова нещо не се случвало никога в историята.

А аз си мислех че само питбулите не могат да пуснат това което захапят...

Бойко щял да изкара докрай мандата си; Меркел щяла да изкара докрай мандата си?!? :) Умните хора знаят кога да сложат ТОЧКАТА...

ДОБРЕ Е ДА ПОМНИ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ СМЪРТНИ,ДОРИ И ТЯ! ДОРИ И РЕПТИЛИГЕ!

15000000000000000+

За съжаление.

че Господ решава, а не ти кога да е края! А ти направи толкоз поразии ,че ада те чака с нетърпение!

До последния заклан от орките немец .... Адът те зове . шломке , там да видиш какъв живот кипи ;)))

"Ангела Меркел заяви днес, че се чувства във форма" АМИ ТОГАВА ДА СЕ СЪГЛАСИ НА МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД И ДА СЕ ПУБЛИКУВА РЕЗУЛТАТА ОТ НЕГО.

Трепелкел е на 100%

Какво триете бе хомосексуалисти некадърни? Кое е най-важно за един човек в мирно време? Да е здрав и читав и в кондиция, да е полезен на себе си, обществото и Родината си! Как изглежда Германия тия дни като свирят химна или като се заклева министър? Като трепещ откъснат есенен лист! Това е възможно най-лекото определение, което мога да дам за тази безотговорна източно-германска комунистка и комсомолка, нямаща никаква обективна предства за себе си.

Ноо ги е страх завалиите, да не се разбере, че е еврейка и то куманяга еврейка. Сичко, което вади на показ тая връзка как евреите масово са куманяги, и жевеат на наш гръП, ноо ги плашо еврейските соПственици на тоа пърделник. А беше свестен сайт, а виШ какво напраиха еврейските куманяги от това хубаво народно чудно местенце. Стария сайт беше мелиони пъти по-убаФ. Сегашния е лайно. Пърделинка еврейски сере и пърди, това е.

Тези защо постоянно цитират ТАСС, нямат преводачи или предпочитат независим източник

Е това вече е кофти новина ...