Ангела Меркел и Тереза Мей обсъдиха Брекзит

Споразумението за Брекзит трябва да бъде балансирано, за да гарантира на Великобритания ясно отделяне от единния пазар на ЕС, но при запазени икономически връзк

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел и Тереза Мей обсъдиха Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тереза Мей продължава да се интересува от достъпи до пазари навсякъде където може. Вероятно е изпаднала под влиянието на разни експерти получили компетенциите си в специализирани учреждения за сертифицирано понижаване на образователното ниво граничещо до нанасяне на трайни мозъчни увреждания, като Лондонската /вече по-скоро Лондонстанската/ школа по икономика. Според компетентността на тези, продължаващото безпрецедентно преселване и особено трансконтиненталното такова, несъмнено допринася и дори е предпоставка, необходимо условие, за икономическо и всякакви други развития, включително социални, културни и демографски. Като всеки който не иска да бъде обвинен в отсъствието на радост и положителни емоции по въпроса със следващите от това атаки и опозоряване, трябва да приеме, че плодовете от тези развития несъмнено ще се материализират не само в имената на новите англичани, в родилните домове или в кметствата на Албиона, но и съвсем скоро, аха-опа и в икономиката като цяло. Осигурените предпоставки за бум в икономиката /станали рекордни при Тони Блеър и продължаващи да са все рекордни и досега, въпреки променената риторика и прилагането на опита от английския експеримент, върху такива политически слаби до пълна безпомощност и несъществуващи като волеви субекти страни като Германия/ изискват и договорености за адекватни бъдещи пазари. Пазари които, както се разбира досега, няма да се изчерпват до осигуряването на технологии за застрояване в морето, бурки, къри, чалми и критичен на внос на храни, но и на пълноценен високотехнологичен индустриален обмен.

При всички тези протичащи сега и очаквани в бъдеще да са още по-мащабни до тотална радост промени, в Брюксел са силно загрижени да запазят непроменени правилата на ЕС за преместване на хора /или уж еквивалентното за тях, но всъщност по йезуитски коварно и измамно движение на работна сила/ и на т.нар. Европейски съд (в брюкселския контекст 'Е' в ЕС и Европейски за юрисдикцията на съд, трябва семантично да се третират аналогично на Англия в Банка на Англия, дойче в Дойчебанк или 'Лондон' относно Лондон да речем след 2000 г., т.е. Лондонабад през 21 век/. Опасенията на Брюксел са разбираеми, макар и да са неприемливи. При стремителната лондонизация на Европа, тях например не ги притеснява, че с резкия наплив и демографски промени ще се променят наред със всичко друго и самите икономики ставайки по-близки до тези на СА, Албания или сръбско Косово, като иновациите вече може да включват такива актуални и съвременни разработки, като как е правилно да се бие жена с камшик, така че най-ефективно да се изчисти петно от честа много мъдри роднини, поставено от това че някой който не трябва е видял нещо дето трябва да е все покрито, увито и завито.

В Брюксел много ги притеснява поне публично, че прилагания към Европа подход на Ситито и въобще на международните банки и глобалетата за преместване на хора и заселването им под всякакви предлози в Европа /когато някои от трудовите ресурси успяват да преброят колко роднини в крайна сметка са докарали с тях и колко помощи ще получават, едва след първите няколко месеца по ограмотяване/, може да не се запази и да бъде заменен от прилагания от същите банки и глобалетата към Близкия Изток и въобще Азия, подход в реално движение на работна сила плюс местен колорит на правоприлагането, както е това в Арабския полуостров да речем. Там работната сила идва сама. Никакви семейства, роднини, спонсориране или сватби и никакви документи за трайно заселване. След няколко месеца или година-две работа според контракта, работната сила напуска Арабския полуостров в повечето случаи заедно със заработените пари и при липса на нарушения, с по четири крайника и глава на раменете; хуманитарно се връща при семействата си, където или остава или кандидатства след време за ново допускане да работи там. Такава трансформация към реално движение на работна сила вместо преселения, явно плаши Брюксел толкова, колкото и депортацията на престъпно проникналите в Европа.

тия изглеждат идеална джинжър двойка

сега разбрах,защо се борят да приемем джендърати-гладайки тези двете,които управяват Европа какво ни остава-приемаме ги с отворени обятия(дано не ни задължат да сме с отворени и отверстия)

Сорос се срещнал тайно с високопоставен представител на ЕЦБ Милиардерът Джордж Сорос се срещнал с директор на Европейската централна банка, за да лобира за по-тясно интегриране в еврозоната, съобщава "Ройтерс". Акцията на Сорос е срещнала критики от страна на някои законодатели от ЕС, които се опасяват, че той упражнява неправомерно влияние върху чувствителен политически въпрос. На 14 ноември Сорос е провел среща с Беноа Кьоре, член на борда, определящ политиката на ЕЦБ, за да обсъди "задълбочаването на еврозоната". На срещата е присъствал представител на неговия хедж фонд, както и друг служител на ЕЦБ. Една от разискваните теми е била дали бюджетът на валутния съюз трябва да бъде отделен от този на ЕС. Говорител на ЕЦБ заяви, че участниците са обсъждали инициативи на високо равнище и задълбочават интеграцията в еврозоната, но не и паричната политика или Брексит. От фондацията на Сорос "Отворено общество" са отказали коментар. Разбира се, Централната банка няма думата относно политическите реформи, но все пак съветва правителствата и европейските органи по финансовите въпроси. Самият Беноа Кьоре се счита за "външен министър" на ЕЦБ и редовно се среща с инвеститори, участва и в дискусии по въпросите на ЕС.

Какво ще обсъждат като всичко е решено зад кулисите ? Парлама за данъкоплатците.

Пак ще останат заедно, но целта е да вкара вълка в кошарата...

Докато се омъжат и се разведоха.

Какви са интересите на НАТО? САЩ да бълбукат чужд нефт и да го продават на швабите тънкана?