Ангела Меркел получи покана да работи в ООН

Предложението е направено от генералния секетар на организацията Антонио Гутериш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да ѝ платят 30-те сребърника, така работи западния корупционен модел. Ще ѝ дадат фиктивен пост с дебела заплатка, тя най-вероятно дори няма да стъпи в "офиса", който са ѝ отредили. Но, е осигурена до живот да нищоправи за много пари.

Ами тя крантата е от туй котило. Къде другаде да й предложат работа? ООН, СЗО, МВФ, СБ, всичкото е една и съща измет. Само въже за вас.

НА ВСИЧКИ БАБИЧКИ ОТТЕГЛИЛИ СЕ /УЖ/ ОТ ПОЛИТИКАТА, ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРЯТ СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ! И КОЛКОТО СА ПО-КОМПРОМЕТИРАНИ, ТОЛКОВА ПО-СИНЕКУРНИ ДА СА / АКО МОЖЕ БЕЗ СИНЕ ОТПРЕД/, БАБИТЕ ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ !!! И СТАРЦИТЕ СЪЩО, ГЕРОНТОКРАЦИЯТА УПРАВЛЯВА СВЕТА!

"Под глобални обществени блага ООН има предвид глобалните здраве, наука, мир, опазване на околната среда и икономика." хахахаххахахаххахаххахахахахха хахахахаха хахахах Тя еднолично еба майката на Европа като натресе едни 20+ милиона мигранти само за да си начеша егото, като се изкара голям хуманист и борец за правата на хората. Поради това ноложи лицемерни закони според които всяка нация в ЕС трябва задължително да приема мигранти и да няма право да ги връща защото би било против правата на хората. Нищо че Германия има правото да ги връща. Отделно се опита да премахне ползването на атомната енергия поради инцидента в Япония, макар да нямаше изтичане на радиация и пострадали. Но в крайна сметка стигна не по далече от своята нация, като след тази година могат да се радват на режим на тока. Защото зелената енергия не стига. Да не говорим за всички други политически провали които се опитваше да натресе на всяка нация. О ИК е много важна за жените и борбата срещу домашното насилие! И една година по късно след обстоен доклад се оказа, че ИК не само не е помогнала с проблема, но го е увеличила. Заради родните й мерки против ковид се стигна до там различните градове из Германия сами да си поръчват ваксини поради отказ за позване на закупените от нея на Астра зеника бройки. Да сложетея на пост с още повече власт и гледайте как ще осере всичко живо още повече!!! Само защото всички в ЕП се изживяват като че са най-великите безгрешни хора на земята, които не могат да сбъркат, въпреки ниският рейтинг на всеки в родината му.

БОЖЕ ОПАЗИ ОТ НЕЯ. РАЗСИПА ЕВРОПА,НО ОЩЕ НЕ Я ДОВЪРШИЛА

Добре че не е в СЗО.

Затова тези световни институции са пълни с такава измет !!! Въпросът е кога ще възстане робът !

"Робът" няма да свърши работа в този случай, пич. Тези отрепки са там за пари и влияние. Ерго, като първа стъпка трябва да им се спре финансирането. След това те ще изгубят "лостовете", с които разполагат, за да си прокарват идиотшините и това ще е карят им. Симпъл :)

Айде стига с комунистическите лафове!

Изродите слуги не ги уволянват когато народите им ги изхвърлят, просто ги местят на други позиции.

Така, така ... едва успяха да я изритат от управлението на Германия след като успя да ги залее с "клети" примитиви, изпозатвори им ядрените централи и сега има "бИцален" за перки и солари, от които полза - никаква! И сега, молим ти се, щяла да се грижи за "световните блага", мбу-ха-ха :))) Този Гутиереш явно има много перверно чувство за хумор ... бай дъ уей, НЕГО пък кой го е назначил там и с какъв акъл?

За тях вечно благата, а за нас, обикновените хора - вечно лайната! Като си обикновен човек, т.е. роб, те изхвърлят от работа още на 40-41, щото си стар. Господ да ти е на помощ, ако си на 50 или отгоре - ти си вече обречен на гладна смърт! А иначе за тях, правоимащите, дето са вечно абонирани за dolce vita-та(сладкият живот), проблеми никога няма! Могат да работят докато започнат да се насират, разбира се не за минималната заплата! Примери дал Господ, колкото искаш: 1). Дедо Байгън с памперсите го уредиха президент на 78 годишна възраст. На стари години да влачи там гювеч, че явно му е малка пенсийката; 2). Нашта баба Сталинка я уредиха на блага копаня да си влачи и тя сладък, вкусен гювеч, когато беше на 66. Заради нея нарочно промениха устава на МВФ за възрастово ограничение от 64 години; 3). Ленчето с кремчето от Варшавското летище, пенсионерка с мазна пенсия 1500-1600лв, я инсталираха на хранилка нещо там по линия на OTAN с много тлъста заплата(без бонусите); 4). МВР И МО на РБ а и всички останали министерства са пълни отгоре до долу с пенсионери с благи пенсии, ама са и на блага заплата. Всичките вътрешни хора, "вътрешняци", наши-ваши; 5). За шеф на БДЖ назначиха 83 годишен дядка, Да си влачи там голямата заплата барабар с тлъстата пенсийка и още по-тлъстите бонуси; 6). Сега защо да не инсталират и баба Изперкел в ООН, кво като е на 68. Нека напълни малко гушата, че е бедничка, горката; 7). Подобните примери могат да се изредят още много, до 31.12.2022 А ние, обикновените хора сме вечно прецаканите и преебаните. Ние, които ги храним и носим на гърба си тези паразити!

Нали разбирате сега кой поръча кризите в Европа, които тази злобна бабичка предизвикваше упорито до последния си час на власт? Апропо тя набута и фдЛайден на мястото й, спасявайки я от съд за корупция в Германия.. Та така, ЕНП и "ценности" в действие

:-D А защо нашата Тиква не го поискаха от някоя такава организация.....я от Африкански съюз в Адис Абеба или в Евразийският икономически съюз......

Германия не стига,що свят за съсипване има още...

Столтенберг от НАТО скача в Централната БАНКА на Норвегия; Меркел от германското канцлерство в ООН. ДЯЛАНИ камъни....:)

Бързат да я назначат на няКОЙ пост в Европа, преди Газпром да й е направил оферта на която не може да откаже.

Меркел - много добър политик със само една голяма грешка - бежанците!

И ядренста енергетика. Германците си спират последните работещи АЕЦ, даже дали не ги спряха вече, както и ТЕЦ-овете на въглища. Остава им само да внасят ток и газ, от изток.

няма ли най после да я хване Ковида!

Не,защото не е ваксинирана.Има дипломатически паспорт

ще ги задръсти от бежанци тази склерозирала бабичка!

Да ще може да ги кани навсякъде по света не само в Германия и ЕС.Между другото Сорос ваксинира ли се?

Няма отърване.

командировка за Меркелана от Глобалната Шайка. Явно е навредила достатъчно на Германия , германците и Европа - та сега е време да вреди на глобално ниво Тоест да спомага за Big Reset

Сакън ,недей и на тях ще им евеш мамата!(!

Само Сталинска чистка ги оправя тоя паразити по върховете. Дано му дойде времето.

Тази Свиня ако заработи на глобално ниво, мамата на света ще еве отвсякъде! Трохичките следите ли внимателно...?

Бре, много тачена яловицара....

Този Гутереш май не знае какво означава термина “отеглила се от политиката”

Сигурно на ООН му трябват имигранти !

Ангела да получи покана от. ..турски инвеститор в България да работи като шивачка в цехът му. Язък.

Schilo

А ООН-то, работи ли?

верните подлоги на световната мафия имат топли местенца запазени за бедарни идиоти

О не, само не в ООН! Дейба неадекватните пенсии, само гледат да се турят на някоя хранилка!

дъртия задник да служи на фондациите на Ракфелер, Гейтс и Сорос. Рахатлъкът свърши с краят и на премиер на ФРГ.

Ехидно ни поглежда сатаната от тази снимка.

Не стига че нямаш деца ами те юркат да бачкаш до 100.

тоя урод няма ли да се пенсионира