Меркел получи предизвикал тревога подарък

Меркел получи подарък, направен за нея от ирански бежанец, станал причина за полицейска хайка в пощата, от която е щял да бъде изпратен.

Обратно в новината

Коментари - Меркел получи предизвикал тревога подарък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква параноя докара на страната си тази жена, че и на Европа.

А, гледам писал го е Насименто. Долу ръцете от Мануел! Той тъкмо показва успехи в усвояването на българския език - вече не пише явни безсмислици - сега са му по-скрити. Трябва да приветстваме това му старание. Той като испанец добре знае условното наклонение, обаче напълно го обърква преразказното наклонение, което знам че съществува само при нас. Не може да искаш в този момент повече от Насименто, той се е намирал в състояние "взрив на мозъка".

иранец подарил на меркел статуетка със сирийското знаме сигурно за да стане германец

ПИПО

Да си го вкара там където слънце не огрява. Унищожи Европа тая гад. Запълниха си бройката за работна ръка и слуги, и сега ще ни връщат останалата измет.

Меркел присъства ежедневно на широк фронт в БГ информационно пространство.Понякога,конкурира и ББ в оставка.Всъщност,тази така недолюбвана персона,в ролята на КАКВА ползва подобна привилегия?Липса на новини от България?Тя,нещо като Фюрер на ЕС ли се явява?Или втори Министър-Председател на България?А и като заеме челно място в"новините",си седи там с дни и часове.

Да внимават, войниците- кравари, да не ги научат полските селянки, да цокат "Вотка" от гнили картофи

еех, язък...

Страх ! Целта е постигната - Германия се страхува от сянката си - страх ги е да излизат вечер и по празници, жените препоръчително трябвало да ходят с панталони и по възможност забрадки, децата им да не ходят в обществени басейни и тоалетни - МРАК ! Честита толерастия ! Пуснете още джагали - може и да се оправите !

Ирански бежанец?-както би казал г-н Путин-ето вряд ли,за да не се тормозите друг път,г-да репортерски корифеи,пишете -афроазиатски бежанци,по аналогия с афроамериканците в САЩ,няма начин да сбъркате

Ще я попогаля и Нея, с Клюна, както погалих Боила, по Хъба.

А това са партизаните на Путин известни като хакерите и байкерите . Тия искат бабето да умирга от...........на срах.

меркел се стреска и като пръдне сама в пространството. самотата на sybil и меркел е пословична! :-)))

Къде прочете, че меркел се е стреснала?

Бабо, терорът вече си е свършил разботата в страната ти. От тук нататък, каквото и да говориш, са празни приказки!

Е, та от Тръмп е разбира се, той цели да дестабилизира ЕС и да срине цяла Европа, нима Плевналиев, нашият лидер не ни предопреди. И не само, но в опаковането на подаръка е взел очастие и Путин, чрез своето кибер пакетиране и кибер доставка. ДА си го кажем направо - тия двамата ще ни погубят!

Не, ще ни погубят неграмотни параноици като теб, които слушат "предОпрежденията" на един комсомолец ! Образовай се бе гербераст че !

А нашите тиквета, Динко и Перата, се тревожат че им спря "работата" Сега ще рипа Гъзибар "професора"

Марк Помпео е предупредил Г-жа Меркел за опасността от външни провокации при изборите в Германия и предложил помощта на ЦРУ за тяхното неутрализиране.

службите на меркел са се уплашили от любовта на собствените си главорези. какво падение! ми не се ли познават лично по сексуалните и/м услуги?? :-)))

ебати баятата новина. абе, дирници, нема по-старо нещо от дърта вещица и стара новина. дърворезбата е представлявала един делкан чеп. мечтата на всяка самотна sybil.

Било е 40 сантиметрова статуетка на 'шестокрил петохуй' да и напомня как бежанците са 'влетели' в родината и и какво сазапочнали да предлагат като единствени работни умения ......

аа окей, тогава може! все пак педофилите зелени имат и въображение.. :-)))

Айде, и тая почна като Килърито! Пътник е!

Дира ,Цветанов ви е написал заглавието !

Новината е много стара!Трябва ли непрекъснато да ни напомнята за тази злополучна особа.

Значи ли това, че 50 милиона поне иранци са добре дошли? Следват горките бежанци от Китай и ДРКонго.

Може ли умния и образован автор да обясни израза "Ирански бежанец" и защо не са подготвени бомбоубежищата в България, щом Иран е във война?

А спомняш ли си защо еврогея се напълни с рекети Патриот /пършинг/? Защото страшният Иран има опасност за завладее перверзните еврогейци.

Следващия път подаръка ще гръмне със сигурност

Подаръкът на Меркел трябва да бъде Бурка и ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ от ЕС до арабска страна по избор...

Тези ,които оцелеят да знаят ,какво съм казал : Ще има нов Нюнберг ...дали ще е там не знам ,но със сигурност функциите и присъдите , ще бъдат в повече и още по -мащабни ! Жалкото е ,че жертвите и те ще бъдат в пъти повече от тези през Втората Световна война ...Истаната е ,че отново ще са невинни ... А такива ялови дъртофелници , оядени дърти , алчни милиардери , пак могат да спасят ненаситните си за власт и пари ...задници ! Дано само не започнем пак с каменните оръдия на труда ...

две ръце в трипръста комбинация ....

управляващите страдат от космическа параноя ,но никога няма да си го признаят !

но защо се страхуват, това са добри бежанци

Предизборна агитация започна. Като нищо пак ще я изберат, ще управлява 20 години, че и повече, щот други и по-умни в Германия хич ги няма. ..

Каква ирония на съдбата, да се страхуваш от подаръците на тези, които си поканил. Германския народ явно е много сляп.

прав сте - сляп е ...съвсем! и то от страх заради конзлагерите и евреите. но, живота и условията се менят.а според тях - и реакциите. така ни учеха дори и с лекциите по марксизъм, ако щете...

Започва се театрото... ние тук сме ги гледали тези постановки десетки пъти.

много ялова е таз работа ......

не подозираш колко си прав

Поредния цирк и пропаганда в полза на имигрантите! От къде на къде ирански бежанец ще слага сирийското знаме на дърворезбата си? Театър за наивници!

abasador

все пак, виждам, че на моменти коментираш добронамерено т. е. не си съвсем голям задник! Лек ден.

тези хора наричат себе си християн демократичен съюз

предателството си е предателство и преди и след две хиляди години

убежище в германия- подарък за меркел, но и десетки други викаха добре дошли бежанци на незаконно преминалите десет граници мигранти през август 2015 и до сега ние сме унизени, а нашите деца

Меркел получи подарък от ирански бежанец, благодарност за полученото от него и сина му убежище в Германия

Ирански беженец подарил статуетка със знамето на сирийската опозиция?! Да няма някаква грешка?

Тази новина ми звучи като виц.

Не е виц, продължават с опитите да докажат, че идването на 'бежанците' е хубаво за когото и да било. Подобни новини са като морфина за смъртно болен.

Стига с този пиар...г-жо Меркел...изхабензи си вече..сбьркана история си,и най лошото подведе цяла Европа с твойте солидарности..но и твоето време е преброено..каквото и да се мьчиш да направиш...

Странно! Меркел хем ги кани като скъпи гости, хем се страхува от подаръците им!

От тая дърта парантия и чеп за зеле не става!

жалко, че такъв голям простак има достъп до интернет простанството. Трябва да се въведе ограничение на достъп за простаци и неграмотни.

Така и византийската империя им е гравирала скулптури докато пратили кръстоносците и уни8щожили Константинопол и го подарили на Турците. Венеция, Вранция, Германия, Холандия - варварски племена през този период. Стотици тоново злато и скъпоценности са изнесени от християнския свят в запада. Нищо ново под слънцето.

последно-иранец или сириец...

Има ли значение? Важното е да се пише за бежанци,полиция и атентати...

каква е разликата

Абе, айде стига сте ни занимавали с тоя дрът миндил бе! Баси боклука. До вчера ни натрапвахте в мордите мазната плешива муцуна на Борисов, ама, откакто падна от власт го изоставихте и почнахте с извратената откачалка Мергел- платен боклук и платено мекере на ФАЩ, което срещу заплащане разсипа Дюнерланд и Европа.