Меркел: Трябва да се научим да живеем под руските кибератаки

Германия трябва да се научи да живее под постоянния натиск на руските кибератаки, защото те вече са всекидневие, заяви германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Трябва да се научим да живеем под руските кибератаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупава жено,а как да се нучим да живеем с арабските орди дето така глупаво поканихте ? А? Хвърлихте Европа в хаос,перстъпност и опасност. Какво беше това ? Умишлено или от престъпна некомпетентност. И за двата варианта вие сте аут и в историята оставате като предател за Европа. Предадохте и унищожихте ЕС. САЩ и Русия имаха интерес от това. Как Ви държат ? Лесбо..?

Кичо

Бабоооо руски кибератаки американско подслушване арабско онождане с мното неща требе се научите да живеете

Тоя мамут защо не каже под чии атаки и команди живее Германия де факто. Защо не ни разясни нещо за "Канцлер Акт" тая разплутост ?

за атаките, но цяла Европа и в частност Източна трябва за съжаление да се научи да страда и да живее страдайки. След меко казано "непремерените" и направо инфантилни изказвания и политика спрямо мигрантите на г-жа Меркел, само довели до задълбочаване на кризата !!!

гадна,много се изложи

РУСКИТЕ КИБЕРАТАКИ СА С ЦЕЛ ДА РАЗЕДИНЯТ И СЪСИПЯТ ЕС. ЗА ТОВА РАЗУЗНАВАНЕТО ТРЯБВА ДА ХОДИ НА ГОСТИ НА ТРОЛОВЕТЕ А РУСКИТЕ ФЕЙК КАНАЛИ ТЯБВА ДА СЕ СПРАТ. ПОЛЗВАЙТЕ ОПИТА НА ПУТИН

Лошото е че Мартин Шулц е същия неадекватник като Меркел ....

ТИ НЯМА КАКВО ДА СЕ УЧИШ,ТИ СИ ТРЪГВАШ ДОГОДИНА ,ГОРКИТЕ ГЕРМАНЦИ ,ЩЕ СИ ОТДЪХНАТ ОТ ТЕБ....

Ще трябва да се научите да живеете като хората.

Сидераст ли си, оли ли си???????

Не е така, бабо! Трябва да се научите да защитаваме интересите ни като граждани на ЕС от всякакъв тип намеси, в т.ч. и американски! За целта трябва да си отворите очите за ИСТИНАТА и да реагирате според нея, а не да се опитвате да я изопачавате под външна диктовка, да зомбирате гражданите на ЕС и да вземате неадекватни решения с дебелогъзите чиновници от Брюксел, с които си живеете в някаква имагинерна паралелна реалност! Защото ако така продължавате, не само вие, а и наследниците ви няма да могат да се справят с последствията от дивотиите ви, бабо! А смяната ви е само айсбергът на народното недоволство от лъжите и неадекватностите ви!

Доколкото се разбира от статията, немската техника е дала сбой, излязла е от строя. Значи вярна е сентенцията, че всичко което не е китайско е менте. без доказателства, тази "високо технологично развита нация" обвинява "руските примитиви" в хакерски атаки. Да еба тъпите евреи.

абе тая лъже. Всички знаем, че Русия е 100 години назад, когато не е имало компютри, и следователно руснаците нямат такива. Как ги правят тия кибератаки ?

А научи ли се да живееш с подслушването на ЦРУ? На разлика от руските кибератаки, американското подслушване беше доказано. Тогава си мълча, нали?

Сексът, винаги си е секс. Обаче, когато ти го поднася любимият човек си е кеф, а когато някой друг ти намеква, че може и да ти го поднесе, си е чисто изнасилване.

как да не плюя Русия, т.е. СССР. Искаха да стане цялата планета комунистическа. И може и да успеят. Ще кажа само пакта Молотов-Рибентроп, които нападнаха Полша и си я поделиха.А сега си траят като пръдня в гащи - все едно, че не е било. КАТИН, лъгаха и набеждаваха най-долно за убийството на повече от 40 ХИЛЯДИ полски резервисти-интелигенти че уж го е направил Хитлер. А Меркел - комсомолка, единствено нейното семейство отишло в ГДР - замислихте ли се за това? Подхлъзнала Кол, който се е подвел и я лансирал навсякъде - абе гадна комунистка.

Няма никакви цинизми, а само факти относно писмото на Клинтън до косовските терористи. Не се накърнява доброто име на баба Меркел!

НИКОГА ПРЕДИ ,ГОРДИЯ НЕМСКИ НАРОД НЕ Е БИЛ ПОСТАВЕН НА КОЛЕНЕ КАКТО ТОВА НАПРАВИ ПРОДАЖНАТА БАБА

Тази продължава да дразни!!!

Да се научат германците да живеят в робство предотстъпено от американците на ниандерталците. Те са роднини.

Омразата я разбирам - неграмотността - не. Или с работническо-селски произход - толкова. Грамотността никога не е била приоритет на комундетата - важното е да си верен на Партията. Без значение как ще се казва - БСП, БКП или нещо друго. И да си получава заповедите от Кремъл - това е най-важното. Но баба ви Меркел не мисли така. И като гледам май пак ще сия изберат германците. Защото те обичат нещо предвидимо. А не комуняги-трапосерковци.

Бе, като ти скръцне със зъби чичо Тръмп,на Путин чак ще му свириш,ама хайде още малко време,се прави на велика!

Това да не са нашите руссогъ.олизци!

Машата на САЩ Баба Меркел пак обвинява руснаците за всички беди на този свят. Но все още хората могат да мислят и не се хващат на американската пропаганда. Продължавайте да плюйте по Русия....

Една краварка, законна съпруга на оСвиркан президент, си проведе кандидат президентската кампания с леене на злъч и омраза, плюнки и храчки по Русия. И спечели, от трите,най дългото. Сега танте Боклук, си прави същата гаргара. Бе, да не би да им е хубаво на тези жени върху пръта на Путин, а?

Един вид, Бабето казва: Абе ние сме пълна смешка и който ни хване той може да ни плющи. Но, трябва да свикнем някак си за да оцелеем. Но иначе сме най силните и най великите.

Браво, правилно мислене! Отлични убеждения. Трябва да сменим темата на секундата и да отклоним съдържанието в "правилната" (угодната нам) посока.

дкми

Ти, бабке ненормална първо се научи да живееш с новите немци. После, повярвай ми - руските, китайските, марсианските и каквито и да е други атаки ще са най-малкият проблем за шибаната ви държава.

Taзи новина виси тук трети ден. И трети ден трябва да напиша - не ни занимавайте с тази дебилна баба, и без това всички ще сърбаме попарата, дето я надроби - не само за германците, а всички в Европа.

елате на семинар в България, ще ви научим ..

докога ще ни тормози... то бива, бива ама такава гнъс....

Брей какви анти комунисти ,тайни, имало у нас. Не искам да обиждам никого, ама някак ми е смешно да им чета писаниците. Къде бяхте, бе алоо? Когато бях комсомолец в горните курсове най-големите критики бяха от рода " Без СССР сме за никъде". Много ви тежи, че по това време поне един шамар да ви бяха ударили, та и вий да се наречете дисиденти. Ама не. Там в тоалетната кротко маструбирахте с цветни картички и мечтаехте да гледате някой порно филм на чуждо видео.

всъщност знаеш ли колко си прав. И това е проблемът на България. В която, както казваше един известен писател, всеки бил имал по един дядо жандармерист и по един дядо активен борец против фашизма. И когато където трябва вади този, който е удобен. А истината е че т.н. Активни борци доот 1939 до 1941 са се обръщали към Гитлер с "другарю". По заповед от Москва. а ако полицаи и жандармеристи са си вършели работата като трябва ни един партизанин е нямало да има. Просто огромното болшинство от тях не са искали да ги убиват. То не че е имало чак толкова много - към пролетта на 1944 е имало по-малко от 1000 партизани. и то по най-оптиммистични оценки. Дисиденти със сигурност е имало. Но... главно в Чехословакия и Полша. В България, особено след разгрома ма горянското движение са се брояли на пръсти. След 1989 протече същия процес както след 1944. Изведнаж незнайно откъде се пръкнаха над 150 хил дисиденти. Вярно, не можаха да докарат цифрата 300 000, колкото бяха стигнали различните категории "активни борци", но все пак е впечатляващо. По стар български обичай. А що се отнася до антикомунизма той е естествено състояние на всеки от когото милиционеро-социализЪма само е вземал за да дава на некадърници с работническо-селски произход.

Точно чехите и унгарците се учат от нас на съпротива. Простата причина е , че не сме толкова пострадали от войната, колкото тях - това първо! Значи свежари сме. Второ , имаме илюзията, че можем да се противопоставим на тримата Големи - от Техеран, Ялта и Потсдам (най-вече от Ялта). И трето елементарната справедливост - да се бориш за страната си, когато виждаш , че чужди (освободителен) ботуш я гази. До смъртта на Сталин е имало огнища на съпротива - горяните, Н. Петковистите, Терпешевистите, И.Т . Горуня и доста други.

Типично по комсомолски.До вчера с Москва, а днес се отказва от майка си и заради килипира!

Бившата ГеДерманска комсомолска секретарка я тресе руската треска и омразата към бившата идеология,която е изповядвала я прави отровна,язвителна и отмъстителна!Много отдавна тя е краварска марионетка и подлога и затова по заповед на Сащ сега тя разпръсква антируска психоза!Лошото е това,че тази психоза се разпространява из цяла Европа и коствено влияе на Брюксел и на голяма част от западните ръководители,да не говорим за лабилното младо поколение!Политиката на Меркел нанесе толкова много вреда на Европа ,а и в световен мащаб,че дори задминава по вреди и самият Хитлер!

Най-добре знае "благините" на милиционеро-социализЪма онзи, който го е изпитал на гърба си. Лесно им е на онези, дето са били под американска и английска окупация. А не при дивите племена на СССР. Когато някакъв "велик" воин, с дръпнати очи 1,60 висок, до вчера носил тюбетейка се опитва да ти с еправи на голям началник това с епомни за цял живот. И когато това с еповтаря ден през ден в душата ти се загнездва злоба. Щеш или не щеш. И когато тези лайнари от Червената армия вече не са на твоя територия някак си искаш да си го върнеш. най-нормално човешко чуство. Нещо като нашата омраза към турчолята. В това отношение ГДР е била най-онеправдана. Независимо че икономически те бяха най-добре от целия соц лагер ( заедно с Чехословакия), при тях тегобата е била най-тежка. На няколко километра е свободата, можеш да слушаш на родния си език истината, можеш да гледаш какво става отатък, а не можеш да отидеш. В бившето ГДР най-добре знаят каква гадост е смрадливият руски ботуш. И никак не го обичат. И само защото германците са достатъчно сдържани и още повече толерантни не изригват по отношение на Русия най-отвратителни псувни (пък де да знам в тесен кръг може и да си гои попсувнуват). Антируската психоза на зЗапад е врезултат на действията на Путьо и на никой друг. По времето на СССР винаги я е имало. След разпада на СССР на Запад си помислиха че с агресивната политика на Русия е свършено. Да, ама не. След като Путьо дойде на власт започна да "умиротворява" Чечня. С всички зверства присъщи на руската армия. После дойде ред на Грузия. Но там беше локален конфликт, не продължи много и някак си работата се уталожи. После дойде Украйна. Анексията на Крим в стил аншлус на Австрия от Хитлер отрезви европейците. Те разбраха че досега Путьо се е преструвал. А с вкарването на руски военни формирования без опознавателни знаци в Източна Украйна нещата съвсем лъснаха. Като маймунски гъз на слънце. Меркел се старае да запази някава мярка.

Много зле канадската психиатрия?

Защото се досеща, какво може да причини Кремълския кибер-халифат на Европа, нещо което се случи на Хилари на президентските избори и тя ги изгуби.

Много си повърхностен бе глупак...

Живеем като в анимация, където всички абсурди са възможни.Тази и другите неадекватници от ЕС ми напомнят анимациата с котарака Леополд , дето мишките го направиха див а той:"Ребята давайте жить дружно" Едно е сигурно:Госпожата ще остане в историята като унищожителя на Европа!

За "приятелското" шпиониране и подслушване нямаше тъкъв вой....само едно "не бива така.."

Тук отново се наблюдава повишена активност на руско-съветските тролове. Но това не е ли другото лице на онова същото нещо, за което говори Меркел. Едното са кибератаките на ниво хардуер. Другото са психоатаки с използване на киберпространството. По какво можем да разкличим руско-съветките тролчета? Първо, нивото им е ниско. няма как да хванеш интелигентен човек за такава неблагодарна работа. Второ, пишат почти едно и също по темата - принципа на бойния чук, който бие в една точка. Трето, липсва им както оригиналност, така и реакция в диалогов режим. Все пак си получават опорните точки от господарите си в Кремъл. Не лично от Путьо, но от неговите палаши. В България има много руско-съветски мекерета - идеален материал за тролове. Те превъзнасят всичко руско и съветско, но кой знае защо имат западни телефони (произведени в Китай), предпочитат японски телевизори, и карат германски коли (за по-баламите стават и френски). Ако потърсиш нещо руско у тах така и няма да намериш. Повечето даже не знаят и руски. А тези, които си въобразяват че знаят са горе-долу на принципа: "кон ритает къч хвърляет". Това им е руския. Тази пасмина е с работническо-селски произход - бащите или дядовците им са били номенклатурчици. Но сега с ас претенции да бъдат "от голямото добрутро". Но той, работническо-селския произход си личи и пред жалките напъни за някакъв аристократизъм. Даже се получава още по-смешно. Ама какво да ги правиш. Както е рекъл шопа:"Уй да е , да му го намааш, акъл не мож му вкара"

Леле,леле,аман от малки и тъпи копеленца!А бе духач, нещо много не си на ясно с понятията а?Но пък е важно да пишем дълги постове,макар че пишем само глупости и парадираме с идиотията си! -"Тази пасмина е с работническо-селски произход - бащите или дядовците им са били номенклатурчици" Ха,ха,ха,парад на простотията! - "

ЕС падна в краката ,продаде се на САЩ /УЖ НАТО/ , а сега Русия им е виновна???

свиквайте с циганите че какъвто уй ви чака...

Те, ще се оправят, само да решат, имат богат опит.

и на баба ви Меркел, а тя да си приказва каквото си желае до есента. Клинтън загуби помислете за това. Нова булка нов късмет.

След като няма информация от къде са значи са от Русия. Тъпа, тъпа и пак тъпа.

Абе, ясна е работата - каквото и където и да се случи, Русия или поне Путин, ЩЕ СА ВИНОВНИ!! :-D... Абе добре, че са ТЕ, че ако ги нямаше, КОГО щеше да виним, за собственото си некадърие и глупост... А баба ви МерАкел, няма к'во да я коментиране - явно, чавка ѝ е изпила мозъка, окончателно... Интересно, защо когато се разбра, че САЩ и по-точно ЦРУ ѝ подслушват телефона и ѝ следят цялата кореспонденция, наред с всички останали евро-лидери, ТОГАВА защо не рева срещу САЩ?! Е, отговорът е ясен - за едни може, за други - НЕ... Зависи КОЙ ти дърпа конците...

абсолютно си прав. Важно е кой дърпа конците. В Западна Германия САЩ дърпаха конците и резултатът е ясен. В източна пък руснаците дърпаха конците и направиха стена, която да разделя, забрани за пътуване и много се пробваха да се спасят в западна, а никой не е искал да бяга към източна Германия. Така че ... зависи, кой дърпа конците.

Освен кибератаки, и на тролове плащат. Само, че троловете им са неграмотни и се виждат кои са. Но са си ужасна напаст. Отвратителна работа. Руснаците трябва да са извън интересите на България и ЕС.

И ти си извън шенгенЯ и еврозоната, щот си мизерник! Там у чакалнята ти е мястото, доде ти се изчака чаканнто! Нали така ве оху боху- мата космата( с обонгобанан в устата) нерон и пр. .!.

Селски чалгар,ти извън всякакви норми и за това така храчиш.....май и мигрантите са по-кадърни и по-умни от такива като теб

Ужасна напаст са глупаците и малоумниците, като теб!... И отгоре на всичко се кръстил и с гръмкото име "НЕРОН"... Да тЪ таковам У нещастника!...

Мутя, само това да ти беше зорът -руските кибератаки да са ти притеснението.

бързо забрави че миналата година се оказа че е постоянно подслушвана от цру

И тебе те подслушват и ЦРУ и КГБ! Това пречи ли ти да си шмъркаш рикията?

преди да публикувате нещо за тази жена трябва да и консултирате медицинското свидетелство.

Я си покажи първо твоето медицинско свидетелство, преди да се правиш на "умник"!

Абе, я F.U.M.F!!...

Меркел обяви война на Европа,като предводител на мигрантите поканени от нея .Така за втори път войната ще завърши в полза на САЩ,Русия и Англия за сметка на обреченият Евросъюз..

Войната е в Европа, а гладните бунтове в Русия! А там няма шмеркели-меркели!

Къде са тез гладни бунтове в Русия ве чалго? Тва да не ти е Бобов дол, дет се трепят за едно пакетчекайма у празен магазин? Май доста са ти навряли ОХУто в БОХУто, за да се разкичиш толкова.мбуухахаха

като гледам каква люта омтраза сипят комундетата по Меркел разбирам колко е права. така, без гръмки изявления, без бомбастични предложения, но твърдо и упорито Русия да бъде разграничавана от цивилизования свят. Щото в цивилизования свят не пият одеколон "Тройной", с цел да забравят шастливото си битие в една държава, където "толкова свободно диша човек", както с епееше в една песен от съветско време. С анексията на Крим Путьо показа на всички че досега се е преструвал че се епроменил. В руския език има много точна дума за това "притворяшка", на която е трудно да се даде точен превод. Но все едно след агресията срещу Украйна на всички им стана ясно че Путьо е най-обикновен агресор от времето на СССР. И ако му се даде възможност може да ги надроби такива че действията на чичо Хитлер да ни се струват игра на скаути в пионерски лагер. Все пак тогава е нямало ядрено оръжие и МБР. Някога през 1980 Президент Рейгън се беше заканил че ше накара руснаците да ядат ракети. нали имат много. И ги накара. СССР фалира и се разпадна. Като лайно на дъжд. Русия я чака същото ако не си опича акъла. Още повече че и като икономика и като военна сила Русия е много по-слаба отколкото СССР в края на 80-те. Германия има интерес от икономическите отношения с Русия. Но интерест на Русия от немските технологии е много по-голям. Германия и ЕС могат без Русия - всеще намерят откъде да внасят петрол и газ ( даже основно газ). Русия няма откъде да внася модерни технологии. САЩ ще спазват твърдо ембаргото, Япония мрази Русия традиционно, а Ю. Корея няма да им даде нищо, заради Северна Корея. Китай не са чак толкова напред, мно по-3важното е че те гледат на Русия като суровинен придатък към китайската икономика.

Кви комунисти бълнуваш бе, подлогите "комунисти" поддържат Империалиста 1 на планетата господаря Путин, кви комунисти са, фурнаджийски лопати! За една кирлива копейка продават и майка си и баща си!

Извинявай ако не съм бил достатъчно ясен. Никъде не съм употребил думата "комунисти". Защото такива няма. Комундето има общо с комуниста горе-долу толкова колкото Пияндето с пияниста. Комундетата са нещо като пияндетата и педеретата - те нямат идеи, това е елемент от тоталитарната номенклатура. За тах "партията е права когато съгреши дори" И няма никакво значение как се казва - БКП, БСП, НСДАП (немската абревиатураа на Германската Национал-Социалистическа Работническа Партия. Да, да и към хитлеристите родните комундета са се обръщали с "другарю". По заповед от Кремъл. Щом др. Сталин е заповядал ще изпълняват. "партайгеносе Хитлер". Пък после се обавиха за Активни борци срещу фашизма и капитализма" И народни пенции вземаха. Ето това са комундетата и техните дечица и вници.

Бачкал съм 7 години в СССР! "Тройной одеколон" и духи "Красная Москва" с половин литър квас от цистерна за асенизация (лайнарка) бяха върхът на мечтите ни и удоволствията!

И тази съвсем изперка ,но и тя скоро ще си ходи след като успя да разбута цяла Европа.

Шъ си ходи, ама 65% от фашагите си я искат отново!

Пърдон, грешка, не 65, а 86%!

Путин я докара дотам, че сега за всяка неуредица ще обвиняват Русия, закъсняло такси - Русия е виновна, свършили презервативите - Русия е виновна, непочистен навреме сняг -Русия е виновна, болки в кръста - лично Путин е виновен! Така е, като не си знаеш мярката да ръсиш фекалии на чужда територия!

Путин е ясен..... дай нещо за Брадли Менинг (човекът, който показа на света истинското лице на войната в Ирак).Защо Брадли беше осъден за държавна измяна?Защото разкри пред света едно от много военни престъпления на ФАЩ срещу човечеството!

Кво е тва ирак и къф е този менингит! Къде е ирак, къде е Европа? Драги, това е български сайт, а не арапски!

БЕЗСЪД И ПРИСЪДА!!! НА МЯСТО КЪДЕТО ВИ ИЗЛЯЗАТ НА ГЮМЕ! Това е единственния начин да ги изтрепем до 10-то коляно!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

Треперете Путиноиди, вас и Путин вече целия свят ще ви обвинява за всичко, не Сорос, не Обама и не Тръмп! Дотам я докарахте, като искате да осерете целия Свят!

Спомням си 90-та год. когато народа беше излязал и искаше да ги линчува тези селски комуноиди и се бяха сврели като мишки по дупките си и говореха за "лов на вещици"....народа ги пожали заради зелю зелев и те пак навириха перчема а сега да ги гоним и стреляме.....ще ни обяват за некрофили,та вие сте вече с единия крак при създателя си селски подлоги!!