Ангела Меркел излезе от самоизолация

Орбан отхвърли критиките на ЕС, Брюксел плаши Унгария с наказателни мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът тук е “Каква ваксина е правена на баба Меркел?”

ДА НЕ ИЗЛИЗА!

Долу мръсните ръце от независима Унгария европейски дебили. Европа потъва, те санкции ще налагат...

Георги Марков отдавна трябваше да даде тоз съвет и на Бойко. Кому е нужен тоз цирк с парламента. Широки правомощия, затваряне на границата освен за зелени коридори за транспорт на стоки и постепенно съживяване на бизнеса. Сега е важно да се оцелее. Торбите с пари не си заслужават защото се пускат печатниците.

Изглежда малко хора знаят, че Германия си затвори границите за всички, с няколко изключения. 1) Франция 2) Люксембург и накрая МНОГО ИНТЕРЕСНО- за търсещите политическо убежище, демек за брадатите, които идват от Афганистан, Пакистан, Сирия и пр. Ето това е 100% Меркел! Излязла ми била от изолация...сега ще има да видите!

Ксенофобът Орбан отново трупа дивиденти от паниката на хората. 2017 насъска унгарците и булгаристанските фашизоид-путиноиди срещу бягащите от войната в Сирия, а сега използва страха и ужаса на опростачените от едноличния му терор унгарци за популистки решения, които по никакъв начин няма да спрат пандемията. Неслучайно Орбан е пръв приятел на злобния ботоксов рашистански гном, чиято истерия, злоба и алчност доведоха до войни, катастрофи и милиони невинни жертви. Ботоксовият гном пробута с меч и кръв предложената от него поправка в конституцията, за да може да властва и манипулира до 2036! Зомбираният рашистански, комуноиден матриял му ръкопляска, изпаднал в слугинско-робски делириум. Булгаристанският матриял е още по-прост и зомбиран. В пристъп на тъпотия, простотия, невежество, неграмотност вопиющ малоумие и робска зависимост, той превърна хубавата си родина в една воняща клоака, неслучайно изобразявана по света като един лайнян ориенталски кенеф с клекало. Аз не съм оптимистка. Позор!

Жалко, че видях че пишеш "матриял" вместо материал...малко късно - можех да си спестя четенето.

Пийте си хапчетата редовно

на мигранти може да започне пак!

Това означава само едно, че след 14 дена само нашите депутати ще могат да излизат на улицата за всички останали глоби.

Що бе? Нека си стои в самоизолация. Германия и германците ще спечелят доста.

така ще да е.

Ангелка излезе, Шаломов влезе...

И е готова да поднови простотиите

РЕПТИЛИТЕ НЕ УМИРАТ!

ПИПО

Добре де, как Меркел, Чарли (и другите принцове) ги лекуват за седмица? Някой журналист може ли да пита на брифинга, че ми стана интересно?

такива като тебе са за лечение. Никога не е била болна. Просто така ви се искаше, та чак си повярвахте на лъжата която измислихте.

ПИПО

Ама колега моля ти се, аз освен електричеството и топлата вода не съм измислил нищо.