Коментари - Меркел помоли Турция да спре мигрантите | Днес.dir.bg

Меркел помоли Турция да спре мигрантите

Потоците от нелегални мигранти през територията на Турция трябва да бъдат спрени.

Обратно в новината

Коментари - Меркел помоли Турция да спре мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

Мелиха ханъм,ти да не си от набор ,,Голямата екскурзия"?

Мвркел ти си предателка.Никой не те обича.

...Брюксел възнамерява да разпредели за Турция 3 милиарда евро ... с които Ердоган и сие да пробутват нелегални на порции през България и Гърция към Европа.

Towa pyk e chisto licemerie!!! pyewo kaza: "elate", a sega moli drugite da ne gi puskat.

abasador

що, за демагогия госпожо Меркел? Ти ги каниш а Турците да ги спират! Или аз не разбирам нещо или света нещо е пощурял. Лек ден.

Това е показателно, как политиците трудно признават, че са казали глупост, а тази нейната за всеобщо съжаление, ще е с неотменим отпечатък във времето и във финансите на всички ни.

ак ч7, току що и аз написах подобна мисъл! но вие сте я формулирали по-добре от мен. syglasen!!! - дамагогия и лицемерие плюс бебешко упорство...инат, де

Меркел помоли ... и турция веднага спря движението на мигранти. Когато друг ти пази границата опазването не е в твои ръце.

А света моли Меркел да напусне канцлерския пост! Незабавно!!!!

меркел, колко ни струваш! на година а боклук?

Турците от молби не разбират,а само от санкции ! След като руснаците им отбиха водата,не се мислят за толкова велики !

И каква излиза тя?! Европа ще плаща цената на това Америка и Израел да сменят лидерите в Изтока и Северна Африка с подвласни политически проститутки...

Тази ги кани, плаща им издръжки и същевременно ще плаща европейски пари и на Турция за да ги спира... тази жена малоумна ли е?

как я търпят още тази откачалка в Германия?

Германци, свалете тая нещастница! Вместо да скръцне на турците и да им постави ултиматум, тя моли и раздава милиарди! Я дайте тези милиарди на България, за да направим стена 8 метра, Гранични войски, Ракетни установки, Редовна армия (200 хил.елитни тюлени) и ще се разтрепери цялата сган на Близкия Изток! Пиле няма да прехвръкне!

разказа играта на цяла Европа че и на нас .Още едно доказателство че социализъма уврежда мозъка необратимо.

В Дания не се молят на никой сервират само свинско, особеност на националната им кухня. Ако открият и лечебният ефект на пачата с много чесън, ще ги приемем в клуба.

То тази работа потози начин няма да стане. Целият подход е збъркан. Най правило е да се работи със Сирия и администрацията доколкото я има и всяка Влас там на място, като всеки отвоюван град да бъде изграждан и заселвам с бежанци а не да се пилеят пари с години за Турция, Гърция или пък безмислени системи и огради. Просто Европейците сме малко късогледи пък и гледаме да минем по лесният начин.

Изви, леко в страни от темата, ама някой да знае как върви разследването срещу граничният полицай, който жестоко разстреля невинният авганистански емигрант това лято, и до къде стигна с откриването срещу България наказателна процедура заради случая.

Тук иронията е явна и не знам защо са сложени минуси! Такива случаи ще има все повече и на никого от ЕС няма да направи впечатление ,а БХК ще си трае като зашит задник!

За сега гостите налитат само на нежният пол, но тъй като разликата вече е много тънка, не бих се учудил и ако започнат да стават грешк. Пък и дали ще са грешки, може на някой нежен и да му се прииска нещо кораво азиатско

Меркел нали ги кани постоянно,сега да им бере последствията,ще затрие и ЕВРОПА

Не е за вярване. Германската нация,великата германска нация гледа равнодушно и роболепно как нискочели примати я унищожават. Къде изчезна прословутия германски дух и борбеност? Кой,кой унищожи Германия много преди да нахлуят рязаните!?

Меркел яко се прецака.

Нещо нормално е ЕС да моли на колене Велика Турция. В скоро време вместо ЕС можем да имаме Велик Турски Съюз в които да членуваме и България

Не е сигорно ,защото въоръжиха кюрдите , познай на къде отива работата , колкото и армия да имат полвината държава е от кюрди .

А аз пък смятам за нормално, Турция да бъде смазана от кюрди и руснаци. Да бъде изгонена в Азия и да не се бърка в Европейските работи. Манталитетът Ви е по скоро на терористи и арабски изнасилвачи отколкото на европейци. А моята България ще пребъде, отново....и със и без тъп съюз.

Турция ще ги ИЗПРАЩА на орди и орди, докато стане реална турска империя в цяла Европа....

Оланд и Юнкер ще ходят да се молят за милост на султана другия месец.

Тази меркантилна ненормалница сама ги молеше да дойдат ..сега ...моли Турция да ги спира !!! Целта на турчолята е да се намъкнат в ЕС и...тогава НЯМА СПАСЕНИЕ !!!

Това искат турците, ане 3 млрд. и докато не ги получат ще изпращат орди от емигранти на порции.

Първоначално бяха нужни 3 милиарда евро, сега станаха на 8. След време можеда станат и осем пъти по осем милиарда тези пари дето ЕС трябва да плати на Турция. Но някой казва ли за какво и как точно ще ги използват и какво конкретно ще направят за да не преминават тези "бежанци" през територията им и да не ги препращат на гърците и на другите страни от ЕС?! Не, турците не казват нищо конкретно и дават само празни уверения. Но както е потръгнало с това неоосманистко държавно управление на Турция май тези пари ще ги употребят не за да спрат "бежанците", а за да ги нароят още повече и така за ислямизират цяла Европа. С други думи страните от ЕС сами ще платят за предизвестената смърт на сегашното си държавно и обществено устройство и за превръщането си в поредния ислямски халифат!

Вие не можете да прехвърляте решаването на проблемите на другите казал Давутуглу, и прехвърлил още няколко за всеки случай.

На тия к..... накрая пак ще са им виновни я българите, я румънците, я хърватите, поляците, чехите, словаците, унгарците и т.н., само не и собствените им глупости, Турция и ИД, що не им покажем, каквото заслужават, а именно един среден СИВ Плюс среден пръст?!

Баба Меркел мисли и тича след събитията , което си е направо непростимо за държавник .

EO няма шансове без Tурция. EO като модел копира Oсманската империя, затова без наследницата на тази могъща империя няма да съществува дълго.

Германия се моли на Турция. Хитлер се върти в гроба си.

както пише англииския вестник деили маил в германия са обявили, че не могат да каят нищо за местоположението на 500 000 от приетите 1 милион и 100 хиляди...не знам дали това е истина (британските вестници освен с лъжи и провокации могат да се занимават сериозно още само със спорт) но ако е вярно, не само германия е зле, всички в ес сме много зле.

По принцип не е тайна, че имат сериозни проблеми с данните за местонахождението на "бежанците". Не знам дали става дума за толкова много народ или са добавили някоя нула за сензация, ама е истина. И в САЩ например оня ден съобщиха (има го по сайтовете на ФОКС, СНН и т.н.), че правитлството не знае местонахожднието на няколко хиляди чужденци влезли в страната, на които вече са им анулирали визите заради подозрения за връзки с терористични организации. Това е САЩ, дето са параноици на тема защита и охрана и новината е съвсем реална. Значи в Европа е някво мазало вече.

всеки, не зависимо по какво причина, нелегално влязъл в която и да е държава не се чипира и по този начи да се следят непрекъснато неговите местонохождение и контакти! Да му се премахва чипа само след като сам, с делата си се докаже, че е истински нуждаещ се от закрила бежанец! Чрез делата и контактите си покаже ли че е някаква заплаха за сигурността за дадената държава да остава с чипа и да се третира като престъпник! Как ще се следи ли?! Ами клетките на мобилните свръзки на сушата и в космоса станаха толкова много и нагъсто, че няма как да се скрие. А махне ли чипа - направо в панделата до края на живота му и повече без никакви церемонии и обжалвания!

"Меркел помоли Турция", Турция помоли ИД, ИД помоли САЩ, САЩ помоли Израел, Израел помоли Ротшилд, Ротшилд помоли...

Ротшилд помолил ... Мойсей !

АКО БЕШЕ 1943 ГОДИНА МОЛБИТЕ ЩЯХА ДА СА БЕЗПОЛЕЗНИ

сама баба Ангела Меркел-явно и в Германия са кат наш Роско.

Хитрец е Боко. прави, струва любимата си фраза "Помоли", успя да я втълпи и на Меркел.

Единственият изход. 1000000 милион влизат от Турция до остров Лезбос и гърците се ангажират да ги докарат до македонската граница. Лезбос е вече Европа за тях и знаят че вече са осигурени с европейки грижи. Единствено споразумение с турция е да се връщат там откъдето са прекосили европейската граница. Ако гърците не ги прекарваха нямаше да има проблем. Защо се полагат толкоз грижи за местообитанието на птици и животни, а не се говори за естественото местообитание на хората. Ред и просперитет има в Китай, Сингапур и др. държави без "демокрация" а със свобода и поощряване на предприемчивите.

Щетите, които предизвика бабаМелкел в краткосрочен и дългосрочен план са хиляди пъти по-ужасни от злочинството на Хитлер и Сталин. В дъното на всичко са САЩ, синедрионът и Мосад. Целта е унищожаване на христианството ! Бабишкера Меркелица буквално преди 2-3 месеца казваше на мигрантите : "Заповядайте, добре сте ни дошли !". А сега запя друга песен... Тази или е тотално изперкала и има нужда от психиатър или е едно зомби, което играе според командите на кукловодите...

НЕ уважаема госпожо Меркел, Вие би трябвало да отговаряте за действията си пред международен трибунал Хага! ТОЧНО Вие НЕ уважаема госпожо Меркел, сте лично отговорна за ИСЛЯМИЗАЦИЯТА И РАЗРУШАВАНЕТО НА ЕВРОПА!!!!

Уважаеми Камене, какъв "трибунал" каква Хага кви 5лв.. Ако германците бяха нормални, досега дъртата вещица трябваше да е линчувана барем десет пъти и вече да сме я забравили.

абсолютно съм съгласен с теб на 1110%

Всичко е така както казваш , но измисли си един ник или поне една единица сложи след "нормален" да се разбира че коментарите ни са от различни хора.

За какъв трибунал в Хага става въпрос? Това не е съд, а политическа институция, нямаща нищо общо с правото и изпълняваща поръчките на няколко държави. Иначе кой може да ми обясни защо Милошевич и Ратко Младич бяха съдени, а тези, които бяха точно толкова отговорни за събитията в бивша Югославия - Алиа Изетбегович и Франьо Туджман - получиха политическа легитимност?

МВР доказа, че не може да се справи с битовата престъпност в страната. Затова 50% от полицаите да се командироват на границата и всички мигранти да бъдат връщани обратно там откъдето са дошли. 90% от тях са нарушители на границата на България.

Кога германците ще изхвърлят това недоразумение ,което унищожи ЕС ???

Турция си прави та.....к с малоумните управляващи на ЕС !!!!

Долните и хитри управляващи в ЕС и Турция си правят та...к с малоумните евробалами.

"браво" бе бабо Меркел! "браво" Първо ТИ покани всички нашественици в Европа, а сега молиш Турция да ги спре! "браво" Точно ТИ бабо Меркел трябва да върнеш нашествениците по родните им места!

Съвсем изперка. Тя унищожи Европа. Защото ислямските термити няма да се върнат. Ще стават повече и повече. Ще налагат свои правила и до двайсетина години ще превърнат Европа в шериат. Това, което Меркел надроби, е престъплението на века.

Има сам едно логично обяснение. Отговорът е във въпроса: Кой създаде исляма (И.Д) и срещу кого се бори ? Срещу християнството естествено, още в зората на своето съществуване исляма тръгна срещу нас християните. Аналогичен е случая и с Македонизмът.

Вчера четох някъде из нета: В Берлин, в района на ЖП гара Берлин-изток, имигранти са отвлекли и изнасилили 13 годишно момиченце. В отговор, около 500 мъже с бухалки са нападнали общежитието и раздали възмездие по най-очаквания начин, всички населяващи общежитието били пребити. Отначало ми се стори, че най-накрая Германците са се взели в ръце. Какво се оказа в действителност? Ами, прочетете новината, те нашенци едва ли ще я публикуват, тук етническата толерантност не разрешава подобни новини.... Ама има търсачки на най-различни езици...

Момиченцето Лиза е от руски етнически произход. Трима араби са го отвлекли с кола на път за училище и са се гаврили с него. На другия ден цялата руска общност в Берлин беше настръхнала. Имаше многохиляден митинг. Явно отпэорът е ескалирал. Но, както се казва - на зло кучее зъл прът! Пак братята руси са единствените, които ще спасят Германия и Европа от варварите!

На всичко отгоре, няколко араби са извадили огнестрелно оръжие срещу Руснаците. Веднага след това осъзнали, че това е една основна грешка. Тези, с оръжието, били пребити повече от останалите. Само дето нашите медии мълчат като бити хомосексуалисти, когато има подобни новини. Защо ли?

ИВО,и аз така мисля отдавна,брат. Европионките в ръчичките на всепоглъщатите интереси на Чичо Сам.

" Турция прави всичко по силите си,....но ще продължи политиката си на отворени врати за бежанците..." така че, като ми пееш бабо меркел, кои ли ми те слуша. интересно, нима за германците все още не е ясно ( в останалата част на ес това е ясно и на кокошките) че меркел не е в състояние да се справи с кризата, оплела се е в неправилните си идеи и откровени лъжи и трябва да бъде махната час по-скоро.

Човека е такова същество, докато не го на...т не вдява.

Вълка си върши работата сам, не се моли на лисицата. Ние на изток от Берлин имаме Де жа вю. Идват едни варвари и помитат развитата цивилизация, която толкова се е развила, че е загубила естественият си имунитет. Всичко е много, ама много просто. Те мюсюлманите ви презират, вие сте гяури, неверници според тях разбира се. Имат заповед от Халифа да дойдат и да ви "цивилизоват". Имаме на Кьолн вече ви каза: не се парфюмирайте, ще има и други "съвети", те едва сега започват!

"Имаме" да се чете : " Имамът"

Aми грешиш , варварите имат европейски произход.

Тесногръд си, варварите са варвари не защото са родени в Европа или Азия а защото, са носители на агресивен стаден манталитет не зачитащ високите постижения на други по-развити цивилизационни модели. Палмира например е световно богатство. Унищожиха го!

Коментари - Меркел помоли Турция да спре мигрантите | Днес.dir.bg

Меркел помоли Турция да спре мигрантите

Потоците от нелегални мигранти през територията на Турция трябва да бъдат спрени.

Обратно в новината

Коментари - Меркел помоли Турция да спре мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

Мелиха ханъм,ти да не си от набор ,,Голямата екскурзия"?

Мвркел ти си предателка.Никой не те обича.

...Брюксел възнамерява да разпредели за Турция 3 милиарда евро ... с които Ердоган и сие да пробутват нелегални на порции през България и Гърция към Европа.

Towa pyk e chisto licemerie!!! pyewo kaza: "elate", a sega moli drugite da ne gi puskat.

abasador

що, за демагогия госпожо Меркел? Ти ги каниш а Турците да ги спират! Или аз не разбирам нещо или света нещо е пощурял. Лек ден.

Това е показателно, как политиците трудно признават, че са казали глупост, а тази нейната за всеобщо съжаление, ще е с неотменим отпечатък във времето и във финансите на всички ни.

ак ч7, току що и аз написах подобна мисъл! но вие сте я формулирали по-добре от мен. syglasen!!! - дамагогия и лицемерие плюс бебешко упорство...инат, де

Меркел помоли ... и турция веднага спря движението на мигранти. Когато друг ти пази границата опазването не е в твои ръце.

А света моли Меркел да напусне канцлерския пост! Незабавно!!!!

меркел, колко ни струваш! на година а боклук?

Турците от молби не разбират,а само от санкции ! След като руснаците им отбиха водата,не се мислят за толкова велики !

И каква излиза тя?! Европа ще плаща цената на това Америка и Израел да сменят лидерите в Изтока и Северна Африка с подвласни политически проститутки...

Тази ги кани, плаща им издръжки и същевременно ще плаща европейски пари и на Турция за да ги спира... тази жена малоумна ли е?

как я търпят още тази откачалка в Германия?

Германци, свалете тая нещастница! Вместо да скръцне на турците и да им постави ултиматум, тя моли и раздава милиарди! Я дайте тези милиарди на България, за да направим стена 8 метра, Гранични войски, Ракетни установки, Редовна армия (200 хил.елитни тюлени) и ще се разтрепери цялата сган на Близкия Изток! Пиле няма да прехвръкне!

разказа играта на цяла Европа че и на нас .Още едно доказателство че социализъма уврежда мозъка необратимо.

В Дания не се молят на никой сервират само свинско, особеност на националната им кухня. Ако открият и лечебният ефект на пачата с много чесън, ще ги приемем в клуба.

То тази работа потози начин няма да стане. Целият подход е збъркан. Най правило е да се работи със Сирия и администрацията доколкото я има и всяка Влас там на място, като всеки отвоюван град да бъде изграждан и заселвам с бежанци а не да се пилеят пари с години за Турция, Гърция или пък безмислени системи и огради. Просто Европейците сме малко късогледи пък и гледаме да минем по лесният начин.

Изви, леко в страни от темата, ама някой да знае как върви разследването срещу граничният полицай, който жестоко разстреля невинният авганистански емигрант това лято, и до къде стигна с откриването срещу България наказателна процедура заради случая.

Тук иронията е явна и не знам защо са сложени минуси! Такива случаи ще има все повече и на никого от ЕС няма да направи впечатление ,а БХК ще си трае като зашит задник!

За сега гостите налитат само на нежният пол, но тъй като разликата вече е много тънка, не бих се учудил и ако започнат да стават грешк. Пък и дали ще са грешки, може на някой нежен и да му се прииска нещо кораво азиатско

Меркел нали ги кани постоянно,сега да им бере последствията,ще затрие и ЕВРОПА

Не е за вярване. Германската нация,великата германска нация гледа равнодушно и роболепно как нискочели примати я унищожават. Къде изчезна прословутия германски дух и борбеност? Кой,кой унищожи Германия много преди да нахлуят рязаните!?

Меркел яко се прецака.

Нещо нормално е ЕС да моли на колене Велика Турция. В скоро време вместо ЕС можем да имаме Велик Турски Съюз в които да членуваме и България

Не е сигорно ,защото въоръжиха кюрдите , познай на къде отива работата , колкото и армия да имат полвината държава е от кюрди .

А аз пък смятам за нормално, Турция да бъде смазана от кюрди и руснаци. Да бъде изгонена в Азия и да не се бърка в Европейските работи. Манталитетът Ви е по скоро на терористи и арабски изнасилвачи отколкото на европейци. А моята България ще пребъде, отново....и със и без тъп съюз.

Турция ще ги ИЗПРАЩА на орди и орди, докато стане реална турска империя в цяла Европа....

Оланд и Юнкер ще ходят да се молят за милост на султана другия месец.

Тази меркантилна ненормалница сама ги молеше да дойдат ..сега ...моли Турция да ги спира !!! Целта на турчолята е да се намъкнат в ЕС и...тогава НЯМА СПАСЕНИЕ !!!

Това искат турците, ане 3 млрд. и докато не ги получат ще изпращат орди от емигранти на порции.

Първоначално бяха нужни 3 милиарда евро, сега станаха на 8. След време можеда станат и осем пъти по осем милиарда тези пари дето ЕС трябва да плати на Турция. Но някой казва ли за какво и как точно ще ги използват и какво конкретно ще направят за да не преминават тези "бежанци" през територията им и да не ги препращат на гърците и на другите страни от ЕС?! Не, турците не казват нищо конкретно и дават само празни уверения. Но както е потръгнало с това неоосманистко държавно управление на Турция май тези пари ще ги употребят не за да спрат "бежанците", а за да ги нароят още повече и така за ислямизират цяла Европа. С други думи страните от ЕС сами ще платят за предизвестената смърт на сегашното си държавно и обществено устройство и за превръщането си в поредния ислямски халифат!

Вие не можете да прехвърляте решаването на проблемите на другите казал Давутуглу, и прехвърлил още няколко за всеки случай.

На тия к..... накрая пак ще са им виновни я българите, я румънците, я хърватите, поляците, чехите, словаците, унгарците и т.н., само не и собствените им глупости, Турция и ИД, що не им покажем, каквото заслужават, а именно един среден СИВ Плюс среден пръст?!

Баба Меркел мисли и тича след събитията , което си е направо непростимо за държавник .

EO няма шансове без Tурция. EO като модел копира Oсманската империя, затова без наследницата на тази могъща империя няма да съществува дълго.

Германия се моли на Турция. Хитлер се върти в гроба си.

както пише англииския вестник деили маил в германия са обявили, че не могат да каят нищо за местоположението на 500 000 от приетите 1 милион и 100 хиляди...не знам дали това е истина (британските вестници освен с лъжи и провокации могат да се занимават сериозно още само със спорт) но ако е вярно, не само германия е зле, всички в ес сме много зле.

По принцип не е тайна, че имат сериозни проблеми с данните за местонахождението на "бежанците". Не знам дали става дума за толкова много народ или са добавили някоя нула за сензация, ама е истина. И в САЩ например оня ден съобщиха (има го по сайтовете на ФОКС, СНН и т.н.), че правитлството не знае местонахожднието на няколко хиляди чужденци влезли в страната, на които вече са им анулирали визите заради подозрения за връзки с терористични организации. Това е САЩ, дето са параноици на тема защита и охрана и новината е съвсем реална. Значи в Европа е някво мазало вече.

всеки, не зависимо по какво причина, нелегално влязъл в която и да е държава не се чипира и по този начи да се следят непрекъснато неговите местонохождение и контакти! Да му се премахва чипа само след като сам, с делата си се докаже, че е истински нуждаещ се от закрила бежанец! Чрез делата и контактите си покаже ли че е някаква заплаха за сигурността за дадената държава да остава с чипа и да се третира като престъпник! Как ще се следи ли?! Ами клетките на мобилните свръзки на сушата и в космоса станаха толкова много и нагъсто, че няма как да се скрие. А махне ли чипа - направо в панделата до края на живота му и повече без никакви церемонии и обжалвания!

"Меркел помоли Турция", Турция помоли ИД, ИД помоли САЩ, САЩ помоли Израел, Израел помоли Ротшилд, Ротшилд помоли...

Ротшилд помолил ... Мойсей !

АКО БЕШЕ 1943 ГОДИНА МОЛБИТЕ ЩЯХА ДА СА БЕЗПОЛЕЗНИ

сама баба Ангела Меркел-явно и в Германия са кат наш Роско.

Хитрец е Боко. прави, струва любимата си фраза "Помоли", успя да я втълпи и на Меркел.

Единственият изход. 1000000 милион влизат от Турция до остров Лезбос и гърците се ангажират да ги докарат до македонската граница. Лезбос е вече Европа за тях и знаят че вече са осигурени с европейки грижи. Единствено споразумение с турция е да се връщат там откъдето са прекосили европейската граница. Ако гърците не ги прекарваха нямаше да има проблем. Защо се полагат толкоз грижи за местообитанието на птици и животни, а не се говори за естественото местообитание на хората. Ред и просперитет има в Китай, Сингапур и др. държави без "демокрация" а със свобода и поощряване на предприемчивите.

Щетите, които предизвика бабаМелкел в краткосрочен и дългосрочен план са хиляди пъти по-ужасни от злочинството на Хитлер и Сталин. В дъното на всичко са САЩ, синедрионът и Мосад. Целта е унищожаване на христианството ! Бабишкера Меркелица буквално преди 2-3 месеца казваше на мигрантите : "Заповядайте, добре сте ни дошли !". А сега запя друга песен... Тази или е тотално изперкала и има нужда от психиатър или е едно зомби, което играе според командите на кукловодите...

НЕ уважаема госпожо Меркел, Вие би трябвало да отговаряте за действията си пред международен трибунал Хага! ТОЧНО Вие НЕ уважаема госпожо Меркел, сте лично отговорна за ИСЛЯМИЗАЦИЯТА И РАЗРУШАВАНЕТО НА ЕВРОПА!!!!

Уважаеми Камене, какъв "трибунал" каква Хага кви 5лв.. Ако германците бяха нормални, досега дъртата вещица трябваше да е линчувана барем десет пъти и вече да сме я забравили.

абсолютно съм съгласен с теб на 1110%

Всичко е така както казваш , но измисли си един ник или поне една единица сложи след "нормален" да се разбира че коментарите ни са от различни хора.

За какъв трибунал в Хага става въпрос? Това не е съд, а политическа институция, нямаща нищо общо с правото и изпълняваща поръчките на няколко държави. Иначе кой може да ми обясни защо Милошевич и Ратко Младич бяха съдени, а тези, които бяха точно толкова отговорни за събитията в бивша Югославия - Алиа Изетбегович и Франьо Туджман - получиха политическа легитимност?

МВР доказа, че не може да се справи с битовата престъпност в страната. Затова 50% от полицаите да се командироват на границата и всички мигранти да бъдат връщани обратно там откъдето са дошли. 90% от тях са нарушители на границата на България.

Кога германците ще изхвърлят това недоразумение ,което унищожи ЕС ???

Турция си прави та.....к с малоумните управляващи на ЕС !!!!

Долните и хитри управляващи в ЕС и Турция си правят та...к с малоумните евробалами.

"браво" бе бабо Меркел! "браво" Първо ТИ покани всички нашественици в Европа, а сега молиш Турция да ги спре! "браво" Точно ТИ бабо Меркел трябва да върнеш нашествениците по родните им места!

Съвсем изперка. Тя унищожи Европа. Защото ислямските термити няма да се върнат. Ще стават повече и повече. Ще налагат свои правила и до двайсетина години ще превърнат Европа в шериат. Това, което Меркел надроби, е престъплението на века.

Има сам едно логично обяснение. Отговорът е във въпроса: Кой създаде исляма (И.Д) и срещу кого се бори ? Срещу християнството естествено, още в зората на своето съществуване исляма тръгна срещу нас християните. Аналогичен е случая и с Македонизмът.

Вчера четох някъде из нета: В Берлин, в района на ЖП гара Берлин-изток, имигранти са отвлекли и изнасилили 13 годишно момиченце. В отговор, около 500 мъже с бухалки са нападнали общежитието и раздали възмездие по най-очаквания начин, всички населяващи общежитието били пребити. Отначало ми се стори, че най-накрая Германците са се взели в ръце. Какво се оказа в действителност? Ами, прочетете новината, те нашенци едва ли ще я публикуват, тук етническата толерантност не разрешава подобни новини.... Ама има търсачки на най-различни езици...

Момиченцето Лиза е от руски етнически произход. Трима араби са го отвлекли с кола на път за училище и са се гаврили с него. На другия ден цялата руска общност в Берлин беше настръхнала. Имаше многохиляден митинг. Явно отпэорът е ескалирал. Но, както се казва - на зло кучее зъл прът! Пак братята руси са единствените, които ще спасят Германия и Европа от варварите!

На всичко отгоре, няколко араби са извадили огнестрелно оръжие срещу Руснаците. Веднага след това осъзнали, че това е една основна грешка. Тези, с оръжието, били пребити повече от останалите. Само дето нашите медии мълчат като бити хомосексуалисти, когато има подобни новини. Защо ли?

ИВО,и аз така мисля отдавна,брат. Европионките в ръчичките на всепоглъщатите интереси на Чичо Сам.

" Турция прави всичко по силите си,....но ще продължи политиката си на отворени врати за бежанците..." така че, като ми пееш бабо меркел, кои ли ми те слуша. интересно, нима за германците все още не е ясно ( в останалата част на ес това е ясно и на кокошките) че меркел не е в състояние да се справи с кризата, оплела се е в неправилните си идеи и откровени лъжи и трябва да бъде махната час по-скоро.

Човека е такова същество, докато не го на...т не вдява.

Вълка си върши работата сам, не се моли на лисицата. Ние на изток от Берлин имаме Де жа вю. Идват едни варвари и помитат развитата цивилизация, която толкова се е развила, че е загубила естественият си имунитет. Всичко е много, ама много просто. Те мюсюлманите ви презират, вие сте гяури, неверници според тях разбира се. Имат заповед от Халифа да дойдат и да ви "цивилизоват". Имаме на Кьолн вече ви каза: не се парфюмирайте, ще има и други "съвети", те едва сега започват!

"Имаме" да се чете : " Имамът"

Aми грешиш , варварите имат европейски произход.

Тесногръд си, варварите са варвари не защото са родени в Европа или Азия а защото, са носители на агресивен стаден манталитет не зачитащ високите постижения на други по-развити цивилизационни модели. Палмира например е световно богатство. Унищожиха го!