Меркел обеща на Камерън, че ще помисли за миграцията

Британският премиер Дейвид Камерън не получи нищо повече от обещание от Ангела Меркел "да помисли" за реформиране на правилата за миграция в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Меркел обеща на Камерън, че ще помисли за миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да ни питат и нас, като партньори. Да видим Великата сила как моли и тя по-малките.

На тоя бритич белогъзич, сутрин, на украйнеца Прасенко, за обедно, а с Бойко вечер си шменти и капели! баба Тодорка

Нема страшно. Онези с чалмите почват много да беснеят а в Англия и Германия те са страшно много. Дано съм лош пророк ама скоро ще пожънат каквото са си посели. Щото вместо да се притесняват за всички чалми дето прииждат и дето вече са там, те се фанали за вътрешната миграция и щели да я ограничават.

" ... да живеят където желаят в съюза...." - По тази логика Меркел може утре да настани мангалите и у дома???

за това ни ги връщат 7800 глави!

Меркел, мисли бързо. Оланд ги изпусна ония с Реното на север.

и да не можеш да разбереш къде се намираш - бурки, черни одежди, сюрии; какво става? на къде отиваме, каква култура загърбваме, заради фанатични хора, които не признават нищо друго! децивилизация!!!

ще постигне това, германските граждани да застанат на страната на Камерън! не може да се обясни!

Бившата комсомолка на ГДР нали обеща и на наш Бойко да помага, ако спечели изборите. Колко ги е спечелил е друг въпрос, но помощта и е в изпращането на немски високоплатени експерти /хрантутници/, които оскотелият българин да хрантути!

пак му обеща... ДА НАГРАДИ ОТЛИЧНИЦИТЕ НА ЕВРОПА... Още от тогава му каза ША ВИДИМ.. За намаляване процента на самоучастие в ЕВРОпроектите от 20 на 5... А за влакчетата на Никито му каза - дай си ми ЕВРАТА... Та и туй и обещание все още е висящо над ореола му...

И двамата са луди. Нима не осъзнават, че по-голяма опасност за техните държави и за целия ЕС са мигрантите, които са ВЪНШНИ, а не вътрешни за Евросъюза ?!? Какво още чакат да се случи?!

Абе тя, другари, фрау Меркел не каза точно това, но явно на Дир.бг до там им стигат познанията по немски и английски. Какво да прави човек, всеки според възможностите си. Това, което каза Меркел е, че според националното законодателство, всяка страна би могла да използва наличните инструменти, за да адресира нарушенията и злоупотребите със свободно движение. Освен това, тя самата (и в нейната коалиция) обмислят да се въведат правила за получаване на помощи от пора, които са решили да живеят и да работят в друга страна от ЕС. Това, което иска Камерън е не да се ограничи свободата на движение, а да не може да отидеш от България в Германия например и веднага да започнеш да получаваш помощ за безработни. Идеята му е да имаш свободно право да отидеш да работиш и да търсиш работа, където си поискаш, но през първите 4 години да нямаш право на никакви помощи, и също така, ако останеш без работа в продължение на 6 месеца в новата страна и нямаш възможност да се поддържаш финансово, да трябва да отидеш обратно в оригиналната си държава. Другото искане е да се забрани на лица, чиито семейства живеят някъде другаде да получават детски надбавки за деца, които са някъде си. Това са неговите предложения и в Германия циркулират подобни, и в това което те предлагат има огромен смисъл, защото оригиналният замисъл на свободното движение е бил точно такъв. Лошият и дезинформативен журнализъм води до затъпяване, другари.

предложенията са, като да залеят през зимата някой с вода и ако след 6 часа не замръзне, да го стоплят.

На Меркел и трябва време за да пита САЩ.

Dimi

Ами нека англичаните да излезат от евросъюза и без това са само троянски кон на американците.

Дано най-после на европолитиците им уврат главите и спрат всякаква имиграция.

Едва ли ще стане - те са като шопите - главата увира 15 минути след павето!

са все по-гъсти и градоносни.. И бабка МЕРКЕЛ с туй "ША ВИДИМ.." смята, че ще ги издуха... The Financial Times предрече фалита на Украйна, подкрепен при това от МВФ.. Гърция с предсрочни избори и НЕСПАСЯЕМ външен дълг, въпреки "оздравителните" мерки на ЕС и ЕЦБ.. Англия с имиграционни проблеми и ПАТРУЛИ НА ШЕРИАТА в лондонски квартали.. НО ВАЖНОТО Е, че бабката ще МИСЛИ.. В НАВЛЯЗЛАТА В ДЕФЛАЦИЯ ЕС, която при това няма пари да плаща едновременно проекти по НОВИЯ И СТАРИЯ ПРОГРАМНИ ПЕРИОДИ...

Едно е "гражданите на всяка страна членка да живеят и да работят навсякъде, където желаят в съюза", друго е нахлуването през границите на ЕС на имигранти от страни извън съюза. Но за Меркел е все едно. В 11 града на федералната република са обявени т.нар. понеделнишки антиислямистки демонстрации. Протестиращите издигат лозунга: "Ние сме народът!" А Меркел отговорила: "Вие не принадлежите към народа заради цвета на кожата и религията си". Т.е. германски народ вече не съществува в ЕС. Така че, която държава може, трябва да се омита далече от Еврабия, докато има оцелял народ! Иначе ще изчезне, както стана с България.

Крахът на евротолерастията. Колкото повече се опитват да проповядват евротолерастията, толково повече бенефициентите и стават все по-кървави, варварски и неевропейски :(

- Наборе, какво става с моята работа? - Всичко е наред, наборе! Говорих с човека, и той каза, че ще види... Та и с червената бабка и Камерън е така...

меркел щяла да "мисли"... даже и на щастливите ми кокошки ще им спука смешника от тази новина