Ангел Кунчев против КПП-тата, Атанас Мангъров пише на премиера: Бъди смел!

"За да угодим и на едните, и на другите, решихме секретарят на Щаба да излиза и да изчита данните", заяви премиерът Борисов

Обратно в новината

Коментари - Ангел Кунчев против КПП-тата, Атанас Мангъров пише на премиера: Бъди смел! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко. Ако сбъркате ще пати целия народ. Много е отговорен момента какви решения вземате. Няма да е само за твоя сметка, сметката ще я плаща народа.

Интересна статия. Разкрива доста за отношенията на Мутафчийски с Борисов . . . . . !?

Единствено БГ Бойко и Чък Норис могат да накарат планините да работят....

Мангъра никакъв лекар не е, а е психопат, и който му се хваща на въдицата- също !! Прави си експеримент с народа, хилейки се дебилно!! Жалко за българския народ. А за да се образува стаден имунитет са нужни няколко години, но в същото време вируса мутира, и стадия имунитет ще е кауза пертута. Жалко за заразените, благодарение на болния мозък на един пишман луд.

Ти, щото си лекар сигурно ? Може би като Бойко-пожарникаря ! Нали и той се има за доктор.

Ако това беше РЕАЛНА заплаха за човечеството, българия досега щеше дае останала под 5 милиона...с нашата дисциплинираност и любов към спазване на правилата...

бъди смел;та тоя го е страх от сянката му.

Словакия е една от страните с най-малко летални случаи и заразени. Защо? Заразата дойде отвън и хората затвориха летището за международни полети и границите, а пристигащите по неотложни нужди и местни резиденти , прибирайки са в Словакия, задължително бяха поставяни 2 седмици под карантина. Не домашна, а в определени общежития и с осигурени нормални условия за живот. Мерките в страната също бяха строги и за всички, в т.ч. и за депутати и министри! При нас строгост за местните, никакъв контрол за влизащите в страната!!! Да не говорим за циганските гета в цялата страна, за които така и не можаха да наложат никакви противоепидемологични мерки. Просто всичко е хаос и гавра с изпълнителните и отговорни граждани! И в съчетание на всичко това с некомпетентност и комплексарщина на властимащите. А пък твърдението, че мислели за живота ни и за нас си звучи като виц, особено отнесено към възрастните хора, на фона на мизерните пенсии и отявлания геноцид над българските граждани!

Айде политически дрънканици.В Словакия не ги изолират в общежития,а за пенсите се върни към финансовата и иконимическа криза 1995/96/97 когато заплатите бяха 3 долара,след деноминацията 1999 г. ,без 3 нули,същото и при пенсиите.Новите заплати при Костов 150 лв.-1999 г. за начало, и така полека 180 лв,200 лв и до 2010 г.-260 лв.,това са бази за осигуровки за пенсии,плюс масово фалиране на предприятия ,на банки,безработица и т.н.Причини много,стига да не се прескачат.

То не е важно да се угажда на едните и другите,угодия няма,а да се вземе правилното решение за всички хора.Какво ще слушаме Мангъра?И защо му обръща внимание." доЦента иска да ни ползва за опитни зайчета ,да провери какво ще се случи при стаден сценарий,за да си направи дисертацията за " професор"..Като няма значение за него какъв ще е резултата ,просто един експеримент при нов непроучен вирус.За него възрастните били " сухи пръчки",като,че той е младеж..То при грип не се изгражда имунитет во веки веков,най много за един -два месеца и на есен си готов за повторение.Затова за всеки сезон има ваксини.Да не говорим за усложненията,ако не се погледне сериозно.Така,че много внимателно трябва да се действа.Ето вече има случаи на повторно заразяване не само у нас.

Не знам кое е по-добре - да си суха пръчка или толуп. Но всеки - според интелекта си използва българския език!

Е щом не си разбрал все още,помисли за значението на думите и кой в каква връзка ги казва.Но не смятам ,че си неразбираш,друга ти е целта.

никой освен Швеция не го прави това със стадния имунитет. Агличаните почнаха, но като видяха накъде отиват нешата се отказаха. Понеже закъсняха с карантинните мерки сега са на четвърто място по заразени и умрели след Щатите, Испания и Иаталия.

Абе този пелтек защо не иде да спасява болните от Ковид в Пирогов а бълва глупотевини по медийте? Днес сутринта по БНТ доказа отново, че е психопат-шизофреник. Докога ще каните този идиот да се изхожда публично по медийте?

Няма време той пише смс на Бойко, от време на време ходи до частния си кабинет в държавна инфекциозна болница и през останалото време ходи по медиите

Затворете пелтека в психиатрия и му наденете усмирителна риза, той е обладан от Сатаната и желае смърт.

Бойкоборисовски маниер,Бойкоборисовска истина, Бойкоборисовско самочувствие!

Бойко е номер едно, най- великият. На Нинова всичко й е "на парче". А президента ни казва неща, които всяко дете знае- днес е 3 май, но утре ще бъде 4 Май.

Президента го чакаме на 6ти май пак с гръмка погребална реч пълна с юмруци и смартфони

Безсрамието на Борисов минава всички граници.ЗНАЧИ ТОЙ Е ИЗДИГНАЛ ПРОФЕСИОНАЛНО МУТАВЧИЙСКИ.УВАЖАВАМ ПРОФЕСОРА И МИ Е СРАМНО ,ЧЕ ТАКА ГО УПОТРЕБИХА.Значи Мангърски ме осъжда на смърт,защото съм на години и да не мога още да се порадвам на тоя свят и на близките си.Но той иска да боледуват хората на воля,без да се познават свойствата на тоя вирус Значи трябва да се затворя вкъщи поне 2 години и не се знае колко хора ще загинат.Защо не чуват какво казва СЗО.

Ако да стане президент доктора догодина е употреба, и аз искам така Бойко да ме употреби.

Генерала се е издигнал сам благодарение на уменията си, опита си, дисциплината си, знанията си, сам, не го е издигнал Борисов, но Генерала заложи себе си в тази битка, без да мисли за рейтинг, пари или ефирно време, даже сам каза, че го дразни тази популярност, Мангъров Никога няма да достигне и една минимална част от Генерала и затова при всяка своя изява го плюе и го обвинява, но Генерала пое отговорност, докато мънгъров не, освен, че пише любовни смс и на Бойко Борисов

"Ако имаме успехи, ще бъдем всички щастливи, ако имаме загуба, ще е само моя, заключи министър-председателят." Бацето май си поверва - взе да перефразира Левски. Загубата вече е твоя, защото за всички, с изключение на десетте платени трола тук им е ясно, че си некадърен да управляваш.

Ще видим догодина по това време кой колко си е повярвал. И вервайте ми дрОгаре, няма да сте и в първата петорка на класацията. Вируса ще изтрепе червените бабички и няма да има кой гласува за Курни. А вие, кухите червени кратуни викайте за Мангъра и се мислете че е опозиция на Бойко.

Цървул!

"Секретарят на Щаба -Президент"....

Подлога!!

Мангъров! Бъди смел! Отиди на първа линия да бориш "грипното вирусче" и да покажеш какъв инфекционист си! Не се крий като мишка и не действа подмолно с SMS-си! Престани да хленчиш от студио в студио, че си недооценен! Покажи професионализъм, класа и мъжество и може и да ти простя подлостта.

Абе хора, като не ви издържат нервите - не гледайте брифингите на щаба, ходете по магазините за разпускане щом не ви е страх от вируса, има горещи телефони за разговор с психиатър, танцувайте в къщи, слушайте музика, четете... Толкова ли сте безидейни???? Всеки човек има неща, за които все не му остава време! Използвайте това време сега, стига сте хленчили!

Ха-ха, бъди смел! Така е, когато някой друг ще носи отговорност мишката Мангъров е много смел !

Мангъров а и всеки нормален професионалист, не може да го диша камо ли да му праща есемеси, след като знаем кой е спец по такива пращания:(((((

Ами самия Мангъров се похвали, че праща SMS-си!

"Има хора, които мислят и за психичното здраве на хората. Във Франция, например, пускаш есемес, чакаш, като ти кажат "излез""... Лъже бетер циганите и не му дреме след като е осъден като ЛЪЖЕЦ понеже няма как в лъжа да го обвинят след като е доказан като такъв.

Мутафчийски ми неше симптичен, въпреки, че понкога гояореше специфияно. А при едно от първите си появявания в ефир успя да разплаче с 15 думи една приятелка на майка ми, която звъня да попита наистина ли ще умре. Но след ". "Какво напрежение? От над 20 години ми е приятел. Ние сме го издигали, за да стигне до този пост. По десет пъти на ден говорим" малко се посромпляса в очите ми професора. Еле пък "Ние сме го издигали".... Кои ли сме ние? Менда и т.н.

Това са глупости на глупака Бойко за да спаси собствения си имидж. Ти чел ли си биографията на Мутафчийски? Той никога не е имал нужда от "издигане" - добър професионалист и военен герой

Мога да кажа само: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ГЕН.МАЙОР ПРОФ.МУТАФЧИЙСКИ. Не обръщайте внимание на оплюващите Ви - Господ не им е дал повече акъл. Историята ще покаже, че сте бил прав. Продължете със строгите мерки, ако се налага, за да оцелеем. Не може да има работеща икономика, ако няма оцелели живи работници!

Доста бързо е прецапал през степените и званията. И тослед 2010 (Според НАЦИД след ВАК и по времето на един известен юнак)

Кое точно му е ''военното геройство''' че самохвалебствия в повечето ;;автобиографии'' се знае отдавна.. МОже да е добър коремен хирург, но не е виросолог и няма място в някакъв щаб на боко по нещо което не разбира. Струвами се че егото му е надделяло да стане и медийна звезда без да осъзнава на каква пързалка го качва ''приятеля му''...

Извинявам се, но не харесвам Кунчев без да имам лични впечатления от него. Не го харесвам защото: 1. Използва заучени фрази за да избяга от отговорност, без да му пука какви ще са реалните последствия - при заразата в Плевен, а и на летищата, той казва - "термокамерите не засякоха болни" - ние сме следвали процедурата! Нима той не знае че тези термокамери не вършат никаква работа в случая?! 2. Той е лекар, а първа грижа са му резервациите за отпуска на хората - "не бързайте да отменяте летните резервации" са също негови думи 3. За болните от дома във Видинска област - "не е необходимо тяхното извеждане от дома, защото те нямат симптоми" - до сега има двама или трима умрели 4. Случая на заразената жена, която пристига със самолет от Нидерландия и отива с такси в Хасково - "тя не е уведомила никого на летището че е заразена" 5. Призовава хората от самолета от Нидерландия само да се свържат с Щаба Сега иска и отмяна на РЗИ на границата - защо да му усложняваме живота като шеф на РЗИ. Надявам се да не ме лекува никога този лекар

Че Мутрафчийски е шеф на щаба благодарение на приятелството си с бибитко, а не на професионална основа. Явно има и друга договорка, щом са приятели от 20 години

Тъжно, но факт. :( Край с разбирането и подкрепата ми към него. Излиза, че е поредната подлога. Оказаха се прави тези, които ми казваха, че се заблуждавам да го слушам.

И защо да е подлога? Човекът действа принципно, а не за да угоди на сульо и пульо. Точно той не може да бъде наречен подлога. Подлога е Кунчев, например

Бойко го каза в смисъл че понеже се пишело, че имало напрежение между него и Генерала, затова каза че му е приятел отдавна, за мънгъров също каза преди време че му е приятел отдавна, Генерала никога няма да е подлога на някой, както виждаш той непрекъснато спори с Борисов, не приемайте всичко буквално

Глупости, Генерала е шеф на щаба, защото е шеф на ВМА и има знания, умения, решителност, хладнокръвие и дисциплина и всеки ден спори и опонира на Борисов, а не му пише подмазвачески смс като мънгъров бъди смел и браво, стоящ на завет в частния си кабинет в държавна болница и лекуващ срее170лв, то нали и мънгъров е приятел на Бойко, защо не е сложил мънгъров за шеф?

За тия 31 демокраични години имахме само един читав премиер - Орешарски - и Те не му дадоха и 5 минути спокойствие, да стегне системите и да заприличаме на държава и икономика.

Странно, не си спомням да са свършили нещо за 14те месеца управление.... това ли искаме?

че не помниш, че Орешарски разплати дълговете на държавата към фирмите... Затова и поиска ЦЯЛ един милиард заем , за да довърши започнатото, като успя и да натрупа държавен резерв от 8 милиарда, а го прие ор Боко на 3 милиарда ....!

Орешарски ?!? Ти измери ли си температурата ?

по какво оценяваш какво е направил Орешарски? По думите на Боко ли ? Ако е така, значи си безнадежден!

"Какво напрежение? От над 20 години ми е приятел. Ние сме го издигали, за да стигне до този пост. По десет пъти на ден говорим".... Коментарът е излишен! Изводът: Цялото ни оправление е "калинка" до "калинка" и между тях бръсната кратуна от симеоново! Мислете за кого ще гласувате на предстоящите избори! Алтернативите не са малко , колкото и да се опитват да ни убедят в противното.

да се чете "Управление"

Тотално му срина имиджа на достоен лекар, който почтено е направил кариера. Мафия, мафия и това е всичко, което могат да предложат.

А може би точно това е била и целта! Да се оттърват от Мутафчийски, който не се поддава на манипулации

Диваните рептили са на линия тук както всеки ден и все по-жалки стават но те са си родени подлоги и това им е амплоато та няма промяна в битието им но кервана си върви а псетата които лаят по него завършват в някоя канавка самотни и забравени......дано това е била целта на живота ви зомбирани рептили!

Хем тъп, хем неграмотен, хем платен, хем зъл.... Провидението не прощава, обаче. Оглеждай се.

Вече един рептил се позна,вече ви броя "умници" от миналия свят

Е да бойко преди време каза и че мънгъров му е приятел отдавна, защо не е назначил мънгъров

Не на него, а на сестра му, това каза. Като лекари. А с Мутафчийски от 20 години приятели, чуват се по 10 пъти на ден по телефон и "са го издигали до този пост". Ясна е работата. Дори Севда не би могла да замаже положението.

Едва сега, четири месеца след началото на кризата ? Къде бяха белите престилки досега ? Щаб начело с лекар, но във военна униформа, дори понякога и черна ? Действахте със всяване на страх и ужас, а сега "да угодим на еднита и на другите" ??! Изведнъж сега твърдите ограничения паднаха ! Така ли се ръководи ? Затова хората НЕ ВИ ВЯРВАТ ! Няма да коментирам харченето на пари. Управляван хаос, но лошо !?

Честно казано не разбирам какво искате! Цял свят пламнал, хора умират, а щаба да ви говори:"няма страшно, ходете по улиците, заразявайте се един друг, някои ще оцелеят други - не... Не се бойте, слънцето пак ще изгрее...

Не женчовци, ами направо сте си Джендърчета. Цял свят е пламнал защото рептилите от кликата на Рокфелер така искат. Явно все още са много силни, щом успяват да съсипят икономиката на целия свят. За съжаление и нашия дупе-лизец е от тях.

Практиката ще покаже, кой- крив , кой- прав. Трудно се угажда на близо 7 млн, които са всички на различно мнение. А, също така, най-силно викащите за бързо либерализиране първи ще обвиняват , ако стане напечено. Но тогава тези активисти ще се скрият- те обикновено са хора , мислещи основно за пари, за тях здравето- чуждото, е нищо. Но своето сигурно пазят грижливо. Радетелите на конспиративната теория, че нямало грип, са като щраусите, които си крият главите в пясъка, но всички виждат неудобната им позиция. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Що не вземеш да се криеш от вируса на "ледения полюс". Питай Борисов за gps координати, той го знае къде е.

А ти що не отидеш да се заразиш доброволно да ни демонстрираше колко си смел?

КПП-тата са напълно безмислени, и не ги сравнявай с границите малоумник. Точно на границите и летищата трябва да има жесток контрол. Но това ще го преживеем, не знам само как ти ще преживееш когато се разбере, че и здравна каса и сметки и държавен резерв и всичко е източено, а до народа не е стигнало НИЩО.

Какви са тия глупости от този смешник Тук в Франция такива глупости дето ги пуска за кои ли път този смешник ги няма Глобата максималната е 130 Евро А този смешник иска една годишна заплата в България за да съблече и последната риза на бедните Добре би било да каже че тои не е желан нито в Франция от Българската общност нито в Англия За другите не знам

А пък на нас не ни пука за вашето мнение. Стойте си том и не давайте съвети как да живеем в България. Живи и здрави ка сте

И на нас не ни пука за българските паспорти извън България. Стойте си там НЕ Българи.

Такива рептили като вас ИЗОБЩО не са желани тук но над 250 000 като видяха зора и веднага се върнаха,че там няма никой да ги гали с перце и да си правят какво си искат но и това ще се промени скоро-който заминава черен печат и никакво връщане повече тук та слугувайте си там на воля и забравете за България!!

Много им е мерак за масово ваксиниране, ама няма да го бъде. Виждам, че доста народ са с акъла си.

Прав си селски кретен,с ваксината ще ти сложат чип и с новата 5G ще ви следят и подслушват и направо ще са в кревата ви та никаква ваксина и само който оцелее той да живее......това май за вашето поколение няма да важи но пък как само ще облекчи бюджета само за което Горанов си мечтае отдавна та давайте мощно и силно с/у ваксините-работещите млади хора са зад вас:)))))))))))

От работещите млади съм. И гледам, че и млади, и стари не искат тая ваксина. Похвално. А ти върви се ваксинирай. Даже си сложи 2, за по-сигурно.

Ама той същински Левски бе, какви мисли го осеняват! Леле, Тулуп, ако знаеш как чакам изборите! А преди за тебе гласувах.

На Левски ли ми се правиш бе, шибаняк!

Вече взе и на Левски да се прави. Идиот мръсен

Я как сасмо един и съ кретен храчи на воля тук без никакви ограничения,че тряба рейтинг да има този керлив сайт :))))))))))))))))

Боце пусна приятеля си Годжи да се учи върху вас за вирусолог.

Няма отърване от тоя и подлогите МУ... Непрестанно обясняваха как в сговор работели, пък сега видите ли ''скарали се''????Кунчевия защитаваше репресивните кпп ама сега видите ли ''проумял'' че освен за резил и да понатрупат малко мангизи от глоби за друго не ставали... Те сега видите ли след като муФтачийски показа че и костюм имал, някакъв си секретар на нощ щял да плямпа??????? Няма нужда да ги изчите като има елементарна технология да ги дава на медиите ако искат да ги изчитат и филосифстват ако искат в кошчето да ги хвърлят...

Бъдете Оптимисти. Нека да ви светна кога ще отмине вируса (плюс-минус 2-седмици). Този вирус може и да си се появи ей така, от нищото, като чумата (да допуснем). Но след това веднага в създалата се ситуация се видяха много възможности за хората с много, много пари, които дърпат и конците на политиците. А и политиците изведнъж им се отвориха очите, че това им идва като маана небесна. В края на крайщата много икономики бяха ударили дъното. Необходимо беше пренареждане и рестарт с голям магнитут. Такива възможности в миналото са предлагали войните. В днешно време, особенно в Европа този вариант е изключен, поне докато е налице баланса постигнат от ядрените оръжия. И хоп, ето ти коронавирус - абсолютно добре дошъл. Ето сега например, в повечето държави броя на заболелите и починали пада, но с цел да задържат още малко положението политиците излизат с хипотези за втора, трета... вълна. Дали ще ги има това е друг въпрос. Тоест всичко е един контролиран взрив в момента - спомняте ли си изказването на австрииският премиер Курц, хората да се държат в страх, но хранителни продукти да има. Тоест, да не излязат на улицата. Защо се прави всичко това? Ами, има много какво да се срине и налапа(погълне) - в св=ферата на туризма то са хотели, хотели, цели курорти, и не само в България. Говорим за Испания, Италия...авиолинии, турооператори. Индиректно, се удря имотния пазар, продажбите на автомобили и всичко за което се сетите - верижна реакция. Тоест има много да се лапа, и има и доста хора които ще се нагълтат с вода, и това е целта. Та, за това до кога всичко това ще трае, директният отговор е: До към края на Август, началото на Септември, за да може да се скапе туристическият сезон и много хора и фирми да потънат. Та, така, че споко бъдете оптимисти и се огледайте как вие можете да излезете на далавера от всичко това, да сте се позиционирали така, че когато отмине да извлечете максимум полза - други вече го правят.

И всички тея дето ще "лапат" са безсмъртни, нали? Щото си инжектират стволови клетки от бъгларските новородени. Казвайте ги всичките неща де. Ротшилд да не забравиш (оня, дето излъгали, че е умрял), както и Рокфелер (пак оня умрелия) и най-вече Бил Гейтс, Клинтънви и Джев Безос. Джак Ма той събра каквото можа от фалшиви маски и тестове за бременност маскирани като ковид19 такива. Бива ли така да криете???

"Във Франция, например, пускаш есемес, чакаш, като ти кажат "излез", тогава излизаш, каква карантина карате вие в София? " ТОВА Е ЛЪЖА!!!! Няма такова нещо във Франция. Може да си попълниш електронна декларация и да си я качиш в телефона. Не се изпращат никакви СМС-и и не се чака никакво разрешение. Електронният вариант с QR код е за по-лесна проверка БЕЗ да се събират хартиени декларации от полицията! Също така е ЗАБРАНЕНО да се събират и данни от сканираните кодове в декларациите. Ако някой щ ебъде глобяван - нарушението трябва да се установи и докаже НА МЯСТО, а не след N дена "четене" на декларации в МВР!

Да ви го на.....кам, в САЩ държат затворен Гранд Канион който носи милиони приходи вии се насрахте с едни пършиви паркове и опиканата Витоша.

Добре е обаче, когато "планините работят"....

:)

Д-р Доцент, бъди смел! Отиди на първа линия да преглеждаш и лекуваш заразени с КОВИД-19 да им сменяш памперсите! Дай личен пример и нали си голям специалист - инфекционист!

Не ще. Иска само лапаница от тестване, защото май имал лабораторийка. Колкото повече болни за изследване, толко повече парички

Думата "мангър" означава дребна монета или нещо без стойност. Много му отива името на това същество.

"Nomen est omen" са казали древните римляни - името е поличба.

Интересно, какво ли означава името Мутафчийски? Каква ли поличба се крие в него?

Мутаф - ‘който преде или тъче черги от козина’ ,турцизъм. Мутафчия - Занаятчия, който плете зебло за чували. Наистина името е поличба. Много му отива. Оплита си чергата, президентската и чувалите, предполагам онези, с които ни плашеше.

Главния Тулуп на Републиката Тиквоний се опитва да остане на власт, но уви купона свърши

В Швеция такива смелчаци оакаха работата. След туй се извиняваха нещо ... А пък то си е чисто убийство и си е за прокуратура.

1500 умрели в Швеция срещу 60 в България!

В Швеция без карантина е като в държавите с такава

Няма лекарство. Няма ресурс на здравната система. Не смелост, а изключителна предпазливост от гражданите и много внимателен анализ от щаба е нужно сега. Досегашните данни сочат за две пробойни: липса на изолатори след влизане в страната и недостатъчни предпазни средства за медицинскияперсонал. От граничния пункт първо в ка.антина, а после вкъщи - това е очевидното вече.

От два месеца се води постоянна пропаганда, че няма вирус, че всичко е измама и опит на Боко Тиквич да направи диктатура (в същото време никой от тези същите не коментира действията на Путин, които са май доста по-строги). Народът естествено мисли само за себе си и понеже не вижда опасността пред себе си смята, че проблемите са за други.

Много е лесно да бъдеш смел....когато не носиш отговорност за живота и здравето на хората, когато само ходиш от медия в медия и дърдориш, когато не те вълнува умират ли хора, и колко, когато си уж загрижен, но реално искаш да си осигуриш по-голям оборот в лабораторията...и натрупаш милиони.

Ако си сигурен давай конкретни данни с които да убедиш в правотата си и другите, инак става само празно дърдорене и набеждаване! Истината е, че заболяването от коронарния вирус съществува и че трябва да бъдем предпазливи към собственото си здраве, но това не става с налагане на масови забрани, а с лични предпазни действия при които, чрез ограничаване контактуването помежду си без предпазни средства и разстояния, възпрепятстваме не само собственото си, но и на другите заболяване. Това ние известно не само от сега, а и от предишните грипни и други епидемии и не трябва да правим нищо повече от това да се пазим сами! Страхът , изолацията в затворени помещения и обездвижването пораждат, а не лекуват болести!!!

Бихте ли ми казали кой точно е понесъл ОТГОВОРНОСТ за заразените медици дето заразиха други хора??? Тия дето ви се мъдрят всеки ден по телевизора да знаете ''много ги вълнува'' колко хора извън техния ''вирус'' починаха заради забраните им, заради необезопасените и заразили се медици.. Един ми кажете от тия натцистични медийни плямпала дето освен страх да насаждатс ежедневно с чували, с хладилни камиони да е поел някога отговорност ЛИЧНА или да има намерение да поеме такава...

Абе ясно! Така е в бегето. Управлява се по приятелски и сътрапезнически. А народа се чуди защо хирург е турен да се бори с вирус. Но можеше и да е по- зле. Годжи можеше да е зъболекар или психиатър например.

ВМА са най-подготвени за борба с вируса и е нормално началника на ВМА да е начело на Щаба.

Къде са се подготвяли тези от ВМА, а другите не са били там?

И как да стигнем до планините, като има КПП-та? Поне да бяхте казали, "Напишете в декларацията, че отивате в ... планина"! Или хем да ходим в планината, хем да си платим 300 лв. за удоволствието? Аз вчера рискувах, отидох в планината, а не в близките хълмчета, слава Богу нямаше КПП, а и срещнатите патрулки нито ме спряха, нито ме провериха, но всичко си беше на късмет, не законно регулирано! Някой да излезе и да каже, да, имате достъп до планините, няма проблем да стигнете до тях! С тези половинчати мерки, ставате за смях редовно, честно! Така се държите, все едно нямате идея какво точно правите като правителство или щаб!!!

Аз ще напиша, че работя в планината. Координатите ще са четвъртият камък на козята пътечка от Златните мостове. Заверка от горския със леко завъртян печат да не се вижда хубаво. И гарантирано ще мина. Нали трябва бюрокрация! Листчета някои със зараза да се мъкнат нагоре-надолу!

Боко го направил шеф и той ще взима решения които са прротив Боко.Как да вярваш на щаб който обслужва правителството,а не хората.

Абе идиотщина някаква-има КПП-та обаче самолетите си летят тихом мълком и си пренасят по 100 тина заразени,иначе декларации трябват да отидеш на 20 км от Сф, Луфтханза спря ,България еър не-тим трябва да е доволен!!!

Преди дни даже търсиха доста хора от самолет със заразен. Май е разграден двор летището? Отделно никаква стратегия за извозване. Бакшиши ги возят доволни после треперят да не ги карантират и тях! Ама иначе им бъркаме в джигера с КПП-тата на работещите.........

Пълното малоумие на Борисов, да отвори входовете към планините, а да остави КП-та

Планините са отворени за живеещите около тях, с не за да се пътува за това от друг край на България. Абе задавате въпроси бетер мисирките.

Че те и досега си бяха отворени за живеещите около тях! изключваме Витоша, в която и като е отворена я ходят 10 000 софиянци месечно, я не! И от тези 10 000 посещения, поне 300 човека ходят по няколко пъти месечно, да не си помислите, че 10 000 човека ходят там всеки месец! Изобщо не говорим, че 80% от тях го правят с кола, да ходят да се наплюскат в ресторанта на някоя достъпна с асфалт хижа! Някой сигурно ще тръгне да гони из планината и да глобява хората от Банско или Самоковско? Ако тръгнат пеша! Аз си ходих с колата до местните хълмчета, никой не ми е забранявал! А сега са много велики "Отворихме планините", ама оставиха КПП-тата, та все едно нищо не са направили! Смешна история!

От общинските градчета можеш да отидеш в която планина искаш без да влизаш в областен град. Защо областните са дискриминирани? И като общинските пътища не бяха блокирани това вдигна ли броя на заразените?

Тия дето ходят на Видоша ходят, колкото да се натрупат накуп на кебапчетата на Алеко. Тия дето ще тръгнат отдолу до горе и обратно са много, много малко. Имало е дни - един човек да не срещна през целия път.

Искам да кажа, че "защо затворихте планините", пищяха тия дето ходят там на кулинарен и алкохолен туризъм, а не тия дето баш ходят по планините!

От тези КПП-та ефект няма. Само се пречи на хората да работят. Ефект щеше да има ако преди два месеца бяха затворили външните граници.

Нямаше никакъв ефект от всичките тия мерки,освен че фалираха стотици хиляди хора и насилствено накараха хората да задлъжнеят с поколения напред

Точно! И да бяха позатворили летищата, а не да излитат и да кацат по поне 10 самолета дневно, с доста заразени /от кацащите/ на тях! В Лондон отворило най-голямото летище, казаха по телевизията и за първите два дни кацнали само два самолета, познайте от къде?!

"Какво напрежение? От над 20 години ми е приятел. Ние сме го издигали, за да стигне до този пост....". Ей така се управлява в България.