Ангел Кунчев: Не съм бил в болница, нито пък интубиран

Според него това, което до момента идва като информация за "Омикрон", е оптимистично. Вижте как го определи сина му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спри да говориш глупости , че другия път да не се озовеш в болница. Ще има възмездие за теб и другите ковидари ако не спрете.

Това с Кунчев е голяма МИСТЕРИЯ и досега не прочетох разумен отговор къде се скри този за толкова дълго време. Един излезе с категорично изявление, че Кунчев е умрял. А той пък Кунчев няма как ако е бил жив, да не го е чул това. ЗАЩО поне не излезе с опровержение? Толкова ли не можеше да каже 2 думи, щом като не е бил чак толкова зле. МЪГЛА, нещо се крие и тук от тези коментари нищо не се изяснява. А това в "120 минути" какво беше, не зная.

Абе, конспирация е! Искат да ни прекарат пак...

Не е в болница ... добре е ... явно просто е решил да не идва на работа 2-3 месеца! И ся кво праим? УВОЛНЕНИЕ!

А ТИ си ходи на майната си платена подлого !!!А

Ех, значи. Опорката на Ганьо се срина. д-р Кунчев е жив и здрав! Браво, докторе, все така бъди!

Кунчев, отива слагай 128 бустерна доза. ваксините са сигурни и помагат. ти с 2 дози се зарази и в болницата ходиш, иначе съветваш другите да се бодат че било ного сигурно. кое е сигурно. че ще се разболееш ли.

Дебили! Това е инсценировка от FAMOUS CONNECTIONS, нали си спомняте Мисия Лондон бре.

А къде беше толкова време?

А-а-, нема такъв кеф! Отивам да прасна една злобарка!

"за да си "позволиш да приемаш, че всичко, което се пише по мрежите за истина, значи, че нямаш най-елементарен усет за това как да отделяш истината от лъжата, което е много лошо". Ами прав си, и ние така не вярваме на това,което ни казват-проверяваме го и още повече не вярваме !!! А пък на твоите думи ИЗОБЩО не вярваме !!!

До болница ходи ли? Приятели ваксинирани имаш ли? Впрочем, приятели имаш ли?

Май забрави да го питаш, дали се е прегледал при психолог и психиатър.

Още от 2017 год Ангел Кунчев започва работа с огромно заплащане за САТАНИНСКАТА фондация ''РОКФЕЛЕР'' .Името на бг лекар Ангел Кунчев присъства в статия на английски в-к ''ДЕЙЛИ МЕЙЛ '' от 2017 год където има списък с продали се на ДЯВОЛА души балкански учени от Босна Херцеговина,Македония,БГ,Сърбия,Хърватска ,Черна Гора Кунчев паднал ангел на САТАНАта Рокфелер

Спред мен, рептилите са го клонирали ! !! Няма друго обяснение, нали прочетов във фейса , че е умрял!! Освен това гаовете пръскат с ковид от самолетите по плоската земя, във ваксините има чипове и има заговор на най-високо ниво за затриване на човечеството... А, и Елвис е жив!!!

Да се разберат двамата с банкянския примат, кой лъже! 00:49 | 12 ноември 2021 |. "В БОЛНИЦАТА, болен от Ковид, за съжаление" - думи на борисов 19:42 | 5 декември 2021 | – „НЕ СЪМ БИЛ В БОЛНИЦА, нито пък интубиран“ – думи на кунчев Световно известен факт е, че банкянския примат „никога не лъже“, само „леко“ манипулира истината! Ще си позволи ли Главният държавен санитар да обвини в този грях прекия си шеф (и ментор)? п.п. Публична тайна е, че И ДВАМАТА СА БЕЗСПОРНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в тази област, но първото място може да е само едно!

"Рано или късно ще я направим тази имунизация, обаче преди това ще платим цената", заяви Кунчев."

Боклук продажен. Гнус ме е да го коментирам тоя.

Изповедта на един АЛКОХОЛИК

Да бе вярваме ти. При нас беше твоя брат близнак.

По алфа тв показаха документи според които Кунчев е служител на някаква фондация на Рокфелер. Защо ли хвали ваксините?.

Явно злодеите живеят по-дълго, Луцифер, Юда, Менгеле... Надявам се по не ада да съществува за тези проклетници

Борил се е с бацили два месеца, стигало се е до бой на живот и смърт. Та нали за това му плащаме.

Да вземем, например, г-н Кунчев. Окончателно е ваксиниран през февруари, с втората доза. Закъснява с втората доза, по нгови думи. Сложил си я през октомври, а трябвало през септември. И веднага ковида го тръшка, и то не на майтап. Значи, след шестия месец имунната способност на организма му е била "на нула". И така ще е през три месеца, според адептите на новата субстанция! Закъснееш молко и - хоп, тръшнало те НЕЩО. Може и да не е КОВИД, както се вижда. С други думи казано, започваш да живееш като болен от СПИН! Имунитета ти е сринат и ти си готова плячка, за който вирус пръв те побара?! Ми... да ни е честито!

за Вас, г-н Кунчев. Бъдте жив и здрав! Радвайте се на живта! НО! Един съвет от мен: Следете състоянието си и не пропускайте ЧЕТВЪРТАТА ДОЗА след три месеца, защото пак ще се наложи да излезете в "отпуск" за неопределено време. После ПЕТАТА, ШЕСТАТА... Свиквайте.

Значи си бил при Бойко от Банкя . Да каже къде е бил а не къде не е бил. На Луната не е бил. В Москва е бил,да каже

"За съжаление, търсейки човека, който им пречи, се насочват към тези, които се опитват да върнат този стар живот. На всички е ясно, че без по-високо ниво на имунизация, няма да може да се върне. Рано или късно ще я направим тази имунизация, обаче преди това ще платим цената", Предателите ги наказва Бог

Тоя налъм е ГЛАВЕН!!! ДЪРЖАВЕН!!! ЗДРАВЕН!!! ИНСПЕКТОР!!! и НИКОЙ НЕ ЗНАЕ къде е бил 2!!! МЕСЕЦА!!!...Няма такава дебилщина от страна на здравните органи - НЯМА!

И защо трябва да давам обяснения на някакъв цървул, нарекъл себе си ДиЛдо73 ?

Защото тов МУ Е РАБОТАТА,бре!Не е бил в отпуска,сам го каза,а Лойко потвърди преди месец по НОВА,че тоя е в болница!

Ами питай приятеля си Бойко - явно сте близки !

Егати, какви човешки гниди пишат тук! После се чудя, защо улиците в лайна. Тротоарите изкъртени. Спирките и уличното осветление разбити. Населените места кал, смрад и боклуци. Материал отпадъчен!

Еми заради такива лъжци, като тоя. И от вма и Бойко даже казаха, че е бил в болница той лъже, защото е гузен за нещо за което взима пари явно.

Твоят Вожд беше еталон за чистота и искреност - като каже "добър ден" е хубаво да погледнеш небето, защото може да е вече тъмно.

Не вярваме спокойно... За това ви викаме измамници и пландемия... пладнешки обир с гавра със свободата ...

Теб някой те е освободил от интелект и образование?!

Добре. Не е бил в болница и не е бил на тръба (поне отгоре). Защо и къде е бил 2 месеца и кусур да се драпа по дреболиите?

Не е твоя работа!

Напротив, малоумнико, негова работа е, защото кукунчев е на държавна длъжност и ние му плащаме заплатата.

Но си бил голям педерас.

Аз съм боклук и съм неграмотен!

"На всички е ясно, че без по-високо ниво на имунизация, няма да може да се върне (стария живот)". Абе Кунчо-Мунчо, по какво е ясно? Защото на мен ми е ясно че всички локуми, които разтягахте за 65%, 70%, 75% и т.н. изобщо по никакъв начин не върнаха стария живот. Лъжа след лъжа. А спрете се малко. Всички ще се заразят с вируса. Дори имунизираните. А дали и кога ще ще върне старият живот, не смея да се надявам. На много хора им хареса тази пандемия и безумията, които се случиха

си живеят живота нормално вече ??? За 47млн Испания последния път имаха 53 случая

предпочитат да умрът

Но в ИСПАНИЯ СА ИМУНИЗИРАНИ - 80 ПРОЦЕНТА. ЗАТОВА СА СПОКОЙНИ.

А за Англия нещо да кажеш ??

Кунчев ,който е получи много добро лечение,е нагледен пример,че в нашите болници яко се мре ,не от заболяването,а от лечението .

защо в държави с висока ваксинация нямат тозии проблем като с при нас. А ние все обвиняваме здравеопазването. Има ваксинини, вие не мислите за вас после другите ви били виновни

Защото са педерасти.

За Австрия да те питам ли, дебил?

Тоя сельо винаги изглежда страшно вмирисан.Да се окъпе и да се опрята,преди да се покаже,особено след като е прескочил едва-едва трапа, което личи и по вида.Здеаве и доживотна ваксинация и за синчето му, смешно недоносче:)

на какъв мангал изглеждаш

Еми, да,като на майка ти черната минджа ,убитак насран:)

сложена така наречена "бустерна" доза течност или няма?! И какво е това много добро лечение, което е полуил и къде,?! ЗАЩО това "много добро" лечение не е достъпно за всички болни в България?!

90% ваксинирани в Испания ????

и ко стана???

Какъв е смисъла да лъже при условие, че даже Бойко каза в коя болница и защо е. Жив и здрав да си харчи парата от дилърството, ама се излага като лъже, като дърт ковидар.

Разбра ,че няма да бъдеш изчегъртан и се появи,а защо дезертира 2 месеца,след като си го изкарам леко ,според теб Другите хора се връщат на работа.Ти къде беше,когато в държавата имаше криза?

Кунчев е манипулатор,и корумпиран лъжец и синът му също,единият лъже а другият маже!Много рязък завой правиш кунчев!

"Никой микроорганизъм няма потенциал да предизвиква пандемия 2,3, 5 г. наред и да не се намери начин или той да се приспособи към нас" да опита с ебола

bachta i sin..... TAPANARI

" Ваксината" модифицира генно. Съвсем друга е целта зад поставянето и. Слепеца води слепеца. И да е оцелял след гадната инжекция, Кунчев съвсем не значи, че трябва да инжектираме себе си и децата си! Дните на антихриста са!

модифицира ти малкото нозъче

Поне има.За разлика от ваксите

Някак си ваксинираните пропускат факта, че продукта който основно им набиват е с протекция под "кризисна мярка". Аз съм за ваксиниране с доказано работещи и минали щателна критика продукти. Като тези, които задължително си слагаме. Разделението на обществото на ваксъри и анти-ваксъри е пагубна слабост от всички страни. Спрете се докато е време. Ако искат ваксърите да убедят анти-ваксърите, нека подкрепят с реални данни и логика. Напълно се пренебрегва факта, че някой хора, които сме наясно какво е САРС2 и спазваме мерките доказани от САРС1 и прилагани в Азия, знаехме за вируса и говорехме колко е опасен още преди СЗО да спре пътуванията. Напълно се пренебрегва факта, че най-препоръчваният продук е експериментална технология с месинджър РНА, която е принципно форма на генна терапия и носи неизвестни още на науката рискове. Няма нищо логично и във факта, че са необходими постоянно допълнителни ваксинации. Няма нищо логично и в поведението на политическите лидери, включвам и Фаучи в списъка, които окрито агитираха хората да се ваксинират за да не носят маски. При положение, че се знаеше за вероятността за разпространение на зараза от ваксинираните и рисковете които носи опита за масова ваксинация в доказаната научна практика. Всичко е такава боза поръсена с корпоративни печалби, че идеята за спиране на проблема започва да звучи наобратно. Омикрон е новият бранд за продължаване на политически наложените мерки световно. А случайте ма Ковид в Африка, са минимални за разлика от супер-ваксинираните държави. Това, което ваксинираните индивиди не са също наясно е, че пандемичната обстановка се използва за военни маневри и политически тествания към населението на държавите. Само неинформирани индивиди могат да пропуснат и логиката към Африка от силните на деня, както и нарастващите конфликтни точки между Запада и Китай. Картинката въобще вече не е свързана с излизане от пандемията и връщане към нормалното. Пренареждане на гео-политическата и икономическата карта е по реалистичната оценка на ставащото около нас. В такъв период на глобална атака срещу индивидите и налагане на мерки игнориращи демократичните принципи ако сме разделени по какъвто и да било начин - губим. Отваряйте си очите за нещата, не следвайте сляпо "експерти" платени и изградени от корпоративни мафии. И бъдете здрави. Пийте си витамин Д-то и Цинка, яжте силна храна и спазвайте я тая дистанция и хигиена. Нашите предци са оцелели във войни, ние не можахме едни логични мерки да спазим.

Но си много лаконичен - може ли по-подробно ?

много си тъп, може ли повече да не се обаждяаш?

200000++++++

Моля хората които са се ваксинирали да не показват колко дребни и злобни душици са.Всички го знаят.Вашия лидер се завърна.Сложете си бустерната доза и живейте вечно.Скоро ще видите резулратите от труда си.

++++++++++++++,. .

Мръсно племе. Неграмотно ,не ваксинирано и мрът като мухи,прости .прпсто ,айде. Честито ще изпукате,азси чакам третата бустерната и после четвъртата

Аха, всички измряхме, само ти остана...

Радваме се за вас

И петата , и шестата ..и осемнайстата Наркоманско ПЛЕМЕ !! Важното е да се болните.Няма значение с какво

Боцнете исках да кажа.Извинете

Към ваксъра мои си злобен ве брато...

И петата, и шестата и 79-тата и т.н.

Антиваксърите преживяват на собствените си експерименти, защото са единственото нещо за което могат да гарантират че няма химии в тях.

С пожелание за живот и здраве на ваксоробите: - Изяш мухоморката. - Няма. - Изяш я, бе. - Няма, бе! - Антигъбар такъв!

Да ти се връща стократно!

След годинш, антиваксърите ще могат да се хвалят освен че всички умни и кадърни са напуснали България ами че и всички умни и кадърни са напуснали този живот.

Антиваксърите са готови да сложат антивирусна на компютрите си но не и на себе си. Приоритети!

Защото такава има.А ваксина няма.И не злобей,ю че си се прецакал с менте. Много сте.Ако те успокоява

https://thecovidworld.com/

Един ваксиниран Кунчев със здравни проблеми прави това което стотина антиваксъри на ден не могат - да живее и да се върне на работа.

Много креативни обиди в коментарите тука за човек който е оцелял тежка болест докато има други здравни проблеми. По принцип трябва да се радваме за постижението, ала друго се вижда. Защо ли?

И петата , и шестата ..и осемнайстата Наркоманско ПЛЕМЕ !! Важното е да се болните.Няма значение с какво