Ангел Кунчев готов да остане в Щаба и при следващото правителство

Главният държавен здравен инспектор предупреди, че "пандемията остава непредвидима"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За целувки и любов Ангел е готов"

Не се наяде бе .изроди в бяло

Кунчев ще е готов да служи и на дявола. Няма да му в трудно след 12 години слугуване на ГЕРБ.

А какъв е статута на този измислен щаб, та ще остава и при новото правителство? До колкото знам е създаден със заповед на царя слънце така че най-вероятно вече няма да има щаб. Като гледам новия парламент не си чупи краката да излъчва членове на НОЩ, това му беше. Най вероятно с новото правителство и ВМА ще има ново ръководство.

То всеки слънчоглед се ориентира от къде грее слънцето и се приспособява :)))) Дарвин все едно твоя случай е описвал в неговата теория :)))))

айде нема нужда

според РЕГИСТЪР ЗА АКАДЕМИЧНИ ДЛЪЖНОСТИ И ДИСЕРТАЦИИ е специалист (Научни степени "доктор") по кърлежи, и демонстрира такова поведение

Е как да не иска, то е хубаво да лаеш от сутрин до вечер по телевизиите и да плашиш бабите. Особено доходите от това са МНОГО хубави! Уволнение за Кунчев и разпускане на тоя щаб ВЕДНАГА! В следващия - САМО ЛЕКАРИ СПЕЦИАЛИСТИ - ИМУНОЛОЗИ И МИКРОБИОЛОЗИ (Мангъров, Чорбанов, Антония Първанова) и БЕЗ ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ (които са политически назначения)

Има си хас да не иска завалията като по интересчийство се е метнал на ментора си явно и по пипе след като не проумява реалността.

готов съм да слагам конуси да пази маркирифката

Незабавен бой и затвор!

Не в ЩАБ, а в ареста директно по примера на Путин с Навални ! Ако издържиш , може и да те назначим в новият щаб

Добра е парата, викаш?

Джип си купи, малко ли е.

що бе , кунчевото ?1 свършиха ли офертите за метачи у хасково ?1 марш, подлого !

И Бойко Борисов е готов да остане премиер. И вълка е готов да пази овцете. Като има балъци да им дават аванта ще мрат хората.

Да закриват НОЩ. Време е за ДЕН. ;)

е как няма остане тея с всички бонуси земат 12 000 лева пари са това а на здравеопазването - майната му

Намерете ми един болен от грип . От 1 година няма нито един болен от грип. Обаче има корона вирус със същите симптоми.

Има официална заповед отгоре. Няма вече грип, дори в планетарен мащаб няма, какво остава в България. Има заповед отгоре. Защо се правите, че не разбирате?

Тоя пръч лапа 3000 лева като главен инспектор и над 10 000 лева под масата като член на Щаба. Заради него умряха десетки хиляди невинни пенсионери заради липса на медицинска помощ.

Аз като цяло подкрепям дейността на Щаба! Мисля, че направиха много за овладяване на пандемията! За съжаление понякога политическите и бизнес интереси надделяваха над медицинските! А върху Кунчев се стовари огромен товар. Прави ли ви впечатление, че човекът побеля за 1 година?! Не го плюйте, не го заслужава! Малко са хората, които биха издържали!

епидемия нямаше когато преди 6 г от сински грип Само на територията на софийска област Само з а3 месеца Умряха 19 000 човека кво? ни ваксина ни щаб ай сиктир

Още преди година стана ясно, че този е готов на всичко, само и само да запази местенцето си. Правеше се на маймуна, един ден казваше едно, на другия точно обратното, за да аргументира най-последните идеи на Боци, изтърсени междувременно в джипката. Говореше как щели да разрешават ваксината АЗ само след медицински доказателства за нейната безвредност, а сега пък пее песента, че я разрешавали, защото никъде нямало доказателства за обратното - т.е. за нейната вредност. Според Закона за извънредното положение точно Кунчев трябваше да командва цялата тази какафония. Но Боце сътвори уникалната пародия, наречена "извънредна епидемична обстановка" и организира фалшивия "щаб" НОЩ (фалшив, защото не е никакъв щаб и няма никакви правомощия, а е обикновена консултативна група, която може само да дава съвети, но не и да разпорежда каквото и да било) и Кунчев си подви опашката вместо да подаде оставка в знак на несъгласие. Този е отвратителен нагаждач кариерист. Неможач, готов на всичко, за да запази местенцето си.

недоцент Куню - е готов за плато - плато сирена, плато мезета на скара, плато тънки мезета, плато рибно изкушение. готов за тежки питиета. В компанията на бай Шиле

Ако положението не беше толкова трагично, щяхме да умираме от смях с тези нагляри.

Все повече не харесвам Герб. Но Кънчев и Кантарджиев бяха еинствените в НОЩ, които макар и под натиска от Титана на мисълта говореха що-годе нормално.

и въвеждане на ЧЕРВЕНИ КОРИОРИ - за доматен сок с водка платени НЗОК работно време 24/7

Може да е готов, ама не го искаме!!! Първо, аз предлагам новият орган да не се нарича щаб. Щаб е военен термин. Консултативен съвет или медицински епидемиологичен съвет - нещо в този смисъл. Второ, в новия орган искам да видя специалисти, епидемиолози, вирусолози, имунолози, а не коремни хирурзи и ортопеди, нито канцеларски плъхове!

никакъв доцент не е тоя самозванец. да си покаже "доцентурата" - в регистъра я няма! намира се само предложение от бай Шиле да бъде НАЗНАЧЕН, като единствен кандидат

След като беше кандидат депутат от разпадащите се ГЕРБ, хамелеона Кунчев спокойно ще членува във всичко за да Оцелее ! Както всички от ГЕРБ, Манолова.... Гъвкави и лавиращи боклуци...затова България е Слугинска държава. Само БСП и ДБ изглеждат принципни на фона на тази смрад.

Работата в Щаба не е платена. Никой от "новите" не пожела да отиде да работи в него. Ти имаш ли корави топки да свършиш тази работа?

За тая работа не се искат топки а акъл! Не позволявай горната ти глава да слуша долната!

Защо месиш политиката с оперативния щаб срещу пандемията. Имаше политици, които бяха срещу маските, горяха маски и като пипнаха вируса веднага влязаха в ВМА, Пирогов и други престижни болници. Защо не го караха обикновенното грипче в къщи?

СпИциалист!!!

а дали се е предложил за член на ИТН?

Ачо, не те знам какъв дУцент си, ама за Главен Държавен Здравен Инспектор (колко тежко звучи) със сигурност не ставаш., камо ли да управлаваш "пандемия". Тия дугите хирурзи, ортопеди и прочее поне пациенти са виждали за разлика от теб. Отивай си с вожда, че ни омръзна...

Изглежда и ти не разбираш от такова управление. То се прави от здравния министър.

Eхеее, сами започнахте да си предлАгате услугите. То няма да има вечно тази болест. Нали от лятото искате д няма повече извънредно положение. Какво ще координираш тогава? Или ти хареса да ходиш от студио в студио и да ръсиш врели-нелипели

Доктора, който НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛ КАТО ДОКТОР:))) Много обичам, когато "доктора, който никога не е работил като доктор" да ми дава съвети за медицина:)))) ЗАСЛУЖАВАШ ДА ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА ЕЙ.

Дано не ти се налага да опираш до компетенциите му.

Д-р Кунчев има 23 години стаж като лекар.

Ако е така му се ИЗВИНЯВАМ.

ами1 ти май си за там!

Не мога да разбера Ганьо. Като разпускат щаба, що го разпускате? Като искат да се върнат, що се връщате? Мангъров президент освен та белким кротнете

То оставаше и да не иска да е в щаба. Нали гуши кинти мазното копеле.

Лошото е, че "новите" са по-големи ковидари дори от тия в сегашния щаб. Нищо добро не ни чака. Всички много дрънкаха как щели веднага да направят това и онова, да отворели всичко, да махнат ограниченията... и сега кво??? Щели да оставят същия щаб, и да удължат извънредната простотия с минимум 2 месеца.... Ай, честито! ено фирари с цвят лайнян....

ЗА ПРОКУРОР СТЕ С МУТАФЧИЕВ, ЗА ЕДНО ТЕЖКО ОБВИНЕНИЕ, А СЪДА ДА ВИ ИЗПАПА С ИЗПРАЩНЕ В ЗАТВОРА.

Гори в ада гнусен помияр. Кунчев винаги е бил много праволинеен медицински фашист.

Готов е да продължи да папка още от държавната софра

Въобще никакъв щаб не ни трябва! Има разработен план за справяне с кризистни ситуации, който не предвижда щаб! По-скоро този трябва да стане част от едно обвинение..

лично ще бъдеш уволнен от следващото правителство

И Каунчев и той готов да се жертва за нов щаб и нови заплати! Дано да ги разкарат тия досадни и крадливи шушумиги!

Ти г-н Локумчев трябва да работиш в ЦСЗ като теляк на малцинствата!

по дефиниция влиза във всеки щаб докато е на тази длъжност. Мен ме интересува друго....Защо в сутринта Борисов се обърна към здравния министър,че е говорил с Каракачанов ....за организат там по границата да ваксинират македонците...като допълни тия с български паспорти.... Абе вие възрастните българи сте зарязали, ще ми ваксинират македонците.

А защо си мислиш, че изобщо трябва да има "щаб" и изобщо плашипутарници и плашила!

Е много ясно - кой бяга от лесни пари?????

ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА НЯКОЙ ЛЕВ

Такива на всичко са готови, само да са началници и да са при големите и леки пари.

_stankow

Нали ги платихте вече тези ваксини на американската фармафия, нагушиха се с милиарди ? Сега - ако доставят нещо, доставят. Даже ще се ваксинираме. Но отменете извънредното положение !. Докога ще живеем в полудемокрация ?

Че кой за какво те спира? Яж, пий, ходи по молове и гори маски, нали сме демокрация вече?

Че това новина ли е? Всички от НОЩ са готови на каквото и да е, само и само да са важна част от системата. Именно и затова бяха сложени, не всеки би се съгласил да е марионетка на управляващи със спорен групов интелект.