Съседка на премиера нападна Ангел Джамбазки: Защо притеснявате хората? Този сеир не е приятен

"Какво търсите тук?", прекъсна интервюто му по БНТ гражданката. "Това е публично място", отвърна евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джамбазки бързо забрави как се криеше като мишок и пръскаше с маркуча от тавана на сградата на ВМРО. Е.си и воеводите, дето ги имаме, жалко че не са като бабите си.

Браво на жената!!! А това мръсно плямпала трябва да върне всички пари, които хората му дават за да сее лъжи и раздори!!!!

От т.н. ВМРО /не са ВМРО, а имат и една добавка, която нарочно избягват/ защо не си гледат болното здраве?

... също, като нашмърканият бял пудел Сидеров си устройва някаквои цирк-акции от време на време, за да не забравят нормалните хора че имаме и циркови таланти в политиката. Всичките му "каузи" на тоя ялов мозък са безсмислени, както и цялото му съществуване в политиката - безобиден смешник.

През зимата патрулките, киснещи денонощно пред блока със запален двигател ги кефеха много!

Тоя лелка се кефи на хляба по 2.50 и олиото по 5 лв, сигурна е някаква реститка. А може и да са и платили.

че мутрите му имат целодневно меню: закуска, обед и вечеря. Отсега виждам фара му целия облепен в медицински лепенки.

то державата расипаха он за макетата искал да пита... да имигрира в на юг в северната македония кат толкоз му харесва... само дето там ше е никой

права е жената! тя с голи гърди застана да пази и борисов, когато му нападнаха къщата! а когато пияницата го арестува посред нощите, легна по нощница пред полицейските коли та да спаси премира!!

носиш ли пиратки бе педал?

хах е тия там по Шишман един редовен няма, казвам го като човек израстнал там :) всичките са луди бабички....

Ти си израснал на село или най-много в Люлин или Обеля.

Джамбазки съм го срещал пиян , цял живот експлоатира псевдо каузата си заедно с дебелия ебан Комитски гъз , една кауза, една теза, която е ирелевантна в съвремието . За пример - посетете летище Франкфурт по време на байрам и си направете генерални цивилизационни изводи . Македония та Македония - нам зако ми са еваните им гъзове!

Еваала, Ежко !

Права е жената,тоя си мисли че целия свят е една кръчма!

само се чудя коя политическа прост.тутка е по-жалка Джамбазки или Бареков

БИКОВ!!!

1.Биков,2. оня от Пловдив, забраих името му и 3.Караджов

А най-добрият е киро лъжеца недоклатен!

Джамбазки колко ли уискита е вкарал преди да отиде да досажда на хората за кураж? Тази партийка е на хранилката на ГЕРБ/ДПС и не знам как не ги е срам да се наричат патриоти.

Джамбазки, наздраве! !!!

Джамбазки, ти ходи ли в затвора, като те хванаха да караш пиян, в условия на рецидив? Ако не, защо? Хайде марш, докато Токев е там да готви, че после кой знае какъв кашавар ще сложат. Пък твоят храносмилателен тракт е деликатен.

Точният текст за Джамбазки е чл.343Б ,ал.1 от Наказателния кодекс.А иначе и аз питам кога той ще ходи в затвора.

МВРО патеротите Три години яли пили и се възмутили

Бих си поляла цветята в това време. Джамбазки полян с кална вода - тъкмо ще му подхожда.

Няма да се забелязва разлика.

Г-н Джамбазки, каква глоба платихте, след като ви заловиха да шофирате мъртвопиян и отначало щяха да ви съдят по наказателния кодекс, а после изведнъж се оказа, че нещата били само за глоба? Това също ли беше "ваше право"?

Тоя дето кара пил, отишъл да задава въпроси…? Ето един въпрос - защо не си в затвора?

Доста неутрална гражданка! При повече политическа култура би го изфраскала отгоре с една саксия по чутурата.

Джамбазки, преди три години, ти и аверчетата ти, като излапахте кюфтетата, които от Община Банско бяха осигурили за събора на Илинден на символична цена от 20 стотинки, без да ги платите, и без да се интересувате от това, че някои от наредилите се на опашката не са помирисвали скара, щото такива като теб ги превърнаха в просяци, тогава що не извика ВТВ-то да те предава в ефир! Патриот си, спор няма. От ония, дето Ботев ги е "възпял" в поезията си.

Всяко нарушаване на спокойствието на гражданите е неприемливо. Нооо..на тия с късата памет ще припомня как преди две години не можеше да отидеш с кола на работа заради блокирани кръстовища, как обществения транспорт бе блокиран от барикади, да не говорим за попиканите градинки на протеста. А душевния терор който ни нанасяха майките с черните знамена? Така че-защо се оплаквате от ДЕМОКРОЦИЯТА сега ,когато с насилствени мерки месеци наред съборихте едно правителство , а в новия случай да е неприемливо. Да не говорим за шпицкомандите на Настемирчо, за терора на черните знамена над всички граждани. Потрес! за неприемливия терор над семейството на премиера. Борисов. Децата какво им бяха виновни? Не може да има двоен стандарт-за едни така, ама за тия новите не било приемливо- Или демокрация или диктатура .Вие кое избирате?

Пълни глупости. Единственият маршрут, през който не можеше да се мине, беше покрай НС и после Орлов мост. Всички алтернативни маршрути бяха свободни. Ходих си с кола на работа като пич.

Тоя фашага отново си е нафиркал и дрогирал?

Тая, дето е недоволна от правителството да върви м.......а.

Тия ,които живеят зад оградите - там трябва да се протестира.

когато не можеш да кажеш нещо смеслено УБИЖДАШ, но ти сам себе си убиждаш по този начин, защото ти е плитко мозъчето. но по темата - на протестите бе вдигнат ковчег от същите които нашият президент привества с вдигане на юмруче.

Правописа български ........Убиденият.....

Джамбазки вече става жалък, не само досаден. След присъдата за алкохола, пиратките хвърляни върху протестиращите под прозорците на централата на ВМРО и заливането им с маркуча с вода, това момче продължава с неадекватните си политически действия и глупостите, които нечия глава ражда. С всяка такава неадекватна постъпка той все повече се приближава към политическата си смърт, а той беше единствената надежда за ВМРО да се прероди и възкръсне от пепелта на брака им с ГЕРБ. Но уви и той върви по стъпките на Бареков. Жената много добре му каза, но той вече се чувства толкова недосегаем, че си позволява да иронизира тези, които му плащат европейската заплата и другите масрафи, а това е 100% гаранция, че е пътник.

той му е ясно, че е политически труп и затова само с предизвикване на скандал би предизвикал може би интереса на шепата наивни гласоподаватели.

Каквото искате за Петков .Но да защитавате това пияно леке Джамбазки е смешно.

ти нещо против един типаж от "Ало, ало" ли имаш?

Е те герберастието вече и ДПС защитават. И обратното.

“Македония, брате ще бъде нашият гроб!” - Стефан Стамболов към Коста Паница, 1890 г.

Г-н П много ви падна нивото, щом махленските клюкарки и съседки Ви защитават, а вие нямате смелостта да излезете пред народа и да отговорите на въпросите им. Ние също сме избиратели и виждаме, че държавата отива на ……………. . Всеки да си го тълкува както иска.

На Петков му е паднало нивото, защото гражданите го защитават, а :)) И да наричаш "махленска клюкарка" някой, когото дори не познаваш, това вече е висша класа от най-високо ниво. Достойна за партията на простите озлобени еднокнижници :))

Джамбазки ,ти мен уважаааш ли ма?Ай наздраве.

Искам е тоя, слави и мунчо да ги съберат в момента, в който ЕС промени закона си за единодушие по външнополитическите решения. И приемат Македоня въпреки ината им. Да ги питам тогава освен като дребнави, злобни и безпомощни като какви ще бъдат записани в историята на Македония, Европа и света?

Например - рубладжии? Да се добавят там и Нинова, Радев, Костадинов и още ред други "ориентирани към Европа" обаче, през Москва!

Сиреч - на гербопитеците плюнките, лъжите и обидите. Е няма да бъдат записани така, за ваш ужас :))

Трябвало е някой комшия на Кирчо, да метне няколко пиратки по джамбазовия , да види отдолу как е.

Току-що в трамвай 22 имаше 5ма учениж7, явно вербувани и платени от пп за т.нар. спонтанни протести... Естествено изключително арогантно държание, особено на едния, който и сам си обясняваше, че е избягал от часовете. Другият - обясняваше за скапаната си учителка... Няма да споменавам какво скандираха, защото разбира се беше цинично. Та ето това са т.нар. подкрепящи на кръволоците от пп, дб и бсп-нинова. Да не говорим, че явно се извършва вербуване по училища, което би трябвало да е подсъдимо. Та, госпожа съседката, да не се оплаква, а да вземе да разбере до какви гнусници живее

Ами много гнусници живеят между нас.Погледни се колко си гнусен,

А ти как разбра,че са вербувани? Нещо го играеш Шерлок Холмс.

някой да си спомня дълго, продължително, демократично, прогресивно и събудено висене под нечии прозорци в Банкя? Да това бяха царете на двойните стандарти , лицемерието, задкулисието, ниския морал и не на последно място корупцията (пепенца и дебенца)

И блокирането на Орлов мост.

Тоя Джамбазки какъв отпадък е, а иначе е интелигентно момче. Но се е събрал с лапачи.

Напомням ... тоя льольо държавата България я представлява в евро парламента. Плащаме му огромна заплата, за да е там. В резултат го глобяват за нацистки поздрави ... по време на заседание. Уникат тотален. Съвсем случайно тоя документиран фашист е и представителя на страната ни, който се жалва, че македонците ни пишели, че сме били фашистки окупатори. Е как да не обединим целия свят срещу себе си ... за това се иска абсолютен "талант".

спартакус, що говориш глупости бе?

а кога излезе и вдигна юмручето си и кого подкрепи и кой носеще ковчег, теди които той привества с вдитнатото си юмруче. много бързо го забравихте. но сте си слепи и ще си патим всички.

Гербопитеците от злоба даже вече не успявате да пишете смислено :))

Само че вие сте същите като гербопитеците и както се оказа дори по-жалки, по-крадливи и долни. Та не прави сравнения - еднакви сте.

Само че се чудите вече от злоба как да припишете собствената си простотия на някой друг :))

По какво си приличат ДЖАМБАЗКИ и синоптичката Наталии Трифонова? И ДВАМАТА лапат и опъват мекия шланг на БОЙКО

милиционерите и слугите на Путин веднага разбрали къде живее тази жена за да я тормозят за гражданска позиция. Г-н Петков - Президент.

Към момента е необходимо правителство и ако вотът не успее се надявам да дисциплинира К.Петков ....

педерасите от младежкото ГЕРБ пак са в акция заедно с педерасите от ВМРО

Хората от съседните къщи се възмутиха и помолиха да поне да не вдигат толкова шум. Щото все пак там живеят хора има и деца. В отговор демократично протестиращите заплашваха че ще отидат ще им разбият вратите, ще ги подпалят и прочие. Ама това демократично нали? Пък тия дето протестират кротко без да размахват бесилки черни чували и да вандалстват нямат право, защото не са правилните протестиращи.

Пълна лъжа. В отговор протестиращите си преместиха протеста и се махнаха от "Ситняково". Гербопитеците тогава злобяхте, че било, защото протестиращите се били изплащили :))

Интересно как ли са се чувствали хората когато бяха блокирали Цариградско шосе и жълтите павета? Дали са били "смутени"? А ректората с палатките? Там как бяха гражданите? Помниш ли демократично протестиращите дето потрошиха колата с деца вътре пред румънското послоство?

Ами защо никой от тези хора не излезе да се оплаче както тази жена? А трошената кола помня как опита да мине през тълпата, по примера на ислямските терористи в западна Европа. Пет пари не даваша шофьорката, че има и деца вътре. :))

Я вземи да гледаш пак клипчетата - още са в нета. Какво правеше тълпата на улицата? Там е за автомобили. Защо блокираха пътя? Кой им разреши? Какво им даде право да го правят?

Майтап да става! Няма значение дали е Министър председател, Президент, депутат, министър.... Така в майтапи и закачки си я караме цели 33 години....

ㅤ

Другарко гражданке, Идете да правите густо на К¥рчо. Повече ще ви харесат като човек.

Как само си личите отдалеч гербопитеците.

Абсолютен помияр! Ангеле, недей идва в Русе……не ме помниш защото беше пиян, но моля те недей идва! Помни Ачко……..помни

Няма ли полиция. Откъде накъде група хулигани, събрани от кол и въже. ще нахълтват по домовете на хората и ще тероризират съседите

И ще заявяват намерение да попречат на свободен гражданин да отиде на работа.

И аз така питах когато блокираха Орлов мост. И жълтите павета. И кръстовището на румънското. И ректората. Щото и тогава нямаше полиция.

Ами от боковата държава какво очакваш? Да беше подкрепил протестите срещу държава, в която полицията е само едно от неработещите неща :))

Ама нали затова го сменихте Боко бе умници? Щото тия нали бяха нови, умни, красиви, можещи, знаещи, харвардци и т.н. Какава е разликата? Освен в цените - от времето на Боко до сега - храните +50% и расте, горивата + 85% и расте, ток и вода + 50% и расте, парно + 100% и ще расте. Това ли е разликата? Харесва ли ти?

Тонка, а се не прави на Гацкова рода! При протестите имаше и охраняващи полицаи на всяко кръстовище наоколо. Същите ме караха да заобикалям по периферията на половината център, докато стигна до офиса. Сакън да се не объркам и да взема да попадна на събитието. И въпреки издаденото ми фирмено удостоверение за работа на адрес, по стечение на обстоятелствата в охраняваната зона. Колкото до нарежданията, по-често бяха като от радиоточка и без аргументи. Така че... Горе-долу същата е работата и с клипчетата. Въпросът е какво искаш и какво не искаш да видиш. Щото предварително съставено мнение се не оборва и с най-очевадни и безспорни аргументи...

Трябваше да го залее с кофа вода от балкона, както той правеше с протестиращите срещу Боко преди 2 год