Коментари - Андрей Слабаков става евродепутат, избран с преференции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е голям простак!

Предполагам,че в европарламента не се пуши. Тоя дали ще ходи на работа се питам аз.

Още един олигофрен

Тоя ще го изгонят на първия час. Няма да се стърпи и ще си запали цигара в залата. Поне ше станем известни.

Такъв е. Но го предпочитам пред Свинетка.

Ще вмиришем яко Европарламента. Двамата с Пеевски, ще са карикатури на Дон Кихот и Санчо

Дано преди да замине за Брюксел, поне се изкъпе.

На Шиши държавната охрана ще ходи ли с него там

Ама много ми е интересно да видя тоя вмирисан пор, къде ще пуши в Брюксел, защото той обеща, че ако станел евродепутат щял да пуши навсякъде.

интересно как ще откаже тутуна кауна кат кади кат скъсано циганско кюмбе!

Ей все недоволно племе, да сте гласували бе, 70-те%. Аз не гласувах за ВМРО, даже не и за коалиционните им партии, а за партия, която той мрази, но пък няма да тръгна да оплювам щото бай Иван не харесва никой и не гласувал, а човекът станал евродепутат.

ГЕРБ пада от 7 на 6 депутата в новия Европейски парламент, а БСП печели един депутат повече и от 4 стават 5 депутатите им. В задачката се пита: Кой реално губи и кой печели на тези избори?

Този тотален некадърник сега ще получава по 7000 евро на месец 5 години, как ви се струва...

Хорааа, Андрей не е дявол като другите "новополитици" с ком-потекло! Андрей би говорил пред европарламента и би казал все пак нещо, за разлика от 150 килограмови свободно-университетски англо-недоизучени Де-Пе-Сари с тото-основа от съвсем скорошното ни "соц." минало.

Баща му беше пич, този обаче е абсолютен некадърник на който винаги са търсели начин да дадат пари.

Тоз и смърделник с мазната мръсна коса не можа да направи и един филм като хората ,но поне се уреди на сладка високо платена длъжност ,само че не виждам какво изобщо ще върши в европарламента.

Кандидатирай се и ти, спечели и получавай.

Сашко, видният от всички старани Дебелак, ставава ли "Белгиец"?

Този човек цял живот се урежда с името на баща си - първо в разни реалитита, сега пък в Брюксел да си живее живота. Иначе мъжкар го раздава. :)))) Хубаво нещо е да си имаш известен татко...

Андрей ще се върне на третия ден, в европарламента ПУШЕНЕТО Е ЗАБРАНЕНО!

Ама кой знае защо все имам чувство, че е пропуснал да си вземе душ?

Сега ще въведат задължително тютюнопушене на обществени места, детски градини и училища.

На, който е отредено да седи до него, жална му майка!

Искаш ли да се хванем на бас, че другитъе депутати ще си скатават заплатките, а тоя би дарил нещо на домовете.

Словаците имат избран ром за евродепутат. Чист, спретнат, интелигентен човек. Ние ще пратим нашия ариец. Леле-мале.

А може би точно заради него са гласували толкова хора за ВМРО?! Много хора смятат, че да имаш голяма уста и остър език е достатъчно.:) Независимо от примера с Бареков :)

Още един комунистически боклук, син на баща си.

Не съм му фен на Слабаков, но е за предпочитане пред гейчето-подлога на ББ, Радан Кънев

от маалата отиде да гласува само един чио щото имал нещо с една кака от комисията! сигурно него са го преброили за 30% участие. а ако си беше взел и кучето - щеха да отчетат най-малко 70% участие!

Слабаков Младши е Пълно Недоразумение. И голям Напън на ГЕРБ-арите, като ще имат един .двама хрантутника в Брюксел повече от БСП-то. Голям "ПРАЗ".

АБ направо ще ни представи пред Европарламента в най-добра светлина - всички ще видят финес по български !!!

да не стане евродепутат нали е първи братовчед на госпожа Каракачанова? Па после да ми разправят, че нямало шуробаджанащина в политиката

пред Мария Габриел...дето редовно размахва заканително пръстче..

За тоя съм съгласен.Ама дъртия Слабак ги псуваше комунягите още при соца,изобщо не им цепеше басма.Човека си беше демократ от горе до долу

Ами , че то в България, няколко семейства и приятели се събират и решават да направят партия, те затова са и толкова много!

браво! това е приказка! така трябва да се говори, право в очите!

Слабаков като евродепутат същото като комика Зеленски президент на Украйна или педала Курц на Австрия. Това е светлата демокрация драги ми прости. А следващия път си изберете някой джихадист или талибан.

е те сега га фтасааме$$$

хааа хаа ха, защоо, бе човече?

Такъв нямат!

каквито избиращите, такъв и представителят им нещо чудно?

Има ли места за пушене в Европарламента? Щото ако няма, трябва срочно да направят, да сложат едни маси със сервитьорки и да купят ракийка. Пък после и заседанията да пренесат там.

Ми щото ние ще му берем срама.

Зеленски в Полша и Слабаков в европарламента илюстрират рисковете на демокрацията. Победата на Борисов, пък, доказва непобедимостта на световния капитал и империализъм.

Много воеводи, много салтанат и гюрултия! А чета, чета няма-ааа!!! А такааа, пак я втасахмееее! па ли ще сме за посмешище бре, вие сурат нимате ли? И кво работите, умеете ли нещо, занаят поне????

съмнявам се че ще знае какво да прави като иде освен да вика еми ще си пуша

Няма ли новини от Иванчева?Кмен на София ли ще става или на Затвора в Сливен?АУУ!

Ако бях на негово място, ама наистина щях да отида в европарламента некъпан от месец и с брада от поне една година, токущо изпушил цигара в чистите, просторни тоалетни на европарламента, и щях да взема думата веднага! Нека ни видят! Хубаво да ни видят докъде сме я докарали!

Това недоразумение на природата се мисли за нещо,а всъщност е едно миризливо лайно.Хората още повече ще го ненавиждат.Продажник!Боклук!Лика прилика с дебелия !За едни миризливо пари какво ли не направи!??

Поне ще се постарае ли да има по-приличен вид в европарламента. Хората ще помислят, че е хванат от гората и е живял далече от хората.