17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да загубим това което нямаме.

Андрей Новаков е лапач на герберски пишки и лизач на гъза на шефа си, който изсира несмляни суджуци и спържа.

Можем да наваксаме тези средства като конфискуваме парите които окрадоха гърбавите хиени начело с вожда им парапитека еднокнижник Боци и парите на кръга около танцьорката с обръчи от фирми тройният доносни Агент Сава и трудно говорящата му българска прислуга Блеевски и бившите чешачи на Костич Цонкон и Бисеркин. С

❤️Здравейте. Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Ами на тези в Брюксел им е пределно ясно какво ще стане с парите независимо кой управлява. Така че като не ги приберете вие и на тях и на нас ни е все тая

Нали затова правителство № 2 прави последни напъни да се задържи, заради европейските пари. Сакън, няма да ги оставят да ги вземат следващите я. ДБ и БСП с коренно противоположни идеи ама стоят, заедно са, все за пустите пари. Да им приседнат дано, народа пак ще го духа.

Какво да изгоним още? Тези от Северна Корея? Хем гоним и Пам ни спират кинтите!

Ако не ги усвоим за 18 месеца - какво ? Ще се изпарят ли парите? Май просто не искат да ни ги дадат

Новаков не разбра ли, че Киро беше много зает да дебне руски "шпиони" - издебна цели 70 и сега вече няма да е премиер за награда. Ама за Асенчо не останаха руснаци да се оправдава с тях - Асенчо ще строи АЕЦ в Гърция, за да го ползват гърците и ще възстанови фашисткият закон за защита на държавата, за да може без съд и присъда да избива коментиащите, които не го ласкаят. Така че, и Асенчо няма да има време за еврофондове. Ами да си ги държат в Брюксел, ще им трябват, на нас за какво са ни - да бъдат откраднати само от някой дебел политик.

Ще загубите вие от ГЕРБ,по-скоро няма да можете да ги "ъсвоите",както правихте досега.

Плана за заробване е правилно за се каже.

ще губим европари... и НЯКОИ НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ... Ах, колко жалко...

И за тези триста милиона евро ли ще бъде виновна Митрофанова?

не, виновен е винаги Путин

Шт мръсен гербер. Добре си загладил косъм. Сякаш не помниме яловити ти напъти с исканията на БГ превозвачите преди няколко години. Щом си от партията на крадливата и проста мутра от Банкя е добре да замълчиш.

Ще се намери ли някой да потърси сметка на Киро и Лена защо 6 месеца нищо друго не свършиха освен да изпращат оръжия на Украйна и да изгонят руските дипломати?

Ние пари няма да загубим, защото няма да ги видим. Просто няма да ги заграби определен кръг от хора.

Мъка, ще има по малко за крадене! А от друга страна - свалихме ветото към Македония, спряхме газа от Газпром, и пак го купуваме от тях, ама някак си е по демократично, станахме световни шампиони по гонене на руски дипломати...... Всички по света ни се радват, и се смеят, като чуят за нас....

нали сме пълен слугинаж как така ще губим.. да ни ги налеят в гъза и без това сме разтворили бузи ... колоялна мръсна държавица... А може би не ги дават защото не могат да сломят още народа да им играе по свирката...

Ха,на боко тиквата,тираджията се обади.

Няма да се прави магистрала в Кресненското дефиле !Ще се прави тунел,за да не се пречи на животните свободбо да си циркулират.А това че в дефилето загиват хора и ще трябва да връщаме пари -не ми дреме !!! А също и на Белев и на една плеяда зелени НПО-ци не им дреме !!!!

Благодарение на вашият идол Туквуний който на първата среща се хвалеше наред колко магистрали е построил в БГ , а нямаше готов план както всички други парите в пъти по-малко от това което можеше да вземем ! А сега може да загубим и тези малко пари които почти ни подариха от ЕС защото гласувахте безсмисления вот ! Ако вота беше заради външната политика и договор с ГАЗПРОМ щеше да е много по-смислен !

Не можеш да изгубиш нещо което нямаш! Правилната дума е да "изпуснеш" а не да "изгубиш".

Напълно ми е безразлично. Моите стотинки ги броя с един поглед. За мен тези писания са извънземни, с комикс герои. Т.е, имагинерни.

Всичко скоро ще се изясни. Уж разговорите за съставяне на правителство щяха да са" прозрачни"? Не трябва да се тревожим за усвояването на парите-има си хора за тях.

Въпросните пари не са нито мои, нито твои драги читателю. Те са като всичко европейско-виртуални, измислени и нереални. Уж толкова, но с 500 млн по-малко. И с куп условия. И касаят шепа хора. Как да се притесня за чужди пари? После защо никой не забелязва че са по "Плана за възстановяване"? Някой да е виждал или чел този "план"? Кой знае какви еко талибанизми има в него-зелени истории в които няма нито ред смислени инвестиции или нещо реално. Там са едни обезщетения за безработни след затваряне на заводи, при това мизерни. Дават на елита жълти стотинки за да затрие държавата. Какви пътища и лотове сънувате. Кой ще пътува по тях с цена 10 лв за гориво. Къде ще пътувате и какво ще правите като стигнете някъде.

Точно!

Или това подобие на съюз наречено ЕС трябва да се реформира или трябва да излезем от там по най-бързия начин.

Къде точно отиват тези пари? За мен тези суми и кахъри звучат сюрреалистичюно.

Добре, че си некадърност и много корумпиран, а и голям мазник на Баце. Иначе да си умрял от глад. Марш на село, тюфлек Долен.

Общата сума на българския план за възстановяване и устойчивост ще бъде намален с 578 млн. евро, за да бъде актуализиран спрямо реалното отражение на пандемията от COVID-19 върху българската икономика. Това става ясно от данни за икономическия растеж, публикувани от Европейската комисия, предаде 24 часа. Вместо 6.27 млрд. евро България ще разполага с 5.69 млрд. евро, за да се възстанови чрез реформи и изпълнението на проекти до 2026 г. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/economy/bylgarskijat-plan-za-vyzstanovjavane-shte-byde-namalen-s-578-mln-evro-news_1776564.html © Actualno.com Та за сега евролемурите "изактуализираха" Ковидо.. А предстои и "изактуализиране" на помоща за Украйната.. Само си спомнете за спасяването на Гърция между първия и втория програмен период. Щото тогава ЕС нямаше евра да плаща по стария и новия план.. Щото "спасяваше" Гърция..

Кой ще загуби тези средства? Народът или политиците и олигарсите,които ще ги усвоят?!? Народът нищо няма да загуби,защото знае,че няма да усети тези пари,те ще бъдат откраднати от обръчите от фирми около политиците и олигарсите...

По ваше време какъв процент от европарите усвоявахме? Жокер - по-малко от 50%

Коро ша усвои??? Щото нещо само на нови външни заеми даянихме тез 6 чесеца.. Дето дори не са по плана му за развитие..

са почна рязането на еврата.. Нали засега медиите са обадиха за към над 500 милиона орязани.. А и си припомнете как ЕС спаси Гърция с нашите пари.. Щото предстои спасяването на Украйната..

Ясно - щом “хък-мък” може така, може иначе - да ги пишем “бегАли”.

От цялото това "усвояване' нищо не се вижда.

Е борбата за власт,,кой да присвой,,А ГЪРЦИТЕ ОТДАВНА ПОХАРЧИХА ПОЛОВИНАТА СИ ПАРИ А БЪЛ.ЗЛОБА И АЛЧНОСТ И НИЩО ДОБРО НЕ СТИГА ДО НАРОДА

преди да сме приключили със съдебната реформа , със задкулисието ,10 човека са и в частност с тоя , загрижения за "нашите" пари....

Прокопи, Бобокови, Черепа наляха милиони в протести и сваляне на ГЕРБ.... с надеждата да лапнат милиарди от ЕС по Плана за възстановяване.... а още няма нищо!

Точенб абнализ

Един приятел вика добре че сме в Евросъюза че дават пари от там. Тогава не го разбрах. Сега излиза че те дават, ама ние не можем да вземем. Или ако вземем, няма да е народа, ами избрани другари, чрез неработещи проекти. Голямо мерси на Евросъюза.

С еврофондовете няма ние вие. Тези пари са за проекти от които ще блажат всичко. Ама вие в бг не го работете това. Все още ако не взимате ревете че другите взимат и крадат ...

Да, ревем. И ни е безразлично. Българина брои стотинки и не стига до мега раздаване. За нас, тзи суми и кахъри са сюрреалистични.

На този само пари са му в главата .....чужди .

Мнение от подлога

Мнение от радостна циркова болонка. Джаф!

Вижте, Приятели ние нищо няма да загубим, а ще загубят тези 10 човека в България които дърпат конците зад кулисите.Всичко е измама и всичко е кражба, демокрацията е само илюзия и всички политици банкери, олигарси трябва да бъдат разстреляни възможно най бързо.

Най добре този понеделник.

Вината на първо място е на Радев,защото той ни натресе тези неадекватници

Риискът е голям ,а пък ГЕРБ искат нови избори.

Как си ги натресохме тия тюфлеци!

Викате по добре без магистрали, щото да не ги откардне някой парите.Пък за некъдърниците на власт дето нищо не направили нито дума.Май сме си заслужили съдбините.

Така е и така ще бъде докато прекомерно раздутата държавна администрация (стотици хиляди нищо правещи и пречещи чиновници) бива назначавана по 3 точки: 1. Партийна линия 2. Шуро-баджанашка линия 3. Сексуална линия. Това като цяло са примитивни създания, безмозъчни същества чиито единствени цели в живота са: - да крадат - да сплетничат и клюкарстват - да завиждат - да мързелуват - да се оплакват от "недостойно заплащане" Можещи и мислещи хора (ако случайно попаднат там) биват смачквани и ликвидирани.

Г-жа Митрофанова е представител на партията на покойния вече г-н Жириновски.Стари изпитани механизми на руските служби са да прикриват най-важните си разузнавачи на невидими позиции като градинар, шофьор, готвач. Имайки предвид липсата на дипломатически опит у г-жа Митрофанова, няма пречка личният ѝ шофьор да е водещият офицер.

Нещо си се объркал , темата е друга

Абе стига с тия пари, вече толкова се напълнихме с тях, че няма къде да ги съхраним и в какво да ги вложим! А вие гоите какво се вълнувате? Те така и не достигат до вас!

Прякорът ти потресаващ...админите, къде сте?

Само мутрата може да ги Усвои бързо

Аз мога по-добре. За 9 дена отидоха 9 милиарда!!

Тези пари, дори и да не ги изгубите те ще отидат при определени хора. До хората, които имат нужда няма да стигнат.

Тези пари, минавайки през цедката от 240+/- микрона, ще стигнат ли изобщо до хората под някаква форма различна от ваксини, синьо-жълти знаменца и доброзорни помощи за една държава в будна кома ?

Зомбирани са бургерите.Какво ли им слагат в тая храна?!