Андрей Делчев: В нелегални бензиностанции се "кешира” нелегалното гориво

Проблемът със Закона за горивата е икономически, а не личен, смята председателят на БПГА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото Лукойл е перфектен платец със собствена лаборатория, пристанище, митница и никой не знае колко горива се внасят, колко се изнасят, кои са собствениците стоящи зад офшорни фирми. Стига хуморески на тема "изрядните платци" - хахахах

Нелегално гориво в нелегални бензиностанции, съобщени от някакъв нелегал в тази нелегална държава...

Поредното изземване на бизнес от близките до ГЕРБ бизнесмени. За жалост ГЕРБ се утвърди като най лобистката и корумпирана партия. Интересно ми е ако се изнесат и останалите около 2 000 000 все още работещи въпреки всичко Българи от кого ще крадат ГЕРБ

защо не мога да повярвам,че монополистите в този бранш са загрижени за контрабандата и за това ,че държавата губи от ддс и акцизи.

По делата ще ги познаете... Андрей Делчев- Габонска афера, министерски съвет 1990-1997, Миглена Кунева, корнелия Нинова...

В София съм виждал гаражи, в които таксиметраджии с коли влизат и зареждат.

Какви глупости дрънкат? Нали стана ясно, че никой не може да си внесе гориво без да мине през данъчен склад/ както тъпия ни премиер-Тиква се опита да каже в Шоуто на Слави. Ако го внесе и мине през склад, то горивото става непродаваемо.... Това да не са две сварени яйца в джоба да пренесеш през митницата бе? Наистина ни правят на глупаци.... и тогава като не може да се внесе и една цистерна без благоволението на правителството и митниците, значи контрола по митниците е занижен..... т.е. държавата не си върши работата, а пък после обвинява народа в сива икономика???? Нали така беше и е с цигарите- Бойко и Цецо внасят цигарите с тирове, а пък после карат полицията да гони циганите в базсмислена операция из цялата страна. Е питам аз не е ли по-лесно да се затегне контрола по митниците, т.е. да си гледат работата там, а не да ловят вещици след това? Много тъп ГЕРБ, много тъпо управление. Нищо хубаво не ни чака с тези олигофрени!

Ей го къде ги стяга чепикът, "всеки" можел да отвори бензиностаниця

"този бизнес е много атрактивен от гледна точка на спестяването на данъци" - вярно е. Виж Лукойл!!!

Въпросът не е личен - той е международен ! Всички знаем , че всяка седмица излитат пари колкото за един чисто нов Ф-16 в посока към кочината от спестени данъци от рафинерията .

И тоя Делчев се оказва , че е бил дясната ръка на Корнелката при приватизацията на Техноимпекс . В същото време сина му е лидер на партията на Кунева . Как са се навързали като свински черва !

Този човек е един от най- влиятелните хора в държавата. Ако се проследи през Бивол в какви фирми участва и през Гугълче какъв е бил, със сигурност ще си гасите телевизорите, когато едрия капитал го показва по ппоръчка, за да разиграва циркове. Само един жокер ви давам - Той е по - голям от Валентин Златев в йерархията. Ще бъдете още по- изненадани ако един ден излязат истинските данни за него. Всеки има място под слънцето, но за някои то не гасне, докато другите бачкат само нощен труд. Сърдете се на собствената си неинформираност, когато се чудите защо нещо не достигат средства за нормален живот, а едни и същи политици безсрамно бълват лъжи и си ги хвалят?

В България държава няма ! За какви данъчни складове говорите ? Лично съм виждал в запустяло предприятие как влизат ТИР ове и зареждат. За 30 г. окупираната от Запада България е ликвидирана.

Кой продаде без пари Нефтохим на чифутина Рем Вяхилрев ? Мангалрът Костофф!

Проблемът е в Лукойл! Само и единствено!

В офшорни дружества майки също се разкешват едни укрити данъци за купуване на протекции!!! Чрез ""износ за екзотични дестинации"" също се събират едни кинти за стимулиране на законотворчество на едни ""спецове по контрабанда"

По времето на Костов този Андрей беше гл. секретар на МС, а сега синът Му е някакъв партиен шеф в костовата партия във вида в който е към днешна дата. Така,че кой не пита-кой кой е ,няма да е наясно какво става.