На Андреевден идва преходът към зимата

Православната църква почита днес паметта на Свети Апостол Андрей Първозвани, който пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Исус Христос.

Обратно в новината

Коментари - На Андреевден идва преходът към зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мене всичките са еднакви и отделни и Аллах съществува и Зевс съществува.

НАРОДЪТ СВАРЗВА ПРЕХОДА ОТ ЕСЕНТА КЪМ ЗИМАТА НА АНДРЕЕВ ДЕН ПО СТАР СТИЛ!!!, т.е. 13 ДЕНА ПО-КЪСНО! НАРОДЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТ, КАТО СЕГАШНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ...

Честит имен ден на имениците! Пожелавам много, много здраве и щастие!

Да са живи и здрави именниците и именничките! Да се радват и да черпят!!!

кои симеона твурдиш е живия бог? защо като ти оазваш че иисус е живия бог мусулманите твурдят че аллах е живия бог? твоето твурдение бу накарало хората да се варнат в 11 век и да започнат крустоностни походи, за да накарат да вярват в един истински исус(просто в една дума) кито според тебе дали е по различен от думата аллах? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

код червено, код червено, идва зимата. чудя се едно, таз година, дали бат боико ще пререже лентичката на зимата?

нЕма да пропусне.

Православната църква празнува стотици светци и знайни и не знайни.Най важен е Исус -Живият Бог,който ще спаси всички вярващи в него!На това трябва да наблегнат нашите скъпи патриарси и попове,а не да се борят само за власт!

Исус е Пътят и Истината и Животът!Ще го разбереш рано или късно! Дано да е по рано!

Като пишете под тая новина, поне коментирайте конкретната тема! Аз много си харесвам името и празникът хич не е незнаен, не може в тая държава всички да се казват Иван, Георги или Димитър. Ако всички имени дни (осодено 12те апостоли!) ти се струват ''незнайни'', то тогава вземи си кръсти детето Исус и не ни занимавай с мисловните си напъни и не разваляй празника на имениците! Честит Андреевден на всички адаши!

Честит имен ден! Бъдете жив и здрав!

Dobromir Dimitrow

Честит Имен Ден! Да си жив, здрав и с богат дух!!!