Ананиев: Няма "здрав" вот на недоверие с болни аргументи. Гласуването ще е на 24 октомври

За първи път в парламентарната история внесоха вот на недоверие за намерения, заяви Цветанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е работил през последните години този, падналия от Марс? Да изчезва на мига! Сигурно няма да се пенсионира с 200лв пенсия. Но и 1 лв не е плащал осигуровки здравни и пенсионни от собствения си джоб. Ние сме му ги плащали. Некадърник смотан.

PEYTSCH

Нинова е болен пелтек...Зациклила е на оставка, оставка, оставка, оставка, оставка...

Необходими са нови млади хора а не пенсионери за здравната реформа.Ще дойде време когато няма да има какво да се спасява.Въведете необходимите реформи да заприличаме на Европа.Премахнете тези командни административни методи на работа от социализма.Един шеф на болница или клиника да се зацементирва за десет двадесет години.Въведете консултанската система.Дайте възможност на младите лекари.Много има да се прави.Ако не можете поискайте помощ от Европейският съюз и САЩ.

Очакваме новите партийни здравни каси след Нова година... и безплатна евтаназия за ускорена трансплантация при търкане на печеливши талончета. Ананиев е член в Надзорния съвет на държавната ББР. Банката, която след разгрома на КТБ е като грижовна майка за Пеевски и фирмите, свързвани с неговото име, пише "Фрогнюз". От ББР депутатът от ДПС получава безпроблемно многомилионни кредити, някои от които са обезпечени по странен и недопустим от закона начин. Време е здравеопазването да се парцелира и основни дялoве да се прехвърлят на #КОЙто трябва.

Няма здравна реформа от болен мозък ,Ананиев .....30 год.си на държавна хранилка и си част от системата ,която ни смазва.Колко заплати ти плащаме ....от МЗ,здравната каса ,НОИ .....некадърник !

с корумпиран "министър" като теб няма как да има здраво Здравеопазване...4-ри пъти заместник - министър на финансите - заместник министър на финансите в правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Бойко Борисов. От януари до май 2017 година си служебен министър на финансите - в кабинета на проф. Огнян Герджиков. И за последно си министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов от 10 ноември 2017 г. Майка ти скапана и на теб и на тези които те курдисват във властта.......

докато има кой да им плаща ;вноски ; ще искат още и още , а те методите на харчене са ги усвоили още от малки ,на присвоявания като малко по големи , а усвояване на европейски средства като възрастни , е такива са ни ;лидерите;

Цветанов е наглец и демагог. А може би късоумник. Не помни ли, че те създадоха тая мода на неходене в Народното събрание по времето на Орешарски. Поне да се засрами малко, лъжливото к ....

Други, като нашите т.нар. "политици" няма. Имам усещането, че единствените неща, които има в изискванията да се навреш в народното събрание е - нахалство, безочливост, алчност. Все едно кой е на власт, игричките винаги са едни и същи и винаги оправданията са едни и същи - "никой не ме обича, а аз съм ебати пича", както са ги възпели ...

Ако не си бил ВЕРЕН на ПАРТИЯТА МИЛА ТАКАВА биография НЯМАШ Кирил Ананиев е роден на 2 юли[2] 1955 година в София. Завършва специалност „Финанси и кредит“[1] във Висшия икономически институт "Карл Маркс", София.[3][2] Специализира в УНСС и в Съединените американски щати.[2] През 1980 година постъпва на работа в Министерство на финансите. Започва като специалист в Дирекция „Финанси и нормативи на социално-културната сфера“, след което последователно е заемал длъжностите главен експерт в същата дирекция, главен специалист в Дирекция „Финанси на извънпроизводствената дейност“ и началник отдел на Главно управление „Държавни разходи“. В периода от 1996 до 1998 година работи като завеждащ „Финансово-административната служба“ в постоянно представителство на Република България към ООН[3] и други международни организации в Женева

Новият министър на здравеопазването Кирил Ананиев има корени в брезнишкото село Горна Секирна. Неговите дядо и баща са от селото, а майка му е от Трънско, но това го няма в свободната онлайн енциклопедия Уикипедия. Трънският отряд Ноооо Партийните хамелеони нямат РОДИТЕЛИ КОМУНИСТИ

Кирил Ананиев е член на УС на здравната каса от нейното създаване,председател на УС на здравната каса ...Заместник министър на финансите от 1998 г до 2017 г ,с малки прекъсвания ,което значи ,че е участвал в кражбата на здравните ни вноски ....очаквате ли нещо от този индивид ,аз не ....Задължение е на здравния министър да преложи реформа на здравееопазването ....а предложението му не е никаква реформа .

Болен е вашия разум защото не забелязвате как с гешефтите си унищожихте България, Здравият ви мерак да властвате и крадете, да лъжете и манипулирате разболя не само българите ами и затрива България.. Да не виждаш реалността и да се изтъпанчеш да говориш обратното е висша гербераска форма на самодоволство и нахалство.

Каквото и да говорят едните и другите, неоспорим факт е,че повечето от хората са лишени от качествена медицинска помощ-в Конституцията пише друго! Ако, имаш пари, ще живееш, ако нямаш- умираш! Компромисният вариант е да станеш айдук, да грабиш и да помогнеш финансово на близките си. На крачка сме от това!

Бою направи геноцид. За 2017та имаме 56 500 деца родени. Станишев му остави раждаемост 81 000 деца за 2009та. Това са данни на здравното министерство, което днес се пъчи с някакви проектореформи. Сакън недейте, недейте прави реформи, че ще стане по-зле при вас. Реформа в здравеопазването да, но само след сваляне на герб, пълното им отстраняване от властта и гарантиране неучастието им в бъдещата здравна реформа.

Рядко нагъл и безочлив сте, господин министър!

сте прекалено учтива към гнилите тикви.

Да беше само тоя и другия ,,,

Стоматолог: 98% от българите са с развалени зъби. Статия от днес в дира. Гроб могат ли да четат? Ако могат да отворят дир.бг. Ако не могат да се научат. При всички положения обаче си отиват скоро. Те ако можеха за 9 години щяха.... Могат да крадат - крадоха. Могат да обвиняват - обвиняваха. Друго не се сещам да могат.

могат и това.

брей, че капацитет тоя министър... открил недостатъците и това е само негов патент... друг никой няма право да ги открива и обсъжда!?!

И той като боко бая време на държавната хранилка властвайки ама едва сега взел че ''открил''недостатъците...

Българинът е толкова тъп, че спокойно може да върне БСП и ДПС на власт. Всеки народ си заслужава съдбата и управниците.

тъп е, че избира ГЕРБ три пъти, а сега е отчаян... има разлика

Преди това 20 години БСП, ДПС, Царя, Костов и всичко беше наред..?

народът е глупав това е така , защото това което казва тук трябва да го каже на площада пред паламента. Там е мястото а не форумите по медиите

Ти, вярно си от село.Че , ДПС и сега управляват. Повечето от министрите са хора на Пеевски.

Станишев пое България 2005та с раждаемост 70 000 деца годишно и я остави с раждаемост 81 000 годишно през 2009та. Бою тиквуна пое България 2009та с 81 000 раждаемост и за 2017та напрви недопустимото под 57 000 деца. Предстои и по-лошо. Гарантирано от гроб. Дет се вика от гроб - гроб. Това е положението. Когато фактите говорят гнилите тикви ги мятат у казана

Какви “болни аргументи”? Здравеопазването в България е в такъв колапс, че за 10 години “управление” на ГРОБ се “издигнахме” до заветното второ място по смъртност в света, след кралство Лесото.

Бай министре, за добра здравна реформа и за здрав държавнически дух първо требе да се изреже тумора ГЕРБ. Те тва ти е и аргумент и програма за здравна реформа и първоначална ступка. Режем тумора и го натикваме в пандиза за назидание. После ревизия на целия преход. После спираме с еврокраденето и натовските уйдурми, че ме е срам. Икономиката ни и държавата са зле и като за третия свят, а армията ни натовска е слаба даже за псртизанско движение. Истините трябва да се казват в очите.

предлагам погребалните агенции да минат към Ананиев. Те ще ни излекуват веднъж завинаги. Без долекуване. Без рекламация. Не повтаряш болест. Не ползваш болнични. 2 метра надолу.

Кохезия и солидарност, солидарност и кохезия! Това е положението в българското здравеопазване. Ако има нещо или може да се приватизира - да се приватизира. Приоритет са ни инвеститорите! Ако не може - тогава да се направи нещо по Европроектите!

Ако Герб искаха здравна реформа трябваше отдавна същата да бъде направена, а не да събират министрите си по магистралите - хахаха

Реформи у нас не може да има. Защото никой не ги иска. На думи да, но при най-малкият опит за промяна скачат всички засегнати. Затова и БСП не направиха нищо.

petrovito

именно! реалните реформите поставят правила и рамки, а рамките намаляват кражбите. как тези управници да си отрежат хранилката?

ускорение трябва. Сега здравната реформа спасява по 50 000 души годишно главно чрез емиграция в чужбина, повече трябва. Всичко здраво в чужбина - ето това е ефективно здравеопазване. Хем евтино, хем резултатно. Останалите да отиват на погребална агенция.

От ГЕРБ да поискат първият в историята вот на недоверие към опозицията за това, че БСП продаде на Доган цял ТЕЦ. Така и така тези вотове за шоу за дебилите, а не реална ситуация, поне да е весело.

КЕВР, Министъра на енергетиката от БСП ли са? От 2009та до днес гроб що не пуснахте тец Варна бе калинки крадливи. Що нарочно оставихте Североизточна България без голяма мощност - да плаща най-скъп ток, за да е по-евтино за софиянци. По-добре Доган отколкото Гинка. Ама съвсем съм сериозен. Доган е родом от близкото село Дръндар все пак. Защо гроб не направихте там газова централа. Нали над Провадия ви е гЪзовия хъб бе тиквар. Май гъзъ ви е в устата на вас. Все Доган и БСП са ви виновни. Не, че е чиста сделката ама пред Гинка и Калинка, предпочитам Доган. Въпрос на сдрав разум.

а от ГЕБ що не поискат от Цацаров да вкара бившият министър на финансите Дянков че окраде 1 милиоард и половина от Вноските на един цял народ в НЗОК ?

КЕВР, Министъра на енергетиката от БСП ли са? От 2009та до днес гроб що не пуснахте тец Варна бе калинки крадливи. Що нарочно оставихте Североизточна България без голяма мощност - да плаща най-скъп ток, за да е по-евтино за софиянци. По-добре Доган отколкото Гинка. Ама съвсем съм сериозен. Доган е родом от близкото село Дръндар все пак. Защо гроб не направихте там газова централа. Нали над Провадия ви е гЪзовия хъб бе тиквар. Май гъзъ ви е в устата на вас. Все Доган и БСП са ви виновни. Не, че е чиста сделката ама пред Гинка и Калинка, предпочитам Доган. Въпрос на сдрав разум.

Сам сте си отговорили като сте го нарекли ТИКВЕНИК и няма защо да се хабите да наливате в продънена кратуна ...

здравна реформа чрез погребални агенции. Те герб само това могат в здравеопазването. Хайде вече омитайте се.

Аргументи? То Народецът поизмря, тоя наглец пита за аргументи! След ГЕРП - пустиня!

Аргументи? То Народецът поизмря, тоя наглец пита за аргументи! След ГЕРП - пустиня!

Ананиев: Няма "здрав" вот на недоверие с болни аргументи. пациент: Няма " здрава " реформа правена от болна глава

Щом ГЕРБ са на Власт-Здравеопазването тъне в скандали и проблеми. За 9г.и 3 Мандата,колко здравни Министри се смениха?Колко Директори на НЗОК? А нещо промени ли се за добро? От първият мандат на ББ и първата му среща с лекарите във ВМА,не му тръгна-скандал и освиркване го сполетяха. В монмента,Ананиев прокарва тезата "На нас здравето на Народа ни е скъпо!Да го направим скъпо и за Народа!". Щом и силовакът-любимец на докторите,Цветанов ще реформира сектора,значи съвсем са загубили връзка с реалността.

Цветанов не е силовак, а физкултурник!

Знам.Силовак е в поведението,манталитета и действията си. И наглостта си,най-вече.

ОТ кога ТУМОРНАТА ЗЛОКАЧЕСТВЕНА МАСА се смята за ЗДРАВ МАТЕРИАЛ

Пореден опит на освирепялата комунистическа шайка да неглижира огромните успехи на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! Гнусната комунистическа провокация, чиято единствена цел е да хвърли кал по имиджа на България, отново ще претърпи катастрофален провал, защото всички честни и здравомислещи българи подкрепят изцяло действията на правителството за възраждането и модернизирането на България и няма луди да застанат срещу благоденствието и икономическия възход, постигнати чрез всеотдайните и неуморни усилия на управлението на ГЕРБ!!

хаповете и си лягай

ПРИСМЯЛ се ХЪРБЕЛ на ЩЪРБЕЛ ГЕРБ са най РЕАКЦИОННАТА БАНДИТСКОПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ на бившата БКП Имат общ ЕЗИК със западните КОМИСАРИ

..в ред ли си бе,човек ....най некадърното правителство ,което сме имали ...да си ходи !

Баби и дядовци ни управляват.

Що бе Дрогата е в ръцете на млади и енергични БИЗНЕСМЕНИ от ГЕРП

Смешни и жалки сте ГРОБАРИ некадърни! Кой ви вярва на вас вече, че може да свършите нещо полезно, освен да крадете. Има ли негативна класация на която да не сме на първо място. А този министър е все едно куц кон да участва в състезание по кони надбягвания.

герберизма си отива спете спокойно деца.....

Вижте му наглата физиономия. Колко ли пари са му обещали за глупостите за здравните застраховки? Пари има и сега директорите на държавните болници са милионери и сегашния шеф на касата е в този списък и още да крадат!

Добре де, диирниците, не можеше ли вместо тъпите коментари на счетоводители и физкултурници за здравната реформа, поне накратко да ни представите аргументите за исканата оставка? Пък ние, потърпевшите от "реформите", сами си правим изводите!

Попитали 100 човека: Какъв вариант на здравна реформа предпочитате. 50 казали: Безплатен секс и пари за ракия Другите 50 казали: Безплатна ракия и пари за мацки.

А пача и сех не може ли

само болни аргументи. Здряви аргументи от здрав народ, но не и от нас.

Тя държавата се скапва и омирисва от всякъде той търси "здрави" аргументи?

България без ГЕРБ. Да живее България без ГЕРБ.

Ананиев работи в услуга на застрахователната мафия и се опитва да прекара народа да плаща до гроб на застрахователите задължителни застраховки,които с времето ще станат непосилни за плащане!!!! Както сега се получава с гражданската застраховка,която вече е непосилна за плащане от повечето хора,така ще стане и с здравните такива,ако се въведат,затова хора,излизайте на протести за да не позволяваме поредния пладнешки обир от ГЕРБ да мине в парламента!!!!

За здравните е по зле,защото сега без кола можеш,но без здраве няма да можеш никога!!!! Един ден и здравето ще ти вземат,ако се въведе тази долнотия!!!

Е то няма и здрава държава с болни хора. Герб е болест - тумор, злокачествен. Постоянно дава разсейки. Болестта на тоя тумор е кражба и калинковщина. Все повече крадене и все повече калинковщина до затриване на държавата. Не съм от БСп и не вярвам, че БСП с хора като Миков, Гергов и Пирински има какво да предложи чак пък толкова добро, да не говорим и за Кирчо дето май хич не е на нивото на баща си. Ама да се оставя герб да досъсипва страната не може. Диспансерен, 10 години крадене от каса, някакви лекарства намалени уж по каса, а те по-скъпи отколкото да ида да ги купя на свободно. 10 години някой искаше да краде от болестта, ама не можа много да оцоца. НА 10тата година - иди и мри, неизлекуван, нямаш право да си диспансерен повече - иди и мри. Те тва е системата. Крадене, цоцане, лапачка. НАкрая мри и не протестирай.

Занимавай се със счетоводство не със здравеопазване!

се орезили с тея мутри крадливи калинковски и то на стари години. Кукувица ли ти изпи акъла, на стари години мечка за сеир да ставаш, на повод да те водят, лъжовни песни да пееш, мутренски танц да танцуваш? Що ти трябваше? Ами те ако можеха и без тебе реформа щяха да направят. Всяка година средностатистически им е с нов шеф на НЗОК и нов здравен министър на ГЕРБ. ТАя статистика не я ли знаеш. На стари години за резил да ставаш. Язък.

Вярно че няма здрав вот на недоверие с болни аргументи срещу българоубийци. Но, Ананиев, има здрав вот на недоверие, с железни аргументи и здрави тояги за сваляне на хунта, умъртвяваща огромни групи население. ДЕМ, българоубийци, колониални лакеи на Световната банда!

И ТОЗ МИНИСТЪР ЩЕ ГО ИЗПРАТИМ С ПОЗДРАВИ КЪМ НЕГОВАТА МАЙКА С ВЪЗГЛАСИ: МАМКА ТИ ,МАМКА ТИ...

Ужас, кви тъпаци не управляват, а направо дезУправляват държавата.....дезУправлението на гроб води до гробищата

Някой ЛУД да си е признал че е БОЛЕН

Ей Тикво , забрави за Хипократовата Клетва ! Как имаш очи да стоиш пред хората и да плямпаш глупости !

Ква хипократова клетва

Този не е лекар, не е полагал хипократова клетва. Той е финансист, роднина на Владислав Горанов, и е подставен за здравен министър да провежда политиката на геноцид на герберастите

....тоя е от 1998 г във финансовото министерство и в здравната каса от създаването и ...

Извинявайте не знаех че няма медицинско образование , но все пак има и човешки закони , не убий !

В нашей фирме обслуживает скважины, производит Водоочистку для скважин. В Сервисе имеется к продаже ЁМКОСТНОЕ И РЕЗЕРВУАРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, Резервуары и емкости цилиндрические (РВС, РГС), Тихоходные мешалки, Ленточный фильтр-пресс, Распределительные колодцы, Тонкослойные модули (БМТ), Биологическая очистка хоз.бытовых сточных вод, ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Ангары, Павильоны, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Очистка ливневых сточных вод: жироуловители, пескоотделители, маслобензотделители, сорбционные фильтры, комбинированные песко-нефтеудалители (с сорбционным блоком и без), ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые дозаторы, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Сорбционные фильтры, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Эрлифты, ВОДОПОДГОТОВКУ Промышленные установки обратного осмоса, а также все для автомойки Автомойки на базе песчанно-гравийной фильтрации. У нас вы найдете Ремонт очистных сооружений, а также Пескоуловители, мы можем произвести Монтаж насоса и настройка автоматики. Бурение артезианских скважин, Инженерные изыскания, Ремонт систем водоснабжения. Телеметрия скважин : [url=https://hooppa.ru] Обсадка труб скважин[/url]

В нашей фирме диагностирует скважины, производит Насосы для канализации в частном доме. В Сервисе для вас естьв продажу(услуги) ЁМКОСТНОЕ И РЕЗЕРВУАРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, Резервуары — отстойники, Пропеллерные мешалки, Сжигание осадков сточных вод, Поворотные колодцы, Блоки биологической загрузки (ББЗ), Тонкослойные отстойники, ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Металлоконструкции фермы, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Фильтры напорные и самотечные (ФОВ, ФИП, ФСУ), ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые конвейеры, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Нефтеуловитель, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Аэраторы дисковые, ВОДОПОДГОТОВКУ Мембраны и реагенты для осмоса, а также все для автомойки Система очистки воды для автомоек. У нас вы найдете Строительство ЛОС, а также Коллектора, мы можем произвести Монтаж насоса и настройка автоматики. Бурение неглубоких скважин, Геологическое изучение недр, Водоснабжение частного дома. Телеметрия скважин : [url=https://citybt.ru] Обустройство скважин[/url]