Анализаторите: Кабинетът "Василев" - шанс да се случи, но риск да бъде устойчив

Плаващите мнозинства са нестабилни, изказаха опасенията си Милен Керемедчиев и Левон Хампарцумян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да коментираме дали проекта за правителство КОКОР може да се случи, нека се запитаме кой има интерес още шест месеца да цари безвластие и каквото е останало да бъде доразграбено. Появиха се статии -на Валерия Велева за мафиотските хватки при преходното правителство със министър АВ за издаване на лиценз Б за нашия бивш министър председател П Киро, сега лъсна ,че същия се уредил да не плаща наем във СУ, кой знае още какви тъмни сделки са останали недовършени, та се натискат за мандат и временно шестмесечно правителство. Омръзна ми, тия новите са по-лакоми от всички преди тях, но много по лъжовни и гласовити. Северна България беше обречена да няма свързаност, от там на липса на перспективи за развитие. Ако сме нормални, нека дойдат избори и да гласуваме за тази коалиция ,която обещае изграждане на магистрала Хемус и второстепенни пътища в северна България, за да се изравнят икономически двете части на любимата ни Родина. София не е България, осъзнайте се !

по-вреден от Николай Хаджигенов от трио “Минет”. Същият интригант и политически труп като Слави Триперов.

Същите хора от падналото вчера правителтво днес пишат нова програма. Какво стана с предишната програма, написана от същите хора? Актуализирана стара програма ли ще има?

Програмата си е същата-гепи и бегай.

Кабинетът "Василев" е като в оная поговорка за преоблечения Илия, дето, като се погледнал, пак в тия.

Бай Ви Михал вече се колебае, дали изобщо има смисъл да се гласува ? Ама за кого и за какво моля Ви се ???

Хайде помислете само че „отцепниците“ не са монолитна група. Един от тях да каже че не е доволен за нещо си (пост, пари...) и да се отметне и моментално кабинета увисва в малцинство и пада...И така ще бъде докато бъдат устроено задоволени предателите...

Тези ни натресоха огромни проблеми. Нагли мошеници скапани. Парното вдигат 40 процента, пенсиите с 10 и на това му викат грижа за пенсионерите.

Уважаеми автори и редактори, правителствата не се "случват" - те се създават, формират, образуват и т.н. Има поне десет подходящи нсинонима за тази цел.. Случка е тогава, когато някой журналист случайно стане такъв и случайно попадне в средство за масова информация /или дезинформация, според случая/.

Проклет да е Киро!

Нормалната рогика ни казва, че срлед приет отрицателент вот на недоверие, не бива да се дава право на възкресение на същите. Ала бсп се е окопала така, че даже да не може да се иска нов вот преди 6 месеца. Цялата тази натрапена ни конституция по думите на ал.лилов СЛУЧАЙНо имала толкова членове, колкото Търновската. И внесоха едно огпомно ограничение на правата на човека с отриане на всеобкщото идбирателно право. Народни депутати ли са или почитически такива. до ден днешен НС е политически форум, не е народно събрание. За да е все пак нарподно, то е редно при зборите да се допитат и до малолетните и непълнолетните. Сао така ще може да се твърди в една нова Конституция, че имаме НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ал.лилов също така преписва от ТК идеите за избирателно право според навършените години. Но хпо въпроса за йерархията на наследяване се оказва хподддържник на екректичните разбирания на прпедишни поколения юристи. Възходящите са определени като низходящи и обратното. А това води до маймунарник.

Що пък риск ? Той е най големият инфлуенсър

Шанс за подобна глупост - "Асанов кабинет", няма! Нека бъде ясно на американското посолство, колкото и да им се иска! Истината и само истината! ИТН изпратиха в историята Боко Тиквата, факт! ИТН изпратиха в историята и американските протежета - ПП и ДБъ, прекрасно, факт! Всички медии спамят, всички тролове са мобилизирани, за да няма ИТН, ноооо...и в следващия парламент ИТН ще решава и продажниците ще трябва да се съобразяват, защото има и хора, които милеят за България! Успех, Слави!

Че няма и шест месеца да избутат. България не е богатата Европа, която ще изтърпи без особен проблем свалянето на стандарта си. Тук става въпрос за оцеляване. Малкият процент "щастливци" от айти сектора не са фактор в картинката. В държава без развито земеделие и производствени мощности, процеса на услугите и търговията крепи икономиката. Тези елементи са пряко зависими от цената на петрола и потребителското кредитиране. Петрола ще литне до небесата и от там ще се срине тотално малкото буферна зона за хората. Еничарите залагат на картата, че дотогава ще ни набутат във военна икономика и ще им се размине. Много глупав залог. Този път няма да може да викнат "танковете" а полицайте в ЕС няма да дойдат насам, защото ще се бият с гражданите на барикадите на зануляването.

Вие след като водите пропаганда в полза на вражеска държава като какъв се определяте?

За много неща си прав, но не се напрягай, за да не дойде един батко да усмири възпалените.

Всичка са говеда

Асенчо, не се напъвай, че може да хванеш хемороиди! Макар че казват, че тези които имат вътрешни анални масажи не страдали от тях!

Анализаторите казваха, че вота на недоверие няма са мине

Никой не те иска, а ти се натискаш. Това ли означавало Продължаваме Промяната.

Абе хайде да ходим на избори, а? Василев може и да "обединяващ" (т.е. по-склонен на компромиси и по-малко радикален), но Петков е лицето на партията и той е популярен сред избирателите; няма какво да се лъжем. Гласоподавателите на ПП гласуват за него, основно, и тая врътка ще им струва подкрепа, която в момента имат именно заради изявите на Петков по площадите. Едни избори в момента биха им се отразили добре, а голям шанс за мнозинство май няма така или иначе.

свалят те, а ти продължаваш, знаеш, че ти е паднал рейтинга, но отказваш да си тръгнеш. Даже самият премиер си го каза в изтеклия запис с представителите на превозвачите. И понеже знаят, че възраждане вече е много преди тях, ги плю онзи ден в обръщението, където представяше василев за новия проекто-премиер. Много ниско падение !

Освен Въздраждане, БВ и ИТН също помпят мускули. Отделно не е ясно няма л ида пробие нов проект за пореден път. Възрожденците ако искат гарантиран успех ,да предизвикат нови Обединени Патриоти и да вкарат всички патриотични люспи.

Ей сега отивам да гласувам за ваксинираните антиваксери. Ей сега ще грабна портрета на Путин и ще ходя да викам на площада Възраждане, копейкин и да живее Русия.

Давам им един безплатен съвет. Макар, че не е ясно длаи го заслужават: Не си причинявайте това управление. Предизвикайте предсрочни избори!

Положението е изключително гадно. Хем парламентът трябва да работи, хем не може заради липсата на мнозинство. В същото време който и да управлява, ще бъде "накиснат" от опозицията и ще загуби при нови избори. Според мен трябва да се приемат важните закони до края на годината и директно да се ходи на нови избори. И управляващите трябва да работят МАКСИМАЛНО ПУБЛИЧНО - да обясняват на всяка стъпка какво се прави, защо се прави + пълна прозрачност. Иначе нямат шанс. Статуквото катурна правителството, ама не ще да управлява... Само пречат и търсят бъдеща подкрепа. И понеже ни е много прост и неграмотен Народът - и политически, и икономически, го водят за носа. Типичен пример: Бат' Бойко и Дългия ореваха, че се краде на провала. Дойде време за актуализация на Бюджета и който не си поиска, той не получи. И то МНОООГО ЩЕДРО... Какво е това ако не предизборно лицемерие? Как така се разхищава докато Киро е на власт, а като падна, разхищението набъбна с благословията на т.нар. ОПОЗИЦИЯ? На кого замазвате очите, бе СЕРСЕМИ МРЪСНИ? Всичките сте за тояга и то ДЕБЕЛА И ЧЕПАТА...

Управление без избори ще струва много на управляващите. Всеки месец избирателите ще отлитат. А при липсата на стабилно мнозинство, опозицията винаги ще може да предизвика пълна зала и нови избори в най-подходящия за нея момент.

Кои са тия важните закони и за кого по-точно са важни???? И след като 100-годишната партия БСП не е статуквото кое по-точно е статуквото?

ПП-СЕКС,ЛЪЖИ,НАРКОТИЦИ,ГЕЙ ВРЪЗКИ И ОЩЕ НЕЩО...

Лъжите ги получихме. Къде да се наредиме за секса?

Питай Лена.

да не крият инфото от Москва и да кажат какво са им казали руснаците. От това зависи дали ще има правителство. Там чакат какво ще е правителството и в зависимост от това ще рашаватл А май май ако се прекъснат отношенията ни чака гладна зими и жестока безработица.

с нейните червени линии :)

информация, тя ще е без никакви доказателства. В България, ЕС и Америка всеки си говори без никакъв страх от последствия. Клевети се и лъже се най безрамно защото тези хора знаят, че няма нищо да им се случи. Никой не носи отговорност за думите които изрича.

https://www.cbr.com/wp-content/uploads/2017/04/beavis-and-butthead.jpg

И съвсем да ни утилизират ли?

Потвърждавам, така е. Най-доброто на което можем да се надяваме, една програма минимум, е в следващите 6 месеца да имаме работещо правителство при съществуващия парламент, тоест до края на годината. След това - догодина, до амина, ще видим! Какво да се прави, като народът си иска чалгата? Заради Дългия стана тази беля, цяла година ни загуби заради безкрайното си его!

Ако се случи,значи трябва да се закрива тази държава.

Има шанс, само че под нулата.

Твърде вероятно е групата на БСП да се разцепи. Никой не знае как ще гласуват всичките им депутати

На това се надявам, защото не всички са решени да затрият партията си, като КН.

Личният им интерес диктува друго. Само зала пълна с 240 души по време на гласуването може да доведе до неуспешен мандат. Другият вариант е ПП сами да се откажат.

Е ти от червени боклуци какво очакваш? Поне един ще прекара Нинова. Там са все двойни, тройни агенти.

Тия двамата така са се оплели в "Чичо Сам", че заприличаха на зомбирани Глупаци!

Не са глупаци, не са. Глупаци са тия дето гласуваха за тях и Мунчо на първо място дето му се изтаковаха в очите.

Шансът им да направят кабинет е над 90%. Въпросът е дали искат да си го причинят. С плаваща подкрепа, зависещи от кворума и шеоа продажници, какъв имидж очакват да имат след 6-9 месеца? Сякаш предсрочния вот е по-добър и за тях, въпреки, че шартията им ще загуби проценти. Но това би била една консолидация, която би ибла дори полезна за тях в преспектива. Винаги могат да загубят всичко. Е да глядат ИНИ и да се учат.