Анализатори: Главният прокурор амбицира една от най-защитените фигури - президента

Какво се крие зад питането на Иван Гешев към Конституционния съд по адрес на Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никой не може да се вярва. Играят си с фиктивни обвинения. Това е ПР акция и цели да отклони вниманието от истинските проблеми на хората в държавата България. Не се връзвате, мислете, какъв е смисъла и кой играе в него? Има ли полза за обикновения човек?

Едва ли ще тръгне да се заиграва с президента, ако няма сериозни основания. Още повече, когато могат да те обявят в изпълнение на политическа поръчка. Както и става. А дали пък Радев не е сгафил?!

Не ми се пише пак че нещо всяка реплика към подобни глупоси се трие поради явно сериозното ''професионално юридическо'' образование на този дето имал ''сериозни основания'' ама не знае че такова досъдебно с намеса на Президента който и да е става единствено с разрешение на НС...

Имайки предвид че госпожата караше служебния шОфер да влиза в насрещното за да й е по близо до бутика в който си получава роклите, ясно е, че се счита за недосегаема. Считайки се за недосегаеми, много от хората злоупотребяват. Не е случайно , че в България аудио и видео записи не са доказателство. Политиците добре знаят, че са в перманентна издънка и винаги могат да ги запишат. А в сегашното положение винаги е едно и също " ааа това е монтаж, инсинуация, полит. Поръчка..." Както и с конкретния скандал се случва. Записите неясни, нищо лошо не се казвало, ама май са фалшиви.....

Вола рие,рие ,ама всичко пада на главата МУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АЙДЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е ПИЧ ЗАТОВА ИЙ ПИЧ МАН

Едва ли това е най-важното и първостепенно действие за г-н Гешев,встъпвайки в тази длъжност. Явно няКой много бърза. Това е тактическа грешка и настройва обществото срещу Гешев. Да не поддава и да действа по съвест и с приоритети. Има много дзруги въпроси които него чакат. сега цяла България него гледа и народа не счита,че главният Му враг и негодник в дърлжавата е Радев. Гешев трябва да подкара първо героите от прехода за Цялостно творчество,пък послбе радев.

от прехода не бяха ли тези , които сложиха гешев?

- атакувай прецедента , за да го издигнеш - атакувай "най-големият" , за да се уплаши и "най-малкият" Гарантирано от СС на КОЙ

много българи си задават въпроса - ЩЕ ИМА ЛИ ХРАБРОСТ ПРЕЗИДЕНТА ДА КАЧИ ГЕШЕВ НА ПОВРЕДЕН САМОЛЕТ

Всички които са неудобни и се противопоставят на Тиквата ги чака тежката ръка на недосегаемият ГП милционерчето .

Новопостъпилия наглец е тръгнал да се закача с човека избран и подкрепян от толкова много хора , това май ще коства празната му кратуна , на него и на подстрекателите му .

Върху такива новини трябва да се акцентира, защото ни карат да се замисляме! Бивше ченге и нежелан от половината съсловие прокурор " гледа в копанката" на избран от народа Президент! И какво би се случило с нарочения от корумпираната правосъдна система индивид, ако почне всеки да се занимава с президента за собствено удоволствие? И за толкова години стаж не знае ли един прокурор до къде се разпростират правата му спрямо Президента? А за доста читатели е по- интересно къде поредната джукеста силиконова си развява трибуквието...

Гешев е маша, затова и бе избрах, като такава и ще служи. Уви, ако някой си е мислел, че това е морален човек, независим и че заслужава хвалбите, които получи при назначаването си, сега да се замисли. В никакъв случай не защитавам Радев, и той си води неговата политическа игра, но е факт че както са посочили анализаторите, има желание за промяна на статуквото чрез конституционни промени, е, няма да му позволят, а това в момента е много примитивно показно ченгеджийско сплашване...

Държавният глава подкрепя анексията на Крим и войната в Украйна. И двете са заклеймени като престъпления от всички страни в света с изключение на десетина страни. Даже Беларус не подкрепя анексията на Крим. Позицията на България като член на ЕС и НАТО е точно обратната. Не мисля, че е държавна измяна но се получава недоумение в света-каква е официалната позиция на България? А гн Радев ще стане успешен политик като престане да повтаря опорните точки на БСП. Всяка фигура свързана с БСП и потдържаща антибългарската и политика не може да не раздели и без това разделената ни държава. Не виждам независимо мнение у него по скоро папагалстване. А конституционните промени които Радев би искал да прокара целящи налагане на президентска власт ще предизвикат форма на диктатура налагана от генерал. Бсп като иска властта-има избори, да ги спечели и да управлява. Какво им пречи? Ама като не става по този начин търсят друг. Чрез президентската институция.

За твое сведение официалната външна политика на държавата се определя от Министерство на Външните работи в съотвествие на ратифицираните от НС документи. Президентът е длъжен да се съобразява с "правата линия" начертана от министерството. Това го пише в конституцията.

Най-точният коментар по темата по моему е коментарът на адв.Михаил Екимджиев.

най-точният коментар ще дойде от докладчика по делото в КС. Жената е единственият член на КС, който е експерт по конституционно право. В зависимост фазата на луната очаквам отговорът да е от подтискащо-унизителен до закачливо пошляпване по ръцете.

нищоправецът е вече на пързалката...

И? Не разбра ли, че зависи не само от пързалката, а и от шейната. А, шейната са избирателите на Президента.

Имам някои съмнения, че Радев е трябвало да бъде ракета носител за някой партиен кандидат. Главният прокурор колкото и да е страшен в сегашният му вид е удобен на всички партии в НС, че и на доста извън него.

Президентът да не е свещена крава? Много от действията му преди да стане такъв и след това, да не говорим за изказванията му, които са явно подстрекателство за сваляне на правителството, са меко казано укорими, ако не и подлежащи на по-остри определения.

Колко избиратели стоят зад президента и колко за този дето назначи прокурора? Става още по-напечено ,защото народа вече тъне в недоимък, безводие и боклук и вече излиза по улиците...

ами кой гласува против Гешев? 4 човека, повечето от съдийската квота - тоест шепа хора. Парламентарната квота единодушно го подкрепи, а това са почти половината население. А ако говоренето срещу някои действия на правителството и настояването за реформи са укоримо действие по първа глава на НК, то всички президенти до момента трябва да се разследват. Като се почне от боянските ливади, мине се през "Иване, кажи си", а след това едни публикувани стенограми от Гоце.

Защо непрекъснато се скривате зад броя на избирателите? Пределно ясно е, че е излъчен с активното съдействие на червено-синьо-розовата мъгла. Използвам "синьо-розовата мъгла", защото не искам да обиждам честните, ескрени седесари.

Ние от червен гербаджия не се обиждаме.

Тя и Иванчева се амбицира, партия направи, радва се жената на всенародна подкрепа. Явно и Ку-Ку ще стане по дееен ако е зад решетките

разклати и без това нестабилното положение посягайки на човека с най-голямата подкрепа в държавата. Според много не е особено умно, но с такива съветници...

Е сега "ПОЗОРЪТ"ще ни отърве от мутренското управление,защото е прост,и с деиствиятя си предизвика два милиона българи гласували за президент.

Какви са тия прескъпо платени баби и дядовци на снимката, на повечето от тях им липсват каквито и да е следи от интелект на лицето ? Какви са тия лакеи на ръководната роля на партията, поставени на топлото място, за да обслужват цървулския ни хайлайф. Такива като Филипчо и вся останлая сволоч.

Ти за Орешарски ли си мечтаеш? А до него Серж, и цялта ви гей-дружинка от Позитано

гей-дружинка на позитано? Да бе! Нинова тогава що орева света за ИК??

Обрана, обрана... колко да е обрана позицията на президента предвид факта, че главният ни прокурор е възпитаник на "правната" школа в Симеоново;) Демек пада си силовак и си му личи - човекът има слабост към показни арести, пранги, размахване на "доказателства" пред медии преди още да ги е видял съда даже... Та, в този контекст, драги ми президенте, във вълчата глутница се вие по вълчи;)

Президентът Радев има много висока подкрепа в сравнение с всички останали наши политици. Както никой досега на този пост, той дава гласност на проблемите, които притесняват народа. Хората го харесват, защото е смел и безкомпромисен. Това би трябвало да се вземе под внимание, защото освен политика, видимо няма друга причина за съмнения. Отзвукът в обществото може да е обратен на търсения и на следващите избори още повече хора да гласуват за него. Те ще са тест за нас като народ.

Ще падна от смях - "смел", "безкомпромисен" . Кого коментирате? Всеки случай, не се отнася за Радев, който е абсолютен страхливец и крайно непочтен човек. Какво друго може да се каже за човек на висока длъжност, с огромна заплата, а не се свени да обслужва любовницата си с държавни, обществени срества, да прикрива катастрофи на баща си и пазаруването на меркантилната си втора съпруга.

както и се предполагаше, Гешев бе избран за да бъде тежката бухалка на Бойко.

Точно.

Че е бухалка, бухалка! Ама баш тежка.... По-жалка картинка на магистрат няма.

проблеми вече реши ,та стигна до Президента!!!!!!!!

Рибата се вмирисва от към главата.

Както вече ти писах вчера, нашата глава по конституция НЕ е президента - ние сме парламентарна, а не президентска република;)

България трябва да се стане президентска република. И оттам някаква отчаяна програма с никаквите сили, които са и останали, за спирането на разграждането на държавата България и опит за спасение на българите от изчезване като държаеотворен народ. Ако Радев се опита да го направи, народът (най-вероятно) ще застане зад него.

Президентът е изборна длъжност и не бива да разчитаме, че ще е този, когото харесваме. Тревожи ме друг, който уж нямал желание да става президент, но действията показват друго. Може да стане, като знаем как се правят избори. Тогава?

А ако се натъманят резултатите както правят герберите и се събудим с президент Плевналиев ко праим?

И Процентите на Мазната Тиква съвсем се сринаха. Хахаххахааа

ТОВА НЕ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР МУТРЕНСКИ НОМЕРА

АЗ КАЗАХ С ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ДА НАЗНАЧИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТА ТЪЙ КАТО НЕ Е ПО ЗАКОН ИЗБРАН ТАЗИ ЗАПОВЕД ДА СЕ КОРЕГИРА И ДА СЕ ДАДЕ ХОД ОТНОВО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ПО ЗАКОН.

Това се казва ПАНИКА. Ами като е Президент да не е над закона? Писна ми от глупостите, които ръси и от неуспешните вета, които налага. Той е срам за народа. Румен неуспешното вето.

Срам сте вие Гербавите дето разсипахте държавата. Сега избраният от народа президент трябва да иницийра една проверка за злоупотреба с положение на Гешев

Пристрастието ви е целенасочено. Как ще "паникьосате" военен пилот, при това признат ас в своята област - истински генерал, първенец на няколко академии?

Какъв ас? Той в истински бой не е влизал! Това е истината, всичко друго е просто поза. Що за хора сте да се прекланяте пред всеки, който има чин, а заучители, лекари, инженери, специалисти, които определят качеството на нашия живот не ви дреме. Срам и позор!

Ами като си трол, трябва ли да пишеш само глупости? Само питам.... Не ветата са неуспешни, калинките са прости и са узурпирали всеки намек за демократично обсъждане на проблемите.

PEYTSCH

Ами да. С нокти и зъби ще се брани...Голям цирк...

Като си видиш тролската мутра сутрин в огледалото, харесваш ли се... Наясно сме, че се ползват хора дето не стават и за чеп за зеле, с видни отвсякъде липси на интелект и достойнство, но все пак....Ще ви научим някога имената на платените наемници, да си сигурен.

А може би, ти си трол!? Нали знаете "крадецът вика най-силно дръжте карадеца"

Крайно време е ББ да си вкара супер автоГОЛ!