Анализатор: Австрия поставя условия за Шенген, съдържащи много неприятни неща за България

"Би било много зле, ако това означава издигане на гранична ограда като с Турция по сухопътната граница с Румъния. Втори риск е приемането на условието да "изпомпаме от Австрия нелегални мигранти", каза Светослав Терзиев

Обратно в новината

Коментари - Анализатор: Австрия поставя условия за Шенген, съдържащи много неприятни неща за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази тотална БГ педеращина, ебането в гъза за повечето не е чак толкова неприятно нещо.

Със сапуненият сатрап начело, България не може и не трябва да очаква или разчита на нещо по-различно! Важното е да се наливат пари, оръжия и боеприпаси в капитулиращата Украйна!!!

Шило

Ебем ти "успеха"! Без мигранти, ако трябва и без Шенген! Не ни стигат нашите, които са на социални, ами и други! Да си ги държат австрийците!

https://altanalyses.org/en/2023/04/24/the-solidarity-ring-project-part-1/

В тях има две опасности. Първата е искането за засилване на контрола по границата между България и Румъния. Ако трябва да се засили контролът, това не става дума да е по ГКПП-тата, а там, където мигрантите търсят пробиви. Тълкуване като по времето на бай Тошо. Я пакЛ оградата с Румъния ще ни изолира от Шенген?! Този ли е малоумен или слушащите го?

правителство, пълно с престъпници и мошеници тая наша България няма да я има скоро.

Четенето с разбиране за нищо го нямаш. Я помоли мама да ти обясни за какво става дума.

ами не ги пускайте в България.

бля бля

Никой не коментира парите за преминаване през въздушното пространство на България ! Явно ще ги прежалим! Но в бонус ще получим бежанци !!! Евала

Не трябва изобщо да го приемат. Да дебнат кога Австрия иска нещо в ЕС и да гласуват против, че да си научат урока, че решенията имат последици. Това че всеки си гони интереса, не значи, че ние не трябва да си гоним нашият. Друг е въпросът, че при сегашната миграция изобщо не ни трябва Шенген. Ако България и Румъния влезнат, потока през нас като нищо ще стане в пъти повече. Ако тръгнат и тези от Гърция, съвсем. Нищо че разни са по острови, но може и тях да ги пуснат. Всеки нелегално влезнал е престъпник. Имаме си още от комунизма споразумение за връщане с Турция. А най-добре да ги връщаме от където са. Стоят в затвори. Като се насъберат от държава ги качваме на военен транспортен самолет и ги караме на техните власти. Като парите за това се взимат от намереното в тях. Трябва да се създаде страх да минават от тук.

Да, това и на малките деца е ясно и не е нужно да си кой знае с какво образование, за да го разбереш... Само нашите харварди и академици не могат или не искат да го схванат... Още едно доказателство, че образованието интелигентен не те прави, ами май точно обратното....

Щетите които нанася на България сглобката, са многократно по-големи от загубите които претърпя от служебните кабинети!!!!

Разбра се значи що им требваме на Евроатлантиците.Някой трябва да върши мръсната работа,както винаги.

От където идват е изгодно да преминат, че се отървават от тях. Където отиват е неизгодно.

Умен си като фен на ПП-ДБ. С IQ Някъде между глист и жаба

Вече ми стана ясно защо Станишев толкова изведнъж се "развълнува" че населението намалява. Искат дс напълнят страната с необразовани талибани срещу пари а австрийци, германци, холандци да си жибуркат спокойно. Всичките са за бесило. Всичките.

Много по лесно е да изхвърлим Била, Лидъл и Кауфланд както и да забраним немско австрийски банки в България.Няследниците на Хитлер ще опищят ЕС на умрело.

Разбрах само какво са ви казали да тълкувате. Ами няма да пускате мигранти в България и в Румъния също. ЩЕ ВИ СЕ СПРЕ БИЗНЕСА А? Казали са ви хората, като пускате в България- няма как да не стигнат до Румъния. ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ. рАЗБИРАМ ЧЕ СИ ХИТРЕЦ И НАГЪЛ. Не се прави на много умен, защото не си.

ЕВН лапачите.

Шило

Що бе, нека да минават и да заминават. Няма лошо! Важното е да не са тук!

да. Ще пресечат бизнеса с мигранти на някои политици.

ние вече сме ГЕТОТО на европа. Остана сега да изсипят всички емигранти тук. Ние сме обречени не да сме кенеф, ами санитарна зона към третият свят. Не го щем тоя Шенген.

България - УТАЙНИК за нежелани МИГРАНТИ...

Сега разбрахте ли каква е ролята, която ЕССР ни е отрадил????

Я ккави сме малоумни бе, да не можем да разберем, че ще им разбият незаконни бизнес с мигранти. БКП! БКП! БКП!

Австрия си остава фашистка и селска държава. И ДОЛНА .

Шило

И още нещо: Пътят на мигрантите не е към Румъния. Поне това го научи.

На народа Шенген не му трябва,напротив! За съжаление,глиста ще ни предаде,той завалията от сапуни разбира и мисли като костенурка,а понятието достойнство,патриотизъм са му безкрайно чужди!

То е ясно, че всичко ще е зле за нас ! Приказки, изисквания, обвинения и накрая ще стане това което кажат американците. ЕС е пред разпад и трябва да има предоговаряне на всичко и най вече каква е ролята на САЩ в този съюз. Колония ли сме ,какво сме ?

После ще ги напомпаме на така наречената Маседония и отново в Австрия

Евроатлантически партньори. Гледат само как да ти го сложат отзад. А нашите 'евроатлантици', явно обхванати от стокхолсмки синдром , бясно защитават своите 'ценности'. Няма такъв прост народ като жълтопаветният планктон

Пак руски брътвежи, много им бърка в агала Шенген. Мигрантите ще останат в България когато почнеме да им плащаме като в Германия и Швеция т.е. никога! Последни напъни на руските подлоги...

Естествено, че ще поставят условия, няма да чакат хилядите агенти на ГРУ с български паспорти да им инфилтрират държавата.

Но, защо въобще е нужно, България да влиза в шенген. Нима не виждате, че шенген е просто още един лост, чрез които да ни извиват ръцете

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ДАДЕМ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ И ДА ВКАРАМЕ ПОНЕ 2 МИЛИОНА БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИ ОТ УСРАЙНА И ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ ОТ ТАТАРСТАН, ЧУВАШИЯ И БАШКИРИЯ ...... ЩЕ Е ГОЛЯМ ПИЗДЕЦ ЗА ВСИЧКИ ФАШИСТКИ И ПРО - ТУРСКИ ПАРТИИ В ОТЕЧЕСТВОТО :)

Защо искат да укрепваме границата с Румъния? Нали утре като влезем в Шенген граница практически няма да има, както няма на запад? Освен ако всъщност знаят, няма да влезем в Шенген още много дълго време.

Нашите атлантици мислят че ще ни пуснат така без нищо.Не тука при нас ще бъде гетото на Европа.Да живеят европейските ценности.

Веднага отваряйте 4 те блока на АЕЦ и да видите как ще ни вземат в Шенген.

Не е задължително. границата може да си остане. Има подобни опции при необходимост да се възтанови или да се изгради нова.

По въздух няма смисъл. Или изцяло или не. Защо на австрийските фашисти да им угаждане?

Австрийците си разсипаха империята с една авантюра на балканите и никаква поука не са си взели.

ХА-ХА-ХА .... КВО ЛОШО ВИЖДАШ ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ 3 ПЕНСИИ .... АМЕРИКАНСКА, БЪЛГАРСКА И РУСКА ?? ....

Ако това правителство се окаже толкова продажно, че да приеме тази подигравка и да ни закопае, трябва да му е последната глупост.

Няма да искат. Тук си е гадно място...

Абе смеешко краварски, ти не четеш ли? Европа ще направи една хубава ограда на границата с Румъния, а всичкото арабин дето набарат ще го пращат у колонията! По всяка вероятност ще пратят и разни нпо-та да обгрижват дохторите и енженерите, че да не се бутат чак толкова да се връщат.

С Шенген ставаме БУФЕРНА зона за всичкото емигрант а с Еврозоната обедняваме с още 30%. Ами... гласувайте пак за ГЕРБ и ПП

Братя, България е бизнес проект, 7зобщо не не ги еве за народа, а пък изобщо, ама никак за бъдещето му. влезем ли в Шенген - тия мигранти просто си остават тука или сме длъжни на свои разноски да ги уреждаме или връщаме назад, за което се носи отговорност пред ЕС ... другото важно за "шефовете" на тоя "бизнес" в който превърнаха родината е да вземем Евро валутата, че да им се измият откраднатите милиарди - за да не могат да ги съдят - тъй като с приемането на еврото - дългът на България става общ за Евросъюза... Схващате ли? За вас изобщо и миличка малка няма и не е имало. За невярващите - погледнете здравеопазването...

Поредното доказателство че ЕС се гаври с източните държави членки.

Бря тоз Мадарски конник много надарен