От години ни продават ампули с витамин С под нормата

В България се продават ампули с витамин С със съдържание на активното вещество под нормата. По думите на министър Мирослав Найденов плащаме за вода и със здравето си. Ампулите са на пазара от поне 3 г. в страната.

Обратно в новината

Коментари - От години ни продават ампули с витамин С под нормата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зравеопазването е тотално корумпирано, а лекарствата са или ментета или са с намалени активни съставки за да се увеличи консумацията /продажбите/ им. Българската НЗОК е 100% паразитна институция. Холандия е права в оценката си за Б-я и вероятно ще я последват и други страни. Не може един народ изостанал с хилядолетие в културното си развитие да седне на една маса със съвременната цивилизация, като претенциите са му "и там има боклук". Да и там има, но у нас всичко е боклук. Това е разликата, а тя е 1000 години нормално развитие.

от кога аграрите проверяват аптеки и лекарства? Има ли МЗ, Агенция за лекарствата, къде са министър Константинов и Д-р Кунчев??? За какво отговаря това скапано министерство

ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ ОТ СТРАНА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ АКО МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ПРИМИЕРА СА НА МЯСТО ТРЯБВА ДА ПРЕКРАТЯТ РАБОТАТА И ДА ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА НА ТОЗИ ПРОИЗВОДИТЕЛ КАК Е ВЪЗМОЖНО В 21-ВИ ВЕК ДА ПЕЧЕЛЯТ И ДА ТРОВЯТ БОЛНИЯТ НАРОД И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ПЕЧЕЛЯТ.ТОВА Е НЕДОПУСТИМО В ЯПОНИЯ СЕ РАЗТРЕЛВАТ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ ДОПУСНАЛИ ТАКОВА КОНЩУНСТВО.

Основата на дивия капитализъм в тази деградирала държавица, ненавиждана от всички в Европа, е кражбат Да посегнеш не чужд труд, да измамиш купувача, да лишиш обществто от демокрация, ред и справедливост, е основното за българските псевдокапиталисти - плод на фашизъм в най-чиста форма. След золумите в икономиката, правния ред и правата на човека очаквайте кръвопролития - резултат от безсилието на тези мръсници с уста, зейнала като яма от алчност и див, примитивен нагон към пари.

Ще бъдат глобени с няколко хиляди лева ? Ох, искам да съм лоооошшшш, искам да съм лошшшш

ТОВА СА ДЕТСКИ АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ С ВИТАМИН Ц (200mg) С ПЛОДОВ ВКУС! ПРОИЗВОДТСВО: ИСПАНИЯ ВНОСИТЕЛ: НАТУРФАРМА

Откакто свързаха касовите апарати на аптеките с НАП, не се издават от аптекарите/аптекарките касови бележки за закупените лекарства. Лекарства съм купувал от аптеките по бул. "Дондуков" и в кв. "Слатина". Предполагам, че и в другите аптеки, практиката е същата.

Г-н Найденов,с цялото ми уважение към Вас,най малката беда е бъркането ни в джоба.Това е ужасно престъпление.Това е не е да не чукнеш касов бон или да излъжеш в кантара.Въпроса е колко фалшиви,токсични или неактивни лекарствени средства се изкупуват години наред от нещасния беден и болен български народ.Това е една от от най-опасните игри със здравето и живота ни.

и откога моля Миро - Мазното кебапче почна и с лекарства да се занимава.......лош прогностичен белег много лош останли все още живи сънародници мои...ама оня ББ - ВЕЛИКИЯ ГРОБАР скоро шъ ни упраи всичките...))))

Ами при соца ние сами си го произвеждахме - сега защо го внасяме? За да могат търговците да ни грабят. Демокрация.

КОЙ Е ДИСТРИБУТОРА?

Хванали , кой, какво ? Защо Агенцията по храните говори за хванати Лекарства? Акушерът-министър защо си мълчи свенливо? Ветеринарите ли вече ще ни лекуват? Или става въпрос за витамин С за ветеринарна употреба.

Лъчо мозъка къде е/гинеколога?/

е , те вит. С на аванта не дават..

Така е във фармацията.Скатават от активната съставка,печелят луди пари,а болният пие лекарства и се чуди защо ли не му минава.А вирусите стават резистентни поради този факт.И следва купуването на още по силни антибиотици,естествено по скъпи.И накрая печели онзи,който е предизвикал проблемите с неефективното лечение.Това си е чист заговор срещу хората.Трябва да има обесени.

А, за усложненията и последствията от неефективното лечение, кой ще плати??? Затова е болна нацията ни - няма добри диагностици, няма добри лекарства. После на по 40 години - инвалиди!?

Има субстанция, но колко? Бългалските лекарства са менте. Вносните за българия също. българия се пише с малка буква.

Престанете да шетъте на тъпите американци и Европейските дерективи, а защитавайте интересите на българския народ,защото е на изчезване!

Ами къде е спало здравното министерство?

Само витамин С ли, Найденов?! Я инспектирай по-обстойно и ще видиш какви "лекарства" има по аптеките ни.

Когато се установят такива партиди първо трябва да се информират гражданите, да проверят дали няма такива партиди, защото ако са си купили и очакват да се лекуват какво ще стане? Ще пият светена водица! Поведението на контролните органи е меко казано олигофренско! Щели да бъдат унищожени, ами като си взел подкуп как ще кажеш кои са вносителите, кои са партидите, просто като рядко щастие гледа да се източи в крачола, това са управляващите безотговорни лъжци.

БОЖЕ БОЖЕ ИМА ЛИ ТАКЪВ БОК ЗА ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ТАЗИ ТЪПА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ЕДНА АТОМНА БОМБА ЗА ДА ИЗМЕТЕ ТОВА ЗАГУБЕНО ПЛЕМЕ.

Да започнем с теб и фамилията ти!!!

ОТ ТАКИВА ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА ДО ТУК НИ ДОКАРАХА ДА ПИЕМ ВОДА ВМЕСТО ЛЕКАРСТВА . НЯКЪДЕ ЗА ТОВА НЕЩО ГИ РАЗТРЕЛВАТ.

кажете на кои фирми и каде можем да варнем стоката, ако имаме от нея. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

при измитането на т.н загубено племе?Сигурно тогава ще си на Луната ??? Такива изявления са меко казано брутални,ясно?

Забележете, министъра слага на първо място джоба и чак след това здравето: "Това вреди по два начина - първо на джоба ни, защото плащаме за вода, и второ на здравето ни, защото не ни помага, коментира министър Найденов."

Купувайте от Софарма. Хем скъпо, хем няма кой да ги провери.

купувам от инте,нет - доставката от ге,мания е не повече от 10-15 ев,о

А защо не изследват българските лекарства за съответствие с описаните съдържания? Защото там е двойно по-голяма пумия... един ден вземаш двойна доза, на другия ден четвъртинка... Тука просто вносителя на тия г*вна не си е цакал на който трябва или подбива пазара на наш'те фармацефтични сладури ...

Дистрибутора на поюивка в урановите мини!!!

не знаели кой е дистрибутора, ами комисионните от кого взехте?

ами там е проблема-хе са взели-не са им платили *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами там е проблема-nе са взели-не са им платили