17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Ориента нема лабаво. Иран е по-особен случай, там един ден младите ще се вдигнат и ще турят на място брадатите си религиозни водачи, Саудитска Арабия е дружка на САЩ и я карат както си знаят, Ирак вкуси от демокрацията на последните и не видя добро от туй, Египет пък е по-светска държава с развит туризъм, но там са над 80 милиона синове на аллаха и поради спецификата на ориенталския манталитет и пещерни страсти, строгите закони са повече от необходими... като цяло, района на Близкия Изток е такъв - там без диктат и здрава ръка редът го няма.

Смъртното наказание се прилага безмилостно в Европа! Всяка държава, в която има задължителна ваксинация за деца ще има случаи на деца умрели от ваксината. Всяко едно дете убито от задължителна ваксина е получило бизмилостно смъртно наказание от държавата без никакъв грях и без престъпление!!!!

Интересно, защо не коментират изпълнените в пиндостан смъртни присъди? Или си знаят в амнестито да не лаят по чорбаджията? Само по палетата му, и то с половин уста.

Това са все държави съюзници на САЩ (Египет, Суадинска Арабия) или с политичски режими поставени от САЩ (Иран и Ирак).

80 пр от европейците си мечтаят за смъртно наказание в скапания ЕС, но сащ и сорос не дават на колонията, важното е черни да трепят бели!

ФАЩ прилагат смъртно наказание, не са спирали и нямат намерение да спират. Затова пък го правят "много хуманно"

Да попитам в краварника не стават ли акива ''екзекуции'' без сд и присъда даже поне за половин година?????