17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амнести забрави за сваления от руските терористи малайзийски боинг .

Според амнестито, ако някой бандит влезе в къщата ви, трябва да събуете гащи и да се надупите за да не се контузи бандита.

Не бе, криеш се зад жената и децата си, даже може да извадиш нож, да ги заколиш и да обвиниш нахлулия, че го е извършил.

Истината боли, да я забраним, за да ни стане хубаво...:-(((

Истината е, че Русия нападна необявено Украйна и избива украинци без да е обявила война.

избива собственото си население! Бай Ставри ще му се види на Зеления наркоман като ръководител на пенсионерски клуб!

Само се чудя, защото казват, че в 19 населени места са го констатирали, от колко точно проверени? Защото едно е ако са 200 или 300, а съвсем друго от 20. И защо някой трябва да се извинява, че пише истината? Защото какво излезе сега според Украйна, че истината е пропаганда в полза на Москва и никой няма право да споделя истината, дори да е за да защити мирното население на Украйна и то от украинската армия!

А как да се отбранява тези населени места от руснаците които искат да ги окупират?

Правилно ли те разбирам, да избием своите, за да му е гадно на врага? Ще спасят тези места от окупация, като вземат за заложници местното население и го използват за жив щит? Ти изобщо чуваш ли се за какво говориш?

"Амнести интернешънъл" са правили разследванията си на територии под украински контрол защото свободно могат да работят там! Дали представители на същата агенция работят на териториите контролирани от Кремъл? Гарантирам ви, че не!!! Изгледал съм десетки клипове как руски войски се крият по домовете в завладените от тях населени места с тежката си техника. Има десетки видеа как военни колони с тежка руска техника стоят в населените места и биват атакувани с артилерия и дронове там. Това агенцията вижда ли го или не?

Тази "агенция" вижда също как в България имало геноцид над ромите/пардон циганите/ и пише за това съвсем "безпристрастно"...........Ма що неси ги вземат всичките "римляни" в Хелзинки та да ги вим тогава каква песен ще запеят.......

Що за морал ,да казваш истината и да се извиняваш за нанесената " обида" на убийците ...това е наглост На Зеленски не трябва да му се дава думата и да бъде съден !

И как да защитават населените места ако не разположат войски в тях? Нали боевете се водят включително за всяка улица и всяка къща. Амнести Интернешънъл са изключително вредна организация. По принцип, не само в случая

Мри бе руска свиньо Живи няма да напуснете Украина включително и въшливите ви слуги от Амнести Слава Украини

Пуснали ли са цивилните да напуснат Сталинград при обсадата му?

Сталинград не е бил обсаден. Обсаден е бил Ленинград и за близо 3-те години обсада за умрели повече от 1млн. цивилни, като от тях над 600х. от глад.

Лоша работа! Непрофесинална! Някой в "Амнести Интернешънъл" не е чел сводката за това кой е добър и кой е лош. Официално! В България за такова нещо първо уволняват, след това бият, а накрая провинилият се журналист е в черния списък на всички медии и следващата му работа свързана с журнализъм ще е предимно четене. Като гледам в демократината общност май само уволняват. Засега. А иначе май покрай цялата тази работа стана ясно, че дългата ръка на пропагандата и "задължителните добри" стига дори до организации като "Амнести Интернешънъл". Надявам се на всички става ясно колко дълбоко разделение върви в света в момента. Линиите вече не са червени а пурпурни. И не са тънки, а много, много дълбоки. Само дано не стане така, че след 50 години пак да пеем: "А светът зад стената си свиркаше" Защото целия западен свят очаква Китай да се срути всеки момент. Но май това никой не го е казал на китайците.

някой да се осмели и да каже общоизвестния факт, че царя... е гол,колкото и невероятно да звучи на някои глухо-слепи фанатизирани вярващи на разложените западни идеологии. Нищо, че се извинява,че е "наранил" нежните чувства на разните му там...

поне 300 са на тролове, най вероятно са платени от Dir за да оживяват форума. Инак няма обясниние защо не ги цензурират.

Троловете са наистина удобни за оправдания, нали?! Особено, ако не ти харесва това, което четеш. А представяш ли си, че в тази страна може да са останали хора, които не работят за това или онова посолство. Или ако трябва да цитирам един плакат, които вече е задължителен на всички "спонтанни" протести: "Мразя ви безплатно" (бел.р. - всички онези, които се опитвате да тласнете България в един или друг джоб само и само да ви подхвърлят няколко монети и мазна коричка от масата на господаря)

Така като гледам, ти също си трол. Средноинтелигентен човек няма как да не види, че едни и същи никнейми по цял ден пишат едни и същи коментари с едни и същи правописни грешки. Въпрос - като восят тук по 12 часа, къде и какво работят?

няколко които бомбардират и обсебват форума. В личните взаимотношения и в наказателното право поне на правови държави се нарича психически тормоз. Целта на един форум е свободната сонфронтация на мнения, не повтарящите екзалтирани и налагащи бръщолевения на няколко. В чужбина отдавна ще бъдат сигнализирани на отдел на полицията който се занимава точно с тези престъпления. Dir. фактически е съучастник, толерирайки ги.

...а нали искахме да няма една партия ,да сме различни,да можем да си изказваме свободно мнението ....ЕДНАКВОТО МИСЛЕНЕ ВОДИ ДО ЛИПСА НА ТАКОВА !

Аз вярвам на Костадин Костадинов, защото и той като мен няма нита един трудов ден. Сама такива хора могат да оправят България и затова ще гласувам за него. Нека всички да заживеем щастливо като варненски роми!

И Амнести Интернешънъл, която по начало е наш адвокат, ще ни защитава когато крадем и убиваме!

Искам да видя физиономиите на путинистите, когато генералите гръмнат Путин на площада, Навални стане президент и подпише капитулацията, а Укргаз поеме газопроводите като репарации за войната.

американците чрез турските генерали гръмнаха Ердоган. А смешник

Сбъркани мечти. Прочети поне една книга.

Ами ела да ми видиш визиономията. Това ще е последното, което ще видиш

Преди повече от век съм писал, че хората най-много говорещи срещу хомосексуализма са прикрити хомосексуалисти и с психични сексуални изкривявания.

майкоебеца Фройд е бил един ексцентрик, приет от льольовците за изцяло верен само защото е имал тук-таме попадения.

Войната е престъпление срещу човечеството, това всеки го знае. Още много лъжи ще лъснат за безумието в Украйна. Добре е, че има хора и организции , които не са подведени от масовите дезинформации и се опират на факти.

И кво рече с тая салата от клишета?

Няма ли теми за ваксини?

рекох, че си свински селски цървул.Ето това рекох. Сега разбра ли ме?

да е безумие, без войни нито една държава в Европа сега нямаше да има настоящите си територии.

Това пречи ли да е безумие?

С нетърпение чакам Северна Корея да прати 100 000 доброволци в Донбас. Тогава вече НАТО ще се намеси и въпросът е, къде ще спре? Москва, Урал или Владивосток? Не се съмнявам, че САЩ, Велекобритания и Китай са се договорили за окупационните зони.

Кой уби Захари Стоянов, кой уби синовете на Райна Попгеоргиева, кой даде съгласие за обесването на Левски, кой гонеше Раковски - Русия.

Няма ли някой руснак да те убий тебя ?

Защо не се върна до Адам и Ева, а само до ъъ… кой век беше?

Защо средното IQ на русофила е 45?

Явно толкоз е достатъчно за да се опонира на продадените НПО душици. Мен ако питаш всичко над 15 е overkill :).

Толкова много?!?!? Всички знаят какъв е типичният профил на българският русофил. Основно старци-комуняги и соцносталгици, 60+, които ще си отидат по естествен път, само трябва още 10, 15 години за да се изчисти България. И също - лумпенията, ниско образовани, ниско интелигентни… следователно - неуспели, оскотели, озлобени, дето светът им е крив, че са се родили… Те са константна величина, като на кучето бълхите или на тинейджър пъпките, и зависят повече от икономическото състояние на държавата. Днешните млади изобщо не ги търси за русофилщина, те са много по прозападни. И във Фашия текат подобни процеси.

Всъщност е далеч повече. Но до толкова можете да бройте. (Като в "Чернобил" - 3.15, което послед се оказа 15 000).

са много силно изявени националисти, и в това няма нищо лошо. Национализма все повече се завръща в Европа, след като всички виждат фалиращата илюзия за EU. EU е само една илюзия както комунизма на Ленин и, като такава е обречена да се разпадне. Времената са назрели за разпаданието и, може би Путин ще даде началото на краят и.

А национализмът в Украйна бил нацизъм и бил лош?

е съкратено от национализъм, тоест са едно и също. Национализма като идеология е прогресивна, няма нищо лошо да се бориш за суверинитета и независимостта на своята страна/ припомнете си Римската империя, IMPERARE означава да доминираш, да властваш/, лошото е че, човешкото регредирало съзнание опорочава всичко. Хитлер опорочи национализма, Сталин опорочи комунизма, остава да видим кой ще опорочи демокрацията.

нацизъм е от националсоциализъм. измислен е в Германия, базира се на немските философи...

Национализмът в Украйна е чист фашизъм !

България има един проблем от повече от 100г. и той се казва СССР и Русия.

България е имала само един приятел тези 100 години. И благодарение на него още ни има. И се наричаме българи. Гяур смотан.

Ти имаш нещо българско, русский блять?

Па имам - кръв, самосъзнание, национална гордост. Да ти обяснявам ли какво е това или в НПОто вече са ти казали, че са птживелици?

Целуването на руски задници, примитивната омраза към Украйна е патриотизъм за вас?

Кръвта мургава ли е?

"Джалка" - най-голямата джамия в Европа побира 5000 вярващи "Синята джамия" - Петроградски остров Санкт Петербург.Единствената джамия върху речен остров в Европа "Кул Шариф" - Казан има шест 55-метрови минарета "Булгар джамия" - край Казан "Нурд Камал" -най-северната джамия в света "Джама" - Дербент "Лала Тулпан" - Уфа "Qolsarif" - Казан "Централна джамия" - Нижникамск "Майкоп" В Русия мюсюлманите са се увеличили в геометрична прогресия Путин има за съюзници единствено мюсюлмани от Сирия, Чечня и Иран.

Шило

Имат мюсюлмани, имат религиозни храмове. Колко има в България, че и на пъпа на София?

Само не ми разправяте, че православни братя освобаждават православни християни от католици.

А нашите са мюсюлмани от Харлем, Куийнс, Берлин, Истанбул, а и от Дубай…

А България какви мусулмански съюзници ива?Поне покъюзници? Кои ковшии ценят и унажават българи? Кажи го,-аз наистина не знам.

интересно е ходжите и мюфтиите в тези храмове кои са и колко нашивки имат на пагоните ?

Войните на Русия срещу България: 1829 г.- Руската армия обезоръжава българското опълчение, спечелило й войната от 1828г. арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където умират. 1829 г.- отвличат насила или подлъгват над 100 000 български семейства за да ги заселят в обезселените Бесарабия и южна Украйна, където преди това са избили и прогонили населението. Стотици български села са обезлюдени 1833 г. Русия става гарант на Турция за териториалната и цялост, покрай Египетските войни 1833 г. - Под натиска на Русия Турция отстъпва на Сърбия 6 области от поречито на р.Тимок населени изключително с българи - около 200 000 души. 1835 г. - Избухва Берковско въстание, като Сърбия обещава оръжие на въстанниците, но в последствие под натиска на Русия отказва. Все пак Русия е гарант на Турция.... 1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ”. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена след намеса на злокобния руски консул в Белгард. 1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир. Тогава владиците ни са заточени за три години, заради обявената независимост на Българската църква. 1864-67 г. - Русия провежда Черкезкият геноцид прогонват черкезите, голяма част се насочват към българските земи, като стават основния башибозук по земите ни 1871 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл.10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската. Русия се опитва да откъсне Македония от българския народ. 1872 г. - по искане и заплахи на граф Игнатиев тримата български владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир 1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква. 1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана. 1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.” 1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхштадско споразумение за поделяне на Балканите 1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Хърватска и Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма и сплотена българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес. 1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че при война на Великите сили срещу Турция Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите. 1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както Игнатиев обещава на Цариградската конференция. 1879 г. - заради интересите на българското население в Македония екзарх Йосиф І иска да тръгне за Цариград, но руският консул в в Пловдив княз Дондуков го спира, като заявява, че духовната област на Екзархията ще съвпада с територията на княжеството и на Източна Румелия; а колкото за македонските епархии, те ще останат под ведомството на гръцката Патриаршия, чиято власт се простирала законно във всичките предели на Турция. Отново Русия иска да откъсне Македония от България 1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана като суверен на Източна Румелия да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България под претекст, че България нарушава Берлинския договор. Турция е заплашена от Англия и отказва. 1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб. след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението 1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на Батемберг и го ипращат към Русия. Стамболов като председател на народното Събрание прогонва преваратаджиите. 1886 г. - След избора на Фердинад, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години 1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов 1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов 1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта. Спомняте си Райхщадското и Будапещенкото споразумения. 1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. 1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция вероломно да задържат окупираните български територии, а в последвалата война подтиква Румъния да ни нападне в гръб за което получава южна Добруджа. 1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира от кораби жилищните квартали на Варна 3-ти март 1918 г.- България със съюзниците освобождава от руско робство Полша, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Беларус, Украйна, Молдова, Грузия и други 1918 г. - руски агенти провокират Войнишкото въстание. 1923 г. - СССР-Русия организира септемврийското въстание 1925 г. - агенти на СССР-Русия извършва атентат в църквата „Света Неделя“ - най-големият терористичен акт в историята на България 1934 г. - под давлението на СССР-Русия е приета резолюция на Коминтерна, с която той признава съществуването на отделен македонски народ и македонски език. 1941г. - за втори път СССР-Русия ни напада вероломно, като бомбардира българските селища Добрич, Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица, без да е обявена война 1942г. - подводница на СССР-Русия безда сме във война потопява пътническия кораб ”Струма”, при което загиват 768 цивилни, основно евреи, като оцелява само един човек 1944 г. - СССР-Русия за трети път напада България 1945 г. - СССР-Русия организира червен терор довел до избиването на десетки ХИЛЯДИ българи 1945 г. - СССР-Русия отвлича Българския държавен архив 1946 г. - Руски агенти наложени с оръжие в България решават да отворят “македонски училища“, където да се учи македонски език и история!!!??? ..... 1996 г - убит Андрай Луканов 2014 г. - начало на брутална хибирдна война срещу България за изваждането и от демократичият свят, ЕС и НАТО. В освоната на която стои правителството на Борисов-2 и назначаването на за президент на националният предател Румен Радев

Историк? Не - шизофреник. Особено ме радва съвпадението на майдана с началото на руската хубридна операция в България. Как така не се разминаха с година/две? Тъпи, кухи, необразовани и продажни НПО мишки.

Нисък, грозен, комплексиран? Нали?

1.80 с неоправени вежди и небръснати крака. Не съм твой тип.

Тъй така разбрах - нисък, грозен, неинтелигентен, комплексиран и мърляч.

Шило

Май си бягал от училище, вместо да залягаш над уроците? Само да те питам- от кога има независима българска държава?

Истината боли нали, учи повече и ще знаеш.

Шило

Не ми отговори на въпроса- откога има независима българска държава? Не знам, кой е бягал, определено не съм аз.

Шило

Крети, я включи и тровенето на Гебрев с "новичок"

Айдеее двамата сутрешни педала се разбудиха.

Българите и руснаците са различни манталитети, различни начини на мислене, имат различна ценностна система. Ние не сме близки народи, не се познаваме, не сме живели заедно, нямаме общи вярвания.

Шило

Аха...Ние сме братя с американците! Нали? С германците, с англичаните. Нищо, че Чърчил е искал София да стане картофена нива.

А това, че бяхме под руско иго десетилетия?

Шило

В резултат на което имаш АЕЦ, химическа промишленост, развито земеделие, ТЕЦ, ПАВЕЦ. Да те питам, след получаването на "независимостта" ни, колко предприятия са изградени?

1 милион американци от български произход - да братя и сестри сме.

Едно - завода за боклука, аааа чакай, и там не стана…

Шило

От над 300 млн.? Бах тез братя. Кои са ти братята-черните, латиносите, реднеците?

Познавам над сто българи в САЩ и нито един при Путин.

ЛЪЖИТЕ И КАЗВАНЕТО НА БЯЛОТО ЧЕРНО ОТ СОРОСОПИЙСКИ ТРОЛ: "... имат различна ценностна система." Ценностната система на дадена нацията (нацията се формира по време на средновековието) е РЕЛИГИЯТА. За българи и руснаци тя е ИЗТОЧНОпРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО "...Ние не сме близки народи" И двата народа имат в основата си славянската народност. Сосороспиите ужесточено атакуват тази факт, но това е факт който се доказва елементарно ! В БЪЛГАРСКИЯ И В РУСКИЯ ЕЗИК 80% (осемдесет процента) ОТ ДУМИТЕ ИМАТ ОБЩА БАЗА, КОРЕН Т.Е СА ЕДНАКВИ ! Е колко да сме различни тогава шорошоидино ? "... не се познаваме, не сме живели заедно, нямаме общи вярвания". ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ! Огромно количество българи по обективни и субективни причини са получили образование от Русия и СССР. Голяма част от революционерите борещи срещу турското робство (пардон, не сме го забравили...) са живели, учили и се надявали на помощ от Русия... Която рано или късно идва ! За разлика от гледащите в страни франсета, немци, ингилизи... Живели сме заедно поне между 1944 до 1990 г. ... "...нямаме общи вярвания..." ИМАМЕ САМО ОБЩА ВЯРА - ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО !

Българинът е бил беден цял живот и е станал продажен мерзавец.Така се е формирал рублофила. Заради рублофилите България остана без русофили.

Шило

Ялоу, днес са грантовете от АзБ. Богат ли си?

Защо в Русия от повече от век ценностите са оръжията, те са основата на нацията. Да се биеш е осносвно занятие на руснака, грубост, арогантност и желание да завладяваш други.За руснака можеш ли да се биеш си читав, боя и оръжията са най-важното за него. Това е 21 век докога това ще е така, защо оръжията определят живота, какво е важното на тези оръжия, защо са основа на една нация, какво е това?

Шило

Брах...Това ли е истината? Не знам, кой изпрати първото живо същество в Космоса, първия спътник, първия човек, първата машина на Луната за изучаване. Не знам кой, създаде първата космическа станция....

Това е пропаганда, не е истина.

И това, че НАСА излита с руски технологии ли е пропаганда, смешници продажни?

Това твърдение на фона на какво - на новината че някаква разбесняла се чернилка пред бар в САЩ ранила 9 души? Къде точно е култа към оръжието?

Ти забрави ли, че русия даде над двадесет милиона жертви по време на ВСВ? Ти нямаше ли да се въоръжаваш след нещо такова?

Докато българина не си избие от главата русофилщината ще живее бедно. Колкото повече русофил толкова повече беден.

Празни приказки, на празни НПО тролове. Я пак обратно на училище. Виж БВП по време на съюза ни с Русия и сега. От 6ти в цяла Европа сме на дъното в момента.

Щяха да имат право ако руски бомби не попадаха в жилишни сгради из цяла Украйна, в т.ч. и западна, без в тях да има военни. И ако не бяха убийствата в Мариопол, Т.е. ако Русия убиваше само цивилни граждани в блокове, където има военни, а тя го прави не само в такива блокове, а наред.

През 1878г. когато доскорошните крепостни мужици са влезли в България и са видели къщите и имотите на българите след Дунав се питали абе тия от какво ги освобождаваме?

Ми то и сега като видиш къщите в Банкя се чудиш що ревем, че сме бедни. Ама така е - продажбиците винаги са били част от нашата история.

Шило

Така е. Да питаш, що му е трябвало на българина освобождение, както и въстания преди това! Будали, а?

Питам защо Русия ни пороби?

Шило

Поробила ли те е? С княз, а след това цар- все немци? Или, с участието ни в две световни войни, все от страната на булката?

За съжаление целият руски народ е луд с малки изключения. Много малко са разумните и свестни хора. Това е истината, няма какво да ги съжаляваме. Руснаците са напълно фашизирана нация, натъпкана с пропаганда до козирката.

Шило

Значи, по-лесно е да обявиш някой за луд, отколкото да видиш генезиса на проблема? Типично!

Не само е луд, а и агресивен.

Шило

Сигурно, щов като точно ти го казваш, така ще да е!

Мдаа, опозна го ти целия руски народ, с всичките му над 30 националности и богата култура. Ех, ял си бой в Созопол явно и още те боли.

Кога ще нападнем сърбите, те ни тормозят българите в западните покрайнини, те ни взеха Македония и я посърбиха.Време е да ги освободим.

Шило

Ами нападай бе, кога имаш час за епилация, та след кова да тръгваш?

Русия е виновна която подкрепя Сърбия.

Шило

Кво ти е виновна Русия? Да, сърбите разчитат на помощ от Русия и получават, къде е проблема? Или, това ти е оправданието, че си клавиатурен +герой"?

Ако имаше с кво, да сме си я взели Македонията. Ама пт 1 световна насам, се прави всичко възможно да нямаме армия. Е успяха след 100 години.

6 месеца светът се прави на глух и сляп за зверствата на украинските фашисти, на тая снимка стреляха с калашников в бедрата на руски пленници, и ги оставиха да им изтече кръвта. Никой не искаше да чуе, че в украйна се е развил нацизъм в плашещи размери, докато руснаците не показаха пленените азовци - целите в свастики и други фашистки татуировки. Светът не само, че остави Русия сама срещу неофашизма, а продължава да снабдява фашистите с оръжие. Това са първи стъпки в осъзнаване на грешките, и се надявам правителства и организации, участващи във въоръжението на укрофашистите някой ден да бъдат съдени.

Където е стъпил руски крак трева не никне

Шило

Яха, а затова пък, там, където е бил американския, е рая на земята. Ирак, Сирия, Афганистан, Либия...Виж, сърбите, с помощта на руснаците се възстановиха-.Както и Виетнам, с външна помощ.

Няма място за трева от АЕЦи, земеделски култури и промишленост.

Време е да нападнем Сърбия и да си вземем нашите земи с българско население. Такъв е примера, който ни дава Русия.

Шило

Преди епилацията или след това ще нападаш Сърбия?

Ти ходил ли си в казарма, бе инфантил-русофил?

Шило

Как мислиш?

Шило

Истината боли, а соросоиди? Ами, така ще е. Ще ви боли!

Истината боли, а русофилистици? Ами, така ще е. Ще ви боли!

Шило

Като чета, вие ревете

Нашите българи в западните покрайнини са тероризирани от Сърбите, според логиката на Русия трябва да нападнем Сърбия и да освободим нашите българи от терора, а и да присъединим територия към България.

Ще нападнеш, ако ти разрешим.

се един ден истината (не американската) излиза на яве! хахахахаха

НА ЯВЕ?! Сериозно?! Дядя Путон не ви ли ограмотява поне малко от малко?!

Истината започна да излиза наяве. Украинте избива от 8 Собствения си народ. Добре, че Путин влезе С войските там, за да защити 5 милиона руснаци! На Запада тъпкано ще му се върне проведената мръсна политика в Украйна. Да живее Русия!

Затова Путин убива мирни украинци, деца. Малко не може да разсъждаваш като нормален човек.Вие русофилите сте поначало луди.

Излиза наяве, че Русия е агресор и намя работа на чужда територия. Нашите българи в Босилеград също са тормозени от Сърбите, но ние не влизаме в Сърбия.

не влизате щото сте една шепа хора в Бг и с комична армия. Бг да не е Русия.

Винаги съм се чудел на русофилите, явно не знаят за престъпленията на Сталин, за предизвикания гладомор в Украйна, за това , че е измислил концлагерите.

За това как са гледали с радост гладни деца да умират.

Където искат - там ще си се настаняват! Всички средства, ресурси, хора и мерки са оправдани и позволени, когато си даваш живота за родината си срещу агресора! Рядко го има това днес, всеки гледа да се укрие, чупи и спаси. Нима не е геройство при съотношение в жива сила 1: 7, в техника също, да държиш фронта и да даваш отпор, и то ефективен? Мужиците и бурлаките какво искат, наготово да ги поканят да влязат и доброволно да им подарят бойлерите, ютиите, печките и покривките си за маса ли? Я вие по-добре им покажете как да стане това, нали имате богат 75-годишен опит с "братушките" и даже още са ви светлина в живота?!!!

23 държави имат национален празник освобождение от СССР или Русия.

Русия е най-мразената страна на земното кълбо.

Русия доказа отново, че единствено убийствата имат значение за нея.

Седят Вова и Дима двама руски войнка на стълбите пред Белия дом пушат пури, пият уиски. Вова казва: Дима, Дима, а информационната война явсе пак я изгубихме...

Русия повече няма да спечели война, беше 1945г. това е история, руснаците не могат да воюват и не искат, защото не виждат смисъла в 21век.

Такива разсъждения са на комплексари и инфантили, такива обикновено са русофилите.

Хитлер се е учил от Сталин на пресъпления, Путин днес също.

Никога не съм очаквал такава агресия в Европа.Знаех, че Русия е държава-терорист и руснаците са нагли и невъзпитани хора, но очаквах да са по-нормални.

Това в Югославия, какво беше?? Демократични бомби носеха демокация??? Хи хи В Либия, В Ирак В Афганситан(там бях и СССР) каво беше износ на демократични бомби? хихи

В изброените страни имаше сатрапи диктатори и народа не ги искаше.

Шило

Сатрапи, щото от Вашингтон ли са казали така?

Абе ПЕДАЛ НЕДОНОСЕН , я си наври клавиатурата отзад иходи да духаш!!!

Русия е една държава престъпник.

Всъщност снимката към статията илюстрира друго - това са руски военнопленици, които са били стреляни в коленете.

Терористи и масови убиици са руснаците за 100г. са избити над 70 милион руснаци само сталин убива 30 милиона. Това са изроди а не хора каквото и да пише амнести е дезинформация и това е краят на тази организация.

Факт е че укрошистите използват градовете да се крият от руснаците! Те фронт не сформират защото са педали подвили опашката! Ако искаха да се бият и ако можеха да се бият щяха да го сторят както го правят мъжете- в окопи , на нож и напред! Но те са педераси- ни се бият ,а се крият зад жени, деца, в училища, болници, заводи, електроцентрали! Те нямат благородното намерение да победят , те имат извратеното желание да навредят! Копелета долни! Гейове!

размисли на един путлерофашист интернет педал

Тъпанар!

Защо не отчитат че ако няма оръжия в градовете рашистите ще избият масово населениетп така чоне има шанс да се евакуира разбира се че ще имат оръжия в градовете 100 % е ясно

Усрайна е терористична държава!

Тероеисти са русия и всички кпито я потдуржаъ скоро ще бъдат съдени

Факт -путкин е изрод!