Американското разузнаване знаело още от средата на юни, че Пригожин планира въоръжени действия в Русия

Има опасност от атака на ЧВК „Вагнер“ срещу Украйна откъм Беларус, предупреди бивш британски генерал предупреди, че и

Обратно в новината

Коментари - Американското разузнаване знаело още от средата на юни, че Пригожин планира въоръжени действия в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Консолидираният запад, начело със САЩ разбраха по трудния начин, че е хиляди пъти по-добре в Русия да има стабилно и легитимно правителство, пред наличието на неуравновесен, ексцентричен и непредсказуем президент, хунта или триумвират. Затова Пентагонът, ЦРУ и МИ-6 изтръпнаха и изпаднаха в тупик пред неизвестността КАКВО ЩЕ СТАНЕ В РУСИЯ? Сега вече са убеден, че е по-добре един прдвидим Путин, пред един хулиган Пригожин, Дори всезнайковците Ройтерс и ББС замлъкнаха и застинаха в поза "Нагъзен стоеж"! Само нашите еврофорумци и ултраНАТОвци не спряха да плямпат и злорадстват, понеже НАТОто им пазело гъза и били евроатлантици. Не си направика дори и труда да видят и разберат ЗАЩО съюзниците мълчат и изчаквят да видят какво ще стане в Русия. Нашите форумци наистина са МИСИРКИ и за тях кляфкането е вид спорт. Всичкото това е за да се харесат на Абасадата в София, да ги забележи амбасадора и пусне още някой пробит долар!!!

Тези многознайковци знаят ли кога Украйна ще изчезне от картата на света?

E пробваха се руснаците..... доста хора им се хванаха....в повечето случаи американофилките....

Коментарите, българските цървули са най осведомени от целия свят и половината галактика, даже и са най Велики пророци.. Хааа, измекяри..

Руски тролчета, май пак навирихте носленцата, щото до вчера само смъркахте сополките си.... И гледате гузно надолу... Хахаха измекярчета долни...

Американското разузнаване знае ли, че съм оправил Оня дъртия, още когато беше само конгресмен?

а за търговския център в Ню Йорк знаехте ли?

Няма как да не са знаели, нали те го организира ха!

Аха - а - а

Тука кварталната врачка го предрече още преди 5 години, ай мола ве.

Как няма да знаят като са им платили.

Знаели още от средата на юни .. Т.е. седмица по рано ама така написано сякаш става дума за месеци

Каруцата пред магарето..... Те всичко знаят !!! По точно колко с дали на медиите да разрухат метежа а той се оказа мъртво роден

Саша Лукашенко, спечели! Има и ядрено оръжие, има и Пригожин!

Той Пригожин взе това решение преди три дни, ама американците знаели от месец?? Ти да видиш?! Когато търсеха Титан, тия до последно чуваха почуквания, накрая казаха, че още първият ден са усетили имплозията!? Не ни пращайте домати! Ние тук ядем колците!

Ей, кво разузнаване, знаели за Пригожин ама си замълчали, знаели че Садам няма оръжия но казали че има. Даебапрофесионслистите

A аз знаех още от средата на май... Да ви таковам и у говедарските палячовци и клоуни!

От дира, дето от три месеца пускаше по две статии на ден за пирошката, все едно, че вече е на страната на укрите

Ми така става, кога психопатите са на власт. Единия вика "Искам Украйна" . Другия вика "искам оръжия"

Стига глупости. Това означава, че е било във връзка с него. Те това е тяхната практика, където може цв. революции

е как няма да Zнаем ..като се вербували трите П-та : Путин..Патрушев и Пригожин ..?!..

На руснаци не може да се разчита. Всичко беше започнало така хубаво и обнадеждаващо и изведнъж нищо, само напразни надежди

И ти ли се хвана на играта.

как няма да знаят , нали е трябвало да подсигурят парите за определена дата.

Естествено, че е знаело. Даже е помагало на Пригожин.

Знае ли те хамериканците….. Е как няма да знаят като само това правят преврати леят кръв навсякъде къде се появят… Ама греда…. И таз греда по тяхната лейберастка глава изпукаха последния патрон :))) Е сега вече спокойно могат да минат све под дъгата да се КАСТРИРАТ бонус лоботомия и да реват че вече са жени щот нямат паца да ме простят жените за това сравнение Айде траверси празнувайте нали е ви е празник тоз месец очаквайте много подкрепления от гайки..:)))

Хахааха за толкова ли "велики" се смятат хамерите и смятат, че те са знаели, а Путин не! Тук възниква съвсем легитимния въпрос .... ако те са знаели, значи и Путин е знаел, но е оставил нещата да се развият! И тук следва другия въпрос, ако Путин е контролирал всичко, значи е абсолютно наивно да се говори за "пукнатини" във властта! А защо Путин и МО в кооперация с Вагнер разиграха този сценарий, може само да гадаем, но да смятаме, че САЩ са знаели, а Путин и МО не ... трябва да си абсолютен идиот или български евро атлантик.

Тия все всичко знаят и накрая нищо не знаят . Цървули !

Американското разузнаване знае ли че много скоро Пригожин ще вземе контрол на ракетните обстоновки в Белорус и че не наред с акъла

Над ракетните обстановки не знам. Но над Установките едва ли...

Аз пък знаех от началото на Юни, че няма да ходя на море.

Това не е нищо.Те са знаели,че Пригожин ще пръдне един месец по-рано.

Ах как им се иска да са знаели !! То да не е филм с Том Круз !!

Знаели са че Пригоджин е бил готвач. И са предупредили че готви нещо.

Има си хас да не са знаели като самите те са го организирали!

Американското разузнаване е знаело? И не е предупредило руското правителство за което?

А дали им е известно какво става с менталното състояние на собственият им президент? При това същество /според мен то трудно покрива изискванията за нормално интелектуално състояние/ ситуацията си е направо страшна. То все по-често не осъзнава къде е и не оценява и осъзнава какво точно прави и говори.

два три поп ти го натри

Ако наистина американците са били наясно с предстоящите събития означава, че навсякъде е пълно с руски предатели, на който не им пука за страната и народа си.

американското разузнаване всичко знае, никакво нападение няма да има от Белорусия, армия вагнер вече няма, пригожин я затри от алчност, взеха ми милионите и вдигна бялото знаме, сега могат да се сключват индивидуални контракти само с тези, които не са участвали в метежа, пригожин не е сред тях, Русия за него е вече само мираж в пустинята като България за нашия божков.

а знаело ли още от среданата на май, че ще духне с парите в Беларус :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

дейба тая харазонагличанска сган, само 2-3 нептунки и сте заминали с матряла ви там :))))

Англичанското и то ли е знаело.Много знаят тия олигофрени .

Разузнаванията не дават изявления, нито интервюта :) Те не са "гише справки". Така че ако някъде четете "един-кое си разузнаване каза..." е по-вероятно да го е казала една баба в рейса :)

Всеки ден ги трепят тези вагнеровци, а те все 25000 си стоят!

затворите са пълни с матриал

но Пирожката е изчаквал по-добрата оферта.

След като пуснаха фейсбук , ЦРУ. Стана излишна организация.

Знаели те, знаели, ама след като се случи. Ей ти го този батискаф "Титан". Търсиха го няколко дена, и за по-драматично по средата се появиха звуци, някакво чукане. После точно кислорода свърши и намериха отломки. И чак след това стана ясно от секретен документ че още преди да почне търсенето американските служби са регистрирали имплозията.

Не гледам нашите 1, 2,3 Т V aма тук от вашите коментари. От сърце се смея че в в. БЪЛГАРИЯ вече всичко е много тъжно и няма повод за малко радост ако не сте вие да драскахте тука за натовците САЩ руснаците животани ще е хем беден и скучен

ЦРУ е най-скъпо платената и смешна служба с нейните 638 неуспешни опита за убийство на Фидел Кастро.

Тези идиоти обучиха също охраната на Садам, след това не можаха да го убият толкова пъти

И Садам и Кастро ги ядат червеите от години

Кастро си отииде от старост, а за садам трябваше да изпратят флота и армията. Десет години война съсипаха и опустошиха държавата, американски строителни компании подписаха след това договори за много милиарди за възстановяването ѝ, демокрацията не бе установена разбира се, а започна гражданска война. В момента страната се управлява от слугинажно правителство и всичко е в ръцете на чужди компании.

Вчера - Вагнер на 200 км от Москва Днес - Вагнер на 100 км от Киев ЩО НЕ СЕ РАДВАТЕ КОЗАШКИТЕ ТРОЛЧЕТА А?

Пробвай с гравитацията. От третия етаж нагоре, успеха ти е гарантиран.

Знаели са тръцки! Тези като кажат нещо, плюй си в пазвата и виж дали слънцето грее! Лъжат толкова, че в някакъв момент и те самите започват да си вярват! Какво е станало знаят единствено и само Путин и Пригожин с активното съдействие на Кадиров и Лукашенко.

Този да каже, кои числа ще се паднат от тотото.

Това си е абсолютен виц! Кой спомена, че преди години разбрали за падането на стената от вестниците!