Американското посолство: Ние сме големи почитатели на метрото в София

Честито - с нетърпение очакваме да пътуваме с него, пишат още от дипломатическата мисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно американците могат по-добре да оценят положителните неща в България, отколкото самите българи. особено протестиращите статисти, които само мрънкат и се оплакват, но не правят нищо друго за да подобрят състоянието на държавата в която живеят

Браво Херо, браво Мустафа! Ела да те намлящи пак Баце , та да те види целият свят !

Това виц ли е?

С такова нетърпение очаквах одобрението на западната имериалистична измет... Сега ще спя спокойно!

Това е сигурно благодарствена нота за отпуснатите допълнителни 100 млн. лева за хвърчилата дето закупихме, ама не разбрах тези пари за проектирането ли са или за нещо друго.... Само да попитам колко от работещите в посолството хамериканци се возят в метрото ? Царе на демагогията !!!

Когато американец ти каже "Добро утро", погледни къде е слънцето.

Тия отново стават на всяко гърне меродия... Колко от дипломатите им се возят на метрото?

0

Да бе да, и ще спрат с бронираните джипове и ще го ползват?

престането с глупостите ами кажета какви данни имате за организирането на пуча от метежниците в БГ и направете нещо за да защитите демократично избраната и законна власт от мафиотските набези общи неща всеки може да плямпа

да дадат също данните от разузнаването които имат срещу предателя радеффф как и какви секретни данни е изнесъл в полза на русия това ще помогне много повече на българския народ от плямпосвания на тъпотии

това може да стане но не при администрацията на трън, неговата цел е да разруши демокрацията не да я пази

Да кажат и за наркоаферата с Домуса и Шиши, направо синоними.

Демократично избраната като Башар Асад? Който от 10 години се опитват да свалят, с цената на стотици хиляди животи и една държава потънала в разруха? Или викаш - за едни може, за други не. Досущ като изказването "Може да е кучи син, но е наш кучи син".

Верно е това,всяка сутрин виждам Херо Мустафа да люпи семки в метрото..

Слава на Русия ! Да живее Путин !

Американците на дипломатическа служба, както и обикновените служители на посолството им не трябва ли да са запознати по-добре с историята на този най-голям инфраструктурен проект за София още от 70-те години на XX век? Ами - трябва. Затова ще ги попитам иначе: Ако този най-голям инфраструктурен проект за София не беше под грубо осъществения съветски и руски силов напън, ами в сътрудничество на българите със западноевропейци: французи, германци, испанци и пр., американците от посолството пак ли щяха да кажат колко харесват софийското метро? Да попитам другояче: ако американците от посолството им бяха станали свидетели на реален отказ от страна на българските власти от руските "специалисти" и "съветници" още от 70-те години, отказ, който до голяма степен беше очакван от софийската техническа мисъл, как щяха да се произнесат за желанието на българите да се откопчат от руското влияние, пък макар и само по отношение на метрото? Хайде, без лицемерие! И – по-полека с американските харесвания на поредните руски начинания в България!

но кой ще разбере този сарказъм?

Май американците дават заявка, че са харесали метрото. И да очакваме призиви за приватизация. На символична цена на американска компания. Намерили са какво да крадат. Все пак тяхната държава се препитава от кражби и рекет.

Г-жа Мустафа фенка на метрото; Г-н Бойко фен на тиквениците на г-жа Мустафа.

Комунягите ги видяхме какво могат...най-умното което направиха беше че се опитаха да направяд пеевски шеф на данс....искам да кажа тази архи глупост беше най умното, което направиха!

не можаха ли да сътворят краварите от това изсиране по темата ? или това е thank you за поредните милиони за самолети,ама някой ден!

В едно си прав, че материалчето е тъпо...но не преувеличавай значението на шестте изтребителя за сащ икономиката. Че то две щатски дирми имат бюджет по голям от този на алкашия бе!

Ами да, да не забравяме и 25 трилиона дълг на САЩ. И как се живее на гърба на света. С печатна в тонове хартия долар. С дефицит 100%,сравнения с 15 % горе долу при Русия. И около 55 милиона американци на купони за храна. Кога ли руснаците ще стигнат американците. А на финансовите казина борси, може да си изкарваш компаниите каквито си искаш.

Платените изтребители не са 6, а 8. Това прави половин ескадра. Имаме опция да закупим още 8 изтребителя, с които България ще придобие цяла ескадра от F-16. А руските МИГ-ове можеш да си ги навреш там където слънцето никога не те огрява.

За говедото всеки човек е кравар

Не трябваше ли едни от най-първите метростанции и линии да са до студентски град. В целия свят градския транспорт гледа най-приоритено да обхване големите университети и студентски квартали. Но явно в тази държава студентите не са приоритет.

Студентски град е всеизвестен като бардака на София! Там освен проституция, наркотици и дискотеки друго няма! Който иска да учи е принуден да се изнесе на квартира/

Тези провинциалисти в студентски град са толкова студенти, колкото аз космонафт! Да си оооодддааат на село, че цапат града с чалга и присъствието си!

Гледай си приоритетите, и намери пари за да ги осъществиш. Студентският град е сборище на проститутки, сводници и наркопласьори и общината няма зор да ги обслужва.

"Ние, служителите на Посолството на САЩ, сме големи почитатели на стилната и експедитивна мрежа на метрото в София. Много се радваме, че днес ще бъде открита новата трета линия на метрото. Честито, София - с нетърпение очакваме да пътуваме с него", написаха от посолството. Тогава вероятно знае какво се случва по улиците и как настоятелно се иска ОСТАВКАТА на най-голеумия крадец-мутра и мошеник в страната. И СИ ТРАЙКА!!! Ако смята, че боко е добър, да излезе и го заяви. Той ще я намачка и нагляви, както го прави при такива поводи. А на данка селянданка кажете, че като има такова хубаво метро, да започне да се движи с него или на велосипед, а не да харчи народна пара за селския си задник!! В нормалните и развити страни е ТАКА! ОСТАВКА и СЪД на Борисов, ОСТАВКА на каскета ГешеФт!

Ами хубаво е метрото,честито!.Ама хайде да спрем да харчим пари за поредните лъчове и да отделим скоростно пари за водопроводи,които частично ще решат огромния проблем надвиснал над цяла Източна България- липсата на дъждове и напълно опразнени язовири.Които заплашват с водна криза много повече хора от жителите на Перник.

По-скоро големи почитатели на агент винету? Направо сте му фенове.

Софийското метро е много, много хубаво в сравнение с доста метра по света!!!

Пфффф... Глупости! Ходи в Москва, ходи в Лондон, е тва е метро. Нашето е чикиджииска история!

Обикновено метро, народно. Човек може да се възхищава от Московското, Петербургското метро, имам предвид станциите, но и не от софийското , а и другите по света.

Аз пък не съм фен на американското посолство и на паметника на американските летци-убийци на българи в София.

Те американците кога да виждали метро на живо ?? Никога !! Добре че дойдоха в София ,за да се запознаят с осмото чудо на света: Софийското метро!!! Мен обаче ме притеснява друго : Защо го няма Баце лично да пререже лентичката ,да повози Херото и да я нацелува и намачка пред възхитените мисирки ,т.е. репортерки!!! Къде е Баце ? Да не е болен,вдигнал кръвно или му четат новата конституция ,че старата я познава само от картинки ?? Къде е ??

... защо го нямало. Ми той си се изказа: "Когато някой ми заговори за корупция в България, аз му показвам метрото" - какво повече. За какво да идва, да не е 2019? Метрото отдавна е готово с третия си лъч.

Прав е човека, по-голяма корупция от строежа на метрото здраве му кажи. Когато един инфрструктурен обект струва милиарди е много по-лесно да откраднеш 500 милиона.

Протестарите носят ковчези , А Борисов Надежда !

Явно че метрото не се харесва на руското посолство и за това някои продажни души толкова злобно плюят отрова.

... Много бъркаш. Метрото в София ужасно се харесва на руското пасолство. Защо да идват. Те вече си взеха парите.

Може ли такава тапънарско изказване в стил "дебилен бял боклук-американец" да се публикува!?

Отново се налага да търпим лошия български език на Дир. Дори и да не ви е роден, трябва да правите разлика между почитател и привърженик или ентусиаст.

Отличен 6

Какво става безродници? Яд ли ви е? Че хората се радмат и оценяват новите си придобивки? Какво сте построили вие, че да имате право да плюете а? Какво сте направили - освен да тормозите хората? Кои сте вие- че да имате право да плюете всичко и всички? Нардът си каза думата - Браво за метрото и НЕ на анархистите! За всички нормални хора- честито! Тия може и да си ходят - но построеното ще остане! За всички!

Нито подкрепям протестиращите, нито правителството. И двете фракции сте безродници, предатели и ако зависеше от мен щяхте да се радвате да се в затвора.

а вие кои сте за да грабите от всички за да си имат софиянци метро ? крадливи родолюбиви милиционери сеещи злоба и омраза

На паметника на американските летците-убийци на гражданите на България - НЕ! На ББ, пожарникаря-мутра с шкафчето с пачки пари и златни кюлчета - НЕ! И запомни какво казва мутрата за вас, неговите поддръжници- "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме!"

почти колкото тулупа-мутра-главанак-крадец-пунта мара от Банкя. Въобще не ставаш за сериозен разговор. БЕгай да ближеш боко. Може да те нахака в дупарата с 200 - придържам се към "изящнати стилистика" на премиера. АРЕ!

kalinvt

Защо няма никаква международна подкрепа на протеста освен от Сорос ? Защото Бойко Борисов е политик от висша класа, колкото и да го плюете. Той се е подсигурил отвсякъде. САЩ си траят защото първо Сорос е в немилост, второ имат икономически интереси в България , като сделката за Ф16 и бъдещето изграждане на АЕЦ Белене, където ще участват. ЕС също предпочитат Бойко Борисов пред неясната опозиция и особенно БСП и Румен Радев. Не мисля , че има подкрепа даже и от Русия, защото и тя има интерес от Балкански поток и бъдещето изграждане на АЕЦ Белене, където и тя ще има участие. С всички съседи сме в прекрасни отношения, даже и със Северна Македония.

и ? защото борисов се е подсигурил , трябва да живеем в мизерия ? да търпиме идиотщините на всякакви уроди облекли се с власт защото е политик от висша класа ? ами писанието ти е показателно за отношението му към хората които изработват ;политиките ; , просто си същия боклук и затова го възпяваш

kalinvt

"Ние, служителите на Посолството на САЩ, сме големи почитатели на стилната и експедитивна мрежа на метрото в София. Много се радваме, че днес ще бъде открита новата трета линия на метрото. Честито, София - с нетърпение очакваме да пътуваме с него", написаха от посолството.

ама пътувайте колкото си искате и където си искате , това не ме интересува , и защо загрижените американски приятели не обиколят провинцията и градовете с разбитите улици ? защото средствата са заминали за метрото , а това не е реклама за подсигурения от всякъде , винаги сте били лицемери ама намалете малко

Много пиеш.

Мене ми е през дедовия !

Дядоти да ти е казвал курчо

ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ.дОВОЛНИ ЛИ СТЕ????????????

Ето кой седи зад ГЕРБ.

Тънка игра. Все едно казват, че за тях няма значение кой ще ни управлява. Стига да е послушен. И са прави! Едно, все пак, трябва да им признаем - много са образовани и обиграни.

За разлика от руските измамници, които даже в думата са от простак и подмазвач надолу Вижте го володин колко е жалък, как гък не може да каже, без да се огъзи на Путин Вижте го това странно човече пушков Захарова, Жириновски и куп други руски изроди

Тези се държат с вас като с туземци, имат ви за аборигени, а вие се кефите и подмокряте като чуете "мириканци".

Важното е Русия да бъде мачкана и унижавано А в това американците са много добри Ето днес да въвели нови санкции срещу руски предприятия Малко по малко кочината върви към закриване А следват още санкции и за навални Българите сме радостни от това

Тъп Трол ... тук не става дума за американци и руснаци, а за БЪЛГАРИ. Българи без достойнство, без гордост, без самочувствие, без достолепие ... българи - роби, с робски душици. Държат се с вас като с кученца, които ги тупат по главите и им казват "good boy" ...

Нали трябва да им купуваме после газа по примера на самолетите, как няма да са фенове на метрото и баце.

Не знаеш за какво говоря, защото си плиткоумен и неграмотен ганьовец.

Просто нямам намерения да седя и да скролвам 15 минути да ви търся безумните разпри. А ти по-добре пий една чаша вино, пуши една цигара и се успокой, че отровата ще вземе да ти свърши.

Комунистически боклучари, вие не сте ми на нивото, а друг е въпроса че българското племе е много неграмотно. Допуснала съм една грешка в бързината, но това няма значение. Разбра ли бе, протестиращ мърляч? Още ли вярваш в тая прогнила идеология?

За какво говориш, но ми стига "Комунистически боклучари, вие не сте ми на нивото". Ем то нивото ти е точно като на комунистически боклучар, ма!

Овца, която се мисли за крава винаги е поне едно ниво над останалите. Къде сме ние, обикновените хора...

Честито ново метро на плебеите и патрициите. За първите, че ще се придвижват по-бързо до работа и обратно, т.е. по-свежи и отпочинали за работа. За вторите, че трафика ще намалее и няма да трябва да се съобразяваме с първите, да ги търпим, да си губим времето заради тях и да им гледаме старите очукани брички и грозните миризливи тела и муцуни. Да живей!

Мен пък Гешев ме кефи ! Ако и Вие сте на това мнение - натиснете зелено палче !

Няма по-противни хора от "Дай България". Готови са на всякакви простотии, за да ги забележат. Задайте си въпроса Христо Иванов, Мирчев и двадесетината други хубавци от какво се издържат. Те не работят, а по цял ден обикалят из София. .

Поне се видя че са поредните жалки рубладжии в България.

"Почитатели на метрото"!!!! Идиоти с идиоти!!!

Метрото е навсякъде удобство, но важно е с колко е построено и колко е откраднато и дали не е за сметка на качеството. Предвид ремонтните дейностти на Фандъкова и окаяното състояние на улици, тротоари, сгради...трябва да бъде направена финансова проверка. Тази госпожа с миловидната усмивка не е по-малък крадец от съпартийците си!

ТИ ПОЗДРАВЯВАТ С МЕТРО, ОТ ДРАГАН ЦАНКОВ - С 48 ДНЕВЕН МАЙДАН !

Аааа,край, метрото няма да ползвам вече.

Това не е нормално! Никъде в световната практика на дипломацията няма подобни смешни действия! Явно ни смятат за прости и си правят експеримент как реагират аборигени на подобни неща!

Написалите минуси явно са специалисти в областта на дипломацията. Да кажат къде посолствата си позволяват да коментират вътрешни работи!

Браво на Фандъкова! Като си помисля,че "дай България" и ДСБ гласуваха заедно с ДПС и БСП в полза на Мая-чушкопека,ме е срам че толкова години им давах гласа си.

ТРОЛ СИ!

По-добре трол, отколкото като теб.

Защо да съм,не е ли вярно че Дай България и Радан гласуваха в полза на Маяма? А сега Радан играе с Милиончева на европейско ниво.Големият плюс на тези "Протести" е че се видях Рубладжиите в България.

Нали от Факултето гласуваха за нея!!!И тази благовидна женица не се налапа!!!

Трол

За първи Борисов няма да реже лентата на нова линия на метрото. Пожела успех през видео връзка!

Метрото наистина си е много хубава придобивка и преди половин час беше учудващо за мен полупразно. Много сигурно пак ще плюят по кмета и строителите с измислени претенции, но въпреки това ще го ползват. Честито съграждани и гости на София.

Комунистически утрепки, няма смисъл да коментирате американците–вие сте много под тяхното ниво. Гледайте си жалкия протест, който вече изгуби всякакъв смисъл.

Научи се първо да пишеш правилно! Аман от прости!!!

родна, жалка си. Научи се първо да пишеш на български. Заради такива като теб губи смисъл, МЪРЛО !!

Американците ни дадоха на циганите, но някои сте толкова жалки лизачи и лизачки, че дори не можете да го разберете. Смотани чуждопоклонници.

пише се Отрепка...с О...не с У...Простолюдието-много неграмотно...Пък и простотията му нараства в геометрична прогресия...

Неграмотен трол.

Диана, много ниско самочувствие, защо така? Аз не мисля, че сме под американското ниво, защото къщата на село е доста по стара от тяхната държава. Мисля, че и протеста ни е доста по цивилизован, ние не грабим, не палим, не унищожаваме паметници на културата, не мразим цяла една раса.