17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пък кво се страхува че ще го проверяват ако е чист? Явно не му е толкова чиста работата щом го е страх от проверки!!!

Царят е гол !

Соросовите демократи като се спънаха в Тръмп и видяха че удариха на камък взеха да търсят под вола теле за да намерят причина да искат импийчмънт и най вече да ударят бизнеса му като разкриват финансови детайли.Има си данъчна служба, ако има нарушение тя ще си движи обвиненията.Не случайно искането го прави афроамериканец демократ, които мразят Тръмп защото ги накара да работят вместо десетилетия да стоят на помощи, а съдията е демократ-индиец, назначен от Обама, те мразят Тръмп заради миграционната политика като иска да се спрат визите за братя и сестри които при мексиканци и индийци са по 6-10 и с домочадието е нещо кошмарно. Либерастодемократите съсипаха света и са нещо безумно, Тръмп е единствения който им се опъва.

явно не си наясно как работи либерастодемократската схема, затова и си имате мутра да ви управлява 10г, а когато такъв ви управлява няма как да сте добре. Има кой да проверява данъчните декларации, а тези другари имат други цели, защо искат да сменят данъчните и те да проверяват, как за всички тях се проверяват от данъчните само за Тръмп да се проверят лично от демократите, от опозицията, нещо да чатваш???

Продължавай да вярваш, че Тръмп е свестен и Сорос плаща, за да го свали. :))) Земята е плоска, 11.9 е вътрешна работа, америкацните не са стъпвали на луната и бойко не е руска кукла. :) Не, опозицията, а една комисия, която в момента се оглавява от опозицията, защото опозцията спечели едни избори иска да ги види, не да ги проверява. :)) Чатваш ли? Точно като ония доклад дето изцяло го оневинява, но не искат да го покажат на една комисия, която има право да го види. Нищо, следващия президент, който ще е демократ, така ще ви го върне, че САЩ може и да станат дори нормална държава.

Да, бе, да, Тръмп е сълза от сърна. Толкова е чист. Всички други са маскари, ама той е точен... Говори ми. :))

а защо либерастодемократите искат другите просто да се проверяват, а Тръмп да го гледат под лупа и пак нищо не откривате, ама пак ровите просто да го саботирате, ама ние трева не пасем, а стой си там при либерасткото стадо,кой го нтересува либерастките ти тъпни.

да, те не искат да "проверяват", защото нямат това право и затова търсят подставени лица и начини да заобикалят закона да се докопат до документи, които им трябват със съвсем друга цел - например да сринат бизнеса ти, първо целят финансови удари към противника.А демократите на сащ като управляват цяла европа - 28 държави с 500 млн не виждам да сте цъфнали и вързали а сте просто бананови републики, да захранвате демократите в сащ. Грешката на Тръмп е че не ви изчисти, а трябва да е хирург да чисти до дъно иначе скоро ще се появите като метастази,маме'нцето ви соросоидно.

Бау, мяу, кукуригу и накрая пак мантрите за либерастия и Сорос + псувни... големи аргументи, няма що. На твоя кумир Тръмп хич не му е чиста работата и затова бяга като дявол от тамян да не му проверят финансите. Но няма къде да избяга, като е решил да става президент трябва всичко да му чисто и наред поне с финансите. Айде за морала може и да си затворим очите. Те, американците по принцип са големи моралисти на думи, а на дела - важното е да не ги хванат и да не ги изложат на показ по медиите. Иначе всички са развратни, нж тайно, аза пред хората ходят на църква, кръстят се и четат морал на околните. А за Тръмп, най-вероятно ще му изкарат всички кирливи ризи като на Ричард Никсън и е чао, 2-ри мандат през крив макарон. И така трябва за всеки, който е сгазил лука. За президентите не трябва да се правят изключения. Все пак това е САЩ, не е България или примерно Русия.

пак фалшиви заглавия, типично за дира, никой не иска проверка, защото тя се прави от данъчните и те не са установили нарушения, а искат информацията от данъчните декларации, и съда-демократ назначен от обама, реши да им се даде. А тази информация разбира се е ясно да се използва от демократите за да навредят на бизнеса..

разбира се че е точен в сравнение с либерастодемократите които са си престъпници или с бушистите в републиканската партия. А ти нали си имаш демократи да те управляват какво го мислиш тръмп, яд ли те е че победи килъри, глей си себе си щом си добре с либерастите.