Американският Конгрес прие нов закон, защитаващ еднополовите бракове

Мярката ще влезе в сила, след като бъде подписана от президента Джо Байдън, който се ангажира да направи това незабавно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесен ден за световната демокрация !!! Ще отвориме работа на тия с чалмите.

Как сте неандерталчета-консерваторчета, пикаете ли газ? Нали щяхте да имате мнозинство в сената, какво стана? Оп, даже и да бяхте имали, гледам половината републиканци гласували ЗА, май и с мнозинство нямаше да стане хахахахаха

Как е баце търсиш ли си ебач :)

Тези бракове/връзки не създават деца - трябва да се намали населението, трябва.

Браво, то в САЩ и западна Европа само гейове. Те също имат права, плюс това те командват. Да им е сладко.

До тези, които още не са чули: има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Еднополвите връзки и бракове са незаконни по Божиите закони. Бог е създал два пола точка всичко останоло е смешно ...Това , че група биологични отпадъци се опитват да ги узаконян нищо не значи. Сащ-исаните жалкарници не са фактор за нищо...

То и сексът преди брака е против божиите закони, ама кой го е грижа...

А какво е секс?

следВАЩАТА СТЪПКА Е ДА ЗАБРАНЯТ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ МЪЖЕ И ЖЕНИ . НАПРЕД КЪМ СВЕТЛОТО ПЕДЕРАСТКО БЪДЕЩЕ ...... ИДИОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ . ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ .

я колко хомо на тая снимка мале мале и тия пе.еруги ни дават акъл за димукрация

СКОРО И ПРИ НАС ТАКЪВ ПОЗОРЕН ЗАКОН.

Ами... педераси сър, както и всякакви други ЛГБТИ+ сбърканяци....

Вижте изродите от снимката ,ей такива дърпат конците на продажниците от нпо-тата в България !

Соросопийските тролове са се подмокрили анално от кеф.

Рада Дълбоката и ДБ ще правят мазен купон днес.

Тази страна стана мерзост пред Бог. Ще сърбат, каквото надробиха.

мерзост! Спомнете си как е създадена! Пристигнали са англосаксите и са избили всички местни. Държали са се като ужасна епидемия изтребвайки коренното население. А сега си спомнете кога след това не са се държали така! Винаги са били зараза. Където и да стъпят, трева не никне след тях!

Какво може да се каже за морала на една държава в която ПЕДЕРАСТИЯТА Е НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ.

СЕДВАЩАТА СТЪПКА,ДА ЗАБРАНЯТ-ДВУПОЛОВИТЕ! ИЗВРАТЕНЯЦИ!

въъъъъй ква думикрация бе....и какво им има на педалбраковете че трябва да се зашитатават....по-важни ли са от другите... В какво се изразява защитата..

В това, че сега няма да могат да ги забранят се изразява защитата. Гейовете, ще могат да сключват брак. Това пък по някакъв начин ти пречи на тебе, не знам. Единственото за което мога да се сетя е, че завиждаш. Те с мъже, а ти страдаш с жена... п.п. Не, не са по специални. Точно същите като другите и затова получават защита. За да останат като другите.

Кво написа ти, ма?!

да си го тургат, ако щат в носа, ама може ли по дискретно, моля!!! То не са паради, то не са демонстрации.... И най страшното - все по често се говори за секс с деца, за осиновяване на деца, което е основната им цел, да можели да осиновяват. Абе женете си, направете си и си ги гледайте! Ама не можете. Защо? Защото е против природата!!! Дали схвана какво казах? Против природата е! Дори да не признавате бог, защото действате против божиите правила, против естествените природни закони е! Еднополови са само някакви плужеци. Те се и размножават сами в себе си. Хайде да ви видим вас!

Браво на Американският Конгрес!

Прав си Коки. Обичам те, твой Кико.

От кой ще ги пазят еднополовите бракове? ... От двуполовите ли? ... Ще ги пазят от Христо, Сатаната си ги е заплюл!

Аз съм преуспял Американец ям хамбургер за 15 долара и пия кола за 5 долара, красивия ми живот на заем е субсидиран със напечатани и оцапани с кръв пари.Аз съм Америка за България и продавам България.аз съм кирето, корнелия и сина й, аз съм дъщерята н Бойко, аз съм много други, "преуспели", изучени да крадат и да продават млади хора, аз съм кръвта в Груьия, Виетнам иЛибия. Аз съм кръвта от гражданската война в колумбия, аз съм панама и пиночет, аз съм убитите 100000 украински руснаци

ЕВАЛА!!!! АФЕРИМ!!!! ОТЛИЧНО БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ, НИЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ!!! ХАААААААААААААААААААААААААААААААА ХААААААААААААААААААААААААААА

Следващата стъпка е да ги правят задължителни.

Най-накрая да имаш оправдание ли? А можеш още сега просто да си честен със себе си и да си признаеш.

Тия откачени американски перверзници се чудят каква дивотия да измислят. Защото имат прекалено много пари, малко проблеми и са големи ТЪПАЦИ!

Боже, какво лицемерно благородство.

Сега вече САЩ ще могат да си избират Национален педераст на годината, Национална лесбийка на годината и подобни!

Това определено е най-важната тема в наши дни,която да се обсъжда от англо-саксонските сатанисти.

САЩ е боклук и Бака с Помия.. Американския президент- Джон Фицджералд Кенеди приказвал СРЕЩУ руснаците, а пуснал негрите- маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ. Затова и американците са го убили него, а също и африканския ШПИОНИН-Мартин Лутър Кинг. .. Негрите в САЩ ги е страх и НЕ приказват за това.. Дори КРИЕХА причината, защо са ги убили- тия двамата и правеха ЛЪЖЛИВИ филми за тях. Всеки в САЩ и в Европа, трябва да знае ЗАЩО са убили Кенеди- щото е Предател като Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри.. Хем и ще се оправят проблемите и за Русия...

Болни хора

Kalin

Явно там не ходят на училище.ЕНаче щяха да знаят че от еднополови нищо не се ражда.Та квато им нацията такива са им и законите.

Та к'вато им нацията такива са им и законите. Нацията им е САТАНИНСКА и законите са сатанински. Битие 1 глава ... 27 И създаде Бог человека по образу своему, по образу Божию създаде го: мъжки и женски пол ги създаде. 28 И благослови ги Бог, и рече им: Плодете се и множете се, и напълнете земята, и обладайте я; и владейте над рибите морски, и над птиците небесни, и над всяко животно което се движи по земята.

Внимаеайте, какво пишете, че Гешев може да ви арестува за хомофобия... Прокуратурата вече защитава ненормалните от нормалните...

Браво на Америка. Доказаха че са обратни и сбъркани.Пълни педали.Да раждат деца от тези бракове.Интересно как ще ги заченан.При бракосъчетанието кой ще е булката и кой младоженеца. Сбърканяци.

Sm3hurk0

Булка под наем, а за мъжката работа- търсят се не ваксинирани !

Тази държава заслужава да си поддържа населението само от гейове и лесбийки! Без право на инвитро - иначе нарушават закона за еднополовост на семейстовто! И дано се разпаднат бързо! :-)

тотално изплиска легена. Не оскотяване, това си е лоботомия. Я си карай новия внос 20 годишна кола, яж си сиренето направено от вода и недей много да знаеш. Когато резултатите говорят е време и Ганьо да млъкне.

от Америка няма!

Веднага ти цъкам минус. Съжалявам, че имам право само на един глас.

Нищо, ние пък на теб можем да нацвъкаме хиляди минуси. Хау!

Америка наистина е една велика държава. Страна на равноправието, всички там са равни независимо от възраст, пол, етническа принадлежност, религия и цвят на кожата. А ОТСЕГА НАТАТЪК всички ще имат равни права независимо от тяхната сексуална ориентация. Един гей ще има същите права и същия авторитет в обществото както един хетеросексуален. И контактите на мъже с жени няма да бъдат нещо повече или по-привилегировани в сравнение с контактите между двама мъже. И в двата случая става въпрос за любов между двама човека. Това наистина е една свободна, демократична страна. Еталон за демокрация по света. Пример за подражание и на нас българите.

Тази държава заслужава да си поддържа населението само от гейове и лесбийки! Без право на инвитро - иначе нарушават закона за еднополовост на семейстовто! И дано се разпаднат бързо! :-)

Последни акт на отчаяние на либерастката партия, а.к.а. демократична, в Кравария. От 18 януари Конгресът ще се контролира от републиканците, които ще сведатда минимумпедерастките извращения и военните субсидии за наркомана от Киев.

Якооо.

пожелавам на всеки козяк децата му да се възползват от този закон, но извън България!

НАСТАНАХА ГОДИНИ ДА СЕ Е.БЪТ БЛИЗКИ И РОДНИНИ

Няма лошо! Сексът е върховно удоволствие, независимо с кого.

Само не си изнасяйте ценностите! Дръжте си ги там и се съдете колкото искате! Но това щастие не ни го пробутвайте!

ще узаконят и педофилията.....да им имам ценностната система на тези педофили!

И ИНЦЕСТА

идва с яденето на извратеняците

И тия педали ми говорят за ценности е.. Х ги в боклуците

САЩ е боклук и Бака с Помия.. Американския президент- Джон Фицджералд Кенеди приказвал СРЕЩУ руснаците, а пуснал негрите- маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ. Затова и американците са го убили него, а също и африканския ШПИОНИН-Мартин Лутър Кинг. .. Негрите в САЩ ги е страх и НЕ приказват за това.. Дори КРИЕХА причината, защо са ги убили- тия двамата и правеха ЛЪЖЛИВИ филми за тях. Всеки в САЩ и в Европа, трябва да знае ЗАЩО са убили Кенеди- щото е Предател като Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри.. Хем и ще се оправят проблемите и за Русия...

Баба Пелоси прокара пътя на младото поколение. Евала, Пелоси! Голямо поредно падение.

Най-големият жалкар и неможач Ганьо седнал да коментира САЩ. Леле тоя мръсен въздух, беднотия и скапана храна до къде водят.

Над 42 000 000 са хората много под прага за бедност. Пълно с бездомни. Хора които не могат да си позволят елементарна медицинска помощ. Гмо хани. Разпадаща се инфраструктура. Още имат проблем с питейната вода.... Ама тролчо мисли, че ядем доматите с колците.

мияча на кенефи и чинии да мълчи и да први свирки на негрите

Ха ха, дебилски народ живее в тази държава сащ, явно нямт други проблеми щом с го докарли дотм да се грижт за извращенията на гейове и лесбийки! Иначе всичките тези на снимкта са много набожни...

Набожни - Да, ама на Кой Бог имаш Предвид се Молят?! Молох и Бафомет - нали?! все пак са ЮдеюСемити!

ги привличат за гласоподаватели, защото в Америка едно 70% са педераси и лесбийки....изроди

абе с кво си го миете след сладка жендр любов, че да не мирише на ако?!

Пребройте ЮдеюСемитите на Снимката! това ли са Американците?!

Ужас, джендърите превземат..:Много длаби тея хетеро бе…

а е Колония на ЮдеюСемитите, Американците са Поробен Народ!