Американските военни започнаха изтеглянето от Сирия

Телевизия Си Ен Ен съобщи първа за изтеглянето на техника, без да уточнява какво точно съдържа каргото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Донесли свободата и демокрацията на тази древна земя с чувство за изпълнен дълг доблестните войни на демокрацията се прибират у дома, за да се подготвят за следващата мисия където ги призове гласът на демокрацията

Наборе Браво. Мазно мазно та чак протече. Заработи не само за баничка, ами дори можеш да добавиш и боза.

....Изтеглят се но от къде от североисточно Сирия, що не се истегляд от югоисточна където са петролните и газови полета, путлериските наемници блядовете/вагнеровци се опитаха да ги превземат и видяхме какво се случи над 300 парчета дадоха фира...така че споко... Сирия се превръща в тресавище в което яко е затънал кремълският гном, иранската чалма, а сега и турчина нагазва...така че браво на Тръмп!

Тръмп въпреки натиска и съпротивата на опонентите си в самите САЩ, се стреми и до голяма степен успява, да изпълни предизборните си обещания. Това е нещо, което почти не сме виждали от политици, за български пък изобщо да не говорим! И то продължава да го прави под сериозен натиск. Каквото и да говорят за него и въпреки всички критики, той прави това, което счита, че е най-доброто за страната му, а не за самия него. В това отношение нашите "висшестоящи" могат да се поучават доста! Колко това е добро за България или не, то това е друга тема. Тръмп е Президент на САЩ. Така, че дано доживеем и нашите управници да са управници на България, а не лобисти на САЩ или Русия.

Вярно!Тръмп доказа,че не си поплюва.Особено в Сирия.След като му докладвали за поредната атака с БОВ на Асад срещу цивилни той нареди на два амирикански разрушителя да унищожат сирийската авиобаза,а по късно удари заедно със съюзниците си и лабораториите на диктатора за прошзводство на БОВ!Които трябваше да бъдат унищожени под надзора на руснаците.Но на руснаците не може да се разчита за нищо! Освен тово притисна дебелият лигльо Ким да седне на масата за преговори притискайки Китай да спре помоща си за робовладелският му режим.Добър е Тръмп!Не се поколеба да изтрепе руският спецназ в Сирия маскиран като сирийска армия! За което още веднъж заслужава адмирации и поздравления!

Леко с ракетите, Отворко. Колко от тях стигнаха целта? Тона бе поврат в "непобедимата" САЩ-сана армия. Иначе Мо - ДЕРА - ТОРА, престани да триеш!!!

Наивно човече, добро за демокрацията!вярвай още в приказки!

НЕ на войната! ДА на мира! ДА на работните места! Хибридната война е хибридна, фактите са факти: 2018-а приключи с драматичен скок на заетостта в САЩ с 312 хиляди и със силен ръст на заплатите Растежът на заетостта в САЩ се ускори през декември много по-силно от очакваното, което е знак, че американската икономика все още има значителен потенциал за растеж въпреки засилващите се притеснения за нейно забавяне. Неселскостопанската трудова заетост се увеличи през декември с цели 312 000 работни места при осреднени очаквания на финансовите пазари за доста по-сдържан растеж с около 180 000, показват данни на Министерството на труда. Това представлява най-солидно повишение на заетостта от февруари насам и най-здрав декемврийски ръст от три години насам. В същото време сумарните данни за предходните два месеца претърпяха добра възходяща ревизия с общо 58 000, като тези за октомври бяха ревизирани силно нагоре до 274 000 (от 237 000 предишна оценка), а тези за ноември нагоре до 176 000 (при предишна оценка за растеж със 155 000). В рамките на изминалата година американската икономика успя да генерира цели 2,6 милиона нови работни места след 2,173 милиона през 2017-а година, съобщава Министерството на труда. Това потвърди очакванията, че 2018-а ще се окаже осмата поредна година с растеж на трудовата заетост от най-малко 2 милиона и представяла едва вторият подобен период след предходния през 90-те години на миналия век, при който водещата световна икономика успя да създаде толкова много работни места за по-продължителен период. Солидните данни за декември също така доведоха до нарастване на трудовата заетост в САЩ над психологическата бариера от 150 милиона работещи за пръв път в историята. Нивото на безработица се повиши през декември до 3,9% спрямо 49-годишното ноемврийско дъно от 3,7% (най-ниско ниво на американската безработица от декември 1969 година). Това повишение обаче се дължи на факта, че делът на американците, търсещи работа, или т.нар. "норма на заетост", нарасна в края на миналата година до 63,1% от 62,9% през предходните два месеца, отдалечавайки се от 40-годишното дъно от 62,4%, достигнато през септември 2015 година (най-ниско ниво от 1977 година). През декември в частния сектор на американската икономика бяха разкрити бомбастичните 301 000 хиляди работни места (при очаквания за около 185 000) и след скромните 161 000 през ноември, в държавния сектор бяха назначени 11 хиляди служители, заетостта в промишления сектор се увеличи със солидните 32 000 хиляди, докато новите работни места, разкрити в строителния сектор, нараснаха с 38 000 в резултат и на по-мекото зимно време.... ...Силните декемврийски данни са и доказателство, че при наличието на рекорден брой работещи американци (над 150 милиона) е много малко вероятно да предстои икономически рецесия в рамките на 2019-а година."

Е ДОНИ. А ДЖУЖЕТО НЕКА ГИ ДЪРЖИ НЕГОВИТЕ ТАМ, НЕКА ХАРЧИ... ТВА Е ЦЕЛТА БАЛАМУРНИЦИ ЧЕРВЕНИ, АЙДЕ БЕГАЙТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ ПАЧКИ ОТ БАЛКОНА, АЗ СЪМ МАЙОР ОГУРЦОВ ОТ КГБ И ПРОВЕЖДАМ ТАЙНА АКЦИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ:))))

Мислиш, че си Хитър, но си наивен.Не виждаш в дълбочина причините за това което се случва

РУСКИТЕ ГОСТИ - ОТ БЪЛГАРИЯ - КОГА????

Руските са поканени за постоянно пребиваване в България. Чакаме ги!

А бе гноясал от козяшка сперма мозък, България е окупирана с 4 военни бази от САЩ бе ? Какви руснаци сънуваш ?

Ще се изтеглят и от Европа и от Полша и от България и от Румъния Не могат да поддържат повече 718 военни бази по света

НОГО РАЗМЕЧТАЛСЯ))):

И почвам да бегам, бате...

ТРЪМП НЕ МОЖЕ ДА СМОГНЕ ДА СПРЕ НАПЛИВАЩИТЕ МИГРАНТИ, ИМА ДРУГИ ПРОБЛЕМИ, А ВЪВ ВАЩА РУСИЯ НИКОЙ НЕ Е ЗАПРЯЛ ДА ХОДИ, ДАЖЕ БЯГАТ КОЙ КАКТО МОЖЕХАХАХАХАА

Не схващаш проблема с имигрантите, щото гледаш външното.Виж(ако можеш де) за кого и срещу кого работи наплива на имигранти в САЩ, а и навсякъде другаде.И после крякай

хихихиххихи буахахахахха абе кой е уМрел да ходи пък в твойто гето ФАЩ-освен мексикано -латино и арабо-негро друг няма.Само талибани.

Досега терористите като ги подгонеха и се криеха в американските бази. А сега къде?

Европа

В Тартус. Там има доста терористи

Не става, крепостта-затвор на остров Аруад вече е само туристически обект.

И още: "Администрацията" на бежанския лагер Ар Рукбан (под американски контрол) отказва да преговаря преговори за връщане на бежанците на правителствена територия. Искат да бъдат извозени в Северна Сирия. Разбираемо е, все пак от там Европа е по-близо.

Вън американските окупационни войски и от България! Никой не ги е канил.

ВОЛЕНЧО!

Бяга ли били :-) Чета ви коментарите и ви се чудя на акъла. Не са решили, не са изорали целият Среден Изток за 2 седмици! Никой не може да им се опъне, особено там! Отстъпват, щото са си направили сметката че не им е изгодно...а не че не могат! Вие кво си мислите? Че не могът и Ирак и Афганистан и другите камиларски държави да ги изчистят ли? Разбира се че могът! Но те искат да го направят по един определен и по цивилизован начин. Да накарали местните да ги обичат, да не убиват невини и така нататък. Това са идеи достойни за уважение. Но ако трябва да погледнем чисто от военна гледна точка, могът да размажат този регион ако действат с тежка ръка и без да се правят на цивилизовани. Някой сега ще каже "Глупости говориш, виж Виетнам". Драги ми малоумнико...аз за Виетнамската война знам повече от колкото ти знаеш за твойто минало! И там са се опитвали да се правят на цивилизовани (макар не винаги да се е получавало) а не забравай че тогава не са били толкова опитни колкото са сега...едно нещо за Западняците...те умеят да се учат от грешките си. Като стовари 1 милион войници, 5 хиляди танка, 5-6 хиляди самолета и 10 самолетоносача, и започне да оре без да се съобразява кой виновен и кой не, мислиш ли че ще изгубят? Виж немците кво постигнаха без да се съобразяват с местното население на държавите които окупираха! Е, САЩ е Германия на стероиди!!! Моли се докато ги има да остананат либерали и по чуствителни към кой убиват и за какво, иначе на 2 седмици ще изпепеляват по един Ирак ако решат, и то без ядрени бомби!

Тея 1 млн. войници кои ще ги храни и кои ще плати петрола за 5 хил самолета и 6 хил. танка. Май ще им бъде още по-неизгодно и от сега ?

Ти тва не го мисли. Те парите и ресурсите ги имат. Дали ще искат или не, това е друг въпрос. Но аз това и казвам....не че не могът...просто не искат! Едно е да не искаш, друго е да не можеш!

Много точно казано !!! Само че червените гугунени пачи, няма, немогат и не искат да го разберат.

Чета ти коментара и се чудя на акъла ти.Само това дето си написал:...за Виетнамската война знам повече от колкото ти знаеш за твойто минало! И там са се опитвали да се правят на цивилизовани" Само това стига, да не говорим за другите глупости.

Съгласен че може да звучи малко арогантно. Но тука не е мястото за обширни детайли. По това време, баща ми е бил един от руските съветници във Виетнам. От него знам. Не съм русофоб...все едно да мразя себе си. Но съм реалист. Почти няма сериозни военни в Русия които да си мислят че могът да спечелят конвенционална война със САЩ и НАТО. Дори в ядрената сфера, шансовете ни са 50/50. Само с Китай ни стават към 70/30 в наша полза!

ТРЪМП СЕ РАЗБРА ДАЖЕ С ЖЪЛТИЯ ОТКАЧАЛНИК КИМ, САМО С ДЖУДЖЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ. ЩОТО Е ЛУДО ЗА ВРЪЗВАНЕ...

Засега нещата се движат по плана на Русия, Турция, Иран и Китай.Нека да позволим на САЩ да се оттеглят с чест, че то друго не им остана. Със здраве на всички присъстващи!

Излезе информация за започнали преговори между Сирийските демократични сили(основно кюрди) и Асад. Основните моменти са: -Териториалната цялост на Сирия -Влизане на СДС в редовете на Сирийската арабска армия -нефтените полета

БРАВО на Тръмп! САЩ извадиха късмет с Тръмп. Светът също.

Дано Тръмп да устиска на натиска на финансовите мафии в Щатите, че иначе му е спукана работата. Наистина не сме 1962г, но имайки предвид колко са алчни, а и колко са гадни....

ДОПУСКАТЕ ВРАЖЕСКА РУСКА ПРОПАГАНДА НА САЙТА СИ В УЩЪРБ НА СЪЮЩЗНИЦИТЕ ОТ НАТО! НАЯСНО ЛИ СТЕ С ПРАВНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТОВА.... ПРОКСИ СТЕНИТЕ СЪЩО НЕ СА ДОБРО УКРИТИЕ, ДРАГИ ТРОЛОВЕ... ТАСИ ОПИЧАЙТЕ АКЪЛА... ДА НЕ ВИ ОПЕКАТ МАНГАЛИТЕ ЗАДНИЦИТЕ В ЗАТВОРА...

и бегай в кенефа да чакаш памперса

БЕГАЙ ДА ФЪРЛЯШ ПАЧКИ ОТ БАЛКОНА!

Иди си смени осраните кюлоти, ма!!!!

Ти си много проста ма!

Телевизия Си Ен Ен съобщи без да уточнява, ДИРБГ уточнява: Едни варели с хлор!!!

Досега като САЩ бяха там, пазеха гърба на Раша, ама сега Турция ще и разкаже играта. Ще ги млати като маче у дерек и алкашите ще мълчат, иначе няма да има турски поток, няма покупки на ония кюнци С-400 и ще има нови свалени МиГ-чета и Су-та. А както знаем, турците брулят руските самальоти като меки круши

А бе люлински,пак ли са ти вкарали мангалите гол

Изнасят се, да. Имат опит как се бяга - помнят и Виетнам и Корея. Ак не побързат, може пак да е с хеликоптери от покрива на посолството....

Да се приготвят да напускат и Авганистан, че долара нещо май закъсва и чакат българите да купят Ф- ковчезите им и да им осигурят 4000 работни места както каза Болтън- затова подкрепял Каубойко.

"В региона даже са изпратени допълнителни американски сили, включително стотици морски пехотинци, кораби и авиация с цел гарантиране сигурността на изтегляния персонал. ". ... Е как да не им повярваш че се изтеглят, милите краварчета

РУСКИЯТ ОКУПАТОР - КОГА?????

Неправилен въпрос, колкото и да ти е мъчно:-))

Вероятно са ти се загубили последните 30 години.

Ами свалиха Асад, изгониха руснаците, посадиха демокрацията и вече нямат работа там!

Много бързо бягат тия бе. По бързо отколкото от Виетнам.

АЙДЕ ДЪРПАЙТЕ ПОСЕРКОВЦИИИИИ

1 подготвен за връщане в уса, контейнер с дефектна техника не значи изнасяне

РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ КАК ЩЕ ОПРАВДАВАТ ПРИСЪСТВИЕТО НА РУСКИТЕ ВОЙСКИ ТАМ? А ТОВАРИЩИ?

Както и присъствието на американски в България.

В България са съюзнически войски! България е във NATO и присъствието на войски от съюза е напълно нормално и не влиза в работата на руските тролове

ТУКА Е НАТО, КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ -ЧУПКА! БГ НАРОД ИСКА НАТО И ЕС ПОНЯТНО?

В България не присъства НАТО, а чисто американски войски. Ползата от тях е зиро.

Който е поканен е поканен, който не е поканен да си вдига чукалата и да се маха.

ЗНАЕМ ГО НИЕ РУСКОТО ГОСТУВАНЕ... ТО Е КАТО ТУРСКОТО... ТЕ БЯХА НА ГОСТИ В МНОГО ДЪРЖАВИ, И ДОССЕГА В ПОЛША, ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ МНОГО ГИ ОБИЧАТ...

Руските войски са там по покана на признато от ООН правителство на Сирия. Колкото и да не ти харесва:-))

Довииижданеее!!!

КАКВО ПРАВЯТ РУСКИ ДИВЕРСАНТИ В БГ МЕ ИНТЕРЕСУВА? ТАМ В СИРИЯ НЕ МЕ ЗАСЯГА. НЯКОЙ ДА ВИ Е КАНИЛ?

Ами, поканили сме ги. А ти какво правиш още тук, неканен, не знам. Взимай пример от робовладелеца си.

Смърт за курвите.

руските и проруските

Как се борят срещу ИДИЛ, то каква кръв и пот се лее!! НАТО не изстреля нито една крилата ракета срещу ИДИЛ а срещу правителствената армия на Сирия. Като чете какво пишат журналистите и започва да се пита кое е помощ и кое е война?

Унищожаването на ИД е главно и почти изцяло заслуга на САЩ и коалиция! Рускнаците се бият главно срещу жени и деца.Двойното им поражение в Палмира и многобройните им жертви само доказват неспособноста им да се справят със ИД!

Грипа те е хванал предсрочно, вземай си лекарствата, че вече бълнуваш.

А какво правят САЩ и техните марионетки от ЕС в суверенна държава без разрешение?и как се нарича това в международното право?Нарича се анексия на земя,агресия.тероризъм?!

САЩ са терористи №1 в света,само Русия и Китай могат да ни спасят от терористите.

Че САЩ трепят джихадисти в Сирия,а Басад и Путин трепят главно сирийски цивилни!

'Американските военни започнаха изнасянето от Сирия' Не разбрах какво изнасят??

Щяха да ограбят Сирия,както Ирак и Либия но Русия и Иран и попречиха....

Отлична новина! Колкото по-скоро се изтеглят, толкова по-добре за САР и целия регион!

че на хората им омръзна от вашата "демокрация"...

Бягат като бито псе

Бягат