Американски войници атакуваха производствен цех край Пловдив (видео)

Фабриката е долепена до военното летище в Чешнегирово, където се е извършвало мащабно учение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случват се и такива грешки, но буди недоумение неадекватността на американските войници... Ами като са видели, че има ивилни на учебния полигон, то акцията се прекратява моментално ... Ако утре цивилен им пресече огневта линия на стрелковия полигон, ще го застрелят веднага ли?

голяма излагация :D взели са им страха. Ама що не нахлуят така на Росенец да видим шоу.

мероприятие... кой е дал картата на янките... кой я е направил... това да не са халваджийски тефтери... всичко е записано от... до... най вероянот надявам се през 20121 в компютър дори отделно... сега ако записите са изчезнали ... нали става една още по голяма каша...

Преди половин век американците палуваха из Германия - танкове по автострадите и какво ли не. И немците запонаха да скандират "Янки, гоу хоум"

Да ги извергнем, както казва по друг повод един ПЛЪХ (Мустафааа, нали и това се закле в теб?)! Едно събитие може да се преекспонира, както в АЛФА ТВ или да не съществува, като в БТВ! Грешка, объркахме ... Всъщност голяма закономерност-след посещение в НАП, време бе да се покаже, как се прави "прочистване"(добре, че не допрочистиха НАП). Тук с хумор и игри НАТО БГ-то скопи! Някога една "заблудена ракета", нова яка къща сътвори, Днес дали цеха да не бори, комбинат да построи! У нас грешим адреси, щото сме под чужди интереси. Няма тука извинявай, Друг път свиня не ставай!

Смяяяях - реформи и демутризация на баба ви хвърчилото. Бахти простите комундели.

Янкиии, ГОУ ХУМ, бе! Веднага!!!

Чужда армия на територия, която не е на съответната държава или учебна. Влез така в американското посолство или се разходи с пълно бойно снаражение по поето авеню и виж какво ще стане :) Едно извинявай и решаваме проблемите :)

ТЕ се държат така по целия свят като ГОСПОДАРИ!

"...проучвали дали американски военни ...", поне засега негри в БА нямаме. Не може и на Путин да го препишете, щото и той няма.

Много странно е мълчанието на МВнР, а и на министър председателя. Сякаш нищо не се е случило.

Поредното доказателство че краварите си живеят като на собствена територия без да им дреме че са на чужда земя за което никой не е питал хората.. Ако сме суверенна страна трябва в срок от 24 часа да си дигнат партакешите и повече кракът им да не стъпва тук.

Да се махат тези боклуци нещастни! Какво правят в България?!

Абе.. то ний , търсихме едно пловдивско село ,дето имало 400 кила медицинска Марихуана.Ама Путин ни хакна мозъциете .Бах те Съветски колхозници ..И кво стана .....без малко да умрем за Родината-за нащте Бащи На Нацията....Пандизчий , Простититутки и Мошеници.....Искаме медал за храброст

Нищо не разбирате вий бе, цеха не е бил демократичен, и е имал нужда от демократизиране

Нато допринасяли за стабилност в Европа и се подготвят за бъдещите военни действия срещу Русия. Но каква стабилност осигуряват те след като при предишния Театър над Сърбия ракетите падаха и край София до Горна Баня. А пък да не говорим за американските бонбандировачи които разбомбиха София преди 77г. и тогава в продължение на половин година сееха бомби и смърт на София, Кюстендил, Враца и други населени места убивайки десетки хиляди българи , унищожавайки и техните домове с бомбите си. Не случайно според брокери на недвижими имоти във Варна вече има засилено търсене на бомбоубежища/бункери (нали за нещастие Варна отдавна бе избрана за Командно - Ръководен център на Нато за военните действия в Черно Море срещу Русия. Добрата новина е че американците са обещали да не започват никакви военни действия преди 01.09.2021г.за за да могат местните да съберат малко парички от мижавия си туристически сезон за да могат да платят евентуалната втора такса РЕКЕТ за нова партида виртуални (хартиени) самолети F16. Аз на американските кравари не им вярвам, защото те като нищо биха изрекетирали отново Българско правителство да тегли нов заробващ заем, който ще трябва да връща и внучето на мойта тъща.

бяхаме досаттаъчно "умни" да им обаявим война, кво очакваш да стане... руските колхозници дойдоха и ни окупираха без да смеим обявили война... напротив изненадващо ... после преврат и коуминистески дивотии.... довели до нашия крах покрай техния...

мустафата ко измуча по въпроса? или за мустафа булгар булгар Ганьо е поредния скот и бездумен добитък без право на глас. ббаахаха

Нищо няма да стане. Заради такива "случки" на други места по света наглите американци си приеха закон, че никой и никъде не може да съди техни хора а само те могат да си ги съдят. И налагат на целия свят да се съобразяват с този закон. А те реално не ги съдят. Ако не вярвате проверете какво стана с жената на американския дипломат дето прегази момче в Англия, позова се на имунитет пред полицията и избяга в щатите. Да ви кажа - нищо. Даже не са повдигали обвинение.

Мани,мани и тия американци са едни воиници,да си паднеш от смях !! Да сбъркаш и да влезеш в сграда залепена за поделението ти .И ти до сега да не си я виждал . Тия ми заприличаха на нашите барети,които сбъркаха входа и потрошиха апартамента на невинни хорица.

Не, това просто не е истина! Щеше да е смешно, ако не беше трагично! Американски рейнджъри в стил нацепен батка! Поне някаква извинение да е имало? Или те са над тези неща, как ще се извиняват за золумите си?

Те са наши окупатори и колонизатори и като такива не дължат извинения на робите си...Окупирали са родината ни с военни бази, които ползват безплатно и за благодарност ни насочват автомати, нахлувайки из частните ни имоти. Трябвало е нашенците да ходят въоръжени на работа в селото и когато им нахлуят дебилните "рейнджъри" да им пръснат празните тикви, както е по тяхните закони. Защото според нашите могат да реагират само с автомати и те, и да внимават да не превишават пределите на неизбежната отбрана. С други думи да се оставят да ги гръмнат.

ИЗВИНЕНИЕ... което ако се окаже, че са им дали грешна карта българските колеги, дори не го дължат те....

Брех, брех, колко се е разгневил на американците червеното фирмаджииче! Даже ще ги съди, педераса!

Кат ти дойдат на крака у вас с насочени автомати и нахлуят изневиделица, ти ако искаш и гъза си им дай... Тези заслужават най-малкото съд. Само с извинение няма да стане, макар и такова все още да няма... Нали са ни господари, а ние техни колониални роби... Преживеният стрес от хората, никой не може да заличи. Ще насочват автоматите си към народа ни, боклуци долни. А ти си още по-голям боклук и подлога, щом не ти пука за българите...

и защо трябва да е 'червен' ве олигофрен? веднага трябва да свържеш новината с тъпата американска пропаганда, че който не харесва американските военни е "червен комунист", нали? бати идиотите бати промитите мозъци, не е истина

Добре, че не са попаднали в Коиловци, че и те щяха да ядат пердах, както франсетата преди десетина години!..

То добре, че поне там още се срещат смели българи, а не изнежени джендъри... Стана сто пъти да се споменават тия хора...

Може ли само някой филолог да ми обясни КПД е "респектираха" в този контекст и не е ли по-правилно, по-грамотно и по-смислено да се каже "стреснаха"? Ама явно журналята все по-често забравят българското шпрахе...

То пък щото "стреснаха" е много удачно за случая ? Това си е много силен стрес, няколко непознати, облечени във военни униформи да нахлуят в частен имот и да насочат автомати в лицата на работниците. Ти може да си се стреснал от новината, но потърпевшите са били много уплашени и вероятно още сънуват и ще сънуват кошмари. Всички знаем силният стрес до какви страшни болести води... За някои пък олигофрени ситуацията дори е смешна. Ама ако те бяха на мястото на работниците едва ли щеше да им е до смях... Щяха да напълнят гащите, със сигурност. От място Сулю е много безстрашен, знаем.

Изпускаш смисъла.

Нали знаеш какъв е преводът на respect? Кое е уважителното в случая? Било си е чист страх и стрес. Но за хора, които употребяват "уважение" и "респект" в едно изречение, една след друга, уж за по-голяма тежест (визирам вероятно и теб), е нещо нормално да не обръщат внимание на смисловия абсурд, който се поличава впоследствие.

Руски войници никога след втората световна не си си позволявали да се шляят из България. Чикиджиите от герб докараха нещата до там, да се разпищолват краварите като у дома си. Вън американските милитаристи! Бе ний българска армия намаме ли?!

Така е, прав си, дорогой Гость! Красноармейците никъде не ходеха да мародерстват и да насилват българските жени. Българите сами им носехме ценностите си, а жените ни сами са отивали в красноармейските казарми, за да заработят братска обич и внимание! Идиот ли си или да?! В БНА съветските комисари бяха до края на 1990 година включително! А след това, полулегално-полунелегално, до влизането ни в НАТО! Точно в България скриха част от ракетите и ядрените БГ, които по договора със САЩ трябваше да бъдат унищожени.

Абсолютно вярно! Все още има живи офицери от времето на БНА. Институцията "съветник" или по-скоро реален командващ, бе запазена до последно в БНА. Имаше ги по щат във всички съединения на БНА и по-горни щабове и управения (РУ на ГЩ, ГлПУНА и т.н.). Всичко ставаше само след тяхна санкция и "съвет".

Прибягването до лъжи подсказва безпомощност! Няма кой да ти се върже на неистините, доста от нас помнят как беше. А новите господари налитат на всичко. И ти имаш шанс! Дерзай!

Както сега България се управлява от американското посолство, нали?

Дали ти става весело, не зная. Май по-скоро е обратното! За институцията "съветник в БНА" е писано много. Бяха в БНА до последно!!! Разбирам, че на вас, хибридчиците-комунета не са ви приятни тези факти, но... пред фактите и боговете се смълчават! А колкото до издевателствата на красноармейците-асвабадители... И тук фактите са неопровержими - писмото на др. Георги Димитров до Сталин, в което моли за малко милост! Факти са това, товаришч Дрогарьо, ФАКТИ!

Ей, недейте да лъжете долни боклуци ! Все още помним какво беше преди... Любимите ви американски дебили си разиграват коня у нас като в подопечна колония. Докато ние чакаме по опашки и търпим унижения за безценна виза у тях да идем с парите си на екскурзия за 10 дни...И докато те изнасят бг капитали и се самонастаниха като окупатори, направи си военни бази и ги ползват безплатно, "пазейки" ни от ...и те не знаят от кой. Ма то като гледам от тях си трябва да ни пазят. Или по точно някой друг да ни пази от автоматите им. Дано утре към кухите ви кратуни насочат автоматите си тия боклуци ! Боклуци подкрепят други боклуци. Как само се привличат себеподобните. Лъжци долни !!! Как не ви заболяха джендърските устенца от толкова гнусни лъжи, бе ?!

Ми вярно, яяяя! Виж си само минусите на лъжите, които си ни изсрал... Гнусни и подли, лъжливи отрепки !!! Жалки картинки !

Минусите ли?... Хахахахаха! Бе, ти мен, за идиот и глупак ли ме вземаш бе, ватна отрепко? Мръсни, гадни, продажни комунета! Аз пиша от първо лице бе тъпунгер хибриден. Или разчиташ, че хората имат къса памет? Гьобелс сигурно е получил втора смърт, четейки наглите ви лъжи и манипулации! Учудвоща е наглостта, която проявявате и липсата на каквато и да е съвест и честност у вас. Ама къде ти у комуноблшевици честност, почтеност и съвест?...

Егати и войниците! Тия едва ходят,тръгнали като на разходка...

Ма как, бе ?! Та те са ни окупирали и ще ни пазят от...Русия. Недай си Боже !!! Те от себе си не могат да ни опазят... Ма какво друго да чакаш от дебилни джендъри, плъзнали по света с проклетите си военни бази и уродливата си "демокрация". Никой ги не ще, ама те са нагли и нахални. Наскоро имаше проучване в Европа дали европейците се страхуват от Русия и резултатите бяха отчайващи за либерадтката пасмина. Много нисък процент олигофрени ги беше страх от Русия и над 50 % смятаха, че демокрацията е застрашена от ФАЩ. В Германия например процентът беше 75 % страхуващи се от ФАЩ... А смятайте какви са реалните резултати, щом такива са посмяли да ни изнесат... Сигурно1% на 99 %...

Където са стъпили фашистките окупатори, държава няма. Даже няма нужда да давам примери. Държава, държавност и държавници на тая територия е имало, само от 1944-1989 година.

И къде ги видя фашистите бе тъпак русофилистичен? Фашизма е движение в Италия от 1919 до 1945 г. Между другото тъпако, основоположникът на фашизма е Бенито Мусолини, който преди това е член на социалистическата партия на Италия, т.е. фашизма възниква върху основите на социализма!

Има се предвид днешният неолиберал-фашизъм, чийто ярък представител е ФАЩ. ФАЩ= фашистки американски щати, навсякъде мразени и презирани, но те са нагли и нахални, безочливи и болни мозъци. Единствените, които са използвали атомни бомби над мирно население, а днес учат целия свят на уродливата си "демокрация", като го окупират с проклетите си военни си бази... Гнусни дебили ! Сега стана ли ти вече ясно ?

"Седал! Седал" му били викали.... :-)))))))))

Собственикът на цеха трябва да почерпи за рекламата, която са му направили. Сидеров пък банкет трябва да вдигне. Ето и за него повод ,да си дрънка простотиите. Днес отива да освободи цеха от "окупацията".

"влизат в цеха за нестандартно оборудване на рафинерии за олио" Търсили ли са оборудване,за двойно предназначение! Учението е наблизо и няма как ,да не проверят,ама защо по този начин!? Коментар от нашата армия,или там каквото е останало от нея!

Търсели са провокация. Нищо повече.

Вероятно са имали информация, че там се произвежда атомна бомба.

Имали са епруветки с химическото оръжие на Саддам.

Все ще скалъпят някоя опашата лъжа каква информация и за какво са имали... Та те са световните лъжци !!! Може и извнземни да са дирили?! Всичко е възможно. Колко му е да си оправдаят престъпното поведение с поредна лъжа ?!

Абе нали сме съюзници в НАТО? Щом американски войници могат да си правят учения в Българиям да нахлуват в частни предприятия и да заплашват граждани с оръжие, да направим и ние едно учение на българската армия някъде в САЩ и да изпоарестуваме цивилни граждани там, а? Аааа, няма да може, нали? Посланик Мустафа да не се крие като мишка, а веднага да излезе да се извинява и да дава обяснения! Това е грандиозен международен скандал!

Населението на територията ,която някога е носила гордо името България ,да свиква с такива мероприятия.Новите господари ,нагло и безпардонно показват на туземното население къде му е мястото.Трябва да се отбележи ,че потърпевшите трябва да са изключително доволни ,че не са с черна калъфка от възглавница нахлупена на глава ,а след това да са набутани в някой "чинук" и откарани в неизвестна посока.Просто тези войници показват ,че не сме и колония ,а някаква територия ,на която могат да си правят каквото си искат.Просто това са демократично ,еврогески,североатлантически неолиберални ценности.А Херо ще обяснява ,че това е една шегичка съгласувана с всички инстанции и кмета на Пловдив

Това е положението! Има една приказка - щом сме си дали гъза под наем ме търпим! Само, че ние сме си го дали на всичко отгоре безплатно.

По-скоро ни го дадоха.Къде е онзи лигльо Пасито ,който се сополявеше под знамето на Алианса

Икономиката на ФАЩ се срива и нямат средства да плащат на армията,затова тренират окупиране на частни бизнеси и самофинансиране,много са хитри КРАВАРИТЕ но са забравили че са в БУЛГАРИСТАН и фирмите са фалирали.

Американския окупатор трябва да бъде мачкан дори и на снимка да го видиш.

Принтирай снимката и мачкаййй.

Защо се хабиш

Почвай

Голям късмет са извадили американските войници, че Сидеров не е бил там. хахаха

Пак че не са влезли при бай Петко, че да ги запука с чифтето.

Ама не разбраха ли вече, че google maps в България не работи коректно. Както и всичко останало всъщност!

Руските войници ако изгледат тази блестяща акция на великата американска армия, ще измлат от смях.

Те и на вагнеровци им беше смешно ама се озъбиха

Американските войници са най-добри в снимането на смешни клипчета за ТИК ТОК и го доказват с поредния епизод - Обезвреждане на склад пълен с бедни български талибани работещи незаконно без разрешение от ДЕМЕНЦИЯТА БАЙДЪН.

1. БГ е окупирана като Гърция. 2. Послание към Русия че вече тук в БГ ти не си валиден и не си желан. 3. Всяка страна да внимава, защото всичко ни е позволено.

Тя половината Европа е окупирана, не само Гърция. Свободни са само две държави, Беларус и Русия.

Какво ти е позволено бе ДЖЕНДЪР,да умреш гладен и мизерен в изчезващата си родина,която няма ни армия а е окупирана от ФАЩ.

Тази американска армия е съставена от гейове и навярно са търсили усамотение в някоя сграда да смажат пушките на противника явно български млади новобранци.

Ееее,много са тъпи тези американски войници.Станаха за смят по целия свят.Ако такава е цялата американска армия трябва много да ги е страх от руснаците.

Аз за такава акция не знам, но ще си измисля

Много остри коментари оставяте. Когато един човек е тъп та вдлъбнат, и не става дори за шофьор на такси в малък провинциален град, той постъпва в армията. Достатъчно е да чуете аудиото от "секретния" филм, който публикува WikiLeaks – с убийството на цивилните и журналистите в Багдад – за да се убедите какви полу-малоумни идиоти са американските кашици, пилоти, и танкисти... https://collateralmurder.wikileaks.org/ Не може да им се сърдим, хората са мозъчно изостанали. Имайте милост, те не са виновни че са инвалиди.

А какво мисли по въпроса Главнокомандващият на армията?!

Трябва както по соц време да се активизират доносниците, да се открият законспирираните врагове на народа (руските тролове) и да се изпратят в урановите мини!

Лесно е, враговете на народа в момента управляват България, но с помощта на братска Русия ще ги пратим в урановите мини, щом желаеш.

Всички нормални, истински българи, трябва дружно да изритаме от България, американските окупатори и техните подлоги.

Никога няма да разберат, че са луди

Може би си прав. Само луд човек може да плещи за Русия, че е освободителка

Деби, два пъти ни е освобождавала братска Русия, скоро и за трети път.

Като са я изнасиили десетте руски натрапника, си се пръкнал ти И щото са били пияни, затова си луд

Американските империалисти от Виетнам не са яли бой и се имат за непобедими. Вън американския окупатор от родината ни България.

Не разбирам къде да се чудя. Световно известен факт е, че във всяка армия влиза основно утайката на обществото. Руснаците са първенци. Тези момчета са имали заповед и са я изпълнили.

Тази грешка е нещо нормално и всекидневно за американските дебили. Що погребения и сватби унищожиха в Ирак и Афганистан, добре, че при нас все още няма жертви на ,,приятелския" (неприятелски) им огън.

Трябвало е Наско да ги разстреля на място... Game over!