Американски учени откриха доказателства, че SARS-CoV-2 е по-скоро човешко творение

Фактически в целия клас коронавируси в естествена среда никога не е била наблюдавана такава комбинация CGG-CGG, обясняват специалистите

Обратно в новината

Коментари - Американски учени откриха доказателства, че SARS-CoV-2 е по-скоро човешко творение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва нов Нюрнбергски процес за създателите на тази свинщина ,която еба мамата на целия свят.Тези изроди заслужават само и единствено смъртни присъди.

Каквато и да е истината, факт е, че китайчетата доста дълго са си помълчали за вируса, заради което трябва да бъдат сериозно санкционирани, да си знаят за следващият път, че такива неща не се укриват!

Вируси се разработват и в САЩ и в Русия и със Франция и Англия но само Китайците изпуснаха вируса поради некадърност . да плащат на всички народи мръсните жълти изруди

откриха топлата вода

всички знаем какво е - творение на чичо Бил и сие изработено във Форт Детрик и Ухан

Ми то това и ние, без да сме капацитет, го твърдяхме отдавна. Те да не ядат прилепи от вчера...Точно био оръжие, създавано в лаборатория. Злото има човешко лице. Природата не е способна на подобна мерзост.

... други казват, че е произведен във военна лаборатория, намираща се в секретен руски град, северозападен Сибир.

Другаре, това е! Не само че тази последователност не може да я роди майката природа, ами ипонякога се използва за обозначаване на начало на изкуствен ДНК-инсърт от друг вирус/бактерия/организъм! Любимия ви братски китай току що умря прав! Палете свещички!

ЩОМ НЕ ДОПУСКАТ ЧУЖДИ РАЗСЛЕДВАЩИ ДО ИНСТИТУТА, ЗНАЧИ РАБОТАТА Е ЯСНА. КАКТО КАЗАХА ОТ WSJ СЕГА МОЖЕ И ДА Е ИЗПУСНАТА, СЛЕДВАЩИЯ ЩЕ Е ОРЪЖИЕ

КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ...... ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ....

НЕ ЧОВЕШКО А КИТАЙСКО!

ПРОЕКТА ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ Е ВЪЗЛОЖЕН НА ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ В САЩ И КИТАЙ ПОЗНАЙ КОИ СА СПОНСОРИТЕ.......

Нарича се "генетична мутация"! Случва се при всички живи организми на Земята, но тъй като вирусите са милиони в един организъм - при тях се случва по-често.

То така някои обясняват как рибата станала жаба станала бобър станал маймуна станал човек. Вярват на такива глупости, но не вярват на Интилигентния дизайн, или иначе казано сътворението от Бог.

Американските учени в най-скоро време ще открият колелото.

ААА, добро утро! И на децата вече е ясно, че това е биологично оръжие. Проклети да са създателите!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

проф. Асен Балов направи това откритие преди няколко месеца и медиите го цитираха като водеща новина."Това е тунингован в лаборатория вирус", заяви проф. Балтов. Новина от 19 октомври 2020. Та какво са "открили" тези бивши учени?

Преди него беше проф. Генчо Начев!

Изплъзнала се е. Ама не от Ухан.

Браво дрогарю. Браво и на тези с плюсовете. Като кучета ще ви уморим (и изядем), а вие ще се радвате

Пълни глупости, тоя "бивш учен" да вземе да си хвърли дипломата в кофата за боклук. Такива комбинации се наблюдават при всички вируси и не са нещо изключително и необяснимо освен с човешка намеса.

Добре че имаме експерти тука във форума, за да не могат да ни излъжат

Добро утро! Китайската лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo. Glaxo се явява собственик пък на Pfizer – производител на ваксини. Pfizer се управлява от фонда Black Rock. Black Rock обслужва френската АХА. АХА владее немската корпорация Wintertor. Wintertor пък е построила китайската лаборатория в Ухан. Black Rock контролира ЦЕНТРАЛНИТЕ банки и управлява 1/3 от световния инвестиционен капитал. Те са и основен акционер в MICROSOFT /собственост на Гейтс/, а той е акционер ОСНОВЕН в PFIZER които са основен спонсор и най голям на СЗО!

Аман от идиоти!

пълна глупост. дано гънките на мозъка ти са повече от лъжите който си съчинил

Ако бяха китайци учените, щяха да открият това, което партията им нареди.

Ами знаеш ли какво им е наредила Партията ?

Още преди година стана ясно,че са им го подхвърлили на тези в Ухан Целта е ясна,криза,пари,пари прим. КОЙ ГО Е ПОДХВЪРЛИЛ АМИ ТОЗИ КОЙТО ПРОИЗВЕДЕ ВАКСИНАТА.Парите....ей аман от тях,всичко е заради тях

Вируса е с Американски лиценз,произведен в Китай и като всичко китайско ,взе че се повреди.

Ако си прав че е по поръчка на американците не виждам проблем за Америка. Ако си поръчаш да ти оравят гумата в сервиз ама в сервиза стане авария или инцидент ти не носиш отговорност нали така?! Освен ако сервиза не е твои :) виж тогава отговорността е твоя. Но ако пък се докаже че са взети апсолютно всички мерки за безопасност но някой мърльо е решил че е по умен то тогава се разследва докато не се изчисти всичко и се унивиняват тези които носят отговорността. И понеже това е лаборатория а не сервиз, мърльото не само е забравил да си измие ръцете а са пропуснали много много други предпазни действия които сами са си наложили и съответно държавата, особено комунистическата такава. А пък ако и се окаже че са се опитвали като държава да замажат инцидента тогава още по зле и за държавата. Няма да се изненадам ако американците са дали това да се прави в Китай защото в Америка е забранено а и зада не носят те отговорността. Няма да се изненадам и ако Китай веднага се е на навил защото доларчета и най важното технологии. Няма и да се изненадам ако партията е пуснала парашутисти идиоти да ръководят всичко който са си домъкнали роднините дето с протекция правят каквото си искат и белата готова.

Брей, вие неграмотните, които с елементарния правопис не успявате да се справите, сте се заели да разбулвате вселенски тайни. Я, моля ви, поспрете се!

Защото ако не е грешка в превода, здраво са се оплели в агрументите. "изключително рядко се среща в природата" и малко по-надолу "в естествена среда никога не е била наблюдавана такава комбинация". Моето лично мнение е че вируса не е естествеа мутация. Но нито се опитвам да го налагам, нито претендирам за научна основа за формиране на мнението ми.

Е уж китайската комунистическа партия държеше здраво държавата в ръцете си пък лабораторията американска. Да разследват все ми е тая ако е ариканска да си плащат компенсация ако е китайска да плащат компенсаций. Всеки золум си има цена! Щом могат да се базикат с вирусите значи могат и да си носят отговорността! Да направят някаква международна комисия без американци и китайци щом има съмнения и да разследват. А руснаци, венецуелци, кубинци и северно корейци тоже да не са в комисията че......

Остана само от Факултета.

Американците играят на покер с китайците. Китайците държат много силни карти, но чакат да видят докъде ще стигнат американците - какво ще поискат. Ако е в рамките на някакво разумно обезщетение, може и да го платят. Както са плащали обезщетения по времето на опиумната война с Британската империя. Американците от своя страна внимават, защото знаят, че играят много опасна игра. Ако прекалят, китайците могат да извадят доказателствата, че вируса е разработен в института в Ухан по поръчка на американците. Нещата могат да станат интересни, защото официалното обяснение, че такива експерименти се правят за да се разработят предварително ваксини (в случай че такъв вирус еволюира по естествен път), не е особено логично. Защо ще еволюира в точно такъв, а не в някакъв друг вариант? Някои учени пак се опитват да си играят на Господ. По-логичното обяснение е, че вирусът се разработва, за да се създадат и продават ваксини. Затова и не е чак толкова смъртоносен, но пък е силно заразен, за да може да се разпространи максимално.

много компетентен 05.03.2021 ОТНОСНО ВЪЗМОЖНОСТТА ПАТОГЕНЪТ ПРИЧИНИЛ КОВИД ПАНДЕМИЯТА - SARS-COV-2 ДА Е БИЛ ИЗПУСНАТ СЛУЧАЙНО ИЛИ УМИШЛЕНО ОТ ВИРУСОЛОГИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В УХАН. Публикувана е широка дискусия като целево проучване за произхода на пандемията на коронавирус от световноизвестния проф. доктор. Роланд Визендангер от университета в Хамбург КОРОНАВИРУСЪТ ПРИЧИНЯВА ГЛОБАЛНА КРИЗА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА. В едно проучване наноспециалистът с международна слава проф. Д-р. Roland Wiesendanger хвърля светлина върху 105 страници за произхода на вируса. Той стига до заключението, че както броят, така и качеството на доказателствата за лабораторна катастрофа в градския вирусологичен институт в Ухан говорят като причина за настоящата пандемия. Изследването е проведено от януари 2020 г. до декември 2020 г. Той се основава на интердисциплинарен научен подход, както и на обширни изследвания, използващи различни информационни източници. Това включва научна литература, статии в печатни и онлайн медии и лична комуникация с международни колеги. Той не предоставя никакви силно научни доказателства, но предоставя многобройни и сериозни доказателства: • За разлика от по-ранните епидемии, свързани с коронавирус, като ТОРС и MERS, до днес, т.е. H. Дълго повече от година след избухването на настоящата пандемия не може да бъде идентифицирано междинно животно гостоприемник, което би могло да позволи предаването на патогени на SARS-CoV-2 от прилепи на хора. Следователно теорията за зоонозата като възможно обяснение за пандемията няма солидна научна основа. • SARS-CoV-2 вирусите могат да се свържат изненадващо добре с рецепторите на човешките клетки и да проникнат в човешките клетки. Това е възможно благодарение на специални домейни за свързване на клетъчни рецептори, свързани към специално (фурин) място на разцепване на коронавирусния протеинов пик. И двете свойства заедно преди това са били неизвестни при коронавирусите и показват неестествен произход на патогена SARS-CoV-2. • Прилепи не са предлагани на предполагаемия рибен пазар в централната част на град Ухан. Вирусологичният институт на град Ухан обаче има една от най-големите колекции в света на патогени на прилепи, които произхождат от далечни пещери в южните китайски провинции. Изключително малко вероятно е прилепите да са стигнали до Ухан по естествен път от това разстояние от близо 2000 км и след това да предизвикат глобална пандемия в непосредствена близост до този вирусологичен институт. • Изследователска група към вирусологичния институт в град Ухан в продължение на много години извършва генетични манипулации върху коронавирусите с цел да ги направи по-заразни, опасни и смъртоносни за хората. Това се доказва от многобройни публикации в научната специализирана литература. • Имаше значителни пропуски в безопасността във вирусологичния институт в град Ухан дори преди избухването на пандемията на коронавирус, които са документирани. • Има множество преки индикации за лабораторен произход на патогена SARS-CoV-2. Твърди се, че пръв е заразен млад учен от вирусологичния институт във Ухан. Има също многобройни индикации, че патогенът SARS-CoV-2 се е разпространил от вирусологичния институт в град Ухан и извън него още през октомври 2019 г. Има данни и за съответно разследване от страна на китайските власти от вирусологичния институт през първата половина на октомври 2019 г. „Настоящата коронавирусна пандемия не само доминира над заглавията в момента, но ще ни занимава в продължение на много години - не на последно място заради нейните социални и икономически ефекти. Разбираемо е, че справянето и преодоляването на кризата в Корона е фокусът на темите в политиката и медиите в продължение на месеци. Въпреки това, критичното, научно обосновано изследване на въпроса за произхода на настоящата пандемия вече е от голямо значение, тъй като само въз основа на това знание могат да бъдат взети адекватни предпазни мерки, за да се запази вероятността за появата на подобни пандемии като ниска възможно в бъдеще “, казва проф. д-р. Роланд Визендангер. Изследването е завършено през януари 2021 г. и първоначално е разпространено и обсъдено в научните среди. Целта на публикацията е да стимулира широка дискусия, особено по отношение на етичните аспекти на така наречените изследвания „печалба от функция“, които правят патогените по-заразни, опасни и смъртоносни за хората. „Това вече не може да бъде въпрос само на малка група учени, но трябва спешно да стане предмет на обществен дебат“, казва авторът на изследването.

Теориите на конспирации все по-често стават истина...

Спират да бъдат теории и остават само конспирации.

Всъщност стават истина! Само кон с капаци не вижда отвъд собствената си ограниченост.

Още преди година френски нобелист по генетика (Люк Монтание) коментираше следните факти: - в ковид вируса има "чужда" верига, наподобяваща парче от тази на СПИН. - В САЩ до 2015 са правени опити за СПИН ваксина където са вектор се пробва с ковид вирус. - През 2015 е наложен мораториум след доклад на група учени изтъкващи че рискът при подобни експерименти е прекалено висок по долу видях че е коментирана собствеността на лабораторията в Ухан, както и различни бизнес-контакти. Изводите оставям за вас.

Потвърждават нещо, в което целия нормален свят беше почти сигурен. И какво следва? Логично е да завалят ядрени гъби над Ухан, Лай-нян, Бейжин и подобните клоаки! Цяла година ги чакаха да си платят за чумата, но жълтите мълчат, време е е за думване! Даже ако има фонд за военна кампания, бих дарил 10-20 бона, само от мен.

за акционерите в САЩ няма ли да оставиш някоя гъбка? Тъпанар

Всичко много хубаво, само сега да споменат и чия собственост е изледователският център в Ухан и кой спонсорира изследванията. Всички вече ги знаят, но медиите умишлено не споменават.

Ебаси учените, трябваше им цяла година да разберат, нещо което всички останали знаеха от самото начало! Конспирация било, дрън, дрън. Няма такива наглеци!

Преди САЩ твърдяха за запаси в Ирак от оръжия за масово унищожаване. И се оказа, че е лъжа Това, че не са се срещали в природата не доказва, че не са дело на природата. А и това е много съмнително бивш учен ?! То има ли бивш учен ?!

Добро утро! Китайската лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo. Glaxo се явява собственик пък на Pfizer – производител на ваксини. Pfizer се управлява от фонда Black Rock. Black Rock обслужва френската АХА. АХА владее немската корпорация Wintertor. Wintertor пък е построила китайската лаборатория в Ухан. Black Rock контролира ЦЕНТРАЛНИТЕ банки и управлява 1/3 от световния инвестиционен капитал. Те са и основен акционер в MICROSOFT /собственост на Гейтс/, а той е акционер ОСНОВЕН в PFIZER които са основен спонсор и най голям на СЗО!

СИЧКО Е НАВЪРЗАНО КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА НАБОРЕЕЕЕ!!!

Американците не казват , че вируса е изкуствен , а доказват , че е изкуствен. Повечето четящи трудно долавят разликата от две букви , но това доказване предполага единствено оспорване с научни методи и ако няма такива се приема за научна истина.

че е инженеринг е ясно, но не се знае къде. Някой казват че е Форт Детрик, Мериленд, където е военната лаборатория за биооръжия на САЩ. До 2019 са работели по САРС1, но изведнъж през лятото на 2019 лабораторията била затворена, заради теч. През лятото в САЩ имаше много фатални случаи с неизвестна белодробна болест, за които рязко спря да се говори през есента на същата година.

... други казват, че е произведен във военна лаборатория, намираща се в секретен руски град, северозападен Сибир.

момче чети американски сайтове, може и да поумнееш...

тези "някои" май си само ти...

Да приписваха ги на електронните цигари! Вярно е, че имаше такива случаи.

те американските учени наскоро откриха, че една жена може да е почти бременна но се знае.Въобще циркът е пълен.

някои може би са чели статията, как в тези лаборатории, персоналът неведнъж се е заразявал, и как доста учени настояват подобни експерименти да се спрат, общо взето - то е като риска с ядрената енергия. Затова САЩ са изнесли лаб. тестове в Китайски лаборатории на ишлеме, според публикацията и т.н.

Браво, най-после открихте Америка...

С микроскоп са открили думите Made in China.

това го каза и френския учен още в началото на пандемията. Всъщност това не е новина. всички знаят, че е така.

То дори и български учени го казаха, но тогава беше друга агендата и веднага се нахвърлиха върху тях. Трябваше Байдън да обяви официално новата линия на партията.

За американските учени е ясно. Един пише че на вируса пишело” made in China” това е много интересно значи китайско производство но лицензът май не е китайски както на другите стоки.

Да ходят да си пасат говедата, че друго не става от Хамериканските учени.

лицемерието и подлостта - основното в характера на англосакс

Сигурно защото са ви щадели, помагали, хранили и индустриализирали вас, неблагодарните дребни ватни душици.

Добър ден! Всеки знае, че е създаден от човека добре, че американците го казаха!

Няма все още виновни,а ваксини се шиткат яката.Тогава не е ли вирусът създаден за да има ваксини

Вируса е създаден в модерна западна лаболатория с високи технологии. Китайците могат само да завиват винтчета, болтчета и гайчета, и то само с дясна резба, щото лявата е за Запада!

Тъп си колкото искаш. Масата китайци завиват винтчета, но произведоха учени от световна класа. Скоро ЕС ще се моли за технологии. Всъщност това вече е факт - всичко се произвежда и ПРОЕКТИРА в Китай.

Че нали в комунистическите държави само се краде и една ютия не могат да направят?

О добър ден, свате!

1. Този вирус си е оръжие от където и да се погледне и е много малко вероятно е да се пръхне от нищото. 2. Китайците вероятно не са го пуснали а по скоро са го изпуснали 3. Китай знаеше много добре с какво си има работа защото имаше цялата информация за вируса 4. когато пламна Ухан имаше забрана за движение в Китай но международните полети продължиха . Когато ти пламне къщата най добре е да запалиш и съседа 5. китай спечели огромни пари от тази Пандемия . Всички други загубиха. Оставям на вас да си подредите уравненията

И как така текущите с апаратура и лабораторнии не намират, а бившите от вкъщи на дивана намират. Аре поредните плачещи за внимание