Американски музикант е арестуван в Москва по подозрение в трафик на наркотици

Майкъл Травис Лийк е заподозрян в продажба на мефедрон, чийто ефект е подобен на въздействието на кокаина

Обратно в новината

Коментари - Американски музикант е арестуван в Москва по подозрение в трафик на наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етот американец сума сашел , и не избегал когдо надо ...

Так держать, братухи! Уважуха вам! Никакой милости и пощады для пиндосов!

Тъй като русо-писачите отново са активно на работа и говорят опорните си точки, тука малко статистика за Русия, която Кремъл естествено не споменава: Ето малко факти за великата Русия и великия руски народ: 1. 25% от руснаците умират преди да навършат 55г от прекомерна употреба на алкохол. Мале каква изненада. 2. Има няколко милиона болни от СПИН, основно вследствие на употреба на хероин 3. Русия е на първо място по брой на проститутки на глава от населението. В почти всеки случай сводниците са руснаци. 4. В Русия е нормално мъжът да бие жената защото това не се счита за особенно голямо насилие 5. 70% от населението на Русия няма тоалетни в жилищата си. Тоалетните им са на двора тип турско клекало. Стандарт през 21 век. Някои от наборниците които се бият в Украйна били изненадани да видят тоалетни чинии в Украинските апартаменти. Тези искат да завладеят света. Да си глупендер не е престъпление но е жалко-смешно когато дори не го осъзнаваш и живееш в алтернативната реалност на Кремълската пропаганда.

"Да си глупендер не е престъпление но е жалко-смешно когато дори не го осъзнаваш"

Човешкия живот в Русия няма никаква стойност . Човека няма никакви права ако не е от върхушката. Това се смята за нормално.Руснаците така са възпитани и затова траят всичките издевателства и лъжи.

Елза, "paratrooper" означава парашутист-десантчик, не "паравоенен"...

Не знам дали е добре животът в Русия ,също и в сащ ,Или в Германия..Аз живея в Бургас , България..Тоя клес със сигурност не му е чиста работата .

И как знаеш , че не му е чиста работа ? Според една лъжлива публикация на руските новини или руското правителство ? Щом са го прибрали значи че на някой е неудобен … в Русия властва диктатура …

Щом са го прибрали ,значи има защо .Никой не го затварят ,заради очите му ..Трепете го в задния двор .

Има 2 типа хора които си мислят че живота в Русия е лош: Хора които не знаят нищо за света и злонамерени англосаксонски тролове. Аз съм живял в Москва. Страхотно е! Имам и приятели чужденци...от Израел и Франция, които още живеят там. В Москва живеят МНОГО чужденци от цял свят. Мястото е много по добро от многобройни европейски градове, където също съм живял. Ако имаш и хубав бизнес/работа там, то тогава останалата част от света избледнява. Единственото което не ми харесва в Русия и Москва е времето! Лятото там е нещо невероятно!!! Зимата обаче е гърч!

Да не си се объркал нещо?

и то само в някои от големите градове, и само за някои хора и групи от населението, останалите живеят в 19 век. Сега бизнеса се изнесе от там и икономиката е в разруха и няма да става по добре. Санкциите затягат примката и Русия ще загине от загуба на кръв в буквален и преносен смисъл.

В Малайзия и Сингапур за такива прегрешения бесят, ама руснаците го дават евразийци, т.е. азиатци, ама не дотам. Ще му се размине на американеца, ще го осъдят, а после ще го разменят.

Бог знае за какво го търсят във ФАЩ :)

Много ми е интересно какво прави един американец в Русия точно сега? ))))))))))

в америка освен крадци и нарко тгравиканти не се раждат други

Какво е паравоенен?

Активен резервист.

Истинската причина е че е насочвал дронове с диференциален GPS. Но и за наркотиците ще го преживеем.

Ей ся веднага го местя в съседния крачол! Дреме ми еднакво за кацапия и за тъпака дето го турнали в зандана. Ако си нормален и си вадиш парите легално кацапия е последният избор на света за живот. Щом 10 години живее в тази кочина, не му е чиста работата.....

Наврял се в най-голямата клоака, няма какво друго да очаква да му се случи.

Трепане заянките ..Колкото по рано по добре ..Тия моделират света по техния модел .Дроги и мафия..

Дебил.

Евала на Путин .Янките са винаги в лайната ..Даже и филми си правят на тая тема..Как си е Бът в пандизите в Тайланд ..

и за какво му е да внася наркотици в чебурашкистан? Немат ли си? Мафия ли си немат? Путлерастите масово скалъпват измислени обвинения, в лов на жертви за размяна с техни агенти изловени на запад.

Някой не е чел статията май. :-)

Тази субстанция я правят в Индия. И най само там официално

Америка е в косвена война с Русия, очевидно. Русия търси всякакви опции да упражнява преса върху Америка. Всички американци бяха предупредени да напуснат Русия. Той остава и ако наистина продава наркотици го прави най тъпия човек. Вероятноста да е произвеждал и търгувал наркотици е доста малка, трябва да си уникално тъп за това. Особенно след това което се случи с баскетболистката. Руското общество е едно от най дрогираните в света. Употребата на хероин и амфетамини е епидемична в Русия. Половината мъже в Русия не доживяват 55 години заради употреба на алкохол и наркотици, доста сериозна цифра. Този едва ли е, ако въобще е, от големите доставчици. Арестували са го защото е бил парашутист и се надяват да го изтъргуват с Америка за някой руски шпионин или мафиот. Както изтъргуваха баскетболистката за оръжеен търговец №1. Това беше голяма сделка за Москва. За този мисля че АМерика няма да търгува. Да е мислил какво прави, но предполагам че е просто инсцинировка.

Половината мъже в Русия не доживяват 55 години заради употреба на алкохол и наркотици, доста сериозна цифра. И това твърдение го получи по пощата от козяк? Линк? Кой е източникът на тази помия? Майка ти ли я изсра тази сутрин?

всеки идиот чужденец, който легитимира тази мракобесна територия с присъствието си заслужава такава съдба.

Сащ е най големият затвор ..Има повече пандизчии от Китай ..Каква мила картина .

е най големия затвор. Имат хиляди затвори в Сибир. Като студент бях в Коми на бригада. Част от пътя беше с влак, около 10 часа през тайгата. От ляво и от дясно беше пълно със затвори и трудови колонии. Милиони хора са затворени там.

Хиляяди българи, работили там, не казват за лагери. А тоя мибал с влск и видял

Много си наивен момче!.На бригада в Коми...Хехе..Спри дрогата..!

Ходил си да режеш трупи в Коми..На бригада не си ходил ...И там има колонии ..Възможно е ..обаче са на свободен режим..Бачкат си нормално ..Недей да лъжеш , най-добре.

Колко прост трябва да си, да си от САЩ и да останеш в Русия?!?! Еми да си стои в затвора…

Колкото и да ти е чудно ,в Русия живеят десетки хиляди амепиканци! Има цели фермерски фамилии също!

Толкова прост като неговите сънародници в Афганистан, Сирия, Либия, Ирак... И хиляди други.... свинете се държат като свине

ГОРКИЯ, КАКВО ПРАВИ В ТАЗИ ДИВАШКА ?

Същото каквото правеха неговите сънародници в Афганистан, Сирия, Либия, Ирак... И хиляди други.... свинете се държат като свине

Дрога прави.

ffffff

Просто е, руснаците попълват обменния фонд - американци в Русия (много са прости че не си тръгнаха веднага миналата година) срещу руски шпиони.

Да беше отишъл в Сингапур ,или таиланд да произвежда .дрога .Д други ден щяха да му пръснат черепа .

Ако си стоиш кротко в Рф ,и си редиш пладур ,например ,никой не те бара ..Обаче янките са набутани в синтетичния бизнес .В сащ е пандемия ..Трепане за тоя ,,,музикант,,,

Тоя е военен ,с технология за производство на синтетични наркотици.. да трови руските хора ..Генецид ..В пандиза за 30 год..

Американското правителство, наскоро предупреди гражданите си в РуZия да напуснат веднага. В едно фашистко общество каквото е руzkoto, няма проблем да те обвинят формално в каквото и да е. Взимайте пример от нашите имитатори (Гешев и сие). Разликата е ,че имаме някакъв що годе справедлив съд. Вкарват те по скалъпено обвинение и лежиш неопределен срок. След това съдът те пуска, н о травмите са за твоя сметка.

Не, че не сте прав за руското общество, но само да ви споделя, за ваша информация, че във Великобритания за една година има над 4 пъти, повече аресутвани за пост в социалните мрежи, отоклкото в Русия.

Заглавието трябва да гласи: бивш паравоенен от американската армия е арестуван в Москва по подозрение в трафик на наркотици

Аз съм ходил в казарма, дори съм ходил на мисия в чужбина и съм участвал в престрелки. Това 1993. Казармата тогава беше 18 месеца. Сега работя като финансов експерт, вече 20, че и повече години. Смяташ ли че като професия трябва да се изтъква (в някаква новина) случка от преди 30 години, а не това което работя повече от 20??? Защото според мен професията ми не е военен, а финансов експерт - това съм учил и това работя!

Тия просто не са учили

ее. няма как американец да извършва престъпления… 10% е политизеско … лош Путин… хамериканците са ангели небесни

Путин е новия хитлер бе капут

Страстта на Америка към амфетамините Сузана Макбий влиза в кабинета на лекар, когото никога не е срещала, преглежда се за 3 минути и излиза със стотици цветни хапчета амфетамин. След това отива при друг доктор. След това и при друг, и друг… Във всеки лекарски кабинет са й предписани диетични хапчета, съдържащи силния стимулант; понякога лекарите й ги дават без да произнася и дума. Годината е 1969 и журналистката под прикритие се кани да разкрие пристрастяването на САЩ към амфетамините. Днес амфетаминът и неговите производни, като фентермин и ефедрин, са строго контролирани вещества. По времето на Макбий обаче те са ежедневие. Тя получава признание за това, че помага да се разкрият габаритите на проблема с употребата на стимуланта в САЩ – нормализиран по време на войната, подхранван от притеснения в теглото и предписван почти безразсъдно до 70-те години. Iwojimaflag Само дни след влизането на Съединените щати във Втората световна война, физиологът от Северозападния университет Андрю Айви внася предложение на Службата за научни изследвания и развитие – федерална агенция, която провежда военномедицински изследвания – да тества Бензедрин като средство срещу умора. Бензедрин по принцип е лекарство за астма, което представлява памучна лента, напоена с амфетаминово масло. „В бурните месеци месеци след шока от Пърл Харбър“, обясни историкът Алън Дериксън в Journal of Social History, „имаше едновременно голямо желание да се захванем с бързо възстановяване с всички налични ресурси и да се възползваме от всички възможности“. Айви незабавно започва да тества таблетки Бензедрин спрямо метамфетамина – производно на амфетамина, за който се твърди, че подхранва германския блиц срещу Великобритания – и спрямо кофеина. В началото тестовете на Айви показват, че лекарството не дава по-добри резултати от другите. С течение на времето обаче той все повече се убеждава, че си струва да се предписва, въпреки резултатите от тестовете, които показват, че препаратът е пристрастяващ и малкото доказателства за ефекта му върху мисленето. Не е ясно как Айви преминава от скептик към фен на Бензедрина, но до 1942 г. военните вече са дали голяма поръчка за хапчетата. (Десетилетия по-късно на Айви ще бъде повдигнато обвинение, но няма да бъде осъден, във връзка с лансирането на опровергано лекарство за рак, наречено Кребиозен.) Crystal Meth Кристал на метамфетамин е синтезиран за пръв път през 1919 от Акира Огата САЩ не е единствената страна, която изследва или използва стимуланти по време на Втората световна война. Метамфетаминът – предлаган в Германия като „помощното средство за повишаване на бдителността“ Первитин и в други държави под други имена – е наркотикът, който германските войници взимат, и помага на японските летци камикадзе да се подготвят за своите самоубийствени мисии. Британските военни също изучават и използват Бензедрин и химическите стимуланти стават също толкова нормални в битка, колкото каските и манерките. Въпреки предупрежденията на американския висши военни амфетаминът да се използва внимателно, наркотиците придобиват незабавна популярност – и същите висши военни, който издават официални указания, си затварят очите, когато препоръките им са игнорирани. Има основателни причини както за войниците, така и за техните офицери да харесат Бензедрин на бойното поле. Трудно е да се спи, докато гърми артилерийски огън и е студено. С напредването на войната все повече от тях натрупват значителен недостиг на сън. Бензедрин обаче ги държи будни, бдителни и готови да се бият, дори и без лукса на доброто спане. Препаратът променя и начина, по който мъжете се бият. Войниците, които иначе проявяват признаци на страх или безпокойство пред битка, сега изглеждат уверени и целенасочени. „Това промени поведението на хората в битка“, казва Никола Расмусен, професор по история в Университета на Ню Саут Уелс в Сидни. Според него военните психиатри оправдават предписването на амфетамини като изтъкват неговите физически свойства. Но на бойното поле наркотиците са използвани за повишаване на настроението на войските и за поддържането им в боя. До края на войната, според Расмусен, около 16 милиона американци са изложени на хапчета Бензедрин. Това помогна за нормализиране на употребата на амфетамини и когато войната приключва, употреба от цивилни бързо скача. Този път обаче не войници приемаха амфетамини, а техните съпруги. Изследователите знаят от десетилетия, че амфетамините потискат апетита, но конкретни формули специално за отслабване се появяват едва след Втората световна война. Smith, Kline & French, същата компания, която произвежда Бензедрин, започва планирането на този преход още от рано. Щом войната приключва, те наемат Чарлз Айви – същия човек, който помогна за въвеждането на амфетамините в армията – да проведе проучване на токсичността им. Неучудващо той заключава, че те са безопасни за отслабване. SKF разширява бизнеса си с амфетамини като десетилетия наред продава лекарствата както за отслабване, така и за депресия. Те имаха и конкуренция: лекарства като Кларкотабс, което комбинира амфетаминови соли с други съединения. Обещавайки „доказани формули за приятно и равномерно намаляване на теглото“, тези хапчета за отслабване се предлагаха в множество цветове. Така наречените „диетични хапчета дъга“, предписвани почти на случаен принцип в специални клиники, снабдяват пациентите с амфетамини и им дават илюзията за персонално отношение. Пациентите, които искат да свалят килограми, получават кратка консултация и след това специална комбинация от различни цветове хапчета, уж изготвена специално за тях. „Това, което всъщност правеше компанията, беше да продава стимуланти в комбинация с други лекарства, които да противодействат на страничните им ефекти“, казва Питър Коен, доцент по медицина в Медицинското училище в Харвард, който специализира в хранителните добавки. Пациентите не осъзнават това, но лекарите го осъзнават много добре. Затова от десетилетия компаниите за диетични медикаменти рекламират стоките си директно на докторите и им казват, че като предписват цветните хапчета, те могат да продадат илюзията за лично отношение. „Трябва да имате повече от един цвят от всяко лекарство“, пише в една брошура, предупреждавайки лекарите никога да не предписват една и съща комбинация два пъти. До 60-те години на миналия век опасностите на амфетамините – зависимост, повишено кръвно налягане и психоза – стават все по-известни. През 1959 г. американската Агенция за контрол на храните и лекарствата прави инхалаторите с Бензедрин само по лекарско предписание. Но употребата на амфетаминови хапчета продължава да бъде насърчавана от лекари, които не се замислят за потенциалните последствия в дългосрочен план. Едно от тези последствия е увеличената употреба за развлечение. Нарастващата хипи контракултура – и нейните наркотици – събудиха съмнения у Америка. Но в по-голямата си част тези хипи наркотиците се ползват и от хората, които не са хипита. До 1970 г. 5% от американците – най-малко 9,7 милиона – използват амфетамини по рецепта, а други 3,2 милиона са пристрастени. Нужни са смъртта на няколко млади бели жени, експозето на Макбий в списание LIFE и редица изслушвания в конгреса, за да отвори очите си Америка за епидемия, която има. През 1970 г., с приемането на Закона за контролиране на вещества, амфетаминът е класифициран като наркотик „с висок потенциал за злоупотреба, като употребата му може да доведе до тежка психологическа или физическа зависимост“. Днес опиоиди като Викодин и Фентанил – част от съвременна епидемия със законно предписани наркотици в САЩ – попадат в една класификация като амфетамина.

Разсъждава ве ватенко проста. Не ти се отдава

Всичко е много добре, но това няма никаква връзка със статията. Отивайте да си упражнявате логореята някъде другаде

Е нали американецът е обвинен за наркотици. Това е общото

Разбира се, че я четох. Доводът ви е точно толкова силен, колкото и "Вие защо биете негрите?" Ниво детска градина, 4 годишни.

Те затова в РуZия имат най-много наркомани, алкохолици и болни от СПИН.Д..ба копейките кухи.

"Лийк е бивш паравоенен от американската армия..." В дрогата му е спасението...

В Русия!!! От 10 години е там... Демек...твоята любима Русия не е чак толкова розова колкото я представяш навсякъде

Розова. Пълен кенеф е рашката. На туй отгоре един диктатор си имат дето боцка ботокс

И затова се е преместил в рая на Земята.

Стават проститутки или престъпници. ФАКТ!!!

Почти е невъзможно да се живее в този град вече. Престъпност, наркотици, проституция. Познай защо? :) Позна! Градът с най-голямата руска общност в Америка.

А чак сега имали подозрение че продавал копие на кокаин. Тез руснаци са болни хора

Живеещите цял живот в САЩ кога ги арестуват за наркотици???

Значи си тъп

За проверка на 3-те милиона руснаци в САЩ. Голяма част от тях са чисти мафиоти.

Кви 3 млн американци в Русия Пробвай с 20,000

Повечето от тези "руснаци" реално са евреи от Русия и бившите съветски републики! Преди 30-на години американските управници приеха някакъв закон, според който евреите от страните от бившият СССР трябва да бъдат приемани безпроблемно в САЩ, ако те искат да се преместят там (уж поради нарастващият антисемитизъм в тези страни). В резултат на този закон доста евреи от Русия, Украйна, Беларус и други от бившите съветски републики се преместиха да живеят в САЩ, и така наречената "руска" мафия в Америка реално се състои основно от такива псевдоруснаци!

Ами Америка е убежище за мафиоти с пари почтените не се пускат там

Наркомана за петите

Този капут си е помислил, че е в САЩ. Да си продаваш дрога на воля. Това е Русия. Там има закони и се прилагат. Ще прави компания на посрани.

Скарал се е с тия отгоре, не си наясно с руското общество. То е по-болно от нашето.