Коментари - Американски дрон се разби в северна Сирия | Днес.dir.bg

Американски дрон се разби в северна Сирия

Американски дрон "Рийпър" се разби вчера в северна Сирия по време на бойна мисия срещу "Ислямска държава", обявиха ВВС на САЩ, цитирани от Ройтерс и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Американски дрон се разби в северна Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

"Разбит" да се разбира свален независимо обясненита че не е

ivo10

Руснаците просто им изключват електрониката с РЕБ-система и падат като патици.

Някои филмчета на чалмите от мрежата опровергават тезата за инцидент. Твърдят че са го свалили умерените сърцеяди, съюзници на Краварстан. Ба си!

Хора, няма смисъл да пишете на тия платени еврокенефи Дада и 7/8..Ясно е че педалите са платени зоофили на краварника:) Така че оставете си ги да рупат галфоните...То къде мозък в европутак като тях.. Те от факти, и доводи не разбират..Само от говна, чепове и други такива техни еврогейски педерастии:)

През 2015 г. САЩ даряват на Украйна 50 дрона в подкрепа на украинската армия в Донбас. Няма и месец по-късно всички дронове излитат на мисия и не се връщат - един по един ги прибират руснаците. Та тази история в Сирия много ми прилича на същата случка - загубен контрол върху дрона и за да не попадне в руски ръце го унищожават.

Пак ли руски блогове си чела? Така само по-куха ще ставащ. Вземи мерки и прочети нещо истинско. Първо помисли. За всяка случка с дрон се пишат хиляди статии. За 50 дрона щяха да се напишат стотицихиляди статии, и лично Путлер щеше да се снима с всеки един о тях.

Лейке,да те попитам ти в казарма не си била е ясно но някакво военно обучение да си имала???Ти как си представяш,че 50 дрона ще се дадат на хора които до вчера са държали само Калашников или винтовка...на ясно ли си какво обучение трябва да преминат операторите на тези дронове или си лаеш само това което чуеш......ако напишеш,че си избродирала някоя картина на Рафаело на гоблен ще ти ръкопляскам но от военни неща и коли не си отваряй устицата за да не ставаш смешна-ПОНЯЛА????

Американците отдавна са въздух под налягане.

Въздух под налягане е доста по-добре от руския вакуум.

По скоро е краварска пръдня..Гъзова, като мозъка ти..Отколкото въздух!!!

За мен това са доста скъпи машини. За разузнаване стават и за някоя друга "щурмово" бойна акция но с тази перчица отзад колко да развива. Въздушен бой абсурд. Крилатите ракети там е истината.

Въздушния бой не е като от първата и втората световни войни. Сега стрелят ракети от десетки километри.

Машината има далеч по-голям шанс да избяга от ракета. Над определени вертикални ускорения на пилота червата му отиват при сливиците, а на машината й няма нищо.

Дорнът е високотехнологичен дистанционно управлаям летателен апарат с разузнавателна цел. Това не е изтребител да влиза в какъвто и да е бой. Целта му е да лети възможно най безшумно (затова му е тази "перчица") на голяма височина, да събира разузнавателна информация и да нанася удари с крилати ракети ако на "геймърчето" дето го управлява от конзолката му наредят.

никой в историята не е откраднал толкова земи и ресурси колкото русия може би британия за известно време кражбата на ресурси и земи не е добър аргумент в полза на русия при спорове - русия:сащ :))

На 4 декември 2011 година, Иран залови супер модерния американски дрон RQ-170. Тази машина с комуникационните си системи, датчици, компоненти и архитектура е от голям интерес за много военни разузнавания по света. В този смисъл може да се каже, че иранците изтеглиха технологична шестица от тотото. Експерти твърдят, че иранците са успели да отклонят комуникацията на дрона с контролния център в Афганистан и да я пренасочат към ирански контролен център. Този център приземява RQ-170 непокътнат след като въвежда фалшиви данни от GPS в навигационна му система. RQ-170 Sentinel е дрон за стелт разузнаване използван при залавянето на Бин Ладен. Размахът на крилата е 26 метра, дължината 4.5 метра и 1,84 м височина. ИРАНЦИТЕ РАЗПОЛАГАТ С ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА БОРБА С ДРОНОВЕ КОИТО ВЕРОЯТНО СА ПОЛУЧИЛИ ОТ КИТАЙ!!

Четох някъде, че иранците са използвали тогава руския комплекс за РЕБ и радиоелектронно подавяне Автобаза! Баси яката играчка! Заглуши и прихвана управлението на краварския дрон..И после го приземи в Иран..>За да може иранците и руснаците да го изучат:)

Мислиш ли,че и сърбите не са дали парче от Стелт-а на руснаците.Не ги интересува електрониката а композита.

Ами те ушанките ако не свият някоя технология няма начин да им роди нещо алкохолизираната тиква....само кражби на технологии от както е създадена тази колхозна държава

Дали е паднал след като си е изпълнил задачата по одстрелване на кратунковци? Тази лайняна история дето я предъвкват путлераските тролове заразрушителя Доналд Кук е като историята със сваления стелт от преди 20 години!Само празни приказки, лъжи и клевети!Няма с какво друго да се похвалят руснаците!

питай подалите рапорт за напускане 27 служители - 26 моряци и една перачка на нааааааа...кани униформени панталони!

А помните ли, когато нашите нови кръвни братя, изстреляха две ракети от кораби в Средиземно море, посока Сирия? Тогава пак отричаха, а руснаците им казаха часът, в който са ги заредили в силоз

Пак някой тъпак е чел руски блогове с фатасмагории и пита , "а помните ли?" Помним, че ракети изстреляни към Сирия нямаше. И помним че бяха изрелски изпитания на ракета и ракета прихващач.

Остава и да не излъжат, че са били израелски изпитания. Сега пак излъгаха, че дронът им бил унищожен уж от съюзническата авиация, за да не поданел във вражески ръце. Клипът, който уж джихадистите разпространиха в мрежата обаче, веднага им разкри поредната лъжа. Американец да не излъже, това е цяло чудо. Само тъпаците им вЕрват.

Някой стингър е преминал от ръцете на умерената опозиция в "по-приятелски" настроени към сащианците групи или пък цялата групичка е задраскала "умерена" пред прозвището си, след като е получила "хуманитарна" помощ от Кери. Дето се вика: сефте!

Всъщност това е бъдещето на авиацията - свален или паднал сам, този самолет струва в пъти по-малко отколкото, ако беше пилотен. Освен това в момента американски майки не оплакват загиналите си синове пилоти - загубена е машина, не човешки живот.

Само дето пилотираните самолети имат по глям боен товар, маневреност, обсег и сензори..А и в близък въздушен бой, пилота по добре реагира на ситуацията отколкото един дрон..Дрона не може да взима сам решения..А пилота-Да. Дрона става само да бомбардираш туземци в Африка..

Пародия

Кисело е чуждото грозде....

Мда - Русия в момента е доста назад в тая технология и по тази причина бива отхвърлена от руофилите, като безперспективна. Но е ясно, че "русофил" и "мозък" са несъвместими понятия.

по-добре от сваления су в Турция и после сваления хеликоптер с две жертви, нали?

Че кой води битки? Само тотални идиоти. Обикновено се стреля от 30-40-50-...100 км. Пилота дори няма да разбере какво му се случва, защото малкия дрон е невидим за него.

тук се говори за определен тип руски реактори, а не за москвичи и ДВГ, но като не разбираш извърташ. Не ,че от двигатели разбираш повече, отколкото от реактор. Не си отваряй устата, за да не лъсва простотията ти.

Още на пръв поглед е видно, че тая тенекия не направена както трябва, не е ясно кое предница кое е задница.

И вероятно е летял назад, затова е паднал!

100 вярно. Същото важи и за роботизираните щтатни щатски тролчета. Има ги и на този форум.

стават само за едно... не е случайно, че прозвището им по цял свят е : каубои... Могат само да пасът говеда , за повече не им стига интелект.

а руснаците са овчари пасат оФце като теб :)))) сащ имат над 300 нобелови награди за наука :) русия - 10 :) буквално всичко модерно е измислено в сащ :) от телефона и самолета до интернет :) тъпи са толкова тъпи че всички гении тичат на там :) само тъпаците като теб гледат към русия :)

то и аз ако раздавам наградите, мога да си дам колкото си искам. Но да те питам онзи, който извади САЩ от голямата рецесия, какъв беше? Искаш да кажеш всичко е копирано, а не измислено там... Еле па компа и интернета...

Ами то и Обама получи Нобелова награда- те тези награди вече ги дават по две за лев.

Е не....Стават и да крадат чуждите ресурси и земи, от индианци и туземци.....

Да, а сибирските народи доброволно са подарили земите си на руснаците... Посрещнали са ги с хляб и сол.

Шило

Стават и такива работи. Техника. Може да се повреди, може да бъде повредена.

Особено ако я свалят.>С доставени от ЦРУ ,ракети Стингър :) За така наречената Свободна Демократична режеща глави опозиция:)

Прави ми впечатление, че като цяло бойните дронове - и американски, и руски, и израелски ... и др., падат доста по-рядко отколкото пилотираните самолети. Може би е време да се помисли и за роботизирани пътнически самолети ? Дори и с резерва от екипаж вътре....

Американски дрон свален с доставени от Америка ракети на ИД!?

вижте сега простотията на русофилите :))) много по-зле са от самите руснаци!! -------------------------- През 1993 година Русия предоставя на МААЕ ревизиран доклад за чернобилската авария, в който открито се говори за несъвършенствата на реакторите РБМК-1000. ------------------- а русофилите продължават да твърдят че тези блокове са безопасни :))))))))

Кифло, атомната физика не е за всеки. Още по-малко пък за куха лейка като теб. Няма да си губя времето да те образовам!

Лелче, съвършени реактори няма. Твоите тенекиени ролки да не са съвършени? А са къде по-прости от реактор. Колкото до този доклад - погледни годината - 1993-та. Елцин.... Някъде по това време, един български политик на максимално висок пост, мир на праха му, се извини на папата, за българското участие в атентата срещу него. Помниш ли?

Кажи нещо съвършено, освен мен, паленце.

Една краварска щайга, свалена от протежетата на лудите крави -ИДИЛ и Ал Кайда:) И това ако не е ирония:)

valentor

СовеЦките направиха ли процесор или още я карат на по-слабите германски радиолампи от 1944/1945г. поради неспособност да възпроизведат по-силните .

За совецки процесори не съм чувал..Но виж за РУСКИ процесори съм чувал....Байкал. Елбрус, Комдив и т.н..Но последния път когато проверявах..Краварските процесори са все нещо китайски:) Маде ин Чйна, а?:)

филки малоумни четете фактите а не тъпата путинска пропаганда :) ---------------------- През пролетта академикът се опитва да използва малкото му останал авторитет и връзки, за да организира в СССР агенция за ядрена безопасност. На 26 април 1988 г. идеята му официално е отхвърлена. Легасов се прибира в дома си съкрушен и на другия ден е открит обесен. След смъртта му са намерени пет аудиокасети, на които той записва спомените си около чернобилската авария. Много от ключовите моменти в разказа му липсват. Говори се, че касетите внимателно се прослушват и местата, в които се разкрива абсолютната безотговорност на съветското ръководство, най-вече в първите дни след инцидента, са изтрити. Под предлог, че са радиоактивни, всички записки на академика са иззети от властите. Смъртта на Легасов, обаче не може да бъде скрита. Първоначално властите се опитват да прикрият, че академикът е сложил край на живота си, но новината плъзва сред съветските научни среди. Три седмици по-късно "Правда" публикува статията му "Моят дълг е да разкажа", която дава импулс за промяна в съветската ядрена индустрия. През 1993 година Русия предоставя на МААЕ ревизиран доклад за чернобилската авария, в който открито се говори за несъвършенствата на реакторите РБМК-1000.

Аве футко непоръбена, цял ден ли ще ръсиш лъжи? Колко то плащат за глупостите?

Кажи, ни Смоленската АЕЦ с какви рекатори е и работи ли си? И ако не ти стига тази се заинтерсувай за Ленинградската АЕЦ .... Има и друга.. А Чернобил е гръмнат при експеримент ,който излиза извън контрол . Дефекти има във РЕАКТОРА НА фУКУШИМА,НО ТОЙ НЕ Е РУСКИ А ЩАТСКИ !

Голям пример няма що. Ми те руснаците в обитаем район взривиха атомна бомба и пуснаха 45 000 войска да мине през епицентъра, а хората от съседните села на 2-3 км ги държаха там за по-голяма автентичност.

Значи излиза, че сичко е под контрол?

БРЦК

Ей тъпаци , не споменавайте Чернобил! Инцидента там е заради грешка на неграмотните украинци които извършили куп дивотии и причинили аварията. Дори има теория ,че инцидента е причинен нарочно от американците. Само да ви питам нормален човек би изключил ръчно защитните системи на реакторите?

има доклад на човек от руската академия на науките дефектът е системен затова забраниха този тип блкове! партенката за некадърните оператори беше поредната димка на рашките просто не се научиха добре от американците да правят АЕЦ! крадоха ама пак не се научиха!

тоя доклад в ЦРУ ли ти го написаха... И до днес си работят централи с този тип блокове и няма проблем с тях.

Лъжеш, лелче!!! Никакъв системен дефект. Чисто своеволие на оператора, позволил си изключване на защитите и режими на претоварване!!! Виж разполагане на аварийни генератори в зона, застрашена от цунами, както беше във Фукушима, си е типична груба проектантска грешка!!!

тоя доклад да би да е написан в НБУ от лаборатните Костов и Паси.

БРЦК

Системния дефект е между ушите ти.

Абе нали преди опорната ви точка беше че украинците реално били руснаци.... що сега пак се извъртате кат не ви е удобно.... А за инцидента в Маяк нещо да кажеш?

Разкажи как е в Фукошимка? И в краварските атомни електроцентрали до Ню Йорк:) Тия дето си изливат радиация :)

Ти разкажи, за начако, защо един от идолите ви Едвин Сугарев, нагло лъжеше, когато агитираше за затваряне на Козлудуй, че реакторите му са от чернобилски тип. Само от неграмотност ли или с определена манипулативна цел? Както и ти за Буран, впрочем.

Толкова войни водиха САЩ в годините на моя съзнателен живот и почти не понесоха загуби от вражески огън.Всичките им унищожени бойни машини, било то летящи, било то бронирани биваха инкасирани я от приятелски огън, я от техническа неизправност.С дроновете-същата работа.То, американска бойна машина само от собствено недоглеждане може да бъде свалена.Явно.Хвала!Хвала на таквъзе войскари и оръжейници.

тия войни които американците водаят последните 40-50 години са все срещу супер мега въоръжени и технологично напреднали нации като Виетнам,Афганистан и Корея.Въприеки това амирекианците и срещу тях се посираха и изчезваха.Те винаги са имали изключително оръжие и технологии на хартия и най много в късомтрежен филм.Осталото са вицове.

"Впоследствие той е бил унищожен от самолети на международната коалиция, за да не попадне в ръцете на джихадистите, уточниха източници от ВВС." За да не попадне в ръцете на джихадистите? Или заради руснаците и китайците?

Малко интересна светлина по сваления Ф117. Золтан Дани,е командир на батареята, а подп Джордже Аничич командва цялата ПВО в района. Борбата с въздушния нападател се води по план и организация от Аничич. Дани обаче се изхитрява и след войната пуска информация,че той е поставил приставка-собствена разработка в РЛС,която е "видяла" невидимия Ф.Бай Амер няма друг ход освен да се хване на плонжа-кьорфишек като шаран на бастун и установява връзка с Дани.Шета го из Амер и той успява да обрули $5 млн. от бездънния пентаг.джоб за интелект.собственост.Заслугата за Ф е на двамата Анич. и З.Дани. Ан. го пенсионираха като селски пъдар, а Дани е богат сладкар.

Общо по ПВО отбраната на Аничич са изстреляни, ако не се лъжа 36 крилати ракети,като нито една не е ударила цел. Една част са унищожени във въздуха с ПЗРК и др., а друга удрят работещи микровълнови печки замаскирани по План на Аничич в купи сено. Аничич слага имитатор на РЛС който заблуждава:"Страйк"овете и на 15 км изключва, а включва истинската РЛС.Освен това беше съборен и ДУХ Б2, паднал в Хър. БайАмер отрича,но като му пуснаха прехванатия запис от ауакс-а, как не разрешава пилотите да катапултират от ударения Б2 преди да напусне територията на Сърбия почна мазно да кокетничи "Ами вие от къде още ни видяхте? Видяхте ли презареждането на Атл океан, или още от Дакота ни гледате?"

До Абсурдистана..Човек..Краварите винаги казват, че нещо е икономически неизгодно да го правят,.. И ТО В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ!!ФАКТ!! Ето гледай -The Engines That Came In From The Cold ..Самите луди крави си го казват.>ЧЕ ТЕ НЕ СА УСПЯЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ!! ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХ, БИЛО НЕВЪЗМОЖНО!!! ГОВОРИМЕ ЗА СЪВЕТСКИ РАКЕТЕН ДВИГАТЕЛ ОТ 60 години!!! От неуспялата съветска лунна програма! Не че краварската е успяла де.>В това вярват само балъците!!

Ок де за двигателя ти обясниха в другата тема.... ма ти едно си баба знаеш едно си повтаряш.... Разкажи за Протон-М Разкажи за Союз-1 Разкажи за Союз-11

Ти разкажи колко човека загинаха на Протоните и Съюзите, а? И разкажи за Челинджър, Колумбия.Спейс Шип 2, отделно Антареси, Фалкъни и т.н.....

и тази помия е избълвана само няколко дена след доставянето на сонда около юпитер :))) къде е руската сонда?? къде са руските сонди на марс има няколко американски там а и индийска :))) къде е руската сонда извън слънчевата система?? и + това от тази надпревара сащ излязоха победители а великия сссре се разпадна :))) жалък си не кацането на луната е филм режисиран от кубрик твоят живот е филм режисиран от путлер :)))

Сега, от платена от Краварника подлога..не слушам съвети:) Да те питам, заработи ли за ГМО Бургер и Кока Кола, а?:) Нито първия човек в космоса е краварин, нито първия сателит, нито първите сонди до Луната, марс, Венера и т.н :) Факт! А ти си вервай в измислиците за краварите на Луната..но ще си само ти..И лудите крави:)

Тия пилоти как спят спокойно след като им свърши мисията. Местиш шурвала в някаква стая под климатика. Натискаш някакви копчета дето изстрелват ракети и в това време пиеш биричка, кока кола и тъпчеш бургери.

за унищожението на дрона са използвани два Хамъра, че първия не уцелил!

ето как са го унищожили... m7hMcgi02pM

омандващият ВВС на САЩ в Европа и Африка, четиризвездният генерал Френк Горенц оценил високо професионализма на руските пилоти, отбелязвайки обаче, че действията на отделни екипажи предизвикват въпроси.

Въпроси с горчива нотка от типа "Ех, защо и ние не можем така...?"

Добре, че е бил нацито Фон Браун..И всичките немски конструктури и инженери..Да създават ракетите, подводниците и самолетите на лудите крави! Че иначе йок космос!! Само крив макарон! Ето и тоя дрон е типичен пример за краварската техника..Безумно скъп, ненадежден и трошлив! Като щайгата Ф-35 или М-16!Факт!

си отиде Браун изостанаха толкова, че започнаха да летят с руски ракети и да купуват руски двигатели.

А така - каза ли им го... Забрави само да добавиш, че добре че е бил Немския инженер Хуго Шмайзер, та ватенките си приписват АК47, че и те като краварите са шматки.

Само глупак който не е бил в казармата, и не е виждал АК-47 и Щурмгевее отвътре..Може да говори такива глупости..А е всеизвестен факт, че швабите са копирали от руските СВТ-40.АВС-36 и от АВТОМАТА НА ФѝОДОРОВ!!

Меките китки, които дори и в казарма не са били да не се изказват за стрелкови оръжие. Сходството между АК и SG дори и визуално не е, при по-внимателно вглеждане. Като принцип на действие, технология на производство - нищо общо. Поискай от господарите ти да ти дадат снимки на двете оръжия с по-голяма резолюция и търси разликите. Фрапиращи са!!!

ти АК-47 виждал ли си на живо? Кво му е общото с шмайзерите? Само това, че се води автомат и до там.

Всъщност този дрон чудесно си върши работата... както и М16, Ф-35 и т.н. Само дето работата е "Едни хора да вземат едни пари на данъкоплатеца".

Не може да бъде! Американската техника е безпогрешна! Това е партенка!

Товарищи...

Само дето пуснатото видео от миндилите показва обратното на това което твърдят САЩ. Нито сам е паднал, нито са успели да го бомбардират добре. Виждат се доста големи парчета от дрона.

Добре че е дрон, там няма пилоти!!

Краварските техологии..Най-ненадеждните в света... Челинджър гръмна като пиратка... Колумбия се взриви като бомбирала консерва с телешко печено.. Антарес пламна като факла.. Спейс Шип 2 се размаза кат сръбска плескавица..Да не говориме за Фалкъните:) А още по преди краварските подводници Трешър и Скорпион се превърнаха в пълно подводници:) След като се смопотопиха със собствените си торпеда...Гърмят или потъват тия бомбирали краварски консерви като стой та гледай! Факт! И сега дрона се размаза като пача..Или по скоро го свалиха, създадения от Краварника ИДИЛ и Ал кайда, а?:)

курск - най-модерната руска подводница последната руска сонда за марс падна в океана сваленният су24 несваляемият армата неспираемата спря сама на червения площад дори не съм се замислил още :))) немският студент прелетя над ссср и кацна на червения площад :)))))))))))) ц300 ц400 :)))) смех

LeGrandTulup

Чалънджър и Колумбия - най ефектните и зрелищни фойерверки в историята. Безплатно шоу за цял свят.

А да кажеш нещо за американските хеликоптери Сикорски ?

Ти..Аманистина, ти..Малоумен ли си?! Су-24 несваляем? Я сега кажи колко несваляеми бяха Ф-18 на Сините ангели..Дето се размаза на речта на обонго миналата седмица..Или двата Ф-16 на Буревестниците дето се блъснаха един в друг..Или Б-52 дето се вряза в земята преди две седмици:) Разкажи за тях.>да се посмееем ....А то само тъп дебил може да си мисли, че свалянето на невъоръжен бомбардировач от изтребител, и то в гръб..Сие е постижение и голямо геройство.. Не каза нищо за совалките..взрив ли се Челинджър и Колумбия, ааа? ДАААААААААААА ЧЧ ВЗРИВИХА СЕ!! ФАКТ!!! За Трешър и Скорпион що нищо не казваш , а?:)

Руските технологии ги знаем също: 1. Танка нещо не запали на Червения площад... 2. Курск потъна 3. Протон-М изгоря кат факла 4. Чернобил взе че гръмна 5. Маяк говори ли ти нещо изобщо? 6. А Гагарин да не би да умря в американски самолет? Недей се пени толкоз....

Ти разкажи за Фукошимка-Хирошимка.>За ядрената електроцентрала край Ню Йорк.>ДЕТО ПЛАМНА МИНАЛАТА ГОДИНА..И ЕДВА НЕ СЕ ВЗРИВИ..зА АРМАТАТА, ВЕЧЕ ТИ КАЗАХ МУНЧО..ТАНКА СИ ТРЪГНА НА СОБСТВЕН ХОД ОТ ПЛОЩАДА.. а НЕ КАЗА КАКВО СТАНА С чЕЛИНДЖЪР, кОЛУМБИЯ, СПЕЙС ШИП 2, АНТАРЕС, ФАЛКОН, И Т.Н А?:)

valentor

Уиндоус и Интернет са краварско изобретение, така че спри да ги ползваш. Можеш да ги замениш с водка и квашеные огурцИ, и мястото на приложение да е Сибир за където т`вари чемоданите

Щат на Путин, който му излиза доста скъпичко.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха.

valentor

А трябваше да се съобщи , като ПИЛОТЪТ Е ЗАГИНАЛ .Кис-кис

не ама на сирийците много им се иска бъди сигурен в това

Лелче, загоря ти маджата! :)))))

спори като червей мисли като червей сигурно е червей

Ти вземи и ни разкажи защо все ти отказват американска виза? Затова ли си станал соросоид, за да те забележат от Козяк и да те пуснат? На тях там не им трябваш, тук си им нужен.

Другари мурзилки, след като краварите са против ИДИЛ, то ние сме за тях, нали?

Вие, меките китки - шерпите на простестърските НПО сте винаги за този, за който ви плаща. Скоро, когато Тръмп закрие АзБ и сродните и подривни антибългарски организации, бързичко ще си намерите нов господар.

Пародия

Еее оригинален си - няква нова опорна точка е тва....

Зле ми е!

Да не говориме за супер-пупер краварската щайга Ф-117..Както спомена колегата по-долу!! И да малоумни европутаци! Ф-117 беше свален с ракета от 60 години! С античните С-125 Нева!!!Дори не с С-300! Нищо чудно че тия кретени от ИДИЛ свалят краварските дрони!!!

русия изгуби югославия изгуби грузия изгуби украйна това само напоследък а вие още 100 години ще се кефите заради един свален самелет :)))) да ти припомням ли за любовната връзка между един ф16 - технология на 100 години и един СУ24 който нали уж беше несваляем заглушаващ електрониката над половин свят??? карикатури сте

А Курск сам пък потъна.... А Чернобил сам пък гръмна А Буран нещо беше неразположен и изобщо не полетя Техника е случва се преживей го никой не е застрахован....

Буран летя, провери! И не пада, за разлика от американските совалки.

а колко от совалките поексплоадираха?

И никой не пита за 16-те загинали пред хлебарницата в Сирия...

И тоя дрон като турските хеликоптери е паднал заради лошото време,нали? Между другото иранците върнаха ли на Килъри онзи дрон, който те прихванаха и приземиха цял-целеничък? Да ти хакнат хвърчилото в полет- ей на това му викам унижение!

Какво може да се очаква от краварска щайга..Освен да бъде свалена, сама да се разбиое или да се взриви...Примнери за скапаната краварска технология безброй! Като се почне от Челинджър, Колумбия, Антарес, Спейс Шип 2 ...Та се стигне чак до падащите като круши Боинг, Ф-18, Ф-16, Б-52 и т.н.........Дааааа...Краварските технологии са безумно скъпи, чупливи и ненадеждни ....Те са си чиста проба копия на това, което лудите крави са откраднали от другите страни! За какво говорим! Дори едни нормални ракетни двигатели не могат да си направят! Та се купуват от руснаците! Като миналия месец..Когато Пентагона купи нови 20 руски РД-180!Абе посмешище са лудите крави! Един човек не могат да качат на орбита, до МКС! Без да си цакат на братушките по 70 милиона на място! С две думи..ЖАЛКАРИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!

Май се изпразни.

В устата ти..Дааааа.....:)

От вчера го повтаряш туй за прослувутия руски двигател... В другата тема ти набиха канчето и тука се премести....

Какво канче бре Кончи..Не съм влизал от вчера.>А там издухахте супата..И то много яко:) Дори мръшляк като тебе си призна, че лудите ркави едни читави ракетни двигатели не могат да направят:)

Какво канче бре Кончи..Не съм влизал от вчера.>А там издухахте супата..И то много яко:) Дори мръшляк като тебе си призна, че лудите ркави едни читави ракетни двигатели не могат да направят:)

Коментари - Американски дрон се разби в северна Сирия | Днес.dir.bg

Американски дрон се разби в северна Сирия

Американски дрон "Рийпър" се разби вчера в северна Сирия по време на бойна мисия срещу "Ислямска държава", обявиха ВВС на САЩ, цитирани от Ройтерс и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Американски дрон се разби в северна Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

"Разбит" да се разбира свален независимо обясненита че не е

ivo10

Руснаците просто им изключват електрониката с РЕБ-система и падат като патици.

Някои филмчета на чалмите от мрежата опровергават тезата за инцидент. Твърдят че са го свалили умерените сърцеяди, съюзници на Краварстан. Ба си!

Хора, няма смисъл да пишете на тия платени еврокенефи Дада и 7/8..Ясно е че педалите са платени зоофили на краварника:) Така че оставете си ги да рупат галфоните...То къде мозък в европутак като тях.. Те от факти, и доводи не разбират..Само от говна, чепове и други такива техни еврогейски педерастии:)

През 2015 г. САЩ даряват на Украйна 50 дрона в подкрепа на украинската армия в Донбас. Няма и месец по-късно всички дронове излитат на мисия и не се връщат - един по един ги прибират руснаците. Та тази история в Сирия много ми прилича на същата случка - загубен контрол върху дрона и за да не попадне в руски ръце го унищожават.

Пак ли руски блогове си чела? Така само по-куха ще ставащ. Вземи мерки и прочети нещо истинско. Първо помисли. За всяка случка с дрон се пишат хиляди статии. За 50 дрона щяха да се напишат стотицихиляди статии, и лично Путлер щеше да се снима с всеки един о тях.

Лейке,да те попитам ти в казарма не си била е ясно но някакво военно обучение да си имала???Ти как си представяш,че 50 дрона ще се дадат на хора които до вчера са държали само Калашников или винтовка...на ясно ли си какво обучение трябва да преминат операторите на тези дронове или си лаеш само това което чуеш......ако напишеш,че си избродирала някоя картина на Рафаело на гоблен ще ти ръкопляскам но от военни неща и коли не си отваряй устицата за да не ставаш смешна-ПОНЯЛА????

Американците отдавна са въздух под налягане.

Въздух под налягане е доста по-добре от руския вакуум.

По скоро е краварска пръдня..Гъзова, като мозъка ти..Отколкото въздух!!!

За мен това са доста скъпи машини. За разузнаване стават и за някоя друга "щурмово" бойна акция но с тази перчица отзад колко да развива. Въздушен бой абсурд. Крилатите ракети там е истината.

Въздушния бой не е като от първата и втората световни войни. Сега стрелят ракети от десетки километри.

Машината има далеч по-голям шанс да избяга от ракета. Над определени вертикални ускорения на пилота червата му отиват при сливиците, а на машината й няма нищо.

Дорнът е високотехнологичен дистанционно управлаям летателен апарат с разузнавателна цел. Това не е изтребител да влиза в какъвто и да е бой. Целта му е да лети възможно най безшумно (затова му е тази "перчица") на голяма височина, да събира разузнавателна информация и да нанася удари с крилати ракети ако на "геймърчето" дето го управлява от конзолката му наредят.

никой в историята не е откраднал толкова земи и ресурси колкото русия може би британия за известно време кражбата на ресурси и земи не е добър аргумент в полза на русия при спорове - русия:сащ :))

На 4 декември 2011 година, Иран залови супер модерния американски дрон RQ-170. Тази машина с комуникационните си системи, датчици, компоненти и архитектура е от голям интерес за много военни разузнавания по света. В този смисъл може да се каже, че иранците изтеглиха технологична шестица от тотото. Експерти твърдят, че иранците са успели да отклонят комуникацията на дрона с контролния център в Афганистан и да я пренасочат към ирански контролен център. Този център приземява RQ-170 непокътнат след като въвежда фалшиви данни от GPS в навигационна му система. RQ-170 Sentinel е дрон за стелт разузнаване използван при залавянето на Бин Ладен. Размахът на крилата е 26 метра, дължината 4.5 метра и 1,84 м височина. ИРАНЦИТЕ РАЗПОЛАГАТ С ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА БОРБА С ДРОНОВЕ КОИТО ВЕРОЯТНО СА ПОЛУЧИЛИ ОТ КИТАЙ!!

Четох някъде, че иранците са използвали тогава руския комплекс за РЕБ и радиоелектронно подавяне Автобаза! Баси яката играчка! Заглуши и прихвана управлението на краварския дрон..И после го приземи в Иран..>За да може иранците и руснаците да го изучат:)

Мислиш ли,че и сърбите не са дали парче от Стелт-а на руснаците.Не ги интересува електрониката а композита.

Ами те ушанките ако не свият някоя технология няма начин да им роди нещо алкохолизираната тиква....само кражби на технологии от както е създадена тази колхозна държава

Дали е паднал след като си е изпълнил задачата по одстрелване на кратунковци? Тази лайняна история дето я предъвкват путлераските тролове заразрушителя Доналд Кук е като историята със сваления стелт от преди 20 години!Само празни приказки, лъжи и клевети!Няма с какво друго да се похвалят руснаците!

питай подалите рапорт за напускане 27 служители - 26 моряци и една перачка на нааааааа...кани униформени панталони!

А помните ли, когато нашите нови кръвни братя, изстреляха две ракети от кораби в Средиземно море, посока Сирия? Тогава пак отричаха, а руснаците им казаха часът, в който са ги заредили в силоз

Пак някой тъпак е чел руски блогове с фатасмагории и пита , "а помните ли?" Помним, че ракети изстреляни към Сирия нямаше. И помним че бяха изрелски изпитания на ракета и ракета прихващач.

Остава и да не излъжат, че са били израелски изпитания. Сега пак излъгаха, че дронът им бил унищожен уж от съюзническата авиация, за да не поданел във вражески ръце. Клипът, който уж джихадистите разпространиха в мрежата обаче, веднага им разкри поредната лъжа. Американец да не излъже, това е цяло чудо. Само тъпаците им вЕрват.

Някой стингър е преминал от ръцете на умерената опозиция в "по-приятелски" настроени към сащианците групи или пък цялата групичка е задраскала "умерена" пред прозвището си, след като е получила "хуманитарна" помощ от Кери. Дето се вика: сефте!

Всъщност това е бъдещето на авиацията - свален или паднал сам, този самолет струва в пъти по-малко отколкото, ако беше пилотен. Освен това в момента американски майки не оплакват загиналите си синове пилоти - загубена е машина, не човешки живот.

Само дето пилотираните самолети имат по глям боен товар, маневреност, обсег и сензори..А и в близък въздушен бой, пилота по добре реагира на ситуацията отколкото един дрон..Дрона не може да взима сам решения..А пилота-Да. Дрона става само да бомбардираш туземци в Африка..

Пародия

Кисело е чуждото грозде....

Мда - Русия в момента е доста назад в тая технология и по тази причина бива отхвърлена от руофилите, като безперспективна. Но е ясно, че "русофил" и "мозък" са несъвместими понятия.

по-добре от сваления су в Турция и после сваления хеликоптер с две жертви, нали?

Че кой води битки? Само тотални идиоти. Обикновено се стреля от 30-40-50-...100 км. Пилота дори няма да разбере какво му се случва, защото малкия дрон е невидим за него.

тук се говори за определен тип руски реактори, а не за москвичи и ДВГ, но като не разбираш извърташ. Не ,че от двигатели разбираш повече, отколкото от реактор. Не си отваряй устата, за да не лъсва простотията ти.

Още на пръв поглед е видно, че тая тенекия не направена както трябва, не е ясно кое предница кое е задница.

И вероятно е летял назад, затова е паднал!

100 вярно. Същото важи и за роботизираните щтатни щатски тролчета. Има ги и на този форум.

стават само за едно... не е случайно, че прозвището им по цял свят е : каубои... Могат само да пасът говеда , за повече не им стига интелект.

а руснаците са овчари пасат оФце като теб :)))) сащ имат над 300 нобелови награди за наука :) русия - 10 :) буквално всичко модерно е измислено в сащ :) от телефона и самолета до интернет :) тъпи са толкова тъпи че всички гении тичат на там :) само тъпаците като теб гледат към русия :)

то и аз ако раздавам наградите, мога да си дам колкото си искам. Но да те питам онзи, който извади САЩ от голямата рецесия, какъв беше? Искаш да кажеш всичко е копирано, а не измислено там... Еле па компа и интернета...

Ами то и Обама получи Нобелова награда- те тези награди вече ги дават по две за лев.

Е не....Стават и да крадат чуждите ресурси и земи, от индианци и туземци.....

Да, а сибирските народи доброволно са подарили земите си на руснаците... Посрещнали са ги с хляб и сол.

Шило

Стават и такива работи. Техника. Може да се повреди, може да бъде повредена.

Особено ако я свалят.>С доставени от ЦРУ ,ракети Стингър :) За така наречената Свободна Демократична режеща глави опозиция:)

Прави ми впечатление, че като цяло бойните дронове - и американски, и руски, и израелски ... и др., падат доста по-рядко отколкото пилотираните самолети. Може би е време да се помисли и за роботизирани пътнически самолети ? Дори и с резерва от екипаж вътре....

Американски дрон свален с доставени от Америка ракети на ИД!?

вижте сега простотията на русофилите :))) много по-зле са от самите руснаци!! -------------------------- През 1993 година Русия предоставя на МААЕ ревизиран доклад за чернобилската авария, в който открито се говори за несъвършенствата на реакторите РБМК-1000. ------------------- а русофилите продължават да твърдят че тези блокове са безопасни :))))))))

Кифло, атомната физика не е за всеки. Още по-малко пък за куха лейка като теб. Няма да си губя времето да те образовам!

Лелче, съвършени реактори няма. Твоите тенекиени ролки да не са съвършени? А са къде по-прости от реактор. Колкото до този доклад - погледни годината - 1993-та. Елцин.... Някъде по това време, един български политик на максимално висок пост, мир на праха му, се извини на папата, за българското участие в атентата срещу него. Помниш ли?

Кажи нещо съвършено, освен мен, паленце.

Една краварска щайга, свалена от протежетата на лудите крави -ИДИЛ и Ал Кайда:) И това ако не е ирония:)

valentor

СовеЦките направиха ли процесор или още я карат на по-слабите германски радиолампи от 1944/1945г. поради неспособност да възпроизведат по-силните .

За совецки процесори не съм чувал..Но виж за РУСКИ процесори съм чувал....Байкал. Елбрус, Комдив и т.н..Но последния път когато проверявах..Краварските процесори са все нещо китайски:) Маде ин Чйна, а?:)

филки малоумни четете фактите а не тъпата путинска пропаганда :) ---------------------- През пролетта академикът се опитва да използва малкото му останал авторитет и връзки, за да организира в СССР агенция за ядрена безопасност. На 26 април 1988 г. идеята му официално е отхвърлена. Легасов се прибира в дома си съкрушен и на другия ден е открит обесен. След смъртта му са намерени пет аудиокасети, на които той записва спомените си около чернобилската авария. Много от ключовите моменти в разказа му липсват. Говори се, че касетите внимателно се прослушват и местата, в които се разкрива абсолютната безотговорност на съветското ръководство, най-вече в първите дни след инцидента, са изтрити. Под предлог, че са радиоактивни, всички записки на академика са иззети от властите. Смъртта на Легасов, обаче не може да бъде скрита. Първоначално властите се опитват да прикрият, че академикът е сложил край на живота си, но новината плъзва сред съветските научни среди. Три седмици по-късно "Правда" публикува статията му "Моят дълг е да разкажа", която дава импулс за промяна в съветската ядрена индустрия. През 1993 година Русия предоставя на МААЕ ревизиран доклад за чернобилската авария, в който открито се говори за несъвършенствата на реакторите РБМК-1000.

Аве футко непоръбена, цял ден ли ще ръсиш лъжи? Колко то плащат за глупостите?

Кажи, ни Смоленската АЕЦ с какви рекатори е и работи ли си? И ако не ти стига тази се заинтерсувай за Ленинградската АЕЦ .... Има и друга.. А Чернобил е гръмнат при експеримент ,който излиза извън контрол . Дефекти има във РЕАКТОРА НА фУКУШИМА,НО ТОЙ НЕ Е РУСКИ А ЩАТСКИ !

Голям пример няма що. Ми те руснаците в обитаем район взривиха атомна бомба и пуснаха 45 000 войска да мине през епицентъра, а хората от съседните села на 2-3 км ги държаха там за по-голяма автентичност.

Значи излиза, че сичко е под контрол?

БРЦК

Ей тъпаци , не споменавайте Чернобил! Инцидента там е заради грешка на неграмотните украинци които извършили куп дивотии и причинили аварията. Дори има теория ,че инцидента е причинен нарочно от американците. Само да ви питам нормален човек би изключил ръчно защитните системи на реакторите?

има доклад на човек от руската академия на науките дефектът е системен затова забраниха този тип блкове! партенката за некадърните оператори беше поредната димка на рашките просто не се научиха добре от американците да правят АЕЦ! крадоха ама пак не се научиха!

тоя доклад в ЦРУ ли ти го написаха... И до днес си работят централи с този тип блокове и няма проблем с тях.

Лъжеш, лелче!!! Никакъв системен дефект. Чисто своеволие на оператора, позволил си изключване на защитите и режими на претоварване!!! Виж разполагане на аварийни генератори в зона, застрашена от цунами, както беше във Фукушима, си е типична груба проектантска грешка!!!

тоя доклад да би да е написан в НБУ от лаборатните Костов и Паси.

БРЦК

Системния дефект е между ушите ти.

Абе нали преди опорната ви точка беше че украинците реално били руснаци.... що сега пак се извъртате кат не ви е удобно.... А за инцидента в Маяк нещо да кажеш?

Разкажи как е в Фукошимка? И в краварските атомни електроцентрали до Ню Йорк:) Тия дето си изливат радиация :)

Ти разкажи, за начако, защо един от идолите ви Едвин Сугарев, нагло лъжеше, когато агитираше за затваряне на Козлудуй, че реакторите му са от чернобилски тип. Само от неграмотност ли или с определена манипулативна цел? Както и ти за Буран, впрочем.

Толкова войни водиха САЩ в годините на моя съзнателен живот и почти не понесоха загуби от вражески огън.Всичките им унищожени бойни машини, било то летящи, било то бронирани биваха инкасирани я от приятелски огън, я от техническа неизправност.С дроновете-същата работа.То, американска бойна машина само от собствено недоглеждане може да бъде свалена.Явно.Хвала!Хвала на таквъзе войскари и оръжейници.

тия войни които американците водаят последните 40-50 години са все срещу супер мега въоръжени и технологично напреднали нации като Виетнам,Афганистан и Корея.Въприеки това амирекианците и срещу тях се посираха и изчезваха.Те винаги са имали изключително оръжие и технологии на хартия и най много в късомтрежен филм.Осталото са вицове.

"Впоследствие той е бил унищожен от самолети на международната коалиция, за да не попадне в ръцете на джихадистите, уточниха източници от ВВС." За да не попадне в ръцете на джихадистите? Или заради руснаците и китайците?

Малко интересна светлина по сваления Ф117. Золтан Дани,е командир на батареята, а подп Джордже Аничич командва цялата ПВО в района. Борбата с въздушния нападател се води по план и организация от Аничич. Дани обаче се изхитрява и след войната пуска информация,че той е поставил приставка-собствена разработка в РЛС,която е "видяла" невидимия Ф.Бай Амер няма друг ход освен да се хване на плонжа-кьорфишек като шаран на бастун и установява връзка с Дани.Шета го из Амер и той успява да обрули $5 млн. от бездънния пентаг.джоб за интелект.собственост.Заслугата за Ф е на двамата Анич. и З.Дани. Ан. го пенсионираха като селски пъдар, а Дани е богат сладкар.

Общо по ПВО отбраната на Аничич са изстреляни, ако не се лъжа 36 крилати ракети,като нито една не е ударила цел. Една част са унищожени във въздуха с ПЗРК и др., а друга удрят работещи микровълнови печки замаскирани по План на Аничич в купи сено. Аничич слага имитатор на РЛС който заблуждава:"Страйк"овете и на 15 км изключва, а включва истинската РЛС.Освен това беше съборен и ДУХ Б2, паднал в Хър. БайАмер отрича,но като му пуснаха прехванатия запис от ауакс-а, как не разрешава пилотите да катапултират от ударения Б2 преди да напусне територията на Сърбия почна мазно да кокетничи "Ами вие от къде още ни видяхте? Видяхте ли презареждането на Атл океан, или още от Дакота ни гледате?"

До Абсурдистана..Човек..Краварите винаги казват, че нещо е икономически неизгодно да го правят,.. И ТО В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ!!ФАКТ!! Ето гледай -The Engines That Came In From The Cold ..Самите луди крави си го казват.>ЧЕ ТЕ НЕ СА УСПЯЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ!! ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХ, БИЛО НЕВЪЗМОЖНО!!! ГОВОРИМЕ ЗА СЪВЕТСКИ РАКЕТЕН ДВИГАТЕЛ ОТ 60 години!!! От неуспялата съветска лунна програма! Не че краварската е успяла де.>В това вярват само балъците!!

Ок де за двигателя ти обясниха в другата тема.... ма ти едно си баба знаеш едно си повтаряш.... Разкажи за Протон-М Разкажи за Союз-1 Разкажи за Союз-11

Ти разкажи колко човека загинаха на Протоните и Съюзите, а? И разкажи за Челинджър, Колумбия.Спейс Шип 2, отделно Антареси, Фалкъни и т.н.....

и тази помия е избълвана само няколко дена след доставянето на сонда около юпитер :))) къде е руската сонда?? къде са руските сонди на марс има няколко американски там а и индийска :))) къде е руската сонда извън слънчевата система?? и + това от тази надпревара сащ излязоха победители а великия сссре се разпадна :))) жалък си не кацането на луната е филм режисиран от кубрик твоят живот е филм режисиран от путлер :)))

Сега, от платена от Краварника подлога..не слушам съвети:) Да те питам, заработи ли за ГМО Бургер и Кока Кола, а?:) Нито първия човек в космоса е краварин, нито първия сателит, нито първите сонди до Луната, марс, Венера и т.н :) Факт! А ти си вервай в измислиците за краварите на Луната..но ще си само ти..И лудите крави:)

Тия пилоти как спят спокойно след като им свърши мисията. Местиш шурвала в някаква стая под климатика. Натискаш някакви копчета дето изстрелват ракети и в това време пиеш биричка, кока кола и тъпчеш бургери.

за унищожението на дрона са използвани два Хамъра, че първия не уцелил!

ето как са го унищожили... m7hMcgi02pM

омандващият ВВС на САЩ в Европа и Африка, четиризвездният генерал Френк Горенц оценил високо професионализма на руските пилоти, отбелязвайки обаче, че действията на отделни екипажи предизвикват въпроси.

Въпроси с горчива нотка от типа "Ех, защо и ние не можем така...?"

Добре, че е бил нацито Фон Браун..И всичките немски конструктури и инженери..Да създават ракетите, подводниците и самолетите на лудите крави! Че иначе йок космос!! Само крив макарон! Ето и тоя дрон е типичен пример за краварската техника..Безумно скъп, ненадежден и трошлив! Като щайгата Ф-35 или М-16!Факт!

си отиде Браун изостанаха толкова, че започнаха да летят с руски ракети и да купуват руски двигатели.

А така - каза ли им го... Забрави само да добавиш, че добре че е бил Немския инженер Хуго Шмайзер, та ватенките си приписват АК47, че и те като краварите са шматки.

Само глупак който не е бил в казармата, и не е виждал АК-47 и Щурмгевее отвътре..Може да говори такива глупости..А е всеизвестен факт, че швабите са копирали от руските СВТ-40.АВС-36 и от АВТОМАТА НА ФѝОДОРОВ!!

Меките китки, които дори и в казарма не са били да не се изказват за стрелкови оръжие. Сходството между АК и SG дори и визуално не е, при по-внимателно вглеждане. Като принцип на действие, технология на производство - нищо общо. Поискай от господарите ти да ти дадат снимки на двете оръжия с по-голяма резолюция и търси разликите. Фрапиращи са!!!

ти АК-47 виждал ли си на живо? Кво му е общото с шмайзерите? Само това, че се води автомат и до там.

Всъщност този дрон чудесно си върши работата... както и М16, Ф-35 и т.н. Само дето работата е "Едни хора да вземат едни пари на данъкоплатеца".

Не може да бъде! Американската техника е безпогрешна! Това е партенка!

Товарищи...

Само дето пуснатото видео от миндилите показва обратното на това което твърдят САЩ. Нито сам е паднал, нито са успели да го бомбардират добре. Виждат се доста големи парчета от дрона.

Добре че е дрон, там няма пилоти!!

Краварските техологии..Най-ненадеждните в света... Челинджър гръмна като пиратка... Колумбия се взриви като бомбирала консерва с телешко печено.. Антарес пламна като факла.. Спейс Шип 2 се размаза кат сръбска плескавица..Да не говориме за Фалкъните:) А още по преди краварските подводници Трешър и Скорпион се превърнаха в пълно подводници:) След като се смопотопиха със собствените си торпеда...Гърмят или потъват тия бомбирали краварски консерви като стой та гледай! Факт! И сега дрона се размаза като пача..Или по скоро го свалиха, създадения от Краварника ИДИЛ и Ал кайда, а?:)

курск - най-модерната руска подводница последната руска сонда за марс падна в океана сваленният су24 несваляемият армата неспираемата спря сама на червения площад дори не съм се замислил още :))) немският студент прелетя над ссср и кацна на червения площад :)))))))))))) ц300 ц400 :)))) смех

LeGrandTulup

Чалънджър и Колумбия - най ефектните и зрелищни фойерверки в историята. Безплатно шоу за цял свят.

А да кажеш нещо за американските хеликоптери Сикорски ?

Ти..Аманистина, ти..Малоумен ли си?! Су-24 несваляем? Я сега кажи колко несваляеми бяха Ф-18 на Сините ангели..Дето се размаза на речта на обонго миналата седмица..Или двата Ф-16 на Буревестниците дето се блъснаха един в друг..Или Б-52 дето се вряза в земята преди две седмици:) Разкажи за тях.>да се посмееем ....А то само тъп дебил може да си мисли, че свалянето на невъоръжен бомбардировач от изтребител, и то в гръб..Сие е постижение и голямо геройство.. Не каза нищо за совалките..взрив ли се Челинджър и Колумбия, ааа? ДАААААААААААА ЧЧ ВЗРИВИХА СЕ!! ФАКТ!!! За Трешър и Скорпион що нищо не казваш , а?:)

Руските технологии ги знаем също: 1. Танка нещо не запали на Червения площад... 2. Курск потъна 3. Протон-М изгоря кат факла 4. Чернобил взе че гръмна 5. Маяк говори ли ти нещо изобщо? 6. А Гагарин да не би да умря в американски самолет? Недей се пени толкоз....

Ти разкажи за Фукошимка-Хирошимка.>За ядрената електроцентрала край Ню Йорк.>ДЕТО ПЛАМНА МИНАЛАТА ГОДИНА..И ЕДВА НЕ СЕ ВЗРИВИ..зА АРМАТАТА, ВЕЧЕ ТИ КАЗАХ МУНЧО..ТАНКА СИ ТРЪГНА НА СОБСТВЕН ХОД ОТ ПЛОЩАДА.. а НЕ КАЗА КАКВО СТАНА С чЕЛИНДЖЪР, кОЛУМБИЯ, СПЕЙС ШИП 2, АНТАРЕС, ФАЛКОН, И Т.Н А?:)

valentor

Уиндоус и Интернет са краварско изобретение, така че спри да ги ползваш. Можеш да ги замениш с водка и квашеные огурцИ, и мястото на приложение да е Сибир за където т`вари чемоданите

Щат на Путин, който му излиза доста скъпичко.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха.

valentor

А трябваше да се съобщи , като ПИЛОТЪТ Е ЗАГИНАЛ .Кис-кис

не ама на сирийците много им се иска бъди сигурен в това

Лелче, загоря ти маджата! :)))))

спори като червей мисли като червей сигурно е червей

Ти вземи и ни разкажи защо все ти отказват американска виза? Затова ли си станал соросоид, за да те забележат от Козяк и да те пуснат? На тях там не им трябваш, тук си им нужен.

Другари мурзилки, след като краварите са против ИДИЛ, то ние сме за тях, нали?

Вие, меките китки - шерпите на простестърските НПО сте винаги за този, за който ви плаща. Скоро, когато Тръмп закрие АзБ и сродните и подривни антибългарски организации, бързичко ще си намерите нов господар.

Пародия

Еее оригинален си - няква нова опорна точка е тва....

Зле ми е!

Да не говориме за супер-пупер краварската щайга Ф-117..Както спомена колегата по-долу!! И да малоумни европутаци! Ф-117 беше свален с ракета от 60 години! С античните С-125 Нева!!!Дори не с С-300! Нищо чудно че тия кретени от ИДИЛ свалят краварските дрони!!!

русия изгуби югославия изгуби грузия изгуби украйна това само напоследък а вие още 100 години ще се кефите заради един свален самелет :)))) да ти припомням ли за любовната връзка между един ф16 - технология на 100 години и един СУ24 който нали уж беше несваляем заглушаващ електрониката над половин свят??? карикатури сте

А Курск сам пък потъна.... А Чернобил сам пък гръмна А Буран нещо беше неразположен и изобщо не полетя Техника е случва се преживей го никой не е застрахован....

Буран летя, провери! И не пада, за разлика от американските совалки.

а колко от совалките поексплоадираха?

И никой не пита за 16-те загинали пред хлебарницата в Сирия...

И тоя дрон като турските хеликоптери е паднал заради лошото време,нали? Между другото иранците върнаха ли на Килъри онзи дрон, който те прихванаха и приземиха цял-целеничък? Да ти хакнат хвърчилото в полет- ей на това му викам унижение!

Какво може да се очаква от краварска щайга..Освен да бъде свалена, сама да се разбиое или да се взриви...Примнери за скапаната краварска технология безброй! Като се почне от Челинджър, Колумбия, Антарес, Спейс Шип 2 ...Та се стигне чак до падащите като круши Боинг, Ф-18, Ф-16, Б-52 и т.н.........Дааааа...Краварските технологии са безумно скъпи, чупливи и ненадеждни ....Те са си чиста проба копия на това, което лудите крави са откраднали от другите страни! За какво говорим! Дори едни нормални ракетни двигатели не могат да си направят! Та се купуват от руснаците! Като миналия месец..Когато Пентагона купи нови 20 руски РД-180!Абе посмешище са лудите крави! Един човек не могат да качат на орбита, до МКС! Без да си цакат на братушките по 70 милиона на място! С две думи..ЖАЛКАРИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!

Май се изпразни.

В устата ти..Дааааа.....:)

От вчера го повтаряш туй за прослувутия руски двигател... В другата тема ти набиха канчето и тука се премести....

Какво канче бре Кончи..Не съм влизал от вчера.>А там издухахте супата..И то много яко:) Дори мръшляк като тебе си призна, че лудите ркави едни читави ракетни двигатели не могат да направят:)

Какво канче бре Кончи..Не съм влизал от вчера.>А там издухахте супата..И то много яко:) Дори мръшляк като тебе си призна, че лудите ркави едни читави ракетни двигатели не могат да направят:)