Американски астронавт се срещна с български деца-гении (снимки)

В момента доктор Ричард Линехан е част от космическия център "Джонсън" в Хюстън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Децата винаги се радват на Холивудските продукции.

Защо ли не се радват на Мосфильм?

Руските космонавти пък се срещат с всички възрастови групи редовно в Звездното градче в Камчия. Даже и има спускаема капсула и тренажор за учениците. Които са си съвсем нормални, а не гении. NASA да ви е оставила част от совалка ей така?

Аре кой и за какво ги е определил тези дечица за гении? А някой да им е казал,че малка България има двама космонавти без да са били "гении"....Ей го и аз съм Генчо,ама не се фукам...

а това, че американците никога не са ходили на луната а и не са обикаляли земята, естествено ме е разказано на децата! ха ха ха !

голяма ви е мъката за теиз 6 ходения на американците на луната. А от "летенето" на Гагарин в космоса няма и една снимка, има един разговор проведен в мазе доколкото се разбра в карайна сметка.

О, каква чест! Гостува ни истински жив астронафт! Ти да видиш... За 40 години братска дружба със СССР имахме двама космонавта, произвеждахме компютри и електроника и имахме цъфтящо селско стопанство с много добра животинска и растителна селекция! За 30 години братска дружба със сащ от друга страна нямаме нито един астронавт, не произвеждаме вече дори и компоти, защото селското ни стопанство е унищожено, а икономиката съсипана. Ама да живее демокрацията и бананите, дето се вика...

Е като бяхме дружки с руснаците си имахме собствени космонавти. Сега само ще ги гледаме през крив макарон. Така е с новите ни приятели!

брато... не ние излязохме от съветсткия союуз и не ние го разрушихме !!1 Ако знаеш до последно сме държали кокала... ама отгоре като кажат че се разпада комунизма....Живков и компания са се нас... Така че кво - така е както казваш ама ... ама русия къде са, предлагат ли ни нещо ?? Предлагат ли на някой нещо не !!! Еми тогава ?!?!

Да-да, другарят-агент Ивайло Инджев "доказа", че Гагарин не е летял никога. Както "доказа" и че самият той е потомствен русофоб...Е, успя поне да си изтрие биографията в нета. Следва смях!

Какво да ти предложат бе смешко? Да не са ти длъжни за нещо? В нато сме, чехлю и другите полуидиоти не се спряха да ги плюят, защо да ти дават нещо?! Думата ми е, че са давали, и можеха пак да дават, ако не бяха недалновидните ни продажни политици, а сащ не дават нищо, само грабят, това е голямата раязлика чат ли си?

прости бугариии, простии, ей ви на децата в чужди ръце, слушат глупости

Гаден масон, никъде не е ходил. И как да е като космоса е лъжа!? Промиват мозъците на децата от рано, после как се манипулира света. Който си няма работа да вярва в измисления космос и фалшиви мисии до луната, Марс и до другия край на галактиката. Вярвайте и в гравитацията която държи водата около кълбото (измислено) и барабар с това цялата атмосфера.. Браво. И кво кълвете на Русия - САЩ.. !? Две лица на едно и също Зло!

вярно, че земята е плоска.

Ако са български деца защо някои от тях носят дрешки с американското знаме?

Ако дойде руски космонавт, ще носят дрешки със сърп и чук, ако дойде китайски космонавт с тяхното знаме и т.н.

Между тези деца има ли футболистчета и други спортистчета, или са само некакви зубрачи...

ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ЛЕТЯТ В КОСМОСА С РУСКИ СПЪТНИЦИ ? А ? А ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ТОКОВА МНОГО ЛЪЖАТ? А ЗАЩО ПЕЧАТАТ ДОАРИ БЕЗ ПОКРИТИЕ И ВЗЕМАТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ? А ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПЪК СА СЛАБО РАЗВИТИ И НЕ ЗАЩИТАВАТ СТРАНАТА СИ ? СРАМ

Български деца, окичени със щатски знамена и им говорят на английски език. Някои неща не се променят, каквито бяха отношенията с руснаците, същите към янките.

Нищо общо! Руснаците в много отношения се отнасяха към нас като към равни, като към братя. Американците се държат с нас надменно, арогантно и пренебрежително!

Глупости. Руснаците се държат и са се държали винаги, като империалисти. Всички са им длъжни. Само те се били във ВСВ, само те освободили България, само те, те, те... другите жертви не са дали, другите не са воювали за свобода. Затова и цял свят мрази Русия а най-вече съседите им.

Браво, много готина инициатива! На децата със сигурност им е било супер интересно. :)

"предизникаха", "изтрелването"... без коментар. Май в Дир.бг редакторите са на изчезване вече... :(

Мдааа, а слънцето всъщност е голяма лампа...

Tui MUZEIKO go stroi ZvetelinaBorislavova/Fondacia America za Bulgaria/ celta promivane i US KOZAIAL KOZIAK 16 propaganda

... или с други думи казано, промивка на слаби мозъци (извинете "гении"), в стил "say goodbye to Bulgaria

"Музейко"- е продукт нас Фащ за България. Защо ги събират знаещите и интелигентни деца на тази среща? За източването на потенциала и мозъците им във " великата" Уса, която краде деца от целия свят. А българската администрация лалво прави, за да задържи тези деца тук? Нищо. За сметка на това дава разрешителни за все повече казина и хазарт.

Ами, гледам много недоволни има. Като сте толкова отворени, поканете български астронафт, организирайте му среща с децата и готово. Най лесно е да седнеш и да плюеш, ам хайде вие организирайте нещо.