Американец застреля приятелката си, още петима души и се самоуби

Стрелецът е пощадил присъствалите деца, а мотивите за престъплението все още не са известни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно как Китай се справи с вируса, а и подобни трагедий с масови стрелби няма. Защо в НАЙ великата страна ръсеща бомби и учеща другите на демокрация се случват такива неща. Нима това е НОВИЯТ модел за нормален живот.

Ашколсун ! Юнак над юнаците !!... И без това минаха няколко седмици без там да утрепят някого..

Кой е този ТрагедиЙ ? Приятел ли е на Клавдий?

Байдън няма ли пак да пита за здравето на Навални, за правата на уйгурите в Китай. Как е с правата на сексуалните малцинства в Афганистан.

Причината е пределно ясна. Свръх демокрация и големи ценности до там водят...

Абе бая народ се изтрепа там, ама не е в новините, то си е нормално там.

Не са спрели. Просто дировете имаха по-интересни неща да пишат. Сега пак се почва - убийство в САЩ, автобус събори спирка в Норвегия, нивото на приток на Замбези е спаднало с 2 см...

Цял свят празнува Ден победа, саму наркуманци ти са трепят.

ТрагедиЙ е брат на НеграмотниЙ.

Поредният ДЕМОКРАТИЧЕН ПАРАД на "умните" и "прекрасни " Американци !!! Н е можаха да изтрают и един ден без ПРОСТОТИЯ - Вчера в Ню Йорк и днес вече ново празненство !!! Какво става бе Бг. "демократи" , дето всичко скапано било само в Русия - Какво става с прекрасната ви демокрация ????

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... "Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Зигмунд Фройд Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро той е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (господар и роб, лидер и останалите) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи, той е САМО една респираторна маска. За човека такъв, какъвто е, дрехите - маските, те са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа - маска. Изобщо НЕ е един и същи човек, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА, ти си просто само една МАСКА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, представителният политик, съдията или религиозният лидер, той ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи - маски, без ТЕЗИ дрехи - маски той е НИКОЙ. Днес, фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Ето защо, светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

В най демократичната държава в света ежедневно се избиват с огнестрелно оръжие,миналата година около 43 000 души са загинали след убийства или самоубийства,това си е чиста война,но американското правителство не си и помръдва пръста да направи нещо за да спре случващото се. Не правят нищо,защото в Америка Мамона - парите са на почит,продажбата на оръжие е свързана с големи печалби,а парите в Америка явно са по важни от живота, Това е световния ред на тази държава - пари,убийства и войни. САЩ приемат бежанци от цял свят,както и създадения от тях ЕС за Запада парите са най важното нещо,в ЕС убийствата също се множат но най вече от мигранти към европейци,същите тези мигранти са на почит и с права,добре че не се продават свободно оръжия в Европа,че и тук да е било война....

Нищо и няма на демокрацията - Лошото е когато попадне в ръцете на Свирепи Тъпаци и Самозабравили се Лигльовци !!! Колкото до "ценности" - За Американеца няма друга ценност освен ПАРИ и да причинява страдания на другите за да ПЛЮСКА пържоли и кренвирши , и да дебелее до размери на добре угоен шопар !!!

Много бързо я завряхте тази статия в 8-ма глуха бе подмазвачи - Ако беше нещо за Русия щяхте да я държите на първа линия до утре , ама сега нали е за големия батко - бързаме да я заметем под килима !!!!

Винаги е било така в страната на "неограничените възможности".Още преди години помня един "чистокръвен янки" се беше качил на камбанарията на църка в площада на някакъв град и от там изби с безразборна стрелба 20-30 души, които са се разхождали на площада.После като го арестуваха каза ,че искал "да освободи напрежението" и да "отмъсти на хората".Често се подценява натрупанато напрежение в душите на тези хора.Друг би казал ,че това е от нередовно пиене и е...е.

Сигурно и на този руските хакери са му бъгнали мозъка?

Там никой никога не знае какво става. Ставащото е държавна тайна.

С тези ли се "сродихме " и "сгодихме " бе Ганьовци , От тези ли ще се учим как се живее - Да ви у празните и прости глави !!!

С тоя празник "ден на т.н. европа" - така ще е!)

Върви в Америка като искаш бе !!

Станало им е мъчно , че не ги пуснаха в Москва на парада вчера , да празнуват !!!

България винагии се е сближавала и подмазвала на грешните батковци !! Винаги се хващаме на грешното хоро в края и затова си патим !! Когато Америка беше в разцвета си , не ни даваха да кажем и една английска дума , сега пък се оказахте от Българския само и само да се подмазваме на Американците , но пък те летят стремглаво надолу , и ние сме пак на губещата страна - Така става когато си ТЪП , НЕВЕЖ , КРДЛИВ и МЪРЗЕЛИВ !!!

мъдра постъпка!

По-леко! Не всички са комунисти!

На тези им викат трейлър траш.

Полека, дрогаре! При все тия стрелби, при все, че всички американци са тежко въоръжени, пак убийствата са три пъти по-малко от Русия и повече от България. Вижте талпите в собствените си очи, преди да търсите кусурите на другите, че сте смешни, брратушки! Абе ще дойде време, ще ви вземат паспортите и ще ви върнат у родината, след като не уважавате гостоприемника!

Сиганска работа по Хамерикански, сър...

Баси обърканата резба!

В Щатите това е не просто ежедневие, а ТРАДИЦИЯ! :D Много обичат да се стрелят масово тези хубави хора!

И кво? Или си ЗА щатите, или комунист? Само тъпанари кат теб могат да боготворят догмата на пропаганда от студената война.

И как това се отразява на българското ежедневие?

Повярвай ми дори и там това е изключение. На 380 милиона население това е капка в морето. За това го и пускат в новините. И за твое сведение загиналите от огнестрелни оръжия (независимо дали е инцидент или не) са 30 пъти по малко от загиналите в автомобилни катастрофи. А смъртните случаи заради лекарска грешка са 37% от общата смъртност на населението. Таа, кое викаш е ежедневие там? :D :D

Какво общо има тук Русия бе кретен! Какъв зъл дух, ти си просто една суха и най-вероятно платена фашкия! Паспорт, виза и билет през океана - заминавай си!

Мен лично ме забавлява... :)

В Америка като не си на кеф, вадиш пищова и огън бий по всичко дет мърда. Колко ли трябва да мразиш живота за да напавиш нещо подобно.

Еха всеки ден екшъх в САЩ.То това там си е забавление ,нищо че колега писал че САЩ са 380 мил.души.А за колко единични убииства и самубийства на се съобщават.Тези където има повече починали за тях казват.Нямат физическата възможност да кажат или напишат за всички. Не ми ги хвали американците-сбирщайн от цял свят.

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИН!!!

Така е в дивия запад. Да стоим далече от американските ценности. Те са само насилие и кръв.

Вие сте общото! :)

Насилието и проливането на кръв е присъщо на руснака! Вчера правиха парад за победа в най-голямата война, която направиха!

Говоря за гъзолизието, а не за или против САЩ. Не всички са фенове на лизането на по-голям брат.

Ураааа

да я закриваме тази не0либерална , глобална Империя на Злото

УНИКАЛЕН ТЪПАК - УНИКАЛЕН !!!

Тия правят ли статистика колко загинаха във Виетнам и колко умряха по улиците на Америка?

Правописна грешка тъпчо... 30 години съм зад граница и владея още 3 езика. А такива плоски, тъпи и заядливи у нас сте адски много, и затова сте на този хал мизерници.

Казано е: - Животът е борба. ....И си взема своите жертви.

По- добре война някъде по света, отколкото мирен живот в Америка. Амин!

Моля се тези ценности да си останат отвъд Океана.

Парковете за каравани в САЩ са ефемизми за гета за бели. Така че не се учудвам...