Ало измамници накарали жена да им донесе пари в Румъния

Румяна Арнаудова обясни, че ало измамите остават много актуални, но няма случай със завлечен с 600 000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ало измамници са нищо пред наглите АЛО Гербери и подвластниците им в парламата дето лъжат цяла държава или каквото е останало от нея. Да повериш държава в ръцете на отявлен тюфлек бивш охранител на Тошо и то три мадата без значение дали мами или не е пряк резултата от сериозна промивка с руски психотронни и лингвистични хибридни технологии. Кои не е разбрал да се събужда ..срещу нормалните хора се води отдавна тиха война с безшумни оръжия и досега превес на д нас в нея имат тъмните комундерски-ционистки тактически отборни играчи. Те обаче са малко и въпреки изтънчените тактики с които действат с имат дузина слаби места за които сетите ли се (живеем във холографска-фрактална реалност подвластна на колективната мисъл) ще викате ура и повече няма да има кои да ви спре.

Толкова дълго такова мошеничество необезпокоявано... явно се организира и контролира, а и покровителства от много високо ниво!

И никой не може да ги хване. Или не иска?

Колко ли трябва да си тъп?

Luna0102

Жената е искала да спре престъпността в Румъния. Да спестява сега за принца и принцесата в Нигерия. После може да помага срещу пиратсвото в Аденският залив.

Смърт за изнамниците .....