ГЕРБ с 6% повече доверие от БСП 3 месеца след изборите

Близо 3 месеца след предсрочните избори, ГЕРБ запазва устойчива преднина пред БСП. Подкрепа за управляващите заявяват 25.7%, а за левицата - 19.6%.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ с 6% повече доверие от БСП 3 месеца след изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП не ме интересува ,но с яловото доверие в Герб и Борисов, българската нация е без бъдеще и с жесток демогровски срив.Бойко 1 ,Бойко 2 и днес Бойко 3 обрекоха на мизерия народа ,войската и полицията.Гробарската политика и некопетентност на кадрите от Герб и ОПФ нанасят допълнителен удар върху националната ни сигурност и переспективите на народа и България.

Нормално е в Държавата в която са останали само "Лоши матряли", да се класира на второ място един чурук управленец като бат Бойко !Нормално е , но скоро ще хване дънцето!

Глупостите на алфа рисърч

А кой командва Нова ТВ??????

това е поредна и долна лъжа

ГЕРБ подкрепят бюджетните лентяи, семействата им и нашите фирми.

Нямаме никакъв избор.Мразя комунистите,а и Герб са продължение на техните дела,а пък и тия Оп са жалки същества жадни за власт.Народът ви мрази,защото сте ненаситни

Сутринта я слушах в Герберския канал от помиярката Боряна с глас на барборина ! Лъжете , лъжете Изроди , ние пък няма да ви вярваме !

ДЕТО ПОТКРЕПЯТ Б.Б. СИГУРНО ОБИЧАТ ДА ЧЕТАТ "СТЪРШЕЛ".

ДЕТО ПОТКРЕПЯТ Б.Б. СИГУРНО ОБИЧАТ ДА ЧЕТАТ "СТЪРШЕЛ".

Яко лъжете Кърлежи проклети !!!

ДС генералите сигурно са много доволни. Двата им най-успешни проекта се менкат във властта, а по-малките им проектчета са окупирали парламента. Идилия.

Кой вярва на български социолог? Няма необвързана агенция. Сега останалите ще се надпреварват да обявяват по-истенски резултати, според спонсора им.

Ми като Го одобряват по-малко от 1/3 от българите какво търси още на власт?! Или ние сме прости, или ни правят на такива. По -вероятно е и двете заедно.

че си прост това е ясно

Хотелите по море, планина и балнео се пукат по шевовете, отделно Гърция, Турция и т.н. при супер условия, а не като при комунизма - бунгала, от талашит, обща тоалетна и др. "луксове".

Питай ги тия същите, дето ги цитира, какво са имали преди 40 години!!!!

Герберастчета и бесерастчета не се карайте, вие сте си братчета! Една майка БКП-ДС ви е раждала! Всичките сте в "групата за приятелство с Русия", от една паница ядете, едни и същи неща правите, едни и същи са ви кукловодите! Вие сте двете лица на една монета!

Разбрах ти мисълта, обаче не разбрах ти от кои си след като не си тиквичка или от столетницата, да не си от лъжепатриотите, или ДОСТ?

Моите хора не са в парламента. Да не пречат на "стабилността" и най-вече на реформиранта съдебна власт. Твоите хора кои са? Като си тръгнал да разпитваш...

57% ОДОБРЕНИЕ ЗА ГЕНЕРАБ МУНЧО! Ако това е истина, прав е поетът, като е казал, НЕ НАРОД, А МЪРША...

И какво прави толкова ? Разхожда жена си на държавни разноски !

Поне има съпруга до него за разлика от банкянския тюфлек, който си има "директно доставящ услуги в дома му" кмет от Симитли.

Изследването прави Боряна Димитрова - винаги в услуга на ГЕРБ. Не е нужно да я четете.

докато не свършат нещо полезно за народа си всички там в парламанта са хрантутници и кухи тикви!

Споко! Ще поживеем,ще видим. Тока ще тръгне нагоре със сигурност. На пенсионерите им дигат пенсиите с 20 лева!/Каква внушителна сума само!/. На най-ниските пенсии обаче. Скоро ще стигнат 300 лева. Това е малка част от пенсионерите, а огромната част от тях ще пият една студена вода. Никак не съм сигурен, че на есен ще има тишина и спокойствие в държавата. Ама нищо. До тогава подкрепата за Борисов ще е 95%. Щото той е най-умният, най-ерудираният, най-образованият човек в държавата. Тоест, незаменим е! Без него сме загубени! И какви са тия 32%? Те трябва да са около 92%!

В момента никой не знае какъв ще е постиндустриалният строй. И най малко такива необразовани хора като ББ. Тези рейтинги нищо не струват, докато няма общо видение на бъдещото. Питайте Бойко какво ще е бъдещето, ще каже някаква псувня и това е премиерското разбиране.

Американците признават, че рейтингите се купуват. Не вярвам в България да не е така, нали добри сме като ученици.

Е като и едните и другите имат такава чутовна подкрепа що на изборите само 54% от местното население отиде да гласува... Ама то човек като сравни подкрепата изразена чрез бюлетини и тези в споменатото проучване излиза че партиите пак са загубили част от избирателите си;)

Има ли още някой който да има доверие в БСП-БКП? Аз си мисля, че те измряха.

Ти на кого искаш да вярваме? На мутренската формация и нейният вожд ли? Ами човек трябва да уважава малко и себе си!

Те са едни и същи.

Е с 99%,нали?

От КАЛЪП МЕНТЕЙШЕНАЛ ли,е?

Немедленно Кънчовците да стъкмят една социологическа анкета и да обърнат процентите на "АЛФА РИСЪРЧ" за повече доверие за БСП,отколкото за ГЕРБ.и разликата да не е 6% в наша полза,а 16%.За кво ви плащаме толкова партийна пара.Пък и сега ни трябват и пари за чинията на Бузлуджа.

Нали щяха да се борят с фалшивите новини бе?! Поредното доказателство че ДИРБГ е собственост на ГЕРБерастите!

Струва ми се малка разлика, народът все повече благоденства.

Написал си Вица на деня.

Бугарино си сака мутра да му бие канчето. Као да биде превес на БСП со тоя калпав мат'риал. Е па као да биде промената за по-добро...

Българските тийнейджъри пети в света по пушене на марихуана. 7-годишният Александър се бори с тумор, а родителите му молят за помощ, тъй като нямат необходимите средства. Пиян тираджия удари автобус.. В армията не достигат 5600 души.

твоите какво гарантират?

КАКЪВ РАДЕВ ВИ СЕ ПРИВИЖДА БЕ СОЦИОЛОЗИ -НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДИН НЕ СИ СПОМНЯМ ИМЕТО ДЕТО ЩЕШЕ ДА СТРОИ ЗАВОД ЗА-ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ-А РАДЕВ В КОСМОСА ЩЕ НИ ИЗСТРЕЛВА .ТОВА ЛИ МУ ВДИГА РЕЙТИНГА!!!!!!!!!!!!!

Ще ти стигне ли хонорарът от гербаджиите поне да отидеш да видиш морето бе, "морски вълк"?

Посланията на БСП са твърде архаични, неразбираеми и недостигащи до хората. Освен тюхкане за народа по начин който е доста смешен друго не правят Това тюхкане го видяхме 45 г., мерси вече.

След тази разлика в рейтингите на ББ и РР, първият е започнал кампанията за правене на "мръсно". Грипените са само малка част. Ушите на българите ще почервенеят от срамни думи изричани от Цв. Цв и ББ!

ГЕРБСП не си развалят рахатлъка. Само се плюнчат за пред оскотелия материал. Имат си дежурни по форумите да разпалват "враждата" и да вдигат пушилката, в която се краде най-добре.

Населението на България ще продължава да се топи до края на века. Това сочат данни от доклад на Икономическия и социален съвет на ООН. Още през 2020 г. населението на страната ни се очаква да бъде под 7 млн. души, а между 2035 и 2040 г. ще бъде под 6 млн. души. Ето накъде ни водят ГЕРБ, БСП, Патриоти, ДПС и всички останали партийни шайки, които "управляваха" и "управляват" България.

Процесът е световен и не е плод само на усилията на споменатите от теб. Ако сега ги сменим, се обзалагам, че процесът ще продължи.

Има алтернатива и тя е описана в ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Но българите малко четат и не искат да знаят историята си.

Като, човек гледа Телевизийте у нас, остава с точно обратното впечатление, че Бойко Борисов има несравнено по-голямо одобрение сред населението от Президента Радев! Кой бърка социолозите, или медиите! Отговора е риторичен - Винаги бъркат социолозите! Медиите налагат мненията в обществото!

Поредните лъжи и манипулации.

Това е вица на деня. Когато повтарят една лъжа постоянно,наивниците я приемат за истина.Давайтееее......

Що за безумие е това да се пусне трета опорна точка , след Бойко е комунисти и изследването е платено. Третата е, ПП ГЕРБ е като нас, ние сме едно. Глупаци драги, кой от тези които не харесват ГЕРБ ще избере вас щом сте същите и сте едно? Престанете да ни веселите. Вече не е весело , а болезнено защото сме притеснени за здравето ви.

Вие от "простите" или от "материала"?

Ние от Крушовица

Бягайте от партии, които постоянно говорят за народа и оот имета на народа, бягайте, ще ви доведат до просешка тояга, така както ни доведоха 89 г. Като видяха, че държавата фалира решиха да я разграбят като обран бостан. Сега са милионери-капиталисти, а "плачат" за народа.

Няма да разваля далаверата на Радев и БСП за новите самолети Гриппен и останалите милиарди военни поръчки. Те няма да ни се бъркат в магистралите и санирането! Ние с БСП сме си дупе и гащи!

Правилно, ще уреди далаверата на американците.

Какво е направил Радев, за да има такъв висок процент на доверие ? Освен няколко гафа - нищо полезно. Тази анкети са само за заблуда на наивниците.

Заведе Деси на екскурзии и на културни мероприятия като опера.

Покани началника си Путлер и развежа секретарката си, да си покаже новите тоалети и вимето. Малко ли е?

Нищо съществено не е направил, просто след онова чучело Плевнелиев всеки е над него!!!

За теб може и да е , но за никой външен наблюдател не е . Докато си отвори устата и гаф. Тези противоречиви интервюта които даде и в които един път е европеец и един път руснак, но никога българин, едва ли са политическо извисяване. Всъщност ние имаме документирани признанията на самият Радев, че не разбира от политика и дори само това е достатъчно за да бъде Плевнелиев над него в политиката.

Мария Габриел е супер! Ние с ГЕРБ сме си дупе и гащи!

БСП и ГЕРБ се плюят по форумите и от трибуната, но в тъмните стаички, кулоари и будоари ядат, вдигат наздравици и се смеят заедно. Тяхното общо благополучие е гарантирано за векове напред, докато тъпия народ се връзва на театъра.

Не съм съгласна .на какво отгоре какво са направили,че да им се повиши доверието. Поръчково проучване

Кой те пита,бе?

Бойко Борисов е добре приет в Европа и съседните страни. Думата му тежи. До тогава, докато поддържа проевропейска политика, ще бъде пред Нинова и ПП ГЕРБ ще побеждава БСП на избори. Нито БСП нито патриоти, нито ДС агенти са ни казали до този момент какво предлагат в замяна? Нека кажат с какво ще заменят свободното предвижване на хора стоки и услуги и колективната отбрана?

На послушкото думата му тежала. Аре по-сериозно асо обичаш.

Не питах кой слуша и кой не. Питах с какво ще замените свободното предвижване на хора, стоки и и услуги и колективната отбрана? Това питах.

Щом само всеки четвърти харесва Балканския тигър нещата не са толкова зле в Родината. На трима един глупак е дори обнадежващо за нацията - хахахахаха

Таз година ГЕРБ, догодина БСП, другите държави се развиват ние си играем на "стани да седна" с едни и същи тоталитарни фамилии, доносници, агенти и прочее съветска сволоч.