17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом половината матриал има доверие в марионетката на решетников и руската пропаганда в президентството няма спасение за тая държава.

Струва ми се, че в това проучване съществено са завишени процентите на Демократична България и ВМРО. Особенно на ВМРО след скандала с продажбата на българско гражданство и неприятното натискане на Каракачанов във властта.

Проучването май е правено преди скандала за намесата от Турция, когато станаха ясни и направените промени от парламента.

Понеже българина е адски морален ходи и гласува за перачката и Нинова която се изпокара със свой и чужди.

така си е. Ама то е елементарно да се предположи. По-интересното е, че от цялата работа губещи има, а печеливши-не. Обяснението, че народът е тъп матрял, не работи. Дайде друго, не толкова нарцистично.

Това са реалните резултати. И ако няма фалшификации БСП ще победи. България има нужда от промяна. Има нужда от по-добро управление.

така е, нас в школите още навремето са ни учили как да подбираме моментите!

много избързаха червените - нямат търпение - прегладняха. Забравят че "всяко чудо за три дни". А освен това ГЕРБ няма алтернатиа -0

Ако вземем предвид пристрастията на алфите и коригираме процентите, картинката би изглеждала така. ГЕРП 20%, ДА 10%, Воля, АБВ, НФСБ и прочее патерици - плътно под 1 %. От ОП-патерица само ВМРО са запазили феновете си. А за добро или за лошо политическа сила номер 1 в момента явно са бесепарите... Корекцията я права въз основа на историческите данни - прогнози/реален резултат през годините. Другото видно е, че все още има перспектива за печеливш нов проект тъй като недоверието към всички на куп се задълбочава. Стига проекта да бъде разпознат като нов, а не като пореден цирк тип патерица. Но време за евроизжорите няма. Може някой да се пробва на емстните.

Всичко това е работа на Путин и БСП !

Да и още на 27 май от небето ще завали топъл хляб и от чешмите ще потекат мед и масло!

Ако вземем предвид пристрастията на алфите и коригираме процентите, картинката би изглеждала така. ГЕРП 20%, ДА 10%, Воля, АБВ, НФСБ и прочее патерици - плътно под 1 %. От ОП-патерица само ВМРО са запазили феновете си. А за добро или за лошо политическа сила номер 1 в момента явно са бесепарите... Корекцията я права въз основа на историческите данни - прогнози/реален резултат през годините. Другото видно е, че все още има перспектива за печеливш нов проект тъй като недоверието към всички на куп се задълбочава. Стига проекта да бъде разпознат като нов, а не като пореден цирк тип патерица. Но време за евроизжорите няма. Може някой да се пробва на емстните.

Махнете единия постинг, моля - дублират се.

2 забележки: - какво е ДА ? - къде е БСП / ДПС във твоите прогнози? не ти излизат сметките

още недоумявам как може да има хора които не виждат що за предател е румен радев. Дори договора за добросъседство с Македония се опита да провали. А от това единствени имаха полза сърбия и русия. Във възрожденските достойни години такъв човек би бил съден за национално предателство.

Цецо Жолфонда ще я оправи тази статиестическа грешка. Спокойно

ГЕРБ нямат никакъв шанс на тези избори. НИКАКЪВ! Дори убедени в миналото фенчета на Мутрафона се осъзнаха и вече се чудят дали да гласуват. За останалите е ясно, ГЕРБ вече е отвратителен на всеки с над 1 грам мозък в главата. Остават им едни Калинки от администрацията и "братята роми". НИКОЙ ДРУГ!

а какво общо има радев тук ? става въпрос за незполезните евро-избори. за разложения бюрократичен ес

Поредното поръчково предизборно "проучване", създадено с цел да се очерни огромният възход на България при управлението на ГЕРБ! Изборните победи ще бъдат категорични и безапелационни! За щастие българите не са слепи и виждат с очите си как държавата ни процъфтява и се разхубавява с всеки изминал ден благодарение на неуморните и непрестанни грижи на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! Гордеем се с вас!

В нормална държава, след всичките тези скандали и изказвания за "кучки" и какви ли още не простотии, едва ли някой би гласувал за въпросната партия...

дотук добре. а кой ще ги замести ? сестринското БСП ?

ГЕРБ ще загубят минимум 10 % гласове на всички избори оттук. Ще им ги вземат главно БСП като Единствени способни да смачка ГЕРБ А другата половина от разочарование от Герб ще идат в Дясната Опозиция. СДС са само ГЕРБова марка, етикет, Предатели без същност който само ще накара Десни да не гласуват за ГЕРБ.

Да бяха казали колко от тези са твърд електорат на ГЕРБ или роднини на Боко , Цеко и компания ! Тогава всеки щеше да разбере защо са такива резултати ! Самият факт , че толкова хора смятат , че не трябва да има BrExit явно са тъпи ГЕРБ-ри и въобще нямат идея защо въобще се случи BrExit !

Ясно е какво е ДА - радановите. Бесепарите съм ги отразил, ама не си прочел. ДПС си имат капсулиран вот и не са интересни.

за България! Но никой не се е засилил да гласува за БСП. А това е много печално за Корни. И още нещо - не знамм кой плаща на социологическите агенции зорлем да вкарват в надпреварата ДеБа. Правят им много лоша услуга, защото ония си мислят, че имат шанс, тръгват да се напъват и се излагат още повече.

В една парламентарна република покачването на доверието в президента и реципрочното намаляване на доверието към правителството е сигурен знак, че му е дошло времето на правителството, тъй като реално хора, които са го подкрепяли, отеглят подкрепата си и правитеството не печели нови симпатизанти с политиката си или казано по друг начин тия гробарите са пълен провал във всичко, което правят, освен в придобиването на апартаменти за без пари ;)

А щетите които нанесе ГРОБ на населението се казва ГЕНОЦИД !!!!!

Бърже, Баце! Веднага Мирянови да предложат нови апартаменти на всички знакови ГЕРБ-ери, които губят рейтинг! Защото само "мощната енергийна защита" на луксозните апартаменти е в състояние да преобърне негативния тренд!;)) Ако не смогнат с апартаментите - барем по един луксозен офис с ВИП асансьор в "Златен век" да им предоставят!;)

А защо забравяте за предателството .....в полза на Турция!?

БСП не са ми интересни, а с Корнелия начело на партуята не са интересни за никой в Европа, в това число и за ПЕС. ПатрЕтите са нещо като Кобрата. Абе ...! За ДПСто си гласуват технит си хора. Борбата ще е между ГЕРБ и ДБ, но да не забравяме и силата на 80те%.

са опорките и надеждите на "старите партии". Няма такъв филм, забравете. Заминавате си заедно с герберите. Хората искат нещо по-истинско.

Трябва пълна мобилизация в борбата срещу управляващата мафия

Luna0102

Ти рейтинга го остави, да вземат бързо апартаменти, че скоро може и да са в опозиция.

Според мен черешката на тортата се чака точно преди изборите......БСП-арите сигурно са приготвили най-големия скандал на най-накрая.

Във връзка с това изследване, Цецо Домоуправителя свиква Правителството и Парламентарната група на ГЕРБ на спешно Събрание на Входа. Ще се вдига Членския внос, за да може да се плати на "чистачката" КОЙ, за да публикува гнусотии за БСП и "Демократична България" и да хвали ГЕРБ. Освен това ще трябват пари и за нови "проучвания", който да покажат колко много хора искат да живеят в Цецовия вход... не това е друго. Проучванията ще се за това колко много води ГЕРБ пред останалите. Масовата цена за 1% е 100 000 лева. Затова ще трябват много пари. Присъствието задължително!

Само не разбрах коя е алтернативата на ГЕРБ?!

Дясната ОПОЗИЦИЯ трябва да направи споразумение с БСП за Общи действия Срещу ГЕРБ Джентълменско споразумение за временни Общи действия за спасяване на България! И двете страни са Интелигентно хора, приличат си(не идейно разбира се) и трябва да действат срещу заплахата за страната ни.

Ако ще и извънземните да дойдат, но тези крадливи неграмотници трябва да бъдат наритани от власта! Дайте възможност на помощното и останалата част от шайката да се насладят на имотните си придобивки! На нас ни стигат видимите им резултати!

Тъпата статия ,говорят за корупция, че то мирише на платена статия от километри. Не ме вълнуват изборите нито партиите, но тези ме амбицираха да гласувам. Не намирам проблем в това че някой нещо си е купил и на каква цена. Проблема е че другарите си откраднаха производствени мошности, търговски фирми, разграбиха и фалираха банки, гласуваха си закон да не ги преследват и сега тези обирджии ми казват, че някой си купил нещо ,купил не значе все още откраднал. И аз съм си купил и какво трябва да съм гузен. Айде бегайте бе. Нямаше да си мръдна гъзъ, но сега ще гласувам.

Щом и дворцовите цоциолози не дават сигурна победа за шефа си, значи схемата тотално се е бъгнала. Макар че тия 33% (от гласувалите) изглеждат супер раздути. Сигурно не очакват повече от 35% избирателна активност. Демек не дават повече от 11% реална подкрепа в обществото. Те не дават, а колко е ралната? 5%? Послесе чудите защо ДПС им е старшия партньор, с техните 6-7%....

PEYTSCH

А КЪДЕ БЕШЕ АЛФАТА да отчете през годините след 9.9.1944 любовта на народа към комунистите-грабители ?

Споко! Според Волен американците удариха Цецо и ще правят военна база на НАТО в апартамента му.

Десните вече предпочитат БСП за опонент, защото в БСП хората са горе-долу интелигентни и предвидими, докато ГЕРБ не е партия, а фирма. Нещо като преродено, по-голямо и по-опасно ДПС.

И да е нанесъл,хората най много да се отдръпнат,никой няма да тръгне да гласува за БСП-ДПС!!!

PEYTSCH

...и към агресора ссср ?...

И след 30 г червените боклуци са на почит уважение в България. Браво!!!!

Бесепарите е добре да поделят власта с Дясната Опозиция. Патриоти.... Са Опорочени. Не стават. Изглежда странно но за благото на България нормални Десни и БСП е приемливо.

Е, дойдохме си на приказката! И ние искаме да сме в тази коалиция. Също сме интелигентни и честни! Заклевам се!!

Не знам. Питай народния милиционер ЦЦ или охранителя и наследник на Живков. Те трябва да знаят като едни инсайдери в режима. Едно нещо обаче не се е променило - намеснтия вот, когато става дума за предстоящо обсебжване на кинти и преди и сега бкп печели с 80-90 %

Няма никакъв скандал! При "кучките" скандал не може да има, лично вожда го заяви това!