"Алфа Рисърч": 65.5% от българите не очакват нови избори да решат политическата криза

Ограничаване на икономическата криза трябва да е основният приоритет за страната, сочи проучването

Обратно в новината

Коментари - "Алфа Рисърч": 65.5% от българите не очакват нови избори да решат политическата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите да не гласуват, щото няма смисъл... А после реват, Киртака, Асан и ГугЛенка ПараПетКова били такива-онакива!!!

Борярнчето резюмира проучването по тв така : 29% считат, че изборите ще решат политическата криза! Това ли е масовото мнение?!

Около 30% ще гласуват за да се реши политическата криза, а другите ще ходя за гъби и ще обвиняват международното положение и промените в климата.

Зависи от българите.Кой да им реши проблемите или само си ги създаваме и чакаме Сульо и пульо да ги решат. Немина ли достатъчно време да му дойде акъла на българин, да се вземе в ръце и да сложи точка на тази бъркотия или ще се влачим така до Побъркване

Стъкмистика. Да бяхте написали колко хора искат да видят Киро и компания в раирани дрехи.

Споделям мнението, че изборите няма да решат политическата криза. Тя може да бъде решена единствено от добросъвестно работещи за България политици и политически партии, а такива изобщо няма. При тази ситуация ни вш трябват избори, а децимализация като в древния Рим. За страхливост, бягство от бойното поле на няколко човека или неизпълнение на задачата строяват легиона и убиват всеки десети. Това трябва да се направи с българските политици. Понеже сме по-съвременни, нека да не е смърт, а просто по 10 години затвор и конфискация на цялото имущество на всеки десети политик.

ЕХ сега да беше жив Княз Борис 1!? 240 глави на дръвника жена му,децата му и целия род до 9-то коляно БИ КАЗАЛ ТОЙ.Тогава ще се оправи България.Забрайх президента той ши е първи от отбраните....

Без политическа класа няма решаване на политическата криза !

няма политици , няма проблем?!

ВЪЗРАЖДАНЕ!! ТОВА Е НУЖНО НА БЪЛГАРИЯ!!!

Гласуваш за Възраждане получаващ ГЕРБ!

Гласуваш за ПП и ДБ, получаваш Корнела и БСП!!!

Политическта криза може по-трайно да бъде решена само от нови политици на световно ниво, а не от тия старите тотални провансалци, които постоянно ни вкарват в кризи. Колкото и следващи избори да се правят, с тия хора е все тая.

Докато не се, инвестира във възстановяването на регионите който ,са засегнати от прехода няма да видим възхода.

Докатго сериозно не се инвестира във възпитание и образование, всичко друго ще е напразно. И в здраве, разбира се.

ПРИ ТИЯ МАДУРКИ НЯМА СМИСЪЛ ОТ НОВИ ИЗБОРИ.ЩЕ СУ ГИ НАГЛАСЯТ КАКТО СИ ИСКАТ.ЗАЩООООО В ПЕТ СТРАНИ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИЗПОЗВАТ МАДУРКИТЕ,ИМА НЕЩО НЕНОРМАЛНО С ТИЯ МАШИНИ.

Само бесило и конфискация на имуществтото на БКП номенклатурата ще решат проблемите. А БКП номенклатурата са всички в управлението, и русфилите и евроатлантиците. Единствената борба между двата клана е за финансовия ресусрс на държавата. Всичко друго сащ мащ русия е бошлав работа за пред електората.

Шутът от ИТН трябва да прочете заглавието и да се върне към истинската клоунада а не политическата такава.

Днес имам малко повече време, та мога да вися дежурна по дир, затова се включвам малко повече от обикновено. И аз не очаквам чудеса от нови избори, но едни нови избори, с нови проценти на старите партии и/ли нови партии, са едно раздвижване на блатото на БГ политиката и са много по-актуална картина за настроенията на избирателите, отколкото сегашната конфигурация, която все пак е от преди войната в Украйна и не мисля, че представителна, но това ще разберем на изборите.

Тя и на изборите не беше голяма, представителноста де, само 28%.