"Алфа Рисърч": Десните избиратели се насочват към Фандъкова

На втория тур ще има по-ниска избирателна активност, показват данните на проучването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАВАЙ МАЯ С ТЕБ СМЕ

Невероятен УСПЕХ! 49.1% от неграмотните и необразованите в София са гласували за Фандъкова!Ако София принадлежеше на хората под 30 години, балотажът следващата неделя щеше да е между Йорданка Фандъкова и Борис Бонев. Така излиза от данните на „Галъп Интернешънъл“, които показват кои възрастови групи как са гласували. Бонев е спечелил 32.8% от гласовете в най-младата възрастова група (18-30 години), следван от Фандъкова, която е привлякла 26.6% от тях. Нататък следват Манолова с 13.1 %, Борислав Игнатов с 12.2 % и Ангел Джамбазки с 3.3 %. Най-младата София очевидно не вижда кандидатите по начина, по който ги виждат всички останали. Що се отнася до най-неграмотните – тези, които имат основно и по-ниско образование, 49.1% от тях избират Фандъкова.

Няма смисъл да се гласува за БСП. Ясно е че ще загубят както загубиха на последните 14 избори. Просто БСП са си загубеняци.

И ти си загубеняк, но това не ти пречи.

Десните се насочват... Не може избори без социологическо-мозъчна промивка. Не, десните не се насочват, защото десни реално почти няма в България. От цялото население десните да са някаква част от бизнесмените и някаква част от средната класа, която почти липсва, тоест под 1% е. В случая целта на подобна статия е да подкара глупаците на принципа на конформизма. Повечето българи не знаят какво е дясно, какво е ляво. Няма как в най-бедната страна да има десни... това е смешно!

няма ли кой да те посъветша да не ръкомахаш от телевизора и да не отмяташ косата. Това си е направо за диагноза.

странно, педераската цензура на радан и цк на бхк и "демократите" в лицето на пишещите минуси от плащащите на аденауер ми прости, че я заговорих.. на тема педераска цензура и манипулация на мненията!

Джофрата манолова защо се е писала независима ?

Да се чете: "Безмозъчните избиратели се насочват към Фандъкова".

Ти от мозък си цъфнал та вързал

Ако пусне онова клипче как духа на братя Галеви всички чикиджии ще гласуват за нея А те както знаем са мнозинство Мдааа

имащите се за "десни" олигофрени избират мафията на ГРОБ, левите и останалите - червената кукувица Галева

Естествено, дебилите са десни, без значение кой, как и какво ще прави.

Че от кога ОПГ ГЕРБ са десни? И докога ще ни разиграват един и същи филм. Нароят се няколко "десни" формации, гласовете на избирателите гласуващи срещу ГЕРБ се размият между тях а когато се стигне до балотаж - ами ще гласуваме за ГЕРБ щото са десни. Десни ама с книжки от БКП

И какво е лявото на ГЕРП бе, кратунков? Антисоциалната политика, гаврата, пренебрежението и избиването на бедните, възрастните, болните? Или може би дослука с дясната ЕНП? Кое им е лявото на тикварите - ултрадясната политика , кражбите, с които си пълнят офшорните сметки, докото ние и децата ни гладуват, ремонтите на ремонтите, или може би леви са тинк-танковете на "прехода" към Средновековието, олигарсите от Глобална България и Кръгът Капитал, които им подариха властта, за да работят за тях. Ей, ама от простотия погубихте държавата ни бе, говеда тъпи! Нищо нямате под шапките, глупаци нещастни!

Няма леви, няма десни когато се касае да интереса, правата и живота ни! Вразумете се и спрете да сме разделени - точно това искат олигархията и статуквото й от нас - ние да се ритаме и мразим, те да ни ограбват. Нека всички да се обединим срещу ГЕРП! Прекалено много откраднаха, прекалено много хора прогониха и вкараха в гробищата! Време е за промяна в наш интерес. Не обръщайте внимание на герберастките тролове, гласувайте за промяна сега. Смятам да гласувам нестандартно за кандидата на ДБ за районен кмет срещу ГЕРП въпреки левите ми убеждения. И за Мая Манолова. Трябва да покажем характер и разум.

ДАВАЙ МАЯ С ТЕБ СЪМ

А аз съм с теб троле прост.

Браво, ще има и премии за Алфата от гербаджийската копаня....

ей тъпоунгер

СОФИЯ КЕ БЪДЕ СИНЯ

А ти си свиня.

България няма десни, нито партии, нито избиратели.

И двете кандидатки са еднакво "десни" но това няма значение! По-важното е доказаното неможене и неразбиране на Юрданка! За Мая още не знаем..има претенции но може би е по-добре от грбаджийската кукла на конци.

ВСИЧКИ СМЕ ЗА МАЯ

Всички сме за Фанда. Дебилите на Фанда да дойдат при нас.

Няма да плащам за водата, транспорта, отоплението, за децата на циганите, които се готвят да изберат циганската царица от Самоков. Не ме интересува нито ДСБ, нито ДБ, нищо! Искам си София за мен. Фънка ако е можела да е направила за трите мандата нещо важно. Така че Манолова има 5 гласа от политическия си враг, но й желая от сърце успех. Будапеща ни показа правилния път!

Ако е вярно то те са шизофреници. Нали имаха свои кандидати които се бореха срещу Фъндъка? Сега щяли за нея да гласуват. Смех!! Никога няма да станете хора.

Колко обществени поръчки спечели от Столична община Алфа Рисърч? Имат ли договор от 30.04.2015 г. за 58 800 лв, имат ли договор от 10.05.2016 г. за 58 800 лв., имат ли договор от 29.05.2017 г, за 45 300 лв., имат ли договор от 31.05.2019 г. за 45 480 лв. Все по обществени поръчки на Столична община! Имат ли и други такива договори?

Гласувайте всички за Фандъкова!!!! Гласувайте за нея та да успеят да дооткраднат каквото е останало!!!! Всеки народ заслужава съдбата си!!!! Как не разбрахте, че трябва да ги сменяме всеки мандатм защото иначе се самозабравят и после като с къщите за гости "5 годишният срок в който могат да им търсят сметка вече е изтекъл.

Така , нека само Алфа Рисърч информира колко обществени поръчки, с какъв предмет и на какви стойности е сключила със Столична община, т.е. с Йорданка Фандъкова. И ще ви станат ясни някои "прогнози" на тази агенция. Общата сума на договорите е главозамайваща!!!

десни леви!! никога няма да просперира нашата мила Родина докато си играем на леви и десни, а не на това да търсим и отстояваме достойнството си на народ!!

аз чакам веча бая години от феодалната Фандупкова дето мрънкаше за индивидуални партиди на Топлофикация ама....пък вий си я изберете ...с това нейтото евтино парно да сте живи и здрави още дъъъъъълго да ви стриже и снася на БХ

Да беше научил български език.

Две песнички си знаят за Манолова и все тях си ги повтарят: 1. Сестра Галева - ама защо я наричат така с документи и публикации не го доказват, щото няма. А Галевите всъщност ги пусна да избягат Борисов - през 2012 г. И до сега само имитира, че ги търси. 2. Костинбродска - ама забравят да благодарят на Цацаров, че потули делото, че следите през шеф на отдел в МС водеха право към самия Борисов. А всички знаем, че Цацаров (както и сега Гешев) Борисов "сам си го избра".Половин милион "резервни" бюлетини - само за няколко града. Това никой нормален човек не може да го приеме.

Избирателите се насочват натам, накъдето ми платят)))))

Ама съм бесен, че районния кмет може да бъде избран с изключителната подкрепа на тия дето цяла зима ни тровят нас и децата като горят каквото намерят. После се чудите защо в общината ви гледат отгоре - ми защото накрая гласа на гетото е важен. Там са под строй и при неизбежната бюта борба на балотажите печели тоя с гетото.... А за районен кмет в нашия район си е ГЕРБ срещу ДБ. Там не минават тия с Пеевски и прочее глупости. Ама пак ще се гласува под строй нали? Да ви у .....

който иска разруха и фалит на банки да гласува за МАЯ КОСТИНБРОДСКА

който е балък и иска да го стрижат с 2 кинта билета ще гласува за даскалицата

и аз ще гласувам за мая

ДАВАЙ МАЯ С ТЕБ СМЕ

Ние - Пашата, Маджо, ТИМ ще ви стъпим на вратовете! Нашият човек е Фандъкова!

давай мая с теб сме

Пък моя чиляк ви е минипстър будали смотани

най ме радват българските понятия - десни избиратели. българският десен е млад, красив и реформатористично настроен За сравнение, в цял свят младият човек е бунтар, реформатор (тоест ляв). Докато е млад. лявото значи желание за промяна, смяна на статуквото, революция и т.н. Дясното е - когато поодъртееш, позабогатееш, и вече имаш статус. Тогава трябва да станеш консерватор, десен, и да пазиш този статус. Е, в българия има такова животно - десни, пък реформатори?! при това млади!. НА всичкото отгоре, възрастните в българия били леви :) хахахаха

Във Великобритания десните, консерваторите гласуваха за Брекзит. По-възрастните - искат промяна. Повечето от младите гласуваха срещу Брекзит - за запазване на статуквото. В САЩ за Тръмп гласуваха много от младите, но и много от старите - общо за пряманата на статуквото. В България е дошло време млади и стари, леви и десни (или за каквито се считат) да се изправят срещу възраждането на диктатурата - по комунистически, от ГЕРБ. Навсякъде е различно. бобщенията и генерализирането в "световен" мащаб е нерелевантно и глупаво.

неправомерно, нерелевантно ?! ти си куку

глупости, бре! Старите трябвало да са консервативни - еле пък, нашите с пенсиите дето ги убиват с глад. Имаш ли нещо като разум в главата или просто ни рецитираш либерастки клишета? Човек е такъв каквото му е битието и съзнанието. Левите са за социална държава, за равни права и задължения на хората, за благополучието на всички. Десните са за антисоциална държава в интерес на богатите, корпорациите, за неравенство, за личните им интереси. Изгаси средствата за масова дезинформация, отвори си очите и виж как оцелява народа ни при слугата на олигархията и дясната ЕНП - Тиквата Борисов.

Един от най-десните в София - Илиян Василев днес направо заяви: Тъй като лидерите на партиите от ДБ няма да кажат, не е политкоректно, ще го кажа аз. Призовавам отново за гласуване по модела Навални, модела анти-Орбан в Будапеща, срещу кандидатите на статуквото. Гласувалите за Манолова да гласуват за кандидатите на ДБ на балотажа за районни кметове /успех на всички/, и съответно гласувалите за ДБ да гласуват за Манолова. Други десни: Румяна Ченалова: Румяна Ченалова: Падне ли София, Октоподът е смъртно ранен! Българското чудовище - октоподът на властта, вече мобилизира армията си - администрация, продажен бизнес, ултраси, ромски махали, зависими ОПГ- та. Адвокат Екимджиев: Свободата и демокрацията са моя кауза и вдъхновение. Затова винаги неизменно съм поддържал синята идея и съм гласувал за демократичната десница. Сега обаче ситуацията е различна. Застрашени сме от партия, която твърди, че е дясна, а в същото време се утвърждава като еднолична и авторитарна. След назначаването на Иван Гешев за главен прокурор Бойко Борисов и Пеевски ще овладеят окончателно съдебната система. Затова ние като истински демократи трябва да реагираме, независимо от различията между нас. Единственият начин да спасим демокрацията, да спасим републиката, да спасим нашите права и свободи от заплахата от диктатура е да се противопоставим на това, което се случва и което има опасност да се случи и в София. Възраждане: Всяка подкрепа за Йорданка Фандъкова е подкрепа за корупцията и купения цигански вот... Колко още десни да ви изреждам? Истинските десни разбират - ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ!

За кмета на Истамбул ( срещу този на Ердоган) се обединиха гюленисти и привърженици на кюрдската кауза ( вечни противници), срещу кмета на Орбан - левите подкрепиха кандидата на десните, стигнал до балотаж... А у нас за съжаление "дървени глави" - дясното, та дясното и там припознаха "класната".... Боже, боже, мн мъка има по тоя свят боже....

пише се ИстаНбул!!!

Що за кмет ше е Мая костинбродска, щом като ходи по митингите за отмяна на Гешев и за това, президента да не подписва за назначението му. Тя е юрист все пак,? Как ли ще погледнат на това колегите и не знам, но тук мирише на нещо гнило е заложено тъкмо при Мая Галева костинбродска.Помислете!

и Самоков и София започват със "С ",що да не стана кмет ?!

Супер стана. БСП си нямат омбутсман. Сега е време и Румен Радев да се кандидатира за кмет на Люлин и да напусне президентския пост!!! Нека вземе пример от Волен сидеров

Права е Фандъкова само ТЯ може да оправи София.Ще видите след 10 години!

С ремонти на ремонтите ли?

ДАВАЙ МАЯ С ТЕБ СМЕ

Лудост е да Гласуваш за един и същи кандидат за пореден път и да очакваш различни резултати. 12 години управление стигат, време е за промяна

НАПУСНИ СОФИЯ КАТО ИСКАШ ПРОМЯНА

Напусни ти, тъпак !

Даааа, тва определението на Айнщайн за идиот: Да правиш едно и също и да очакваш различен резултат:))

СОФИЯ КЕ БЪДЕ СИНЯ

Ikoottva

Срамът не е, че Манолова ще загуби изборите. Срамът е, че си гласувал за нея. Има ли нормален софиянец, който да даде гласа си за Манолова? Като написах софиянец и се замислих ... има ли такива още, след като червена истеризирана жена е втора и подкрепена от комунисти. Това направо е виц.

щото пък да си "софиянец" и да гласуваш за самоковската палавница е повод за гордост... Най-смешни са ми " десните" които призовават да се гласува за герберската калинка, за да не спечели бесепарската такава, като забравят(защо?), че състоянието на "десните" е такова точно заради герп! Герп буквално уби дясното в софия, а вие си борете комунистите, няма проблеми!

Аз пък съм натурален Софиянец и ми писна да ми крадът данъците за посредствени ремонти, да дишам мръсен въздух да гледам каруците и лайната по улиците, да минавам през кварталните дупки от години, да ме лая и хапят кучета ... Хайде стига толкова. Фандъкова имаше шанса цели 12 години да промени нещата за по добро, това което направи НЕ Е ДОСТАТЪЧНО !!! Време е за смяна и ако няма други десни кандидати то по-добре някой друг отколкото старото положение.

Майче с теб сме!

хвалА на умните мъже, не са много, но ги има - да измият лицето на останалите.

Десни, леви.... кашишка походка! А, хоризонта е далеч и нема стигане. Предстои ви търчане до него и обратно. Простено щеше да ви е , ако бяхте неуспели кандидат мутри,но сте обикновенни човеци,дето искат да извадят кандилото, а то манастира вече е изгорял.Сърдечни поздрави от Алеканте и пожелания за здрава гърбина!

.. че е шизофренно да гласуваш за районен кмет срещу ГЕРБ и за софийски кмет - ЗА ГЕРБ!

Това си е ачик ачик пропаганда под формата на прогноза.

Дираджиите ми изтриха два пъти поста, в който обяснявам, че съм дясна и защо няма да гласувам за Фандъкова. Те станали ярки поддръжници на Боко.

благодари се че не са ти отнели достъпа.

То голямата файда от достъпа до тях...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

След провокацията с готвения атентат срещу "Поливни системи" и Народното събрание, сега комунистите запалиха горите в Стара планина. Стотици хиляди декари вековни дъждовни гори изгоряха и въздушните течения довлякоха фините прахови частици, гъстата и тежка мъгла застла града със смолисточерната сгур! Всичко това организираха комунистите и поддръжниците на Манолова за да дискредитират успехите на Столична община и постиженията в технологичното и екологично развитие на Йорданка Фандъкова!

Пий си хапчетата:))))

Пак ще трябва да избираме между два средни пръста.