Юрген Рот взе интервю от Алексей Петров с охрана от МВР

Соченият за лидер на "Октопода" Алексей Петров бе интервюиран в дома си, където е под "домашен арест", от германския разследващ журналист Юрген Рот.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Рот взе интервю от Алексей Петров с охрана от МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано дърводобивът Ви е все така успешен, дърводобивник !

А да питам Яне бил ли е на срещата или после на свиждане , след нея?

Хайде сега разследвай връзката Алексей-Израел-Световната банка-Бойко, може и още в тоя дух и стига сте ни правили на маймуни.

А ти защо не го разследваш? Какво си криеш главата като щраусите в пяъска и искаш други да ти свършат тази работа, при това чужденци? Какво общо има чужденецът Рот с Блъгария и тебе, да ти чисти мръсните обори?

Аз знам каквото ми е необходимо. Просто би било интересно и за другите хора. Въпросът защо точно германец да "чисти оборите" - не знам, нещо се е напънал, негова работа. Става дума за това, че и Бойко и Алексей служат на един и същи господар нагоре по веригата. Както и Станишев и така нататък...

Пак световния еврейски заговор на империализъма срещу мира, демокрацията и социализъма! Да живее световната пролетарска революция!

То и комунизмът и социализмът - всичко е еврейска измишльотина. Пролетарските революции също. Разделяй и владей! Ако всички хора по света се обединят и видят истинските причинители на злото - г-да еврейските банкери, масони и прочие тайни общества, то биха ги изринали всичките и би имало световен мир и благоденствие. Така е удобно. Правят ни всички на маймуни, за да работим за тях, пък те си живеят живота, защото са "богоизбран народ".

Тоя преди време беше казал,че го е страх да дойде в България,че бб/ "премиера"/ ще го свитне,и сега изведнаж се обърна точно на 180 градуса.Каква лие причината?....

умна тактика, с този ход Ю.Р.да иска охрана обезвреди българските мутренско правителство и предотврати да го гръмне . Няма начин с чутренски правителства по друг начин да се справиш на тяхна територия. Ето това е разследващ журналист.

Много умен ход от страна на Ю.Рот. Така обезврежда и скопява българската мафия от мутри свързани с настоящия режим и обладаваща първични инстинкти , направляваща с груба полицейщина да го гръмне зад кулисите или ББ да го обвини и започне същия процес, какъвто Румен Петков беше завел срещу него.

Абе, Юргене -- у немско с такваз каручка ли се придвижваш ?! Дали сме ти и изслушване, явно и ресурси .... ха стига с туй хъкомъкащо примляскване на цвъртящи кебапчета с ледено-студено шуменско !

Ний дърварите сме доста умни хора. Сече ни пипето, ама гато го имаме, а секачът си го е отсякал отколе.

А.Петров- комунистическо/престъпно /протеже

Даааа...казано на немски...du hast recht..или ...имаш право..държавата ни никога няма да се оправи..повтарям ..никога !!!Запишете го на паметен знак за поколенията !Докато изроди в човешки образ диктуват правилата тук така ще бъде...а трябва само един меч !

Къде по света голямото богатство не е в резултат, преди всичко, на човешка корист, лакомия и престъпления?! Поколения са били необходими за да бъдат изгубени/забравени безобразията и следите на бащите на т.н. "първи милион". Малък е процентът на замогналите се благодарение на блестящ талант, откривателство, съществен принос за общочовешкото развитие. Без изключение замогналите се благодарение на своя значителен принос за човечеството обикновено стават най-големите дарители, мецанати и спонсори на културни, образователни, научни и други хуманни прояви. Обществената система, в която живеем, носи всички недъзи на съвременното човешко развитие. Грозното поведение на някои от нашенските властници не е присъщо само на българския нрав! Не бива да се преекспонира! Не трябва и да се омаловажава и оправдава!!! Да се надяваме, че немският журналист е в България за да помогне на Доброто да възтържествува? Има обаче и друга вероятност: "Дайте да покажем на всички, че в България хората са некачествени! Тези хора не са в състояние сами да се справят с проблемите си! Те не заслужават мястото си сред "свободните народи". В близкото минало някой постоянно търсеше "българската следа" във всеки по- значителен международен скандал, а ние българите бяхме принудени да се оправдаваме до безкрай. Ще ни се да напомним на уважаемия г-н Рот, че в България като във всяка друга страна има представители и на бялото и на черното, на доброто и на злото! Българската действителност с нищо не е по-лоша или по-добра от тази в останалите страни! Може би сега има една съществена особеност. Сега сме по-открити при изобличаване на недъзите и престъпленията. Реагираме по-остро и непримиримо. Вече сме си изяснили, че рафинираното прикриване на неудобните истини, на имената на престъпниците и клеветниците от всякакъв ранг е вредно за хората. Знаем че Истината ще ни направи свободни и мъдри! В България все още има хора, които обичат народа си и се гордеят с него!!! В критичен момент те твърдо се противопоставят на всякакви посегателства върху националната чест и достойнство! Успех в мисията хер Рот!!!

Може ли г-н Рот да обясни какво ще се случи на един български журналист ако заяви в Германия че техния президент е престъпник и мафиот?И какви санкции ще има спрямо България по този повод.България суверенна страна ли е или не?

ами ако наистина е престъпник и мафиот ще го разследват !

Разликата е, че човека идва от едно развито общество и ви показва лайната, в които плувате. Лошото е, че на изпълнена със селяндури държава, един баш селяндур като гоце някак си и отива. Ама има и мислещи хора и умерен шанс, на следващите избори за президент да дойде някой по свестен. То всъщност няма начин да не е по-свестен, тъй като тоя май ще излезе най-големия цървул в страната.

Доколкото ми е известно на неграмотните и некадърните хора станали емигранти във Великобритания им се отрежда задачата на метачи,чистачи на тоалетни,миячи на чинии и т.н.Ние в България все пак си оставаме хора с достойнство(нищо че сме селяндури).

Виж какво, селяче, дето си се забравил откъде си тръгнал, та се е наяла въшка и е излязла на чело. Чел ли си разказа "Пази, Боже, сляпо да прогледа"? Съмнявам се много. Забрави ли майка ти и баща ти къде са и откъде са? Човек дето не си знае и помни корена е, извини ме, лно. А ти си голямо такова!

А-а, значи си възмутен защото идва един журналист от вън и ни навира истината в очите? И искаш да ни зомбираш, че това не е истина? Да, ама е истина, защото ако не беше, досега да се бяхме оправили десетки пъти. Не знам спомняш ли си, но преди около година германския президент бе свален за едно изказване, което беше хиляди пъти по-безобидно от бръщолевенията на Агент Гоце. Обаче там хората имат морал. А нашият Гьон Сурат - Седефчов, стои и ти обяснява как бил работил за Отечеството, когато го изобличиха че е агент на комунистическата ДС. И е прав Рот, когато говори че Гоце е престъпник и мафиот. Та колко негови съветници бяха застреляни? В коя цивилизована европейска държава (тук изключвам Русия, защото не отговаря на тези показатели) така отстрелват обкръжението на президента? Всъщност и аз съм възмутен, но от тепегьозлъка и дебелоочието на "другарите" комуняги, които за пореден път се опитват да се докопат до власта, зер има много още какво да се краде и подарява на техните руски другари.

Там, в свободния свят всеки заявява каквото иска! Има свобода на словото и мисълта, а ти си раснал в диктатура и самоконтрол, в стоене на колене и робско послушание...

Възмутеният с будна гражданска съвест и висок социалстически морал има право да задава въпроси срещу попълзновенията на Западната идеологическа диверсия на империализъма. Рот да си ходи у тях, ние с възмутен четем само Раб.дело!

Когато са били малко университетите в България, СУ може би е бил най-добрият в страната.Сега е пълна боза.Преподаватели, които отдавна не са обновявали лекциите си , не са прочели и не са открили нищо ново, неправят никакви научни разработки, а въртят в затворен кръг, като симулират , че работят.В същото време преподавателите си пишат по толкова часове, че все едно работят по 24 часа на денонощие.Алчни и изкукуригали от мързел преподаватели, които всичко обръщат в посока към заплатите си.Така, че тази помощ от парламента веднага ще бъде излапана от ненаситните им гърла.

Направихме го,какво чакаш?

EХ смешко,смешкоо!! Освен да гледаш, кой, какви правописни грешки е допуснал, нищо друго свестно не можеш да напишеш, дори и истинското си име!

Малеле човеко Паисии е прав, много си зле с правописа. Върни се в първи клас, дразниш.

Понеже и ти си "добре" с правописа, си пропуснал нещо при името на правописеца, или си същия с друго име!!! Ама няма значение

А дали материалът, който не си е научил езика, е способен да си вади някакви правилни изводи? Разбирам да беше някоя засукана дума, а то едно просто множествено число, завършващо винаги на 'и', както се учи в началното училище.

Това ми прилича на театър честно казано. Смешници. Давайте да напускаме тая България, нищо добро не ни очаква.

Да бягаме и да оставим електорътат на АБВ - Агонизиращи Бавно Вовеки!

гер манеца триябва да е голиям любител на ехтремните усещания от типа "руска рулетка", за да правин такива смели исказвания за гоце, трактора и пиклиото. тези мафиоти "командироваха" много хора в отвадното. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Юрген Рот без съмнение е един много умен и начетен мъж,и нашите папуняци има много да се учат от него на журналистика!Трите крастави магарета отдалече са се подушилине само миналото мо и настоящата обвързаност на Първанов с подземния свят е налице!Заедно с Румен и Алчо да си направят една червенокагява партиика,защото тя много ще им отива!Разлика между социалистическа и националсоциалистическа партия пичти няма!Само в това,че едната е попреданна на СССР и международния социализъм отколкото другата,която е поЯпреданна на родината си!

наварзани като свински черва, партиината вихрушка и мафията...лошото е,че мафията вледа кам властта, а с пари нали всичко се купува. опази боже такива "мозаци" да ни управляват... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОЙ Е РОТ?! КОЙ Е РОТ, И КАК ТАКА УСЛУЖЛИВО ББ И ЦЦ ГО ОБСЛУЖВАТ! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ, ЩО ЗА ПТИЦА Е В ГЕРМАНИЯ - МИНАЛО, СЕГА, ЧЕТАЕМОСТ, ПОПУЛЯРНОСТ "0"!!! НО ПОКАНЕН ДА АПОЛОГИРА ДВАМАТА СИ БОДИГАРДА ОТ БЪЛГАРИЯ! И КАТО НА КОЛЕГА МУ СЕ ОТДАВА ЗНАЧИМОТО ВНИМАНИЕ И ОХРАНА! ЗАЩО ЛИ? И СТЕ ПРАВИ С ВЪПРОСИТЕ СИ - КАК МОЖЕ ДА СЕ БЪРКА В НАШИТЕ ВЕТРЕШНИ РАБОТИ! И С ЧИЕ ПОЗВОЛЕНИЕ И ПОД КРИЛОТО НА КОИ! БЪПРОСИ, ВЪПРОСИ.......!

Безмислени въпроси. Всеки знае кои са ТИМ например, само ти падаш от Луната. Добре че е Рот, че да кажем на глас обществените тайни.

Има журналисти чрез които говорят тайни служби, за да прехвърлят тайно събраната информация в общественото пространство и да стане тя явна, същевременно и полезна (за кого, това е въпросът) без да издадат източниците си на информация и да не навредят на междудържавните отношения. Което не означава, че информацията им не е вярна или обратното. Следите ли движението на явните ще стигнете до неявните. За съжаление със закъснение, с голямо закъснение - такива са практиките и тактиките.

То голямо внимание му се оказва на тоя Алексей Петров. Каква му е мутрата само! Ако е някой честен човек, дето си вади хляба с труд, а не мошеник и ченге, никой не би го интервюирал. А за този нещастник чак от чужбина се дотътри "журналистическо светило", та и охрана му дадоха с пари от нашите данъци. А пък какъв е тоя домашен арест... то не бяха срещи, то не бяха интервюта, то не бяха планове за бъдещи граждански проекти. Всеки гледа как да ни го втъкне - ние да бачкаме, те да ни грабят и яздят... Към революция ли вървим?

Какъв е този дебил Юрген Рот и с какво е известен този неандерталец?

Че е материален като теб антиматерия, но е кроманьонски сухар.

Този въздух под налягане дето се е нарекъл антиматерия да не се е издухал с това пещерно ком. мислене?

Много е странно поведението на Юрген Рот. До днес не беше споменавал, че нашия президент е престъпник. На пресконференция от Брюксел преди известно време направи недвусмислен намек за връзки на министър председателя ни с определени групировки, а днес му е гостувал даже му гали егото. Вчера говори за Алексей Петров без да се среща с него, а днес му прави интервю. Интересно е какво се случи, че се смениха позициите му. Парички ли играят и там?

А ти как мислиш? Зато тоя плужек не отиде в Германия, да вид там как се изкарва хляба!

Те там св свободния свят си вадят доста много хляб, а ти в българска сахара кви ги ядеш?

ПАК ГЛУПОСТИ ТОЯ ПЪК СЕ ОКАЗА ЧЕ ПОЗНАВА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГОВОРИ КОЙТО ГОН Е ЯД НА ПЪРВАНОВ ,ПЕТКОВ И ПЕТРОВ МНОГО ДОБРЕ СА ГИ ОЧРНИЛИ И НЯКАКЪ СИ ХАПЛЬО ЩЕ КАЖЕ ХАЙДЕ СТИГА ЦИРКОВЕ

Какъв е този журналист, защо се вмешателства в проблемите на страната ни, сигурно много пари му дава Бойко Борисов. Ние си имаме журналисти, които много добре интервюират Алексей Петров. Това говедо да си ходи у тях.

Защо господина не обсъжда неговия президент?? Защото начаса ще попадне където трябва защото манталитета на западняците не е балкански. Защо трябва да плащаме и охраната на този дебил у като иска да взема интервю от някого когото преди това е оплюл? Дали пък не е на официално посещение при ББ и ЦЦ?

Там никъде не пращат защото няма Белене за инакомислещи и има свобода на словото и мисленето и няма НУЛИ в обществото.

какво ли е разбрал Рот от Алексей???? Как така получи среща с него, а предишния ден го обвиняваше за.... Не трябваше ли първо да има среща с него и после да говори празни приказки без да има доказателства, а че чул нещо от някой си?? Аз си купих книгата му"Новите български демони", и нищо ново в в нея, преразкази от статий!! Искам да си я вземе обратно и да си ми върне парите!!!

Ама Славков ти можеш ли да четеш? Щото да пишеш не можеш...