Алексей Петров съобщи за терористичен акт срещу него

Срещу Алексей Петров е извършен терористичен акт. За това съобщи в Пазарджик кандидатът за президент на България, предаде Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров съобщи за терористичен акт срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислените новини идват от медиите. И преди и сега и за в бъдеще всяка една партия, която е на власт ще измисля всевъзможни лъжливи новини за своите "Врагове". На Станишев бе Борисов, на Борисов такива са Петров, Ковачки и др. Тези хора се изкарват престъпници именно от медиите. Всичко от медиите се чете от гласоизбирателите. Да не би Бойко Борисов да не е бил замесен с тези групировки по един или друг начин. Той сега е властта и коя медия би посмяла да пише срещу властта ?

Така му се пада! И чак с най - голямата си наглост се кандидатира за президент, не го е срам!!

КАКВОТО И ДА СТАВА ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД АЛЕКСЕЙ

ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е ПРОВАЛ А КАКТО КАЗА АЛЕКСЕЙ БОРИСОВ ПЛАШИ ГАРГИТЕ

Петров, стига си дрънкал глупости, сам го знаеш,

Малко е да се каже:Смешник.Жалък,много жалък.

Защо не накажете самонадценилите се "кандидати" като ги накарате да върнат парите в бюджета. Мисля, че повечето са "кандидати" само за тия 10.000 лева субсидия. Моментално ще се намали навалицата наполовина.

Кой се интересува от теб и знаеш ли изобщо,че изобщо не ни пука какво се случва около теб?Омръзна ни твоята наглост и нахалство.Ако беше друг човек досега щеше да лежи в затвора.Стига си си показвал мазната мутра по медиите!

Само Алесей Петров може да се справи с мутрата бойко и куклите около него

С твоята глупост и аз не мога да се справя. Гълтай си хаповете и тихо!

Страшно е да нарушат личната ти собственост, но когато животите и психиките на хората са разбити, е нормално да очакваме прояви на саморазправа!

Страшно е да нарушат личната ти собственост, но когато животите и психиките на хората са разбити, е нормално да очакваме прояви на саморазправа!

Това което ме кефи е,чче за разлика от другите теми по тая има само двама кекави клакъори- Кристина Патрашкова и Явор Дачков. Хи-хи-хи... Ега ти цирка милиционерски...

Смятам, че за този акт отговорност носи лично премиерът Бойко Борисов, каза Алексей Петров. Официален сигнал за инцидента не е подаван.--аз пък смятам, че самия Господ даже му е виновен на този наглец, с неофициалните информации и разгласяване със селски глашатай по всички медии

До края на изборите ще има още много терористични актове, но според мен още им се пишат сценариите.

Селскостопанската техника да не би да е бил в резиденцията на Рашков в Катуница -само там снощи беше малко по -напрегнато.Да се чуди човек такъв голям трактор пък плаче че го е страх!!!!!

Я да поиска от Цецко и Бойко 24 часова охрана, ти си им бил дружка ,що да не те охранява с парите на народа.

Де да беше истина, ама да бяха те убили, та да не се появяваш повече.Писна ни от теб, нахалник такъв.Пък и за прости мисли всички, че ще му повярват.

Ами АП е огледалния образ на ББ ама вие вярвате на ББ и ЦЦ???????

Много е тежко да се опитваш да се правиш на интересен и светът упорито да не те забелязва... Направо си го преместих от левия в десния крачол заради чикиджийските драми на фатмака алексей!

Е,с този ресурс на МВР,как ли те пожалиха.Сигурно защото ти си Недосегаем ,а Ми ,ДА ТЕ БЯХА ГРЪМНАЛИ,НАДАЛИ НЯКОИ щЕШЕ ТЕ ОПЛАКВА.

Ал.Петров е подал тъжба до Главния прокурор за извършено срещу него покушение от известни/неизвестни лица!!! ......Всичко друго е пълна предизборна агитация!

При мене постъпи жалба от Бойко Борисов, за клеветнически изявления на Алексей Петров по време на предизборна среща в гр. Пазарджик, днес. Завел съм дело, срещу "неизвестен" извършител.

Снощи около 20 часа в дома на Петров действително имаше опит за терористичен акт.Без намесата на граждани,полиция и общество положението действително щеше да стане неконтролируемо.Не се шегувайте с тези работи,справка Катуница.И се благодарете,че всичко мина благополучно.А Петров е достоен гражданин и рано или късно ще се разбере истината за него.

Успех за Алексей!

ха ха абе кои му вярва на тоя дс изтарсак

Аз му вярвам.Всеки е НЕВИНЕН до доказване на противното!

В коя държава Следствен със стотици страници обвинително следствено дело се кандидатира за Президент на страната??? Това е...!Какво CV има полицай, Охрана в МК"Кремиковци" Преподава охрана, Агент съветник в ДАНС Това ли са качества за Президент Мислете, анализирайте и ще разберете защо се вдига Шум...?

Истината винаги излиза наяве, пандимон .( , понякога по-бързо, а в наши условия -- често късно ) ... И тогава -- знаете какво става !

Ау-у-у, леле колко съм велик и колко ги е страх от кандидатурата ми за президент, та искат да ме ликвидират!!! Бабини деветини! Тоя мухльо ни подценява отвсякъде. Не че няма рекетирани и обрани които му кроят капата, ама да насочва към ББ и ЦЦ си е инфантилно и тъпо. И му отива... Е, месеца тече и с 0,000...0001-та си % ще си попадне на мястото...

Какво "мислиш" - все тая, другарю Вилхелм Пикльото. А бе, да не сте роднини с Румен Пикльото?

да да не е само тои едва ли някои ще гласува за тоя трябва да не си много добре с глаата да гласуваш за тоя престапник

Поредната измислица.

нахален до безочие, склонен кам инсениране на евтин актион с подис на андречко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната предизборна партенка .... Лъжливи овчарчета са и трактора и подлогата му янка

Ако си мъж на място ще кажеш на висок глас кой стои толкова години зад лицето "цар Киро" и му осигурява чадър да да нарушава безнаказано законите на Република България.

Измекяри, консерви, всичко е бош-лаф. Предстаавяте ли си само цели 18 кандидати за кметската благина в Пловдив? 36 мераклии да ни яхнат в национален мащаб, десетки партии и партийки..Както се казва, вожд много, индианец малко.

след което доброволно се предаде като изваршител на атентата .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единствения проблем с тази новина е, че 'терористичния акт' за съжаление е бил неуспешен. Въпреки, че според мен човека просто е решил да си направи PR.

link

Абе някои от този форум са съвсем изперкали. Че нали ако няма нищо полицията ще го отрече? Само че полицията дойде и хвана нападателите. Вярно е и че единият е свидел срещу А Петров. Така че мили неверници не бързайте с изводите. Изчакайте полицейската информация - тя вероятно ще е манипулирана, но при всички случай ще потвърди че е имало нападения над къщата и че там са били хората за изборите след откриване на кампанията. Аз бях и видях, имаше поне още 10-15 души.

стига ве алексей, кои ше ти верва на тези глупости

че кои вярва на милицията,те са на парво място по корупция,за2 лева ще ми издадат диплома от охсфорд даже.

Като ти гледам опита за писане май началното си го купил. Иначе, Алексейчо, измисляй по-достоверни лъжи.

Полицията не есезирана. Няма какво да отрича :-) Това е новина от типа 'самоделкин'. Аз ти се чудя толкова ли ти е акълът! Няма нещо, което някога да е казал този Алексей Петров и то да е за ниво над това на циганска махала. Не мога да порярвам, че някой изобщо дори само подозира, че казаното от него е истина. След толквоа лъжи и прростотии пред публика, този тр. да се остави на себе си, заслужил си го е. Да ходи в гората и да си приказва на дърветата.

Недейте така, Тетевенец . Големи Българи има от Вашия край !

Ами нали вие сте навсякъде и всичко "знаете" не се учудвам че и в Тетевен сте били........само да не се окаже че по това време сте били и в Катунци, че бая "свидетели" ще са необходими на ББ и ЦЦ.

имало е 10-15 души,които яли,пили и се веселили-и някой гръмнал във веселбата,а на това долно ченге му се е приискало да е толкова значим,че да го гърмят

А Петров е невинен - очевидно е и за слепеца, иначе след толкова лична ангажираност на Цвъцко отдавна да е в затвора. Мисля че е време да му дадем шанс да изоре тази измет, наричана партиен елит. Тиквата, Цецко, Костов, Станишев, Първанов, Янето и Сидеров били основата на демокрацията ????? Ай сектир бе !!!!!

Ти неговата тоалетна ли си?

ееееееееееееееее ХАХАХАХАХАХАХАХА аве смешник, шо не се пробваш с подобни сценарии и в холивуд за нЕкоя комедия мисля че ще пробиеш на този пазар отдаватисе ХАХАХАХА

Бреееее..Все него и РЗС-то.Ами нали са от тайните и все това им се струва.А и малко шум не е излишен.Смешно...

Айдее, започна се елементарното отричане. "Алексей сам си спретнал атентат". Ха-ха. Сигурно и ако успеят да го убият, пак ще кажат, че сам си го е организирал. Толкова проста и тъпа власт не сме имали и съм убеден, че няма да повторим. А е крайно време Алексей да си отвори устата и да каже всичко което знае и за което уплашената Тиква иска да му затвори устата завинаги.

Няма да внесат обвинителен акт срещу Алексей Петров,защото той ще прилича на свободно сьчинение.Омерзяването муе достатъчно. Реално доказателствен материал годен да издържи в съда няма,защото ако имаше такъв щеше да е ясно и щеше да се знае.Операция,,Октопод,, е плод на междуличностните отношения между Петров и Бойко.

само ако убият Ал Петров, тогава ще ме убедят, че наистина тези "терористични атаки" не са инсценирани от самия него

Джон Кенеди загина на 25 ноември 1963 година в Далас, именно заради БАНКИТЕ. Записките от речта, която президентът Кенеди е трябвало да произнесе, са засекретени. Срокът на засекретяване монгократно се продължава. Зевзеците правят аналогия със смъртта на още един президент, убит някъде около 1836 година. Тези двама президенти са се стремили държавата САЩ да си "печата" доларите, а не "частници". Алексей Петров се "забърква" с банковият бизнес в България и затова е следствен. Мишо "бирата" явно няма да е единствен.

Скъпи модераторки, вас не ви ли обиждат многото убедени глупости дето се пишат като тази на кокчо например? Щото това си и чиста проба заявка за гавра след смъртта на някой без значение кой е той. Ама вие изведнъж ставате съзнателни спрямо мен забравяйки скъпия ви коко. Да не ви се ненадява човек. . И сега пак ли ще се правите на обидени и пак ли няма да ме пуснете? Поне еднакво спрямо всички си спазвайте от вас измислените правила!

спокойно Ал Петров ще оцелее още много пъти - "в последния момент" ще го спасят...повярвай ми тези които трябваше да си отидат вече са покойници...всичко е кьор фишек

Мутренската природа на ГЕРБ съвсем заприлича на себе си. Всички маски вече са свалени и бойните отряди на Цецо шестака няма да се поколебаят да премахнат твърде иформирания Алексей. Никой не се съмнява че последният няма да забрави или прости нито изсипаните върху него мръсотии, нито терора на който беше подлаган непрекъснато от овластяването на ГЕРБ до момента.

Твоята маска отдавна е свалена...

До кога нашето правосъдие ще разрешава на престъпниците да гласуват и да се кандидатират за избраници. Та малко ли са?

И кой е казал че АП е "престъпник"??? ББ може да си приказва ама е НИКОЙ при правораздаването за където е необходимо бая учене и мозък а не мускули...Всеки е невинен до произнасянето на съда.......

Може Алексей Петров да е престъпник, но НЕ Е осъден. А един друг, Йордан Лечков е кандидат за кмет на Сливен, осъден макар и "условно" за някакви си 670 хил от общо над 30 млн...

Според мене, този кървав атентат е бил замислен в кабинета на ББ и осъществен от Цв.Цв., Калин Манолов, генерал Аню Анев и американския посланик, с личното одобрение на Барак Обама.

точно! Като знаем, че всички те друго нямат в тоя живот, освен да си мислят за Ал-. Петров и къщата му в Тетевен, сигурно са точно те! Как ни се пуснали едни тюлени да висят от хеликоптери не мога да разбера, ама и това ще видим, нека да наближат изборите!

Не сте им били под ръка да ви хвърлят от хеликоптера......Ставате банална с едни и същи приказки без малко да се замислите над нещата

На бандита само "кървави престрелки" се привиждат.

Ами това е неговият свят, неговата "виртуална реалност".

Няма значение какъв е Алексей Петров. Важното е че в момента е кандидат за президент. После ще се чудим защо не ни искат никъде като се появи новина "Кандидат за президент е нападнат от въоръжени лица в България"

Защо да няма значение ''какъв е Алексей Петров?''Разбира се че няма да ни искат,след като за президенти се кандидатират престъпници... Тази практика трябва да спре!!!

Засега недвусмислено е известно че Тиквата е бил съпричастен към бандитското формирование СИК. Докато за Алексей със сигурност се знае, че дотук само е набеден за престъпник, а въпреки цялата им мощ, прокуратурата и МВР станаха за смях с невъзможността да го докажат.

Съда не се е птоизнесъл за АП и той има право да се кандидатира..Но защо забравяте Лечков за който съда се произнесе, но е кандидат за кмет пък и ББ и ЦЦ са зад него....

Напротив има много голямо значение кой какъв е! Това че някой участва в избори не значи че вече е света вода! Както виждаме престъпници се кандидатират и А. Петров не е първия такъв случай!

Нещо не си разбрал/а/какво точно изразих като мнение...

Вярно е, като се сетя, че и Цецко щеше да е кандидат...

Голем ШМЕКЕР.кАКВО ЛИ ОЩЕ ще сътвории докато услужливо го държат извън кошарата.Играе си добре ролята?

Тоя първо си взриви вестника, после партийната централа, сега "атентат" в къщи.... абе нали все пак би трябвало да има 2 грама мозък тоя боклук? Защо ги харчи тия грешни пари за димки, бомби и подобни?!??! Е.а си цирка :))))

Снощи в спалнята ми с оръжие в ръка нахлу Анджелина Джоли и успя да ме изнасили. След като ме заплаши, аз обещах, че няма да кажа на никой. Благодаря, че ще запазите тайната.

И като се събуди - видя, че преди това си заспал със снимката на Анджи в едната ръка, а в другата... Всъщност имаше ли нещо?

Ти ме караш да се чудя като се е събудил Алексей, какво е имал в ръката...