Коментари - Съдът пусна Алексей Петров след 8 месеца арест | dnes.dir.bg
назад

Съдът пусна Алексей Петров след 8 месеца арест

След 8 месеца в ареста и множество обжалвания на мярката си за задържане, Алексей Петров излиза под домашен арест. Това реши окончателно Софийският апелативен съд.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Алексей Петров след 8 месеца арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичката работа на ГЕРБ е такава. Като няма хляб,ето ви зрелища.Цветанов да не обвинява съдебната система,ами да не действа толкова прибързано и ентусиазирано.Направи серия грешни стартове.Не те бива,госп. министър. Не си стратег.Пропускаш важни стъпки итова е порочно. Явно гониш славата и аплодисментите.Накрая ще си спечелиш неуважение. То всички сте такива в ГЕРБ-неподготвени и самонадеяни.Щеси счупите главите,ама нейсе!

Хахах хайде сега да видим Цецко какво ще се обяснява и как ще се бие в гърдите, като Алексей ще му го * четвъртит на него и цялото правителство :)

До атентатора -прочети малко повече и ще разбереш за атентата над Цветелина.

Ако и теб те бяха пребили и насилили друга песен щеше да пееш.Нали знаете на чужд гръб и 100 тояги са малко.

Много шум за нищо! Как така сформирате обвинения, без категорични доказателства и то противоречиви! Сякаш съзнателно са противоречиви! На Ви сега Октопод"! Всяко чудо за три дни! Дори и да е виновен, което е много вероятно, има си начини да се съберат доказателства, а не да хвърлят, каквото намерят, на прокуратурата и после съдът да го пусне! Толкова ресурс, екшъни и накрая нищо! Трябва да ходите на курсове за дообучение! Такава мащабна акция и накрая резил! Сега ще се изкара герой и онеправдан!... След такова заключение на съда някой веднага трябва да си подаде оставката! Ако прокуратурата и обвинението си вършат добре работата, съдиите няма къде да шават при неоспорими доказателства!... Цветанов да спре да ни устройва зрелища!... Крайно време е този народ да се понахрани!!!... Оголяхме, обосяхме. обедняхме - няма държава, няма държавници. Има само ненаситни хрантутници!... В тая държава, докато не се промени съдебната система и не се изметат от нея всички боклуци - нищо добро няма да се случи! Няма мафия, няма престъпност, няма рецидивисти!... Просто си плащат на прокурори и съдии и всичко е чисто!...

Насран Цветанов, Насран ГЕРБ, на ви ви зрелища без хляб смотани Гербаджии.

много пари и много символично - освободен при посещението ма меркел ,аз оставам в германия и ако се върна в бг призовавам да се въоръжиме и да трепеме наред мутрите за да имат страх от нас

твърде късно, децата ни вече говорят чужди езици...

и най големия престъпник в Б-я срещу повечко пари може да бъде оправдан и най дребния кокошкар без пари осъден . не се е родил май държавника който да оправи нещата

Единствено, което направиха беше да изчистят името на този престъпник Алексей Петров и да го направят герой! Но не само това, потрошиха много пари на данъкоплатеца, за прокурори, за съдии, за полицай, следователи и т.н. Е, как да им вярваш? ФОЕРВЕРКИ И ПУШИЛКА!!!

Не съм някакъв заслепен фен на Борисов,но тези съдий вече го обърнаха на свободия.То за мен дето гледам само по тв и медии е ясно,че този е напълно виновен за всичко,което го обвиняват,а те с тонове документи се правят на слънчасали.Обвиняваха го,че стои зад РЗС-е факт,РЗС се разпадна веднага след като го арестуваха и на Яне вече не му се чува гласеца и не вади сензационни компромати.Обвиняваха го,че стои зад Наглите.Е факт,че като ги прибраха спряха отвличанията и ,че е трябвало да ги покровителстват хора на високо ниво в службите,за да не ги заловят толкова време и да са толкова добре организирани.Обвиняваха го,че стои зад в-к Галерия-е факт,че този вестник френетично се опитва да гради образът на "честният служител на ДАНС" и страниците му са едва ли не една безспирна пледоария в защита на Алекс.Обвиняваха го,че източва Кремиковци-е факт,че баце ни Сашо Диков отиде на крака и в стремежа си да е от полза ни показа голата истина-че "спасителите на Кремиковци" са някакви дебеловртаи нагляри дето сигурно едва са избутали за средно образование,но иначе се имат за истински финансови факири и "компетентно" чертаят сложни схеми пред зяпналият Сашко.Защо ще е този вой от страна на Канал 3,Галерия и други медии,ако този е някакъв честен човечец и си вади хляба със служба за ползу роду.За наркотиците не може да се каже така,но нищо чудно.То май българският съд се опитва да ни убеди,че в България наркотици няма,защото реално според него никой не ги пласира.Златко Баретата не е осъден-човека никога не си е и помислял даже сигурно като чуе думата наркотик се изчервява.Маргините тях ги оправдаха-излезе истината:те не се занимават с такива работи и точка.Е кой тогава ги продава тея наркотици бе господа Съдий,от небето ли падат и превръщат десетки хиляди млади хора в зомбита.А,ясно кой-Митьо Очите-той е човека дето въртеше дрогата,че и си призна,че и цели 2 години му дадохте.Господа Съдий,честито да ви е,колкото сте взели-взели,берекет версин,ама то пък така е устроен живота ,че някой път като няма кой друг да му удари два шамара на човек и да се осъзнае малко,го прави самият живот и то е ясно,че това дето сте го взели след време ще ви се ще,ако може да го върнете и да върнете времето назад ама не става.И за финал-абе човека е болен-болят го сливиците,ми пуснете го да си се лекува,ама според мен направо да му бият няколко дози хероин дето си прибира паричките от него в гъза и ще скокне.Майка ви и помиари и на журналисти и на октоподи и на съдий и всякакви озверели за пари боклуци.

Приятел, в тези форуми не е за хора като теб, с този език - в кръчмата на село. А съдии се пише с "и" не с "й"

И ти заслужаваш няколко с дебели игли в задника...

БРАВОООО, БРАВО НА СЪДИИ, БРАВО НА ПРОКУРОРИ И НА ВСИЧКИ СЪДЕБНИ ИНСТАНЦИИ, БРАВО НА ЦВЕТАНОВ, ЧЕ СЕ ФУКА, ЧЕ Е ЗАЛОВИЛ НЯКОЙ СИ ИЛИ НЕЩО СИ, БРАВО НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ, БРАВО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, БРАВО НА УБИЙЦИТЕ И НА ВСИЧКИ БРАВО, КОИТО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА...БРАВО!!!!

Стига с тези наивни и смешни изказвания (коментари). В Б-я всичко се знае и нищо не става случайно. Въпросът въобще не е в доказатествата - това е само за пред публиката и слугуващите медии. Проблемът е там, че нещята са така навързани, че ако се каже истинското "А", трябва да се отиде докрай и да се каже и "Я-то". Но от това няма интерес и затова нещата ще се размиват, замъгляват, и разсейват като прах от силен вятър.

ц..ц..ц..б..б..

Алексей беше арестуван в много "точен" момент - Народа искаше "Ред и Законност" и на Народа му бе организирано "Ред и Законност" шоу. В момента Алексей вече не им е нужен. А Боко заслужава похвала - истинският похарникар изпълнява точно като него поставените му задачи.

Много шум за нищо!Как така сформирате обвинения ,без категорични доказателства и то противоречиви.Сякаш съзнателно са противоречиви.На Ви сега "Октопод"!Всяко чудо за три дни.Дори и да е виновен,което е много вероятно има си начини да се съберат доказателства,а не да хвърлят каквото намерят на прокуратурата и после съда да го пусне.Толкова ресурс ,екшъни и накрая нищо.Я да ходите на курсове за дообучение.Такава мащабна акция и накрая резил.Сега ще се изкара герой и онеправдан.

След такова заключение някой трябва да си подаде оставката.Цветанов и платените му медии издуваха бузи за какви ли не октоподи но няма ли съд и възмездие за клевета и оплюване.КЪДЕ е гаранцията на съда,че Сергей Петров няма да бъде отровен в лечебното заведение или да се разболее и почине от рак след3-4 месеца.Питам Ви българи-КЪДЕ е гаранцията.

УРА -УРА-АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ НА СВОБОДА.КАКЪВ ГЕРОЙ КАКЪВ ПАТРИОТ.ДА ЖИВЕЕ БГ СЪДА.ЕГАТИ СЪДИИТЕ.ТЕЗИ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ В БГ.ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ.

Нещастници ... това със сливиците сигурно е пречупило съда - много е опасно ха ха Жалки мижитурки в тоги - всички пари, които взеха, за да пуснат престъпниците им пожелавам да ги дадат по доктори ! Най-долното племе в тази скапана държава е съдийското - всеки път като един от тези корумпирани боклуци си отиде трябва да е национален празник !

След такова заключение на съда някой веднага трябва да си подаде оставката!

А защо пострадалите ти познати и ти самата не свидетелстваш в съда срещу Алексей Петров? Като знаеш толкова отиди и го кажи там където трябва, а не по форумите. Това е българския манталитет - много говорим, много сме смели, но във форумите и на масата у дома на топло. Никога няма да живеем добре с този манталитет.

Не исках да навлизам в подробности , но ме упрекваш неправомерно, защото моите познати са основни свидетели по делото .Нали виждате какво става?А сега след пускането му как мислите , че се чувстват свидетелите?

Нито един от заловените до този момент от дон цеци пушилката не е в затвора. Нито един! Напротив, напускаха ги на бърза ръка /или на на по-бавна, както в този случай/, но за това -шум не се вдигна голям.Само като ги ловят пиарът работи.Да обясни цветан на народа защо нито един не е в затвора, а са на свобода -всички.

Ако прокуратурата и обвинението си вършат добре работата, съдиите няма къде да ходят при неоспорими доказателства. Цветанов да спре да ни устройва зрелища... Крайно време е този народ да се понахрани... Оголяхме, обосяхме. обедняхме - но няма държава, няма държавници. Има хрантутници ненаситни

35-годишният Неделчо Пенчев от София, който блъсна и уби с поршето си белгийска туристка на пътя Приморско-Бургас, бе осъден само на пробация. Върховният касационен съд отмени ефективното наказание от 2,5 години затвор на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки и го замени с условна присъда. КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ В СЛУЧАЯ ПРОКУРОРИ И РАСЛЕДВАЩИ?

Освен да се научат, че се пише "раЗСледващи" ли?

Поредното,бездарно и ненужно шоу е на път да приключи.Но това са възможностите на ГЕРБ,Дон Цеци и ББ,полицейски произвол и нищо разумно. Още от самото начало беше ясно,че това е една нагласена история,По която няма никакви доказателства и държавната машина беше впрегната да обслужва частния интерес на ББ и Цветанов.Сега е редно да се бръкнат в джоба и да платят този скъпо струващ на държавата и народа цирк.

Сега да видим как пожарникарят отново ще извърти нещата!

Е са ше падне разчистване на сметки!!! ахахаха

Е, как може да го държат 8 месеца без доказателства в ареста? Сега ще осъди държавицата в Страсбург и ние, офците, ще плащаме... Не Цветанов, не някой друг.Ние.

Вече не е смешно, а напълно трагично...

Боко вече е отстрелян. Въпроса е кой ще бъде следващият ни Министър Председател? Моля дискутирайте

Със сигурност ще се казва Борисов и може би и Бойко , на за прости хорица ,като теб ще е Боко Веднага може да заложиш и последното си левче от пенсийката на това , тъкмо и некадърник като теб ще забогатее

Е защо да е прост човечеца? Та нали бивщия съдружник на настоящия премиер му викаше на галено "боко"?

Живеем в невероятна страна! Дали има друга на света? Ама, да си признаем честно: не си ли заслужаваме съдбата? Не се ли оставяме сами да ни разкарват насам-натам, докато накрая се окаже, че сме заживели в най-уродливата страна (няма как да кажа "държава" - такава просто отдавна не съществува). Кой подкрепяше безрезервно измисленото СДС непосредствено след 10-ти ноември 1989? Всички ние! Кой прие пак безрезервно измислените ни "дисиденти"? Пак всички ние! (А, съгласете се, че не беше логично тепърва тогава да научаваме имената и заслугите на родните "дисиденти" при положение, че знаехме поименно чешките, полските, унгарските и руските такива!) И, най-вече, кой е свикнал винаги да се спасява поединично? Пак всички ние! Чакаме някой друг да направи нещо, а ние да гледаме отстрани и да го критикуваме, че не го прави баш както си трябва... Все чакаме някой друг да ни оправи (а пък те, тези другите, много-много не чакат - идват и си ни "оправят")! Да си признаем с ръка на сърцето: колко пъти сме излизали на улицата ей така, всички вкупом, за да си търсим погазените права? Направихме го единствено през зимата на 1997-ма, но това изобщо не беше спонтанно наше действие - направихме го под доста умела дирижировка, по добре подготвен сценарий, за да обслужим в крайна сметка пак нечий чужд интерес! Всичко просто сме си го заслужили... И така и ще продължава, докато не се научим да сме по-единни, да не забравяме за хората около нас, да мислим за съседа и да се научим да го уважаваме, поздравяваме, да си говорим и споделяме с него проблемите, лични и общи, и заедно да им търсим решение.

Живеем в невероятна страна! Дали има друга на света? Ама, да си признаем честно: не си ли заслужаваме съдбата? Не се ли оставяме сами да ни разкарват насам-натам, докато накрая се окаже, че сме заживели в най-уродливата страна (няма как да кажа "държава" - такава просто отдавна не съществува). Кой подкрепяше безрезервно измисленото СДС непосредствено след 10-ти ноември 1989? Всички ние! Кой прие пак безрезервно измислените ни "дисиденти"? Пак всички ние! (А, съгласете се, че не беше логично тепърва тогава да научаваме имената и заслугите на родните "дисиденти" при положение, че знаехме поименно чешките, полските, унгарските и руските такива!) И, най-вече, кой е свикнал винаги да се спасява поединично? Пак всички ние! Чакаме някой друг да направи нещо, а ние да гледаме отстрани и да го критикуваме, че не го прави баш както си трябва... Все чакаме някой друг да ни оправи (а пък те, тези другите, много-много не чакат - идват и си ни "оправят")! Да си признаем с ръка на сърцето: колко пъти сме излизали на улицата ей така, всички вкупом, за да си търсим погазените права? Направихме го единствено през зимата на 1997-ма, но това изобщо не беше спонтанно наше действие - направихме го под доста умела дирижировка, по добре подготвен сценарий, за да обслужим в крайна сметка пак нечий чужд интерес! Всичко просто сме си го заслужили... И така и ще продължава, докато не се научим да сме по-единни, да не забравяме за хората около нас, да мислим за съседа и да се научим да го уважаваме, поздравяваме, да си говорим и споделяме с него проблемите, лични и общи, и заедно да им търсим решение.

Едно умно мнение да напише някой. Евала ти!

Сега ще може ли да си преподава в УНСС:)))))

СЛИВИЦИ НА ТЕЗИ ГОДИНИ ...ИШИАСИ.... ВРАСЛИ НОКТИ.. МИ ТОЙ УМИРА, БЕ ХОРА ! ТАШААААААК- НЕ Е ИСТИНА ТОВА

Разберете че съдиите просто вземат решения на баз адоказателства. Като няма безспорни доказателства няма как да има и присъда, в цяла Европа е така. Просто там разследващите и прокурорите са по-кадърни. По мързеливия начин само с подслушване не става работата, трябва и акъл

Стига глупости докаказателствата са безспорни и има толкова свидетели,но на някои хора не им изнася да е така.

ХЕЙ ГО ТАМ! ВИДЯХ ЕДИН ОКТОПОД КАК СИ ПИЕ УИСКИТО И ВИКА-ЗДРАВЕЙ АЛЕКСЕЙЧО.

Живеем в невероятна страна! Дали има друга на света? Ама, да си признаем честно: не си ли заслужаваме съдбата? Не се ли оставяме сами да ни разкарват насам-натам, докато накрая се окаже, че сме заживели в най-уродливата страна (няма как да кажа "държава" - такава просто отдавна не съществува). Кой подкрепяше безрезервно измисленото СДС непосредствено след 10-ти ноември 1989? Всички ние! Кой прие пак безрезервно измислените ни "дисиденти"? Пак всички ние! (А, съгласете се, че не беше логично тепърва тогава да научаваме имената и заслугите на родните "дисиденти" при положение, че знаехме поименно чешките, полските, унгарските и руските такива!) И, най-вече, кой е свикнал винаги да се спасява поединично? Пак всички ние! Чакаме някой друг да направи нещо, а ние да гледаме отстрани и да го критикуваме, че не го прави баш както си трябва... Все чакаме някой друг да ни оправи (а пък те, тези другите, много-много не чакат - идват и си ни "оправят")! Да си признаем с ръка на сърцето: колко пъти сме излизали на улицата ей така, всички вкупом, за да си търсим погазените права? Направихме го единствено през зимата на 1997-ма, но това изобщо не беше спонтанно наше действие - направихме го под доста умела дирижировка, по добре подготвен сценарий, за да обслужим в крайна сметка пак нечий чужд интерес! Всичко просто сме си го заслужили... И така и ще продължава, докато не се научим да сме по-единни, да не забравяме за хората около нас, да мислим за съседа и да се научим да го уважаваме, поздравяваме, да си говорим и споделяме с него проблемите, лични и общи и заедно да им търсим решение.

В тая държава докато не се промени съсдебната система и не се изметат от нея всички боклуци - нищо добро няма да се случи! Няма мафия, няма престъпност няма рецидивисти..просто си плащат на прокурори и съдии и всичко е чисто :)

Ами, просто са некадърни разследващите и само ни харчат парите за медийни пушилки, накрая едно голямо нищо съшито с конци. Еми той никой съдия по света няма да осъди някого без да има безспорни и обективни доказателства. Не мислите ли ?

Абе карамелчо нали най - големите престъпници си пишат законите за да ги пазят.

Напротви, гъзи, такива боклуци като теб и другата терберджийска паплач, трябва да ви изметем, за да има мир и прогрес.

"Мир, прогрес" и безконтролни кражби от държавата "форевър"!

Много ХУБАВ ник си си избрал!!! Простотията и злобата ти са лишени от всякаква логика и смисъл!!!

Гаргамел, не вини съдилищата, а ми полиция и прокурари/само някои/ тъй като са неграмотни.

Да живее страната, в която мафията има държава.

Къде си Цецо,да ни обясняваш за нови милиционерски тактики по отношение на Октопода.

Ако може да е Алексей....

Напишете имената на съдийския състав пуснал поредния престъпник да се лекува.!! Напишете моля имената на Петимата доктори подписали са под експертизата, че този УМИРА и трябва неотложна операция!!! Справедливост има за всички.

Напиши имана на идиоти, които са организирали този процес. Сигурно това е доста по-лака задача!

някой от шефовете на цру, бившият американски посланик, бат Бойко, Цецо Тиквата, секретаря на едно силово министерство, прокурори. Ето ги хората, за които питаш

Те сега разбирам защо дойде Ангела Меркел - да обясни на Бойко ,че Октопода се намира в Германия и може да се види в аквариум!

Има мафия в Бг, но главата е много, многооо по на високо ... търсете, рано или късно ще я намерите.....

Според съдиите и множеството постинги излиза че в България няма мафия няма престъпност.И много ще се радвам точно тези които сега злорадстват с писанията си да бъдат потърпевши.

От домашния аресд ,дали може да се поръчват убийства????????Как мислите?И дали точно тези свидетели срещу Алексей няма да са следващата му жертва .Дано не е така.

От домашния арест ,дали може да се поръчват убийства????????Как мислите?И дали точно тези свидетели срещу Алексей няма да са следващата му жертва .Дано не е така.