Алексей Петров дойде бинтован в съда

Софийският апелативен съд (САС) отказа да назначи съдебно-медицинска експертиза на Алексей Петров.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров дойде бинтован в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек е бит или целуван?Защо го държат без доказателства в ареста толкова месеци???Какво трябва да признае?Стига с тези поръчки и отмъстителен балкански манталитет.Къде е правовата държава,уж сме в Европа!

Някъв бандит( алексей петров )- станал полицай, а корумпираните Бесепари- депутати.

Имал "сърдечен проблем"? Така говорят влюбените. И още:загубил съзнание?! Че той имал ли е някога съзнание? Ако го имаше щеше ли да е в ареста? Народът добре го е казал:Да бе мирно стояло,не бе чудо видяло! А колкото до оня,Огнянчо,брат му,вкарайте го и него в ареста ,да му прави компания и да не се налагат чести свиждания.Сигурно има и той за какво да бъде окошарен.

Когато рекетираше, малтретираше, убиваше бизнесмени нищо му нямаше. Сега най-голямата жертва ще се изкара :(. По-бърза присъда, стига циркове!

Някой да го е доказал?????

Толкос мога и туй то!

Как пък веднага щом ги задържат и се разболяват тежко, докато беше на вън нищичко му няма, сега ей го на. Утре ако го пуснат, недай си боже, веднага ще припка по кръчмите с държанките....

Нищо му нема бе.

Определено не съм фен на Петров, но не съм и малоумен! Много се дразня на изпълненията на Цветанов. Как може да държите без обвинения някой толкова дълго? Бил паднал от леглото. Това само полицаите може да си вярвате на измислиците! Нямало полицейщина ли? Ами това какво е?

в булгаря доиде тотател тоталитаризам

Моля някой да ми обесни, защо няма дело по същесто срещу въпросната личност, а все се гледа "мярка за неотклонение".

След като припада и се наранява може някой ден хич да не стане.В полицейска държава и когато избрахме да ни управлява част от групировките никой не е застрахован.В момента се пръкват нови милионери и се преразпределят богатства които ни окрадоха.

Абе я му махнете бинтовете да се види, че нищо му няма бе. Смешно е бе. Всеки по-известен като отиде в съда и изведнъж се разболява, потрошава и т.н. Смешно е.

Много кекави мафиоти си извъдихме, само припадат, разболяват се, имат сърдечни или незнам си к,ви проблеми със здравето.... живи да ги оплачем!

Как ли можеш да напишеш обяснение за това че си изпаднал в безсъзнание но знаеш кой ти е помогнал пък и да признаеш собственоръчно че не те тормозят в ареста. Какво друго може да напише човек който е зависим от това място прнципно а не само за Петров?? Знае се че няма да го пуснат защото поръчката му не е дошла от мен????

дръж се Альоша.... , пари има...., и за балнеолечение и за Кино

дайте ми го тоя циркаджия аз да му направя операцията, симптомите са ясни - в затвора всички гнили тикви се разболяват

от показаният виедоматериал не е ясно какво му е ранено и бинтовано след прословутото падане от леглото в заведението, ама много силно ме вълнува какви са тези неустойчиви легла, че човекът така да падне и да се удари толкова, че чак носът му да изглежда като от кроше, на каква височина са тези легла, на колко етажа са, колко хора спят на едно легло и защо са тези "ефекти", ама безкрайно съм любопитен защо не е настанен в гараж за Трактори, а в нискозвезден хотел...