САЩ: Следете изкъсо Алексей Петров

Американският посланик Джеймс Уорлик изрази надежда, че Алексей Петров ще бъде наблюдаван отблизо по време на домашния арест.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Следете изкъсо Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало,масоните от Америка,въпросният А.П. е ваш човек.И не ни давайте ум!Дръжте си го за вас.

Отдавна е ясно, че това правителство е резултат на дълго подготваян АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ. Така че не се изненадвам от наглоста на сътворителите му. Пазят си творението и ИНТЕРЕСИТЕ. Тъпото е, че всичко е за наша сметка.

И ти ли, Бруте? И ти ли напълни гащите от страх? Пука ти, значи, за някакъв Алексейчо, а?

Не изчетох всички коментари, но явно един е най... "Имам чувството, че ако американският посланик каже, че водата става за пиене, а агнешкото за ядене много народ ще започна да пие пикня и да яде л,,,,,! "

Какво беше казал Бойко? Че някои посланици много приказвали... Превишавали си правата. Е? Защо сега не чувам Бойковия глас? Чия работа е какво ще правим ние с Алексей Петров? И СПЕЦИАЛНО КЪМ 681: Дразнят ме такива като теб, хора с философийка на малка страна, малък човек, малко право на живот... Слушай бе, 681! И скорпионът е малък, ама... Не размерът, а качеството прави работата. Разбирай го във всеки възможен смисъл. Ние може да сме малка страна, но мислим качествено. И ако потрябва, ще се поучим и от скорпиона. Както в бойните изкуства се учат от тигъра, от змията, от птицата... И другият път, като говориш, че сме малка страна, спомни си за скорпиона, който също е малък.

до оппаа! БРАВО! Нашите адмирации за правилното мислене. Такова трябва да бъде мисленето за бъдещето на България, такава трябва да бъде външната и вътрешната и политика. Без самочувствие и стремеж към свобода и независимост няма бъдеще за България и народа и. 681 е патриот, но с абсолютно смачкана психика от време социалистическо, когато ни научиха да живеем непременното под сянката на по-голям духовен брат и да изпълняваме неговите безпрекословни заповеди. Така е в недемократичните общества- живееш по инерцията на стадния принцип. И за нещастие продължаваме това мислене и живот вече 20 години уж нов-демократичен път. Новият ни политически елит след 1989 г. е посттоталитарен и копие на стария, си избера нов велик брат САЩ и на него се кланя, унищожи националната сигурност и суверенитет на народа ни. Разбира се без никой да пита народа и да му даде правото да решава сам съдбата си. Продължават с управленческите маниери на време тоталитарно. През времето когато българската общество живееше под шапката по големия брат СССР без самочувствие и без право на какво да е собствено мислене и гражданска борба за по-добър живот, другата- западна Европа след войната тръгна по други пътища- пътищата на мира и започна да решава проблемите си не от гледна точка на геополитиката, а само С ДЕМОКРАЦИЯ. И роди своя нов демократичен модел- РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, която наложи за обществена настройка , в която един от основните принципи стана СИЛНАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ ЗА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ. За това няма да видиш в западна Европа нито една стара демокрация- и малки и големи страни, да се кланя на някой голям брат, нито американските посланици там да си позволят подобни изявления на висок глас, дори не им де позволява да си подадат носа навън от посолствата, а за подобни изказвания там ще им посочат вратата. Но силата на демокрацията на западноевропейците стои върху силата на икономиките им. Колкото по развита и мощна икономика имаш, толкова си по-независим от големи братя. Всички развити европейски демокрации имат силни икономики, произвеждат от пиле мляко даващи труд, работа, достойно заплащане, достоен стандарт за всеки стой гражданин, създава му социална устойчивост, достойни старини и блестящ обществен ред. А при нас стана точно обратно- родения под четката на САЩ нов български политически елит, под американска команда унищожи икономиката на страната ни от там и държавността и България и народа и станаха лесна плячка и марионетка на американските деградивни и разрушителни интереси на Балканите и Европа. За това разказваме в нашите анализи- ОТ ПЛАНА РАН ЪТ, ПРЕД МАРШАЛ, БСП И РЕАЛНАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗЛИЯТ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА. Идея за България -алтернатива на статуквото

Най-малко НикиБ има нужда от вашите словесни диарии...

Трябва да престанем да бъдем наивници. Не бива да се заблуждаваме , че нашата малка страна е оставена сама да решава съдбата си. А ние сме толкова некъдърни ,крадливи и глупави та няма повече накъде и затова сме на този хал. Менторския тон на американеца явно доказва кой дърпа конците у нас и по света. Тези господа даже вече не се и крият зад правителствата. Поели са нещата в свои ръце и най безпардонно дават наставлвния. Демонстративно показват как дадено правителство трябва да мисли и работи .Яд ме е на хора , който си въобразяват , че кое да е наше правителство има някакъв избор или средство за борба срещ тази агресорската политика. Който не слуша получава война, смърт и болка ,после пак ще слуша, няма къде да избяга. който слуша не го пипат но му изпиват кръвчицата мирно от името на собственато му правителство. В замяна ,тези които са на власт получават трохите от собствената си баница докато онези изяждат всичко. Е и ние имаме вина http://bgsviat.narod.ru/

КОЙ СИ ТИ БЕ НЕЩАСТНО И НЕИДЕНТИФИЦИРАНО ЧОВЕШКО СЪЗДАНИЕ ДОШЛО В ЗЕМИТЕ НИ ДА КАЗВАШ КАК И КАКВО ДА ПРАВИ. КАЧВАЙ СЕ НА НЯКОЕ ОТ ХВЪРЧИЛАТА СИ ДЕТО СА В ГРАФ ИГНАТИЕВО И ДИМ ДА ВИ НЯМА. ТОВА НЕ ВИЕ НИТО ИРАК НИТО АФГАНИСТАН НЕЩАСТНИКО. ОТИВАЙТЕ СИ С МИР ЗАЩОТО ТАКАВА КАТРИНА ЩЕ ВИ СПОХОДИ, ЧЕ ПОМЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ СКАПАНАТА ВИ ДЪРЖАВА. ВЪН !

Ако беше някой "братушка", нямаше толкоз да се палиш, нъл тъй, тракиецо?

Тракиец но Българин за разлика от американските подлоги. Нали оплювахте предишните за "братушките" ама те колкото вас не се навеждаха.....

Докога Българското правителство и Външно ще търпят този наглец да ни дава оценки и указания какво трябва или не трябва да правим!!! Да си затвяря устата и си гледа работата. Може да сме всякакви, но няма да слушаме указанията на нацията, наследници на криминални престъпници и авантюристи....с претенции за демокрация, но отдавна наврели в резервати местното индианско население. Я марш!!!

хахах, аз бих посъветвал американците да следят изкъсо и много внимателно ръководителите на Федералният резерв и цялата клика банкери около тях включително и Барак. :-D :-) Щото ги обират ежесекундно в големи размери. :-D :-)

Глупости. Тоя американски посланик вече прекали. Да ни не взема за американски щат.

След 140 коментара по темата не мога да се сдържа - Поздравленията за КГБ и тяхната 5та колона в българия(умишлено с малка буква).Най-евтиния агентурен апарат в историята на Човечеството.Браво ,молодци.За две шишета водка продавате майките си и викате Спасибо.Дерзайте ребята, дерзайте Павлик Морозовци,току виж другаря Путин ви станал президент....

тъпо като чебурашките...

Чебурашка тъй балшой змей а пък плачаеш.Но за тваю харошее настаение скажю-США губернатор в Болгарии харашо управляет,Ноо пачему нам такда Мистер Бойко Барисов??!!Мне пора.

Охо Хан Тутурутку, надуши американски кавал и облиза устенца готов да засвириш Янки Духал пардон Дудъл :)))

Този господин му стана навик да дава съвети и да се обажда къде то не му е работа ! Какво ли ще стане , ако нашия посланик в САЩ започне да се държи по същия начин ? В случая трябва да има официална реакция от наша страна.

ЧАКАЙ!!!!

Защо БГ правителството позволява американски служител да държи такъв тон на Българският Съд?Защо?Правителство на страхливи и безхарактерни хора .

Не беше ли Алексей Петров тоя, който каза, че в ДАНС има агенти на чужди разузнавания? Янките има защо да реват!

Я марш в САЩ с този назидателен тон! А защо не поговориш малко за един швейцарски анализ от преди няколко години и да кажеш кой е в основата на т. нар. Октопод в момента в България. Не мога да разбера, защо си мислите че в БГ няма хора, на които им е ясна ситуацията.

ПОРЕДНИЯ ТЪПАНАР ЗАГРИЖЕН ЗА ЦЕЦКО-ВЪТРЕШНИЯ .ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА НАРЕД,ВСИЧКИТЕ МУТРИ В ПАНДИЗА ...АЛЕКСЕЙ ВИНОВЕН ЗА ПРОВАЛА НА БОЙКО -ТИКВАТА И СИЕ...СЪДА КАЗА ЧЕ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА А ОНЯ ОТ ДРУГИЯ СВЯТ КАЗА ДА СЕ ВНИМАВА ...И ЩО ...В ОНАЯ СТРАНА ТАКА ЛИ Е БЕ МИСИР

Булгар, булгарррр!!! Те ша ни казват на нас дали да си пием ракията, дали да си ядем шкембе-чорбата и дали да си държим под око съмнителните елементи!

Пак са ми истрили коментара. Личи че свободата на словото е издигната в култ в тази държава особено по отношението на критика към големия брат и неговия генерал-гобернатор тука.

Някой да го е питал тоя War-lick? Я да се връща обратно на кораба майка. Аман от колонизатори!

Браво, Крас!

Тоя защо се меси в работи дето не са му работа. Кой го пита него? А защо не си стегне багажа и америка да си го прибере? Това е вмешателство във вътрешните работи на страната? - какво следва...

Цветанов допълни, че към тази група ще бъде привлечен още един човек - за ББ ли става дума

МАЙ СЪМ ПРОСПАЛА ПРИЕМАНЕТО НИ ЗА ЩАТ НА САЩ!

Хане, напрегни си мозъка- говоря ПО ПРИНЦИП, а не за българските институции. А принципа се казва СУВЕРЕНИТЕТ!

Къде го видя това вмешателство бе, слепецо? Виж цитата и си изтрий пяната от устата: Уорлик '...изтъкна, че предстои да се реши дали Алексей Петров е виновен по отношение на повдигнатите срещу него обвинения или не. "Всички уважават решението на съда и очакват да възтържествува справедливото правосъдие'

ideyazabulgaria.org

Дофтуре, самото произнасяне от негово превъзходителство американски посланик на конкретно име (А.П) и случай в публичното пространство, придружено с конкретни наставления към правителството как да се процедира с А.П. е пълно вмешателство във външните работи на България и погазване на българския национален суверенитет, което няма да направи нито един западноевропейски посланик у нас или пък ще го видиш като поведение на американски посланик в коя да е западноевропейска страна. А твоето поведение на открита защита на подобни прояви, в коя да е друга европейска страна на 10 км на запад от Калотино ще се счете за работа за чужди държавни интереси и ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и ще увиснеш на бесилката. Поздрави от д-р Георги Чакъров, Швеция, Идея за България- алтернатива на статуквото

Странно -- надвесили сме се над клавиатурите и се дърляме-ли-дърляме едни-други . .... А и човечецът ни казва неща, които знаем и касаят всички-ни (вярно, че по амерички го прави де), хем и ние (да не говорим за `избранниците/чките ни ) имаме какво на него да кажем .

Тоя по-турко що си не трае и да не се обажда от коневръза!!!!!! Аман от съветници - до си беше погледнал у дворо бе селяндур!!! Оти ми се пишеш не много ковпетентен, като не моеш да си упрайш жената, ами е езабегнала у Београду??????

ВЕСТНИК ДНЕВНИК : "Има значим американски инвеститор, който проявява интерес да подкрепи дейностите, свързани с обработката на ядрено гориво. Това съобщи американският посланик Джеймс Уорлик пред журналисти. Изявлението му беше в отговор на въпрос дали споменатия от премиера Бойко Борисов преди седмица тайнствен инвеститор в България е американска компания, която иска да преработва ядрено гориво от АЕЦ "Козлодуй". Уорлик уточни, че представители на американския инвеститор вече са били тук и са провели предварителни разговори по темата, но не даде повече информация за намеренията им.По информация на електронното издание "Медиапул" става въпрос за американската компания "Холтек". Дружеството е представило технология за временно съхранение до 100 години на обработено ядрено гориво от блокове с реактори ВВЕР-1000 по сух способ, но не е разглеждана възможността за преработка на ядреното гориво, съобщава изданието, цитирайки източници от АЕЦ "Козлодуй". ТОЗИ ПОСЛАННИК Е ОСОБЕНО ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

Всеки е невинен до доказване на противното! Или следователи, дознатели и прокурори са тъпи и/или корумпирани (Цецко и Боко да ги погват, че отново станаха за смях), или Трактора знае туй-онуй за Боко и го държи в ръчичките... И в двата случая Цецко трябва да се засрами и да подаде оставка! А после ЦЦ и ББ на съд!

Егати нахалника!!!! Това не е посланик. Преди няколко дни Бойко Борисов се изежи на френския посланик и то съвсем справедливо, а на този мълчи. Защо и до кога? Дори и да е необходимо такова следене на А.Петров, не е негова (на Уорлик) работа да се меси във вътрешните работи на страната ни, особено в работата на полицията!

защо ли ... ами защото това правителство на герб е проамерканско и изпълнява безприкусловно желанията на Белия Дом .. толкоз се е навело на сащ , че ще се прекърши ...а истинският ни премиер не се казва бойко борисов , а джеймс уорлик ...бойко борисов е неговата марионетка ...

Съгласен съм с тебе!

КРАС,промития мозък.България хубава държава?.Чуваш ли се какво говориш.Така сме си осрали природата,както никой друг.

И Петров и Уорлик са маскари!

КРАС,България съвсем не е хубава чиста държава,а си е една кочина,в която сме я превърнали самите ние. И тъй като сме ужасно тъпи и мързеливи/иначе държавата ни нямаше да е толкова западнала,по-зле е от Албания даже/някой умен трябва да ни дава акъл.Това е.Ядрените отпадъци ги складират тук руснаците.

Бай Тошо построи атомна централа, но не позволи да се построи в Блъгария хранилище за ядрени отпадъци. Това е да непросветените като Мария...

марийче , ходи се сркрий ма ... никога досега , никога , дори бившия СССР , не си е позволявал такова вмешателство , както сега САЩ си позволяват ... писна ми от такива измислени американофили като тебе ... добре ,че сте малцинство ...

ЕХ МАРИЙКЕ, МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРНА. Виж какво ръсят отгоре американските изтребители от Граф Игнатиево. Ако не знаеш те съветвам да прочетеш нещо написано по тази тема от Еленко Ангелов. Дай боже нещо да ти светне.

на този му казаха че ДРАЗНИ ама той пак.....

АКО ПРОВЕДАТ РЕФЕРЕНУМ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ТОЗИ ФАЛШИВ АМЕРИКАНЕЦ, ЩЕ ГЛАСУВАТ 99,99% ЗА!

А не е ли по-добре да държим изкъсо американския посланик,който си вре гагата навсякъде,дето не му е работа.Без никакви симпатии към хора от типа Алексей Петров.Но да не забравяме ,че е бил дружка на ББ.

През февруари беше съобщено, че "... Джеймс Уорлик е получил собственоръчно написана молба от Алексей Илиев Петров с настоятелно искане за среща, като го е уведомил, че срещу него се извършва политическа репресия и се води несправедлив процес". Защо веднага до Уорлик? Оня отказал ...

Булгария: Следете изкъсо Джеймс Уорлик, кукловод на неуправляеми марионетки!

Това значи разтвори бузи и хвани сапунчето.Чакай Мустафа търпеливо от Гуантанамо.

ус посланика като настоиник на заплата ли се явява тука??:)) щото иначе не виждам защо е толкова загрижен.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този не играеше ли второстепенна роля в "Стъклен дом 2"?!

Алооооо,Г-н Посланик ,не сме Ви 167 щат!Не така през лука !Ако си в Париж или Бон надали ще държиш същия тон,изобщо имаш ли нещо общо с дипломацията ?

Вместо да ни занимава с Алексей Петров, би било чудесно генерал губернатора на България да обясни, какви разпореждания е дал на компрадорското правителство касаещи изграждането на ХРАНИЛИЩЕ ЗА ОТРАБОТЕНИ ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ. Дайте повече информация къде в хубавата ни малка държава сте решили да направите това бунище на радиоактивни отпадъци. Крайно време е Премиера - слънце да осветли пред журналистите налудничевите желания на генерал губернатора. Може би и онзи сладкодумец изживяващ се като президент ще даде някакъв отговор на въпроса.

Напълно съм съгласен с теб! Браво за коментара!!!

Крас, моите адмирации!

Не уважавам мнението ви така че не ме интересуват адмирациите ви.

Тия от ИБ на всяко гърне мерудия..

най подходящото място другарю е в мазето на Позитано 20