”Турски поток” - не повече от две линии

Руският газов гигант "Газпром" потвърждава плановете за строителство на не повече от две линии по проекта за газопровод “Турски поток“.

Обратно в новината

Коментари - ”Турски поток” - не повече от две линии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина е доказателство,че УСПЯХМЕ да опазим Европа от зловредният руски газ. Понесохме загуби, но успяхме. Сега ние имаме повече от всякога да се наречем европейци, защото дадохме значителен принос в опазване на евроатлантическите ценности от деструктивното влияние на руският газ.

Ауексей Миуерр! Както забелязватие, той е придобил свински облик за балгоразположение на свиниете и русофилиите. Ние скоро ще залеем цяла Русия с евтин газ и петрол ,а те се дуят като пуяци първенци за Новогоднишна трапеза. Руските доставки са като българо- съветската дружба- много ги обичаме, когато не плащаме и лъжем батко докато изнасяме за Полша и Чехия!

Това е добра новина защото дава шанс за възстановяване на Южен Поток, макар и в доста орязан формат. Турците ще си получават доставките директно и съответно няма да ни плащат транзитни такси. Същите в момента са в размер на $180 милиона годишно. Щом тръгне газ по първата тръба на Т.П. тези 180 милиона стават 0. Thank you McCain

А ББ и плевньо къде ги забравяш?!

Соросоидна измет, ти никога няма да разбереш, че не всички са като тебе, а има и хора патриоти, които мислят за народа си, а не само за теб да има - типичното мислене на соросоид и англосаксонец. Никога няма да разбереш защо дедите ти са отивали на война да защитят Родината, защото винаги ще си останеш егоистичен соросоиден боклук, който не е способен да мисли за друго освен за него да има. Такива са 99% от т.н млади в БГ и закономерно след 60 г. няма да има и спомен от тях, защото а егоистична измет, продукт на соросоидното възпитание, които дори едно дете не могат да родят, щото ще трябва да мислят за друг а не за себе си. Вие никога няма да разберете понятието Патриот и сте срам за дедите си. Най хубавото е,че след 60 г. няма да има и спомен от вас соросоидни егоистични боклуци.

Пич, знаеш ли какво е да ти духа вятърката? Това е велик момент, в който пийваш биричка, пушиш благодат и енергията те облива. Никога няма да разбереш какво е това, защото цял живот вършиш другото. Завинаги ще лежиш и ще дишаш изпарения, които не са ти по сърцето, даже няма да ти е вкусно, но ще се чувстваш доволен, че служиш на невидимия вожд. Баси, колко готино ти се случва живота!

Тук нещо е гробна тишина...Путеноидите чакат ятагана на Ердоган да отсече главата на Турски паток..ха.ха

България трябва да настоява пред Русия за възобновяване на Южен поток и така да се превърнем в главен транзитьор на газ за Европа ....Другият вариянт е след това да се включим към Турски поток ,но тогава Боко-улавия ще трябва да отиде на турската граница ,където ще му вкарат тръбата отзаде !!!

България трябва да съди Газпром за неустойки че разтрогнаха договора за ЮП!!

За никой не е изгодно БГ да е фактор! Ние сме само за "горещите точки" на Тиквата!!!!!

Аз предлагам три линии по проекта за газопровод Турски поток. ..ха.ха.ха

Гладна Russian кокошка просо сънува.

извинете ме, че ви развалям детската игра, но не сте чели статията :))) Накрая пише, че Европа е намалял наполовина добива на газ и се очаква още свиване . Откъде ще се доставя газ?! Само не ми казвайте, че ще е в бутилки от Катар :)))

Следващият път когато Ердоган пак го извади голям, линията ще стане една.

ша им разпори на русначетата дупките казваш,а?

А стига,бе!Сега, два пАтока,ли станаха?!Ех,мечти,мечти...

Една отзад и една отпред!