Алексей Навални номиниран за Нобелова награда за мир

Номинацията на руския опозиционер не била заради отравянето, фаворити сред номинираните са СЗО и Грета Тунберг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този свят не върви към добро !

Чак пък Нобелова награда?%*£

Нобелова награда за химия ли казахте?

какво по точно Навални е направил за мира. Напротив -Всичките му действия са насочени към провокиране на нова Студена война.

Е ... баси ...!!???!?!?!?! То и Горбачов бе не само номиниран а и носител на същата ....!?!?!? без коментар ............

Преди около седмица имах силни болки в стомаха. Не виждам друга причина за тези болки , освен Путин да ме е отровил. Сега очаквам номинация за Нобелова награда!!! А сега сериозно - съвсем компрометираха Нобеловите награди- СЗО, недоразумението Тунберг, а сега и Навални !!! Предлагам да я поделят между тримата, аможе да включат и други дебили/олигофрени/ идиоти.

Отдавна се знае че тези тнагради са поредните платени ''отличия'' и нямат нищо общо с реалността особено ''а мира'':(((((( И навалния и гретата си трупат мангизи за това що изпълняват па макар даняма нищо общо с това дето тплямпат...Не напразно се разрази искандал в Нобеловия комитет.....

Как може човек съден за неплатени данъци и други незакони неща да е борец за мир. В Съюза няма война та да се бори за мир. Там всеки е свободен да прави каквото реши.

Обамата дека го забравихте?????

ще си бия една злобарка

Не у чудващо ,поразяващо е как може да се получи такава номинация!?.Ако го бяха номинирали в комплект със Скрипалите за Нобелова награда по химия или медицина/за това ,че са отровени с БОВ и са останали живи!?/ би имало някаква логика!? ...Всъщност по една извратена логика може да бъде номиниарн-за използване на БОВ за мирни цели-да принудят Русия да клекне пред Запада!

Таааашак!

Какви са заслугите на Навални че е бил отровен ли ? корумпираните търтеи от СЗО трябва да бъдат съдени от междунроден трибунал за това че помогнаха на китайските комунисти да разпостранят вируса в целия свят и заразиха илиони ."Животът на чернокожите има значение" е терористична организация отговорна за палежи ,грабежи и убийства на мирни граждани включително черни и която няма нищо обшо със защита на черните ! А за Грета Тунберг всички знаят че е психически болно дете използвано от сатанистите за пропаганда .

Аз предлагам да я дадем на баба Пена, която тази година не можа да отрови дядо Генчо, защото той горкия умря докато се вареше гъбената чорба ...

Фашизирани ненормалници се номинират за Нобелова награда ... за мир ... До къде стига параноята в света ?!?!?!

Нобелова награда за ХИМИЯ ще спорят с Путя ли?

И с какво е допринесъл за световният мир този клоун?

не разбрахме само на ислямиста барак хюсеин обама защо му дадоха нобел за мир - за това че е черен или за това че учреди чудовището Ислямска държава и финансира иранския ислямо тероризъм

Айде стига глупости.

завтаргай

Екстра е! лика-прилика са си с грета откачалката. Аз толкова исках тази година да дадат въпросната награда на Фат Ким...

От ей такива ''борци за мир'' напоследък войните не спират в определени територии от където голяма аванта могат да имат основните агресори краварите започващи всияко с ''борба за демокрация и мир'' там дето никой не ги е викал. за да превърнат страните руйни..

бардак хюсейн първо е семидско копеле по линия на дъртата вещица, дето го е родила. джуишка мандръсана от кениска муслимска чернилка.

Смисълът на Нобеловата награда отдавна е опорочен. Тя се превърна в политически инструмент за едностранно влияние.

семТско.... пу да ева, тия грешки...

А на създателя на Новичок Light направо да му дават в комплект за медицина и химия :)

Гледам, гледам и не вярвам на ушите си... Та да обобщим, Алексей Навални,СЗО и Грета Тунберг номинирани за Нобелова награда за мир?!? Алексей Навални - платен от САЩ опозиционер на Путин, който с цел да попречи на икономическите интереси на Русия е готов да се самоотрови..... СЗО - Световната здравна организация, която е основен виновник за внасяне на страх и паника сред населението на света чрез COVID-19, чиито икономически, социялни и здравни последствия (психичеко здраве на хората), са по големи от тези на война... Грета Тунберг - дете с вродена идиотия, подкрепена и използвана съвсем " безкористно " от най големия спекулант Джордж Сорос Та да питам пак, за какво точно се дава тази Нобелова награда....?!?

Само дето не рабрах къде се е ''сражавал'' този да въдвори мир освен по хотелските стаи и сбирките спонсорирани от сащ .... Защо ли си промени името на ''фонадацията''??????? реалния борец за аванта ?????

Много правилно! Откакто Обама, който започна 7 (седем) войни, получи тази награда, изобщо не искам да чувам повече за нея...

Такива неприятни типове като този архипредател и мръсник Дневални са любимите персонажи на джендърите и педерасо-педофилите от Западна Европа и САЩ! Володя, хвърляй вече атома, че на цял свят му писна от тия боклуци!

Последното десетилетие, светът се управлява от психически неуравновесени двойкаджии. Чака ни ново Средновековие.

С надупванена сащ......

За 1 година , ...НОБЕЛОВА НАГРАДА !? Има истонски ТВОРЦИ, ИЗУМИТЕЛНИ ТАЛАНТИ , УЧЕНИ , КОИТО ЗА 30 ГОДИШЕН ТРУД ,.... ОЩЕ НЕ СА УДОСТОЕНИ С ТОВА ПРИЗНАНИЕ ,... анякаква си измишльотина от 1 година / ПОЛИТИЧЕСКА МИШКА/ , получава това признание ... И тия от белите държави са ИЗПЕРКАЛе !

Нобел ще се обърне в гроба ...

Фамилията му е Навалний!

Изрод си

Ми що не номинирахте Жириновски например бе, и той е опозиционер? Смешници.

Егати падението , за няколко месеца ''ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУД'',---- НОБЕЛОВА НАГРАДА !

Кретен ненормален

Защо не? Нобеловите награди за мир се превърнаха в пародия и направо подигравка! Щом Барак Обама, човекът, който през мандата си запали нови войни и изби стотици хиляди хора получи Нобел! Ако беше жив Хитлер - направо отвяваше конкуренцията!

Пропуснал си едни от най вероятните кандидати да я спечелят - престъпниците от така нареченото движение животът на чернокожите имал значение, които от няколко месеца грабят, палят и безчинстват из големите американски (и някои западноевропейски) градове! Как да не им дадеш нобелова награда за мир на тези мили бандити!

Руските тролове откачиха. Няма.рубли, свършиха

Кой е убил Обама бе Говньо

Човекът организира пътуване до "ония Свят" с гарантирано завръщане сред живите :) Е това ако не е за Нобелова награда , не знам кое ще е.

единствен Тръмп заслужава награда за мир за спиране на войните на обама и клинтън , за договора между евреи и араби за установяване на дипломатически отношения и още за договора между Сърбия и Косово . Тези споразумения никога нямаше да се случат без Тръмп но сатанистите никога няма да му отредят нобел защото епротив тяхните интереси да има мир .

Защото Жириновски не е прозападен!

Преди 30-ина години същите тези либерало-педераси връчиха Нобелова награда за мир на един друг голям предател на род и родина, продал душата си на дявола за шепа мизерни грошове!Името на този нечуван мръсник и предател спечелил проклятията на милиони хора по света беше Михаил Сергеевич Горбачов! Сега този урод Навални е следващия кандидат за титлата мегамръсник на човечеството!

Отново подигравка с овечеството жадуващо за мир.

Ти мингянин ли си или просто си най-обикновен педераст?!

И какво е открил? Педерастите прецакаха и Нобел.